2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar bende 34 haftalk hamile yim sizi takip ediyorm sürekli cuma doktora gittk 2600 gr olmusz 44 cm oglum ama başı yukarda dedi doktor sezeryan gorunuyo dedi bebisi benmki gibi ters olan varmi ya döner miki bundan sonra??

hosgeldin canim . masallah kuzuna :) bende 33+5. haftadayim 2060 gr benim kiz kucumen birazcik. benimkide ters duruyo insallah doner bıdıklar :S son zaman donen oluyomus beklemekten baska bisey yapamiyoruz hayirlisi artik :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiz yoksa minyonmu olcak senin kiz :) narince bi kiz ne guzel olur :) cnm bazen yanlis oluyo ultrason olcumleri 3kiloyu gecer dogana kadar

Kizlar ben bisey sorucam ki bu sorum ozellikle.tecrübeli annelere. Hamileyken bebeğinin doğacağı tarihi hissedipte de tutturan varmi?

Benim oglum biraz tombis evet:-D doktora sordum dönmesi zor artik ama bakcz dedi büyüdük leri icin yerleri daraldi tabi normal istiyordm ama hayirlisi tabi

Sehercigim ben bi kez hamileligin başında kocama aldirdim bacaklari agda makinam var.yapamiyordum bulanti ve kusmadan dolayi esim saolsun acidi bana ve yapti

Kiz yoksa minyonmu olcak senin kiz :) narince bi kiz ne guzel olur :) cnm bazen yanlis oluyo ultrason olcumleri 3kiloyu gecer dogana kadar

valla oyle gorunuyo canim :) cıtı pıtı simdilik zamaninda gelirse 3 olur gelmezsede napalim dogunca gelisir artik benim yigen zamaninda 2700 dogdu simdi kocaman 1,5 yasinda dogan buyuyo

Ayy ben kiz cocuklarini cok seviyorum hele böyle citi piti kizlar cok hosuma gidiyo.bide onlara mini şort etek felan giydiriyolar bayiliyorum yaaaa insallah saglikli olsunda kilosu onemli degil cnm

Benim oglum biraz tombis evet:-D doktora sordum dönmesi zor artik ama bakcz dedi büyüdük leri icin yerleri daraldi tabi normal istiyordm ama hayirlisi tabi

masallah tosun pasaya arastirdim birazda degisik yontemler var denenebilir kasıktan konusmak gibi :) keyiflerine diyecek yok bidiklarin hayirlisi

aynen kuzum saglikli olsunda sihatli dogsun anasi onu besler buyutur 2. kiz nasip olsun insallah :) ben kizim olsun cok istemistim rabbimde nasip etti sükürler olsun :)

cantamiz ve arabamizida ekliyim eksik kalmiyim

Eklentiler

• $1402176174653.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $1402176192073.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 22
cantamiz ve arabamizida ekliyim eksik kalmiyim

Çok güzeller cnm bebisinle bol bol gezersin ins bnde bu modelde bir çanta düşünüyorum bakalım gerçi evde de var buna benzer onu kullanabilrim boşa masraf olmaz bnm için hem

Kizlar ben bisey sorucam ki bu sorum ozellikle.tecrübeli annelere. Hamileyken bebeğinin doğacağı tarihi hissedipte de tutturan varmi?

Cvp verecek olan yok mu

hepimize güle güle kullanmak nasip olsun cicişlerimizi herseyi sıfırdan almak baya masraflı oluyo malesef :/ kuzucuklara simdiden kiyamayip onuda alalim bunuda alalim diyoruz dogduklarin da neler neler aliriz allah bilir

Aynen ınan kendime hicbisey almadım desem yeridir hep onun için çalıştım Allah m güç verdikcede calisicam ilk çocuğum ve iyi şeylerin olmasını istiyorum benim olmadı onun olsun diyorum

Cvp verecek olan yok mu

Cnm bnde tecrubesizim daha ilk evladım nasip olursa Allah im saglikla gelmelerini nasip etsin insallah

Anam beren dogummu yapmis benimle ayniydi sanki sok oldum iyilermiymis haberiniz olursa bilgilendirin kızlar ya.hayirli ugurlu olsun ins.sorun yoktur umarim.
Sut gelmesinden konu acilmis bebis doğduktan sonra otomatikman geliyor sütünüz kizlar kafaya takmayin simdiden.sut olur yeter ki dogumdan sonra dikkat edin.

Işte tecrübeli anneniz hoşgeldin cnm.evet beren yani esra doğum yapmış amin ins sorun yoktur ...

Sende durum ne süt geliyo mu ilk çocukta gelmiş miydi

Haber alirsaniz bildirin cnm benimle ayniydi haftasi bence.
Bende ne simdi nede ilk hamileliğimde sut gelmedi hatta ben heralde gelmeyecek dedim dogum yaptim rabbimin mucizesi gerçekten bebek emdikce sut geldi ilik suyla yikayin gogsunuzu birde yedikleri nize de dikkat edince sut oluyor takmayin şimdiden yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…