Kizlar bende 34 haftalk hamile yim sizi takip ediyorm sürekli cuma doktora gittk 2600 gr olmusz 44 cm oglum ama başı yukarda dedi doktor sezeryan gorunuyo dedi bebisi benmki gibi ters olan varmi ya döner miki bundan sonra??
hosgeldin canim . masallah kuzuna :) bende 33+5. haftadayim 2060 gr benim kiz kucumen birazcik. benimkide ters duruyo insallah doner bıdıklar :S son zaman donen oluyomus beklemekten baska bisey yapamiyoruz hayirlisi artik :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hosgeldin canim . masallah kuzuna :) bende 33+5. haftadayim 2060 gr benim kiz kucumen birazcik. benimkide ters duruyo insallah doner bıdıklar :S son zaman donen oluyomus beklemekten baska bisey yapamiyoruz hayirlisi artik :/
Hg cnm.benide bugun cok korkuttular ya her gören gobegin düşmüş dedi yavas yavaş.10 güne gitmez diyolar. Ve ben hazirlikli degilim yaa :-( sanirim temmuzu goremiycez.hayirlisi artik.
Canım ablam hamileyken karnı heep aşağıdaydı, ona da öyle diyolardı ama 41. Haftayı doldurup doğurdu:) bana da şimdi karnın aşağıda diolar ama kafama takmıyorum, bizim ailenin yapısı demekki böyle. Sen de takma kafana, doğurcam die odaklanırsan beynin vücudunu doğuma hazırlar gerçekten..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm benimde karnim cok yukarlarda degildi mide tatafim hep bostu ama birkac gundur iyce bos duruyor. Bakalım carsambaya kadar aksilik olmazsa doktorumuz soyler heralde.senin icinde hayirlisi olsin cnm
Ebrucm evet gobek dusunce dogum oluyomus ama benimde karnim cok yuksek degil elifcim bende ikisindede kestirdimde boyadimda sacimi kestirip boyadigim gun hamile oldugumu ogrendim ve son ayim ya boyatcam artik cok kotu oldu rengi dogumda boyle olmak istemiyorm agda kusa yaptrmam lazim bacaklarim daha cikmadi benim agdaci kizda baska kuafore gecmis gecengun haberlestik fiyat sordum kus 20tl bacak dizden alti 20 dizden ustude olursa 40 dedi kolalti aldirmiyorm zaten 3tane var evde hallederm :) pek tuysuzum anlycaniz ama bacak tam fiyati cok geldi bana yaa zaten dogru duzgun yok 40lira cok eski kuaforde 20liraya tam olarak aldiriyodum simdi iki kati cok sinir oldum guzellik icin para harcarm ama bosada para verince zoruma gider sir agda makinam var acaba bacaklarimi kocamami aldirsam :))
Kiz yoksa minyonmu olcak senin kiz :) narince bi kiz ne guzel olur :) cnm bazen yanlis oluyo ultrason olcumleri 3kiloyu gecer dogana kadar
valla oyle gorunuyo canim :) cıtı pıtı simdilik zamaninda gelirse 3 olur gelmezsede napalim dogunca gelisir artik benim yigen zamaninda 2700 dogdu simdi kocaman 1,5 yasinda dogan buyuyo
Benim oglum biraz tombis evet:-D doktora sordum dönmesi zor artik ama bakcz dedi büyüdük leri icin yerleri daraldi tabi normal istiyordm ama hayirlisi tabi
Ayy ben kiz cocuklarini cok seviyorum hele böyle citi piti kizlar cok hosuma gidiyo.bide onlara mini şort etek felan giydiriyolar bayiliyorum yaaaainsallah saglikli olsunda kilosu onemli degil cnm
cantamiz ve arabamizida ekliyim eksik kalmiyim
Kizlar ben bisey sorucam ki bu sorum ozellikle.tecrübeli annelere. Hamileyken bebeğinin doğacağı tarihi hissedipte de tutturan varmi?
Çok güzeller cnm bebisinle bol bol gezersin ins bnde bu modelde bir çanta düşünüyorum bakalım gerçi evde de var buna benzer onu kullanabilrim boşa masraf olmaz bnm için hem
Cvp verecek olan yok mu
hepimize güle güle kullanmak nasip olsun cicişlerimiziherseyi sıfırdan almak baya masraflı oluyo malesef :/ kuzucuklara simdiden kiyamayip onuda alalim bunuda alalim diyoruz dogduklarin da neler neler aliriz allah bilir
Cvp verecek olan yok mu
Anam beren dogummu yapmis benimle ayniydi sanki sok oldum iyilermiymis haberiniz olursa bilgilendirin kızlar ya.hayirli ugurlu olsun ins.sorun yoktur umarim.
Sut gelmesinden konu acilmis bebis doğduktan sonra otomatikman geliyor sütünüz kizlar kafaya takmayin simdiden.sut olur yeter ki dogumdan sonra dikkat edin.
Işte tecrübeli anneniz hoşgeldin cnm.evet beren yani esra doğum yapmış amin ins sorun yoktur ...
Sende durum ne süt geliyo mu ilk çocukta gelmiş miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?