2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kaynanalara teskim olmayin çat çat cevabını verin kizlar yoksa kafayı yedirirler size.
Ben cvp verince esim benle kavga ediyo bende ona birakiyorm o versin cvbini hem benim kv de okadr dilliki massallah laf yetismez ona :))ogluyla bile kavga edrrken bi basliyo sana hakkimi helal etmiyorm sutum haram olsn faaaalaan filan damardan giriyo yani ama genelde esim ve ben hakli oldugumuz icin bedduasi tutmazmis helal etmese bile bunuda arastrdk :))
Niye kimse cvp vermiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm hic nisan ve suyum grlmedi dogum sancisida cekmedim k bakma elimden bisi gelse yazardim mayis annelerine falan sorsan bi belki yardimci olurlar
Ben hic o cvplari vwremiom icime dert olup kaliyo

Bende vermeyince kaliyo veremiyorm ama oglundan cikartiyom acisini bizi bu hallrre sen dusurdun sorumlusu sensin diyorum

Pöfff ütü yapiyorm cok sicak yaww...daha koltugun minderlerini asicam makina durmus (

Cnm nasil bi ağrı tarif etsene ?

Canım tam adet ağrısı gibi..Hani adet olmadan önce belin karnın ağrır ya öyle.Bi de karnım aşağı doğru çekiliyomuş gibi hissediyorum.

Ins cnm benim Allah ım hayırlısıni versin yeter ku dogururuuuuuz merak etme sen analarımiz nasıl doğurmuş patır patır :) :)

Valla nasıl doğurmuşlar ben de merak ediyorum :) İnsan korkuyo ya başına ne gelecek bilmiyosun ki..

Cnm bende kapaliyim ama evde sinirlerim geriliyo beyazlari gorunceee.hatta gwcenlerde sinirlendim kestim bikac tane :) ben dun gece cikacak sandim inanki korkrum bayaaa.karnimin alti acidi resmen uyutmadi butun gece kabuslarla uyandim ciglik atmisim gece.

Benimkisi kadar damarcisi olamaz.resmen agliyor oglum acisin bana diye.benim garibimde sahte gozyaslarina inaniyor

Pöfff ütü yapiyorm cok sicak yaww...daha koltugun minderlerini asicam makina durmus (

offf ben de sabahtan beri o kadar çok ütü yaptım ki daha şimdi kaldırdım masayı sıcak bi yandan ütü buharı bi yandan mahvoldum vallaaa oğluşum da içerden tepinip duruo yazık yeter anne yoruldun diye

Niye kimse cvp vermiyo

Benim ilkinde doğuma bir hafta kala ishal olmuştum bir de karnim bacaklarimin arasında gezmistim.duvara yaslanip ayaklarini uzattiginda ayaklar birleşiyor ise karnin dusmemistir.birlesmiyorsa karnin düşmüştür.

Kizlar dusa girdice sancim oluyor benim gibi olan var mi?

Karnim tas gibi yine bakalim yarın kim doğuracak

sıcaktan nefes alamıyorum, oksijen yok sanki evin içerisinde boğuluyorum

yattım geri kalktım yataktan

sağolasın canım ALLAH razı olsun.şimdi uyudu bugün yine başında bekliyecem gece inş ateşi çıkmaz...

Uykumu kaybettim, gören oldu mu?

Ay bu çocuklar doğunca da uyuyamicaz simdi de uyuyamiyoruz nolcak böle anlamadim ki

Son düzenleme:
Uykumu kaybettim, gören oldu mu?

Ay bu çocuklar doğunca da uyuyamicaz simdi de uyuyamiyoruz nolcak böle anlamadim ki

Bende kaybettim saat w sen beri kivraniyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…