2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydın herkese ellerim ayaklarım çok şiş ve ellerimi hissetmiyorum uyuşuk bilekden ağrıyo bu nedir ya

Kimse farklı değil demekki ay zor yazıyorum ya parkmaklarımm allah yardımcımız olsun

günaydın canlar,hava sıcaklığı 36,benim hissettiğim 40 tan fazla,bi de grip olmayayım mı,kafamı kaldıramıyorum,işe geldim,bana bi akıl verin,sabaha kadar burnuma tuzlu su çektim,kafamı yastığa koyuyom tıkanıyo,nefes yok,terleyi üstümde kurudu sabaha kadr pijamalar,uyku sersemi kalkıp değiştiremedim bile:26::26:

günaydın kızlar şişlikler ellerde acıma bendede var 2 haftadır uyuyamıyorum artık 2 gündür doğurcam diyorum sancılarım ağrılı baya nst sonucundada çıktı sancı doktor muayane yaptı açılma yokmuş ama bekliyorum artık tetikte

rapor alsana hasta hasta gitme işe

Sancin kac cikti canim duzenli mi

Sancin kac cikti canim duzenli mi

düzenli değildi canım 40 olup 60da çıktığı oldu sonra 5 oldu pazertesi gitmiştim doktora geldiğimden buyana daha ağrılı sancılarım yürüyemiyorum ağrıdan ama düzenli değil ama çok giriyor sancı anlayamıyorum bende normal sancı nasıl bişey olcaksa

Benim bi hafta once duzenli 60-70 cikti. Doktor bugun yarin gelirsin dedi hala bekliyorum oglum kandirik yapti bize arada bana da geliyo sanci kramp ama dogum sancisi olsa mutlaka anlarmisiz oyle diyolar bi de karnim iki gundur hep yamuk yumuk cok komik duruyo ya

Son düzenleme:
canm doğum izni sürecindeyim de zaten işte iznnim doğum sonrasına kalsın diye geliyorum...dayanabildiğim kadar dayamnayım diye,ya mescide gidip uzancam,ya olduğum yerde uyuycam şimdi

sağlık ocağından 2 günlük rapor alabilirsin doğum raporunu etkilemez aklında bulunsun...

Gözlerim kurudu uykusuzluktan aglamak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Herkese.günaydın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın herkese ellerim ayaklarım çok şiş ve ellerimi hissetmiyorum uyuşuk bilekden ağrıyo bu nedir ya

gunaydın kızlar...
dün ayaklar balon oldu ilk kez cok tuhaf şekillere girdi

Günaydın ben de çok farklı değilim gece ağrıdan uyuyamadim Allah hepimize kolaylik versin

Günaydın güzeller
yeni bir gün bir sürü işe merhaba

38+0 dan gunaydiiiiiiiiinnnn

Ayyy cook az kaldiii

Gunaydin kizlarr...
Benzer agrilar ayni uykusuzlukk ayni heyecanlar hepinizde...napiyorz dayaniyorz kuzular icin...:)
Aysecim kucuk bi kaba kaynar su ve viks koy biraz basini egdir icine cek bolca burnunu acaip temizler gribede ii gelir..bu kis ben iki defa yaptim doktor onerisi bebise zarari yok

karnım benimde oyle oluyor hatta kızın bir haraketlendi iyice doğcak diyorum desene bende bekleyebilirim daha hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…