kaç yaşında oğlun? adı miraç galiba nickinden anladığım kadarıyla
senin için iyi olur aslında ama eve bebek geldi beni gönderdiler gibi düşünmesin oğlunda ?
KIZZZZZZZZ bebem seni özledikkk gelip gitmiyon bu arada pırt diye doğurursan bize de haber ver sağlığın sıhhatin yerinde inşallah canım
ooo bilgemm canım hosgeldin
artık karşılaşamaz olduk((( gunduzleri azıcık daha faal olalım yavvvv... bende cooookkk özlüyorum valla...
zaten artık totolarımız daha az kalkıyorburaya gelmek daha kolay aslında :)))
gun gunu tutmuyor bazen ıyı oluyor ınsan bazen kol kalkmıyor resmen
Ben seni dogurdun sandim kiz gelmiyosun bayadir((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bilge ceeee deyip kaçmış bebemmm asıl sen hoş geldin karşılaşamadıkyumuşak dikenle nörüyonuz,toz alıyo de mi gülüm sen nasılsın,bebiş nasıl kontrole falan gidiyonuz muuu??
Ayyy cnm benim yaaaa valla bizde sizi özledik kizz hiç gelmiyon buralara (sana diyene bak hele sen :) ) kız ne gördün bakım ruyanda hayr olsun tatlım napiyonuz bakım pasayla siz evde ..
Bu arada bizde sizi çoook opuyoruz hemde en en en kocamanindannnnn :)))
cancazlarım benim ya hepinizi ayrı ayrı öpüyoruz en kocamanından
giremiyorum nete evde pek kızmayın valla zor geliyo pc notebook ama eee sabit oturamıyorum bende arıkın bi gireyim bakayım neler yapıyo bizimkiler diyorum açıyorum slm veriyorum cvp gelmeden benim bel baş ağrıyo çıkıyorum mecburen tam zamannda izne ayrılmışım valla bzen keşke çalışsamıydım diyorum ama yok yani gitmezdi artık evde bile yoruluyorum
bizde hazırlıklar son gaz devam ediyo annem sağ olsun bütün evimi temizledi dip bucak halılarımı yıkadı misler gibi olduk eksiklerimiz bitti süsleme işleriyle uğraşıyoruz artık bi onlar var bebek şekerlerimizi yaptık 200 tane on numara oldu valla çok beğendim iyiki kendimiz yapmışız bugün yarın son kez bi çarşı yapcaz nasip olursa tacımı yaptırcam bir iki süs eksiğimiz kaldı onları alcaz sonra gelsin paşam bugünde esram doğum yaptı sabah gördüm face de nasıl heycan yaptım telaş yaptım poyraz paşada geldi sabırsız tosun bizden böyle
sizler neler yaptınız yapıyosunuz anlatın bakalım
2011 subat dogumlu 3bucuk yasina gircek 2ay sonra ya hic paylasmayi bilmiyor cok akilli cok zeki tertipli duzenli bi cocuk ama eve baska biri gelince huzur vermiyor sevmedigi kisiler var girince eve resmen kovuyor kiitt buydaaan diyor..kardesini bastan beri anlatiyorm kiskanclik olmasin diye seviyor opuyor kokluyor karnimi besik aldik ona bakmaya geldiler kv falan dedimki benim oglumun odasi cok guzel yatagi eslem mira ninkinden daha guzel dedim hayiy anne eslem miya ninkide benimkide cok gusel eslem miya uyucak ben onu sallicam sut vercm eslem miyanin disi yok diyor boyna kardesinmi olcak senin mirac dediklrrinde evet ben buyudum abi oldum okula gitcem diyor..annem bebek yorgani yastik fln almis bitanede bebek yastigi miraca diktrms diyoki anane benim vay eslem miya yatsin onda diyor hayirlisi artk dogunca gorcx tepkisi ne olcak
canım esra beren_35_01 nikli arkadaşımız aynıydı günlerimiz ilk günden beri sürekli beraber takip ettik herşeyi bugün acayip duyguları kapıldım paşanın geldiğini duyunca Rabbim biran evvel kucağında eve geldiğini göstersin inş.Esra kiiim? Malum biz facede yokuz haberleri burdan aliyoruz.bu arada masallah hazirliklar bitmis artik pasanin gönlü ne zaman isterse saglikla gelsin insallah
canım esra beren_35_01 nikli arkadaşımız aynıydı günlerimiz ilk günden beri sürekli beraber takip ettik herşeyi bugün acayip duyguları kapıldım paşanın geldiğini duyunca Rabbim biran evvel kucağında eve geldiğini göstersin inş.
hazırlıklar bitti sayılır artık çok şükür
Aaa tmm hatirladim.allah saglik uzun ömür versin insallah.benimde karnimin düştüğünü söylüyorlar sanirim benimde yaklaştı iyce.korkmaya ve heycanlanmaya basladim.temmuza goremicem bu gidişle. Allah hepimizin hayirlisiyla yardimcisi olsun.
Kizlar biz geldik oglusumla doktor kontrokundn...33+5 2250 ,olmusuz su anlik sorun yok suyumuz idare ediyormus artik on gune bir gidiyorzzz..
aboww 4.lukte gtti elden:) Allah uzun omurler wersin belki 5.olurum bende:)
Bana da sadece süt iyi geliyo soda falan geçici süre durduruyo ama süt gerçekten rahatlatıyo tavsiye ederim
Seninkiler dursun icerde daha nekadar gec okadar iyi :)) ayin 20si 20si :)) anladin sen :))
bugun ewlilik yildonumumuz kocisim yemege gotrdu beni geldik simdi beni birakti disari cikti ama olsun aksama yururuz biraz gelncde film izlerz
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?