Neden moralin bozuk cnm hayirdir?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aman cnm eşimle alakalı her zaman ki şeyler ışte bizim açımızdan kendisi biraz nankör durde
Aman cnm eşimle alakalı her zaman ki şeyler ışte bizim açımızdan kendisi biraz nankör durde
Aman güzelim takma yaa.adamlar ince ruhlu olamiyor iste.gecenlerde bende gece uyuyamadim sinirimden takinti yaptim.bisey dedi kalbim incindi resmen.hamileyken daha bir duygusal oldumu hissettim.burnum sizladi resmen.
aman sevgim bosvericeksin erkekler bizden daha hamile oluyor cogu zaman
Canimm hoşgeldin bosverdim bosvermesine de ışte sonumuz ne olur bilmem boşanmaya kadar gelince mevzuu
cumartesi gunu dr. kontrolumuz vardı bebisim 2243 gr.cık olmuş bıyuda 42cm olmuş ama 2 hafta sonra tekrar yatış yapılıp kan verilebilirmiş değerleri düşmeye başladı
bu saatde ayaktayım cunku bacak çekilmem cok fazla yatırmıyor beniii
temmuz ortası gibi sezeryan dedi bakalım
Cnm kendine çok dikkat et bebisimizede maşallah yaaa tontikim benim ..cnm ne gerekiyorsa yapılsın suz iyi yolunda bebegin sağlıkla gelsinde gerisi önemli degil
Bnm ona karşı içimde pek sevgi kalmadı bugun itibariyle maallesf boşanmaya kadar geldi konu bnde dedim p.tesi aç davayı hic bekleme diye
aman bosver hiiic takma yalnız sunu soylim oyle boşanma kelimesini kavgalarda bile olsa kullanmayın sakız gibi ağıza almak doğru değil boşuna evlilikleri yoran seyler
gerçi evliliğimin ilk yıllarında sakız gibi olduğu için soyluyorum
inanın size kv. yüzünden yasadıklarımı anlatsam nasıl yani olursunuz o yüzden yuva zor kuruluyor böyle boşa yormamak lazım o yuvayı sen alttan al o daha hamile su anda
oyle tabi sağlıkla hepimiz kucağımıza alıp evimize gelelim İnsallah
bu arad bugun hediyelik yapacağım malzemeleri ve sonunda gecelik pijamamı aldım yaba daba duuu
ama resim yollama ozurluyum ya yapınca bernaya yollarım oda hooop buraya yollar
mobilyamızda geldi bakalım is simdi evdeki işlerime kaldı
Cnm sakın haa su durumda aklinizdan gecirme böyle seyleri.allah yardimcin olsun cnm benim.insallah halledilecek seylerdir.
Tabiki bnmde hoşuma gitmuyor derya bu şekilde olmasi ama iban beni yoruyor artık sen daha iyi anlarsın beni Allah im kimsenin yuvasını huzurunu bozmasın fakat bu adam nankör.bn hem evde çalışıyorum hem ışte hem hamileyim hemde tel başıma yapıyorum herşeyi ve onun bana kadınlık mi yapıyorsun sanki sözü beni artık yıprattı her kavgamızda aynı laf bn bu kadar şeyle uğraşırken bide biliyorsun birazdaha para gelsin diye raporumu aldığım halde evden çalışıyorum yine her sabah alarm kuruyorum niçin destek olayım diye evlendiğimden beri eşimden hicbisey istemedim karakteristik yapimdan ve kndimi öyle yetistirdigimden kabullenemiyorum en ufak biseyde gozune batıyor beyefendinin örnek vereyim mesela bn bi kıyafet beğeneyim bi ton laf ama o begensin bn hemen derimki içine sindiyse alalım cnm kiii bunu onun bana demesi gerekirken
Hadi bakalım cnm gözün aydin bnde kapı susunu yaptim görmüştün Dimi dün attım bugün bebisin kıyafetlerini utuledim artık yerlestirilecek sadece..sekerleride yapılacak cok şükür bunlar bni mutlu ediyor
Bakalım cnm hakkımızda hayırlısı sorunu yazdım deryaya tatlım o sebeplerden anlayacağın
kac yıllık evlisin bilmiyorum canım ama sunu soylim erkek kısmı hanımının neyden yaralandığını yakarsa neyi kaldıramadığını yakalarsa onu pilav gibi esine söyler durur bur birincisi
sen bu kozu ona farkettirmissin ve her kavgada sana bunu söyleyerek kavgadan galip çıkma nefsiyle bunu sana söyler bunu unutma
bundan sonra söylerse hiiic cevap verme yada aman bosver hayatım senin askında bu kadarını yapabiliyor napalım idare edicez diyerek relakslıgını göster
giderek kullanmayı bırakır zira senin etkilememen onun bu kelimeyi karsına çıkarmasının amacını öldürür.
erkek kısmı fedakârlığı coook yıllar sonra farkeder bunu unutma o yüzden su anda bence hiiic o kelimye ne uzul ne takıl aman benim adam yine coştu konuştu söndü de gec bakim abla nasihatı
evet bende malzemeleri aldım bende simdi evde yapıcam kendim tul felan aldım işte kendim yapıcam ama bende coook heyecanlandım
2 gün once 3.yılımızı doldurduk ..beni yoruyor çok yoruyor hemde bide bn şunu farkettim eşime kim zarar verirse o kişi veya kişiler eşim için cok değerli oluyor ..bide tükürdüğünü yalamayi seven bi insan buda benim sinirimi bozuyor ışte diyorum bazen bnde onlar gibi olucam ki gözü.de degerim artsın..
Neyse cnm gece gece seninde kafanı sisirdim kusura bakma öyle yani işte :)
Yap cnm yap çok zevkli oluyor yapmasi valla bide sony güzel olunca dahada heycanli oluyor insan
ne kafa sisirmesi olurmu hiiic canım
hic takma canını sıkma hickimsenin evliliği dört dörtlük değil bunuda unutma herkesin turlu turlu sorunu var o yüzden bebisine odaklan
uzat bakim yanağını
Sağol tatlım uzattıim bak, kız tel den girince simge falanda yapamıyorum iyi mi :)
Neyse canimcim bn gözler gidiyor öpüyorum cook iyi geceler *)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?