2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
cok saol cnim ilk ewlilik yildnummz biseler yapiyim aksama diorum ama elim kolum kalkmiyoki:)

boşver canım mazeretin var

çok çabuk anne- baba olmuşsunuz maşallah. yaş kaç?

bizim ancak 5. evlilik yıldönümümüzde doruk paşa yanımızdaydı, 4.de de karnımdaydı

boşver canım mazeretin var

çok çabuk anne- baba olmuşsunuz maşallah. yaş kaç?

bizim ancak 5. evlilik yıldönümümüzde doruk paşa yanımızdaydı, 4.de de karnımdaydı

acelem neydiyse bana kalsa ilk geceden istiyodum:) 20yasindayim ben esim 27 iyki olmus bebislerim ama sen tadini cikarmissindir ewliliqin kismet aslinda Allah ne zaman kismet ederse o zaman olur

acelem neydiyse bana kalsa ilk geceden istiyodum:) 20yasindayim ben esim 27 iyki olmus bebislerim ama sen tadini cikarmissindir ewliliqin kismet aslinda Allah ne zaman kismet ederse o zaman olur

öyle Allah ne zaman yazdıysa o zaman aslında

ben çok istiyordum eşim hiç istemiyordu ,en sonunda ikna oldu

28 yaşında anne oldum, 2. de inşallah 30 yaşında geliyor

Selamlar hanımlar
Yağmurcum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha güzel sağlıklı yıllarınız olsun inşallahhh

Kizlar benim göbek dusmeye baslamis ben tirsmaya basladim yaaa :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sodada cok fazla tuz varmis ben icmiyorm siddetle tembihlendim :)

Benim de tuz yasak zaten canım tansiyon dan dolayı normalde hep süt içerim zor durumda kalmıştım geçen gün sütte olmayınca mecburen içtim ama çokta etkisi olmadı

kizlar dr gittik 34+5 3kg olmusuz buyuyoruz artik pasa buyudukce bende endiseler artiyor

öyle Allah ne zaman yazdıysa o zaman aslında

ben çok istiyordum eşim hiç istemiyordu ,en sonunda ikna oldu

28 yaşında anne oldum, 2. de inşallah 30 yaşında geliyor

benimki istiyoduda ben daha cok istiyodum istediqimizn 2.ayi oldu yasin ideal benimki biraz erken :)

Olsuuun sıkma canını daha uzun yıllarınız olacak onları kutkarsınız inşallah romantik romantik

hayattan bezmis gbi bi halim war yatiyrm sanki hc gecmiycek gbi dogurunca eski enerjimiz gelicekmi acaba:) ama smdi gelse hadi yuruyek dese hemen kalkarm:) kiz bide rmantikki yemekten geldk borcun war bana die takiliyo yemegn parasini:))

Aaa evt tam bir haftamiz var aramizin.cok sukur bir sorunumuz yok yanliz doktor suyunuz su an iyi bizi bi kac hafta daha idare eder dedi o an sormak aklima gelmedi ogluma bakmaktan ne demek istedi acep??
Ayin 15 indn sonra dogun haberleri cogalir canim zatn patir patir gelir bebisler...

Kizlar benim göbek dusmeye baslamis ben tirsmaya basladim yaaa :-(

Ayy ebru keske benim dusse de dogursam anneme her gun soruyorum gobegim inmis mi diyedaha benim sipa kafayi asagi indiremedi ki nasil insin gobegim
hayattan bezmis gbi bi halim war yatiyrm sanki hc gecmiycek gbi dogurunca eski enerjimiz gelicekmi acaba:) ama smdi gelse hadi yuruyek dese hemen kalkarm:) kiz bide rmantikki yemekten geldk borcun war bana die takiliyo yemegn parasini:))

Ayy bizim de 2hafta sonra evlilik yildonumumuz. İnsallah bebisim kucagimda olur yaa) 4. de olamadik yagmurr

Kizlar bu gun doktorumuz bize suyumuz su an iyi bi kac hafta idare eder bizi dedi o an ogluma bkmaktan sormayi akil edemedim... Ne demek istemiski off kafama takildi yaa

Kizlar eksiklerimiz tamamlandı bugun park.yatagimizi arabamızı herşeyimizi aldık. Elh iyi ki ailem.var yoksa ben ne yapardım ufacık bebekle.

Kizlar eksiklerimiz tamamlandı bugun park.yatagimizi arabamızı herşeyimizi aldık. Elh iyi ki ailem.var yoksa ben ne yapardım ufacık bebekle.

Hayirli olsun canim. Araba ne aldinjz marka model ne fotosunuda atabilirsin.

Cnm dustukten sonra ne kadar suruyomus gelmesi :-( of ya ben daha hazir degilim agdaya gitmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…