Ben cvp verince esim benle kavga ediyo bende ona birakiyorm o versin cvbini hem benim kv de okadr dilliki massallah laf yetismez ona :))ogluyla bile kavga edrrken bi basliyo sana hakkimi helal etmiyorm sutum haram olsn faaaalaan filan damardan giriyo yani ama genelde esim ve ben hakli oldugumuz icin bedduasi tutmazmis helal etmese bile bunuda arastrdk :))Kaynanalara teskim olmayin çat çat cevabını verin kizlar yoksa kafayı yedirirler size.
Cnm hic nisan ve suyum grlmedi dogum sancisida cekmedim k bakma elimden bisi gelse yazardim mayis annelerine falan sorsan bi belki yardimci olurlarNiye kimse cvp vermiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hic o cvplari vwremiom icime dert olup kaliyo
Cnm nasil bi ağrı tarif etsene ?
Ins cnm benim Allah ım hayırlısıni versin yeter ku dogururuuuuuz merak etme sen analarımiz nasıl doğurmuş patır patır :) :)
Cnm jilet beni mahfediyor ama agdanin okadar etkisi oldugunu bilmiyodum jilet yapinca tuyler cikarken cok kasiniyo bide sezrryan yeri var oda kasincak azcik disimi sikarim napim.ben ilkindede boyattim simdide boyatcam sonzamanlar ya bisi olmaz allahin izniyle bu saclarla gidemem felaket :)) allahtan tesetturluym buzamana kadar oyle getrdm ama daha sansi yok boyancak insallah :) kiz valla ne diyeyim ilk hamilelik okadar guzel gecmistiki benim bir sefer olsn ne agri ne sanci ne mutsuzlk ne halsizlik hicbiri yoktu ilk 4ay kotuydum sonrasi harikaydi ama simdi benimde oyle asagilarda ugrasip duruyo onceki kontrolde basi asagidaydi simdi makat gelisli yani ters donmus ama benimde gece oyle ara ara sancim oldu cok hareketliydi asagiyi zorladi sonrasinda ters donmus iste zaten karnim bacaklarimin ustunde asagida ve onde
Ben cvp verince esim benle kavga ediyo bende ona birakiyorm o versin cvbini hem benim kv de okadr dilliki massallah laf yetismez ona :))ogluyla bile kavga edrrken bi basliyo sana hakkimi helal etmiyorm sutum haram olsn faaaalaan filan damardan giriyo yani ama genelde esim ve ben hakli oldugumuz icin bedduasi tutmazmis helal etmese bile bunuda arastrdk :))
Cnm hic nisan ve suyum grlmedi dogum sancisida cekmedim k bakma elimden bisi gelse yazardim mayis annelerine falan sorsan bi belki yardimci olurlar
Bende vermeyince kaliyo veremiyorm ama oglundan cikartiyom acisini bizi bu hallrre sen dusurdun sorumlusu sensin diyorum
Canım benim yengem de doğum yapana kadar kasindi ıbrahim saraçoğlunun bu gebelik kaşıntısi ile ilgili bi küru var di nette bulursun bi bak istersen
Ben hic o cvplari vwremiom icime dert olup kaliyo
Pöfff ütü yapiyorm cok sicak yaww...daha koltugun minderlerini asicam makina durmus(
Niye kimse cvp vermiyo
Kizlar dusa girdice sancim oluyor benim gibi olan var mi?
Cnm çok geçmiş olsun Allah şifasinu versin ins.tatlım op Bnm yerime prensesini
Eneeee kız sen bu hafta beklemezsin belkimde hadi hayırlısı cnm bizden haberlerini eksik etme haaa zaten pek girmiyorsun ..
gecmis olsun canim. Pamugun tez zamanda iyileşir insallah.
sıcaktan nefes alamıyorum, oksijen yok sanki evin içerisinde boğuluyorum
yattım geri kalktım yataktan
Aynen ya uyuamiyorum bi bu yana bi o yana. Bide cok nefesim daraliyor. Biguluyom sanki offf
Bende boguluyoruuum nefes yok sanki
Uykumu kaybettim, gören oldu mu?
Ay bu çocuklar doğunca da uyuyamicaz simdi de uyuyamiyoruz nolcak böle anlamadim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?