2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

korkma tatlım nasipde ne varsa artık hayırlı dogumlarımız olsun inşallah.bebişler sağlıklı olsunlarda ..bnde cok heyecanlanıyorum nasıl olacak diye valla..

Bende hicbiri olmadi cnm insallah herkesin istedigi gibi olaar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsallah hepimiz yavrularimizi istedigimiz gibi emzirip buyuturuz.

yarın gidip saçlarımı kestireyim bari oğlanı babasına bırakıp

beyazlar aldı başını gitti zaten boyamadığım için

zayıflamak istiyorum, biraz kendime gelmek istiyorum

Kızlar hepinize teşekkür ederim ağrılarım olunca panik oldum. Eksikler buyuk kısmı tamam gibi hemende çanta hazırladim yorgunluktan ölüyorum. Hepinize de kolay gelsin.yazamıyorum ağrılarım var böyle böyle doğuma gidicez sanirim.

Cnm sata gore 35 bitiyor.ultrasona gore 10 gün ilerde.bu hesapları anlamadim gitti ztn

Cnm sati baz al ama hicbisi kalmamis ya massallah ben daha 32+5deyim kiz gecende benim bebegin olcumu ilerde cikti dktrun gozleri acildi birdn :) 32+0ken 35haftalik cikti :) ama ben ultrasona inanmiyorm miracada 3650gr dedi iri dedi cocuk kedi yavrusu gibi 3000gr dogdu :))

Bende boyatcam rrngi b...k gibiboldu dipler geldi igrenccc haziranin sonhaftasi agda ve boyaya gitcm esimede dedim haziranin sonhaftasi bana masanin ustunu gosterdim tmm anladim diyor :))

Cnm bende ultrasona inanmiyorum ama gobegin düşmesine inaniyorum

Benim en kisa zamanda kuafore gidip kas biyik sac agda yaptirmam gerek yoksam perisan bi sekilde doguracam

hamileyken boyamıyorum ben ondan çok çıktı beyazlar

Bende hicbiri olmadi cnm insallah herkesin istedigi gibi olaar

Kestirsek olur demi

bebeğin aklı kısa olurmuş, ömrü kısa olurmuş falan filan derler

Allah korusun hurafeler işte

ben ikisinde de kestirdim saçımı vallahi
merhaba güsellikler....minişler nasıl sizler nasılsınız...ben geçen hafta kestirdim saçları..hurafelere inanmıyorum Raabbim aklı selim sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese...

merhaba güsellikler....minişler nasıl sizler nasılsınız...ben geçen hafta kestirdim saçları..hurafelere inanmıyorum Raabbim aklı selim sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese...

Amin cnm.Iyiz cnm saol.ben korkulardayim biraz gobegimin düstügünu soyluyo gören herkes.hayirlisi artık. Sen nasilsin.bende dayanamiyorum artik kestirecem sacimi

Cnm bende ultrasona inanmiyorum ama gobegin düşmesine inaniyorum

Benim en kisa zamanda kuafore gidip kas biyik sac agda yaptirmam gerek yoksam perisan bi sekilde doguracam

hamileyken boyamıyorum ben ondan çok çıktı beyazlar

bebeğin aklı kısa olurmuş, ömrü kısa olurmuş falan filan derler

Allah korusun hurafeler işte

ben ikisinde de kestirdim saçımı vallahi

Ebrucm evet gobek dusunce dogum oluyomus ama benimde karnim cok yuksek degil elifcim bende ikisindede kestirdimde boyadimda sacimi kestirip boyadigim gun hamile oldugumu ogrendim ve son ayim ya boyatcam artik cok kotu oldu rengi dogumda boyle olmak istemiyorm agda kusa yaptrmam lazim bacaklarim daha cikmadi benim agdaci kizda baska kuafore gecmis gecengun haberlestik fiyat sordum kus 20tl bacak dizden alti 20 dizden ustude olursa 40 dedi kolalti aldirmiyorm zaten 3tane var evde hallederm :) pek tuysuzum anlycaniz ama bacak tam fiyati cok geldi bana yaa zaten dogru duzgun yok 40lira cok eski kuaforde 20liraya tam olarak aldiriyodum simdi iki kati cok sinir oldum guzellik icin para harcarm ama bosada para verince zoruma gider sir agda makinam var acaba bacaklarimi kocamami aldirsam :))

Kizlar bende 34 haftalk hamile yim sizi takip ediyorm sürekli cuma doktora gittk 2600 gr olmusz 44 cm oglum ama başı yukarda dedi doktor sezeryan gorunuyo dedi bebisi benmki gibi ters olan varmi ya döner miki bundan sonra??

Zaman yaklasiyo haliyle 'herkesi dogum panigi sardi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…