2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Eger iyi biseysee memnun kalirsan yine bekleriz ebruuuu

Yaa ilk dogumun canim, birden panik olursun bence artik gel de)

E bi tadina tuzuna bakalim bi demi ama.uslu olursa sezeryan oldugu icin 2 sene sonra ancak düşünürüm. Bakalim nasip siz korkusuz cengaverler hemen dogurursunuz )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizz bizde hemen yapcazz demedik ben bi tane 3-4 sene sonra isterim nasipse. Bi tane de 30dan sonra ustalik donemine denk gelsin o da

Ayy onlarin sunnet dugunu de ne guzel olur yagmurr iki sehzadee.
Ya ben dogunca topartoparlandktan sonra sunnet ettirelim diyorum, cemiyet kismini da 5-6 yasinda yapariz. Benim pimpirik kocam kabul etmiyoo.

bende erken ettirmek istiyorum daha saglikliymis daha cbuk iylesiyomus kismet bkalm ay bide sunnet yapicaz ne guzel ya hadi dogsunlar artik

2taneyi buyutmedn nasil yapiyim benim daha zorlu olcak buyusun ogluslarim oyle yaparm

ne biliyim hem dogsunlar diorum hem anemi cgarmadim daha bebegn cntasi hazir benimki dgl belimede sanci grdi dogurcm mi ne

Kizzz sende niye gelmiyolar diyosunn, cocuklarin anneannesi yok, analarinin cantasi hazir degil, gelmezler tabii
Mesela benim de besik hazir degil ondan gelmiyo kesinn

ay saka maka sanci griyo korktm ben ozge dogursun wazgectim ay biktim su bagirsak kramplarimdan dogum sancisi gbi geliyo wcye cikcakken dogum sancisi gelse bilemiycem hergun 4 5kere doguruyrm saniyrm

ay saka maka sanci griyo korktm ben ozge dogursun wazgectim ay biktim su bagirsak kramplarimdan dogum sancisi gbi geliyo wcye cikcakken dogum sancisi gelse bilemiycem hergun 4 5kere doguruyrm saniyrm

Allahim yagmur vazgecmis ben dogurayim lutfenn:26:
Kiz sahiden sanci araliklarini kontrol et geldigi zaman ne olur ne olmazz.

Ben yemege kaciyorum kizlaaaar. Yine gorusuruz yagmur dogurmazsan haber veeer bakcam arada

hehe yok kiz bagirsak krambi wcye gtcegm zaman oluyo hep hber weririm ben size ozeldn numarani at bende kactim kizlar kocis ggeldi ozge korkuyrm ama sirami wermem:) aglaya aglaya gderim doguma:)

Doguralim haydin yaaa ben cok heyecanliyim...bi anda olsun bitsin herseyy...:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebemmm iyisiniz ya önemli olan bu,izne ayrılmakla en iyisini yaptın,nagican da ayrılcak,benim de ne zaman pes etceğim belli değil,sırf doğum izninden tasarruf olsun diye geliyom,iş falan umrumda değik yoksa.bu arada bu kadar şeker çok de mi,kargo masrafı olmasa bizlere de yolla diycem,bu arada doğumla ilgili bi gelişme olursa en son biz duymayalım,çoook öpüyoz sizi canım,hayırlı haberlerler gel yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…