2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Selam kizlar nasilsiniz iki gundur kizim hasta bugun yine hastahanedeydik bogazlari cok kotu olmus kanda da iltihap cikti atesi düşmüyor ins bugün rahat olur sizler ne yapiyorsunuz

geçmiş olsun canım kuzuya, çocuklar hasta oldu mu insanın içi gidiyor kıyamam hiç

aklım gidiyor birinin bişeyine zarar vericez diye. pişkinliğe bak bi de kadında

bende hemen ayaklanmıştım canım zaten sürekli gelip gidip uyarıyolardı her saat başı yürümem için

ama iyi ki de kalkmışım hiç yatakta yatmadan çabucak iyileşmiştim şükür

o yüzden sezeryan olcaklara hep tavsiyem sakın sakın kendinizi salmayın canınız acıcak ama kalkın yürümeye gayret edin hem kendiniz için hem bebişleriniz için

Kizlar bu prima premium bezi cok ince yaaa ayni orkid gibi sizdirmaz mi sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arasıra sızıyor o kakalar özellikle ilk doğduğu zamanlar çok sık ve sıvı kaka yaptıkları için

şey aklıma geldi erkek bebekleri olanlar yaşıcak özellikle altına açınca pipiş hemen çiş pozisyonu alcak üstümüzü ıslatçak

özellikle benim oğluş annanesini çok yıkamıştı öyle

Ilk zamanlar benimde annem.olacagi icin dememki bizimde anneanemiz islanacak :)

Bencede sor cnm ben sordum nihayet. Sormadan yaptiracakdim ama rahat edemedim.iyiki sormusum

Kizlar bu prima premium bezi cok ince yaaa ayni orkid gibi sizdirmaz mi sizce?

Ne guzel yagmurunda iki bebisi oldu saglikla bizde alalim kucaklarimiza gun sayiyoruz artik bide su doktor gunumu versydi galiba sancilanana kadar almicak cocugu :)) elifcim bende en cok neden korkuyodum biliyomusun bebek olunca okucagimda digeri saldim cayira olcak diye cok var burda oyle kadinlar sinir oluyo insan ayrica bnde kaka mevzusunu evde halledince cok seviniyorum cok rahat oluyor ne bana ne cocuga eziyet olmuyor o cis mevzusuda oyle valla cok ustume isedi :)) bende altini acinca hemen pipinin ustune yikadigim pamuklardan yada islak mendil koyuyodum hem sicramamis hemde ustume gelmemis oluyodu :)) ilk sezeryanimda inan hemen kalktim yurudum wcye gittim ama ertesi gun wcye zor gittm cok zorlandim 4gun zor gecti kalkamadim walla ama bu sefer israrla kalkmayi deniycem kiz ebru neden dktr izin vermedi agdaya ben yaptrdim ama sormadim haziranin basinda yine gitcem hatta sacimida boyatcam rengi cok feci oldu igrencc..

Cnm sanciyi tetikledigi oluyormus bazen acisi.ondan dogumdan sonra yaparsin dedi simdilik jilet kullan dedi özel bölgeye. Sacimida boyatmak istiom cok kötü oldu.ona izin varmi ki acaba.bide bişe sorcam sana cnm.benim dün bebis hic durmadi sabaha kadar alt taraflarda uğraştı butun gece uyumadim.sence normalmi.kanalami giriyor acaba

Selam kizlar nasilsiniz iki gundur kizim hasta bugun yine hastahanedeydik bogazlari cok kotu olmus kanda da iltihap cikti atesi düşmüyor ins bugün rahat olur sizler ne yapiyorsunuz

Cnm çok geçmiş olsun Allah şifasinu versin ins.tatlım op Bnm yerime prensesini

Eneeee kız sen bu hafta beklemezsin belkimde hadi hayırlısı cnm bizden haberlerini eksik etme haaa zaten pek girmiyorsun ..

gecmis olsun canim. Pamugun tez zamanda iyileşir insallah.

Aynen gotu yansa azicik anlar ne oldugunu. Kaldiki bizim.derimiz minnoslara göre kart sayilir.
Senin oglanin totosunu isririm ama ben yaaa :)

Canım ya görümcem burda sohbet muhabbet derken fazla giremiyorum.Annemler bi iki güne doğurursun diyolar ben şaşkınım ağrım var hala evin içinde gezip duruyorum.O gün bugün mü merak ediyorum.Hem korku hem merak var içim bi garip...Eğer doğurursam ilk fırsatta yazarım canım..

Cnm nasil bi ağrı tarif etsene ?

Ins cnm benim Allah ım hayırlısıni versin yeter ku dogururuuuuuz merak etme sen analarımiz nasıl doğurmuş patır patır :) :)

anooom benim tosuncuk ta ananesini yıkıycak o zaman

Cnm jilet beni mahfediyor ama agdanin okadar etkisi oldugunu bilmiyodum jilet yapinca tuyler cikarken cok kasiniyo bide sezrryan yeri var oda kasincak azcik disimi sikarim napim.ben ilkindede boyattim simdide boyatcam sonzamanlar ya bisi olmaz allahin izniyle bu saclarla gidemem felaket :)) allahtan tesetturluym buzamana kadar oyle getrdm ama daha sansi yok boyancak insallah :) kiz valla ne diyeyim ilk hamilelik okadar guzel gecmistiki benim bir sefer olsn ne agri ne sanci ne mutsuzlk ne halsizlik hicbiri yoktu ilk 4ay kotuydum sonrasi harikaydi ama simdi benimde oyle asagilarda ugrasip duruyo onceki kontrolde basi asagidaydi simdi makat gelisli yani ters donmus ama benimde gece oyle ara ara sancim oldu cok hareketliydi asagiyi zorladi sonrasinda ters donmus iste zaten karnim bacaklarimin ustunde asagida ve onde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…