2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Insallah bizimde gelir sutumuz.ben bide göğüs yarasindan korkuyorum.onun icin krem diyorlardi s almamiz gerekir mi acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnde girdikçe okuyorum cnm doğumlari ışte..

Yok cnm bn takmıyorum pek annemden bildiğimden ama ins olur sütum emzirmek istiyorum bn çocuğumu

Kızlar aklima gelmisken soyleyim göğüs yarası icin soda sur dedi bir arkadaşım yara olmuyormus ben deneyecem sade sodayi bebegi emzirmeden sürecek misiz yara olmuyormus

Insallah bizimde gelir sutumuz.ben bide göğüs yarasindan korkuyorum.onun icin krem diyorlardi s almamiz gerekir mi acaba?

Gogus yarası cok kotu gercekten kizimda cok feci kanardi krem kesinlikle alin birde sodayi dene canim bende deneyecem.birde emzirirken gogsunuzun ucunu degil kahve olan yere kadar tutturmaya çalışın kavrasin bebek tumden yani tek ucunu emerse yara oluyor .

Kızlar aklima gelmisken soyleyim göğüs yarası icin soda sur dedi bir arkadaşım yara olmuyormus ben deneyecem sade sodayi bebegi emzirmeden sürecek misiz yara olmuyormus

Hiç duymamıştım sodayi bnde lanolib diye bu krem var emzirirken bile kullanabiliyorsun onu surcem bu yere koydum ama bulamıyorum

Benim annem karbonatli suyla silceksin dedi.eskilerden beri duyuyorum ama ne kadar faydali bilmiyorum.si duydunuzmu hic

Hiç duymamıştım sodayi bnde lanolib diye bu krem var emzirirken bile kullanabiliyorsun onu surcem bu yere koydum ama bulamıyorum

Cnm lansinoh muydu neydi o degilmi

Benim annem karbonatli suyla silceksin dedi.eskilerden beri duyuyorum ama ne kadar faydali bilmiyorum.si duydunuzmu hic

Karbonat da olur doğrudur yani denemek lazim aklimizda bulunsun yani acisi cok zor o yüzden lansinoh kremimide aldim simdiden.

Gece kusu olduk kızlar uyku tutmuyor artik beni zorlayimda kendimi yatayim yarin yani bugun bir suru isim var hem çanta mizi hazırlayacam hemde camları perde leri halledecez eşimle hadi iyi geceler görüşürüz kızlar

Gece kusu olduk kızlar uyku tutmuyor artik beni zorlayimda kendimi yatayim yarin yani bugun bir suru isim var hem çanta mizi hazırlayacam hemde camları perde leri halledecez eşimle hadi iyi geceler görüşürüz kızlar

Iyi geceler cnm bnn camlar bitti şükür yağmur yagdi çok ama olsun şöyle bi üstünden alırım artık perdeler de tamam bi tek salonunkiler kaldı hepsini hallettim kolay gelsin yarın size ne güzel eşinin yardım etmesi napicak kiz o cam mi silecek

Ben ztn gece kusuydum şimdilerde iyce abarttim.benim daha hersey duruyor. Pzt baslicaz bizde temizlige.ama ilk isim cantami hazirlamak olacak.hepimize kolay gelsin kizlar

Aynen cnm valla tek başıma çabalıyorum evin işleriyle kaldırılacak veya asılacak perde varsa asiyor eşim normalde bu saate uyurdum ama moral bozukluğundan uyuyamiyie insan

O kadar yorgunum gözüm kapaniyor ama canim yanıyor. Alt.kemik.ağrım gecmiyor. Sagimdan soluma donemiyorum. Pasada içeride oynuyor. Uykusuz yada yarı.uykulu geceler başladı. Inş gece emzirirken felan uyuyakalmam Allah muhafaza. Benim gozler gidiyor. Şimdi bile telefon elimde yazarken dalıyorum. Dogumum olacak olsa enerji gelir diye avutuyorum kendimi. Iyi.geceler.luzucuklar.ve anneleri

Neden moralin bozuk cnm hayirdir?

Cnm o agrilar ancak uyuyunca hafifliyor uykuya gecmek zor olsada uyumak kadar gusel bisey yok.simdiden uyumuyoruz napcaz dogurunca ben bu uykuya duskunlugumle ne yapicam bilmem

Cnm bnmde aynı alt kemiğe vuruyor mu ne açıyor valla arada Allah sabrını verir onun cnm.
Hadi sen yat uyu dinlen bak hazır uyku gözlerinden akıyorken iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…