2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

kaç yaşında oğlun? adı miraç galiba nickinden anladığım kadarıyla

senin için iyi olur aslında ama eve bebek geldi beni gönderdiler gibi düşünmesin oğlunda ?

2011 subat dogumlu 3bucuk yasina gircek 2ay sonra ya hic paylasmayi bilmiyor cok akilli cok zeki tertipli duzenli bi cocuk ama eve baska biri gelince huzur vermiyor sevmedigi kisiler var girince eve resmen kovuyor kiitt buydaaan diyor..kardesini bastan beri anlatiyorm kiskanclik olmasin diye seviyor opuyor kokluyor karnimi besik aldik ona bakmaya geldiler kv falan dedimki benim oglumun odasi cok guzel yatagi eslem mira ninkinden daha guzel dedim hayiy anne eslem miya ninkide benimkide cok gusel eslem miya uyucak ben onu sallicam sut vercm eslem miyanin disi yok diyor boyna kardesinmi olcak senin mirac dediklrrinde evet ben buyudum abi oldum okula gitcem diyor..annem bebek yorgani yastik fln almis bitanede bebek yastigi miraca diktrms diyoki anane benim vay eslem miya yatsin onda diyor hayirlisi artk dogunca gorcx tepkisi ne olcak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgili anneler geçen sene bu zamanlar ben de aynı heyecanları yaşıyordum,İnşALLAH hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı,bu anları da ölümsüzleştirmek isterseniz doğum anınızı fotoğraflamaya ve geleceğe usulca anılarınza bırakmaya talibim..Adana'da doğum fotoğraflarınız çekilir..

Kizlar biz geldik oglusumla doktor kontrokundn...33+5 2250 ,olmusuz su anlik sorun yok suyumuz idare ediyormus artik on gune bir gidiyorzzz..

KIZZZZZZZZ bebem seni özledikkk gelip gitmiyon bu arada pırt diye doğurursan bize de haber ver sağlığın sıhhatin yerinde inşallah canım

Ben seni dogurdun sandim kiz gelmiyosun bayadir ((

bilge ceeee deyip kaçmış bebemmm asıl sen hoş geldin karşılaşamadık yumuşak dikenle nörüyonuz,toz alıyo de mi gülüm sen nasılsın,bebiş nasıl kontrole falan gidiyonuz muuu??

cancazlarım benim ya hepinizi ayrı ayrı öpüyoruz en kocamanından
giremiyorum nete evde pek kızmayın valla zor geliyo pc notebook ama eee sabit oturamıyorum bende arıkın bi gireyim bakayım neler yapıyo bizimkiler diyorum açıyorum slm veriyorum cvp gelmeden benim bel baş ağrıyo çıkıyorum mecburen tam zamannda izne ayrılmışım valla bzen keşke çalışsamıydım diyorum ama yok yani gitmezdi artık evde bile yoruluyorum
bizde hazırlıklar son gaz devam ediyo annem sağ olsun bütün evimi temizledi dip bucak halılarımı yıkadı misler gibi olduk eksiklerimiz bitti süsleme işleriyle uğraşıyoruz artık bi onlar var bebek şekerlerimizi yaptık 200 tane on numara oldu valla çok beğendim iyiki kendimiz yapmışız bugün yarın son kez bi çarşı yapcaz nasip olursa tacımı yaptırcam bir iki süs eksiğimiz kaldı onları alcaz sonra gelsin paşam bugünde esram doğum yaptı sabah gördüm face de nasıl heycan yaptım telaş yaptım poyraz paşada geldi sabırsız tosun bizden böyle
sizler neler yaptınız yapıyosunuz anlatın bakalım

Esra kiiim? Malum biz facede yokuz haberleri burdan aliyoruz.bu arada masallah hazirliklar bitmis artik pasanin gönlü ne zaman isterse saglikla gelsin insallah

yemeğimi koydum pişsin, mutfağı topladım, yatağımı dağınıkları topladım

renklileri de makinaya attım

dün oğlumun çamaşırlarını yıkamıştım bir onlar ütülenicek

2 çocuk olunca nasıl halletçem bu ütü işini bilmem

benimki de 2012 eylül doğumlu. daha çok küçük onlar da elbet kıskanıcaklar kardeşlerini, biraz üzülücez bizde buarada ama beraber büyüyüp gidicekler inşallah

canım esra beren_35_01 nikli arkadaşımız aynıydı günlerimiz ilk günden beri sürekli beraber takip ettik herşeyi bugün acayip duyguları kapıldım paşanın geldiğini duyunca Rabbim biran evvel kucağında eve geldiğini göstersin inş.
hazırlıklar bitti sayılır artık çok şükür

Aaa tmm hatirladim.allah saglik uzun ömür versin insallah.benimde karnimin düştüğünü söylüyorlar sanirim benimde yaklaştı iyce.korkmaya ve heycanlanmaya basladim.temmuza goremicem bu gidişle. Allah hepimizin hayirlisiyla yardimcisi olsun.

Sanırım hepimizin karnı aşağıya inmeye başladı artık ama daha ufacıklar Hayırlısıyla zamanında sağlıkla gelsinler inş.

Kizlar biz geldik oglusumla doktor kontrokundn...33+5 2250 ,olmusuz su anlik sorun yok suyumuz idare ediyormus artik on gune bir gidiyorzzz..

Massallah cnm kocaman bi pasa olmus bizim daha kontrole 9gun var ama ben kizimi coook ozledim :) bende 32+5 tam birhafta var aramizda :) bu arada pasalar cok hizli geliyo yine bi arkads dogum yapmis rabbim saglikla eve gitmeyi nasip etsin haftasi neydi bebek nasilmis ogrenenen yazsin buraya :)

Kizlar ben karardim ya bi acayip kara oldumki sormayin normalde beyaz tenliyim ama suratim rrsmen esmerlesti normalmi acaba bi acayip rengim var :))

gök delindi sanki nasıl bir gökgürültüsü, yağmur

kırk yılda bir dışarı çıkmaya niyetlendim işlerimi bitirdim havaya bak

bugun ewlilik yildonumumuz kocisim yemege gotrdu beni geldik simdi beni birakti disari cikti ama olsun aksama yururuz biraz gelncde film izlerz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…