- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Selam kizlar nasilsiniz iki gundur kizim hasta bugun yine hastahanedeydik bogazlari cok kotu olmus kanda da iltihap cikti atesi düşmüyor ins bugün rahat olur sizler ne yapiyorsunuz
Ay canim iste anne cocugunun pesine kosmali bisey doktumu kirdimi zarar verdimi sonucta cocuk yani benim komsumun oglu masamin uzerindeki kaseyi kirdi komsum bana cocuklu misafir gelecegini biliosun kaldirsaydin dedi. İnsan bi ozur diler yuzsuzluge bak...
Gecen hafta hastanede yattigimdaa kadin 39. Haftasindaydi. 40 yasinda. ertesi gun sezeryan oldu. Gordugume inanamadim kadin dogumdan iki saat sonraa ayaklanmjs yuruyodu yanimiza ugradi anlatti bebegini dedim nasil ayaklandin ben iki gun sonra ayaklanmiszim sezeryanda. Dedi sigara icmek icin.
Baska bi turk kizin suyu patlamis pazar gunu. Ben hep sanardimki su patlayinca dogum olur. Sali gunu hap vetrdiler sancisi gelsin diye. Neyseki o gun geldi ve normal dogum yapti. Orda yatarken kaynanasi geldi diyo su ic kizim bol bol kuru kuruna dogurmazsin zor olur :))))))))) meger cocuk kendide uretiyomus. Cok sasirdim. Suyu gelince hemen aliyolae sandim ama ikinci gun aldilar. Birinide bi gun sonra. Herkes dua edixodu allshim sancim gelsin diye zavaalli bende ortada dua ediyodum allahim sancim gelmesin nolur diye :)))
geçmiş olsun canım kuzuya, çocuklar hasta oldu mu insanın içi gidiyor kıyamam hiç
Kizlar bu prima premium bezi cok ince yaaa ayni orkid gibi sizdirmaz mi sizce?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Firarperest saglilla al bebisini insallahhh
arasıra sızıyor o kakalar özellikle ilk doğduğu zamanlar çok sık ve sıvı kaka yaptıkları için
şey aklıma geldi erkek bebekleri olanlar yaşıcak özellikle altına açınca pipiş hemen çiş pozisyonu alcak üstümüzü ıslatçak
özellikle benim oğluş annanesini çok yıkamıştı öyle
haftada 1 gün günümüz var biz oğluşla genelde o uykudan uyandığında yani 3,5-4 gibi gidiyoruz. 1-2 saat oturuyoruz ama ben yerimde oturamıyorum onun peşinde dolaşmaktan
seneye de girersin diyolar güne, biri kucağımda diğerinin peşinde koştur dur yok diyorum biz hiç bulaşmayalım size seneye
Bencede sor cnm ben sordum nihayet. Sormadan yaptiracakdim ama rahat edemedim.iyiki sormusum
o boklu bezle oturtçan anneyi nasıl oluyomuş görcekevden çıkana kadar kaka yaptı mı oğlum mutlu oluyorum valla otobüste falan yapar da gideceğimiz yere kadar rahatsız olur diye, kakamızı da yaptık rahat rahat gidebilirz diyorum
Kizlar bu prima premium bezi cok ince yaaa ayni orkid gibi sizdirmaz mi sizce?
aklım gidiyor birinin bişeyine zarar vericez diye. pişkinliğe bak bi de kadında
bende hemen ayaklanmıştım canım zaten sürekli gelip gidip uyarıyolardı her saat başı yürümem için
ama iyi ki de kalkmışım hiç yatakta yatmadan çabucak iyileşmiştim şükür
o yüzden sezeryan olcaklara hep tavsiyem sakın sakın kendinizi salmayın canınız acıcak ama kalkın yürümeye gayret edin hem kendiniz için hem bebişleriniz için
arasıra sızıyor o kakalar özellikle ilk doğduğu zamanlar çok sık ve sıvı kaka yaptıkları için
şey aklıma geldi erkek bebekleri olanlar yaşıcak özellikle altına açınca pipiş hemen çiş pozisyonu alcak üstümüzü ıslatçak
Ne guzel yagmurunda iki bebisi oldu saglikla bizde alalim kucaklarimiza gun sayiyoruz artik bide su doktor gunumu versydi galiba sancilanana kadar almicak cocugu :)) elifcim bende en cok neden korkuyodum biliyomusun bebek olunca okucagimda digeri saldim cayira olcak diye cok var burda oyle kadinlar sinir oluyo insan ayrica bnde kaka mevzusunu evde halledince cok seviniyorum cok rahat oluyor ne bana ne cocuga eziyet olmuyor o cis mevzusuda oyle valla cok ustume isedi :)) bende altini acinca hemen pipinin ustune yikadigim pamuklardan yada islak mendil koyuyodum hem sicramamis hemde ustume gelmemis oluyodu :)) ilk sezeryanimda inan hemen kalktim yurudum wcye gittim ama ertesi gun wcye zor gittm cok zorlandim 4gun zor gecti kalkamadim walla ama bu sefer israrla kalkmayi deniycem kiz ebru neden dktr izin vermedi agdaya ben yaptrdim ama sormadim haziranin basinda yine gitcem hatta sacimida boyatcam rengi cok feci oldu igrencc..
Selam kizlar nasilsiniz iki gundur kizim hasta bugun yine hastahanedeydik bogazlari cok kotu olmus kanda da iltihap cikti atesi düşmüyor ins bugün rahat olur sizler ne yapiyorsunuz
Selam kızlar yağmur doğum yapmış maşallah rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla...
Biz de bugün devlet hastanesine kontrole gittik gitmeden az önce ben de bel sirt ağrısı başladı.Nst ye bağlandım 10 dk da bir sancım çıktı doktor böyle giderse bebek gelir dedi.Özeldeki doktoruna bilgi ver mutlaka dedi.Aradım ağrın çok artarsa gelirsin dedi.Öyle bekliyorum evde belim hala ağrıyo.Karnım belli aralıklarla sertleşiyo.Korkuyorum doğum olacak mı ne zaman olacak merak ediyorum.Dua edin kızlar...
o boklu bezle oturtçan anneyi nasıl oluyomuş görcekevden çıkana kadar kaka yaptı mı oğlum mutlu oluyorum valla otobüste falan yapar da gideceğimiz yere kadar rahatsız olur diye, kakamızı da yaptık rahat rahat gidebilirz diyorum
Cnm çok geçmiş olsun Allah şifasinu versin ins.tatlım op Bnm yerime prensesini
Eneeee kız sen bu hafta beklemezsin belkimde hadi hayırlısı cnm bizden haberlerini eksik etme haaa zaten pek girmiyorsun ..
Canım ya görümcem burda sohbet muhabbet derken fazla giremiyorum.Annemler bi iki güne doğurursun diyolar ben şaşkınım ağrım var hala evin içinde gezip duruyorum.O gün bugün mü merak ediyorum.Hem korku hem merak var içim bi garip...Eğer doğurursam ilk fırsatta yazarım canım..
Canım ya görümcem burda sohbet muhabbet derken fazla giremiyorum.Annemler bi iki güne doğurursun diyolar ben şaşkınım ağrım var hala evin içinde gezip duruyorum.O gün bugün mü merak ediyorum.Hem korku hem merak var içim bi garip...Eğer doğurursam ilk fırsatta yazarım canım..
Kızlar doğumun basladiginin nisan veya su gelmesi disinda baska ne gibi belirtileri var?
Kaynanalara teskim olmayin çat çat cevabını verin kizlar yoksa kafayı yedirirler size.
Cnm sanciyi tetikledigi oluyormus bazen acisi.ondan dogumdan sonra yaparsin dedi simdilik jilet kullan dedi özel bölgeye. Sacimida boyatmak istiom cok kötü oldu.ona izin varmi ki acaba.bide bişe sorcam sana cnm.benim dün bebis hic durmadi sabaha kadar alt taraflarda uğraştı butun gece uyumadim.sence normalmi.kanalami giriyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?