- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
karnım benimde oyle oluyor hatta kızın bir haraketlendi iyice doğcak diyorum desene bende bekleyebilirim daha hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin allah
canm doğum izni sürecindeyim de zaten işte iznnim doğum sonrasına kalsın diye geliyorum...dayanabildiğim kadar dayamnayım diye,ya mescide gidip uzancam,ya olduğum yerde uyuycam şimdi
Gunaydin kizlarr...
Benzer agrilar ayni uykusuzlukk ayni heyecanlar hepinizde...napiyorz dayaniyorz kuzular icin...:)
Aysecim kucuk bi kaba kaynar su ve viks koy biraz basini egdir icine cek bolca burnunu acaip temizler gribede ii gelir..bu kis ben iki defa yaptim doktor onerisi bebise zarari yok
burdaki dr arkadaşlar da hekimine git virüs taşıyosun sonuçta dediler,hapşırık bile doğumu tetikler bazen dediler,normalde kontrolüm haftaya çarşamba,ben de gideyim haftaya olmazsa kontrol girişi yaparız diyom,bilemedim,gitmeyip de acaba biş var mı demektense en iyisi bi gideyim...sağlık ocağından 2 günlük rapor alabilirsin doğum raporunu etkilemez aklında bulunsun...
burdaki dr arkadaşlar da hekimine git virüs taşıyosun sonuçta dediler,hapşırık bile doğumu tetikler bazen dediler,normalde kontrolüm haftaya çarşamba,ben de gideyim haftaya olmazsa kontrol girişi yaparız diyom,bilemedim,gitmeyip de acaba biş var mı demektense en iyisi bi gideyim...
Kızlar ben korkmaya başladım
Eşim strese girdi sanki hep mutsuz hep yorgun hep benden uzak duruyor
İşten geliyor yemek yiyoruz hiç konuşmuyor hemen odasına geçip tv seyrediyor
Dün misafirimiz geldi ona bile benim eşim doktor diyeceğine diş hekimi dedi :) hadi yorgun anlıyorum ama benim mesleğimi unutacak kadar değildir diye düşünüyorum :) Ne olduğunu sorduğumda doğum için strese girdim diyor
Hayır benim stresim yoktu saolsun sabaha kadar rüyamda doğum yaptım. Şimdi de korku başladı.Bana destek olmasını beklemez miyiz?
her haftasonu eşim hobileriyle ilgilenmekten ne beni bir yere götürüyor ne benimle iletişim kuruyor. sabah 9.30 akşam 18.00 arası cumartesi -pazar gelmiyor saolsun. Ben de kv ile evde oturup onu bekliyoruz
Acaba hamileliğime bağlı hormonlardan dolayı mı abartıyorum bilemedim?
Hani sanki doğumdan sonra birbirimize vakit ayıramayacağız ben dışarı çıkıp artık rahatlıkla gezemeyeceğimi düşünmüyor da durmadan kendine vakit ayırıyor. Acaba yanlış mı düşünüyorum?kafam karıştı:44:
Amiin insallah. Zaten daha vaktimiz var da doktor oyle deyince bende gelivercek sandimpazartesi kontrol var sezeryan icin bi iki gune gel dicek sanirim. Normal olamama yolunda ilerliyorum.
Dün misafirimiz geldi ona bile benim eşim doktor diyeceğine diş hekimi dedi :) hadi yorgun anlıyorum ama benim mesleğimi unutacak kadar değildir diye düşünüyorum :) Ne olduğunu sorduğumda doğum için strese girdim diyor
Hayır benim stresim yoktu saolsun sabaha kadar rüyamda doğum yaptım. Şimdi de korku başladı.Bana destek olmasını beklemez miyiz?
her haftasonu eşim hobileriyle ilgilenmekten ne beni bir yere götürüyor ne benimle iletişim kuruyor. sabah 9.30 akşam 18.00 arası cumartesi -pazar gelmiyor saolsun. Ben de kv ile evde oturup onu bekliyoruz
Hani sanki doğumdan sonra birbirimize vakit ayıramayacağız ben dışarı çıkıp artık rahatlıkla gezemeyeceğimi düşünmüyor da durmadan kendine vakit ayırıyor. Acaba yanlış mı düşünüyorum?kafam karıştı:44:
[SUP][/SUP]
kuzucum biş kalmamış yaa ALLAHIM sağlıkla almayı nasip etsin inş ayy naslda güzel bi duygu allahım bizlerede nasip etsin
Canimmmm cok tesekkurler. İnsallah hepimiz saglikla alalim minisleri) biz onden gidiyoruz pesimizden gelinn
Günaydın annişler ..sabah namaza kalktım amanin bi baktım çok az pembe akıntıbilemedim de eşime çaktırmadım başta sonra kalp atışım hızlandı vs ayy doğuracamm mı diye..çok yakın hissettim bian eşime dedim hastaneye gitmeliyiz şöyle böyle ..o gayet sakin bi kahve içti doktorunu ararmısın dedi ben heyecanlı tabi doktorumu aradım ..sabahın 5 i .. çok normal pilin hanım nişanınız gelmeye başlamış siz normal kontrollerinize gelin yeter dedi sonra uyuduk
ayy bebişin cicilerini yıkıycam bugün dolabı da gelicek çantayı hazırlayayım ben heyecan olmasın diye sona bırakıyodum ama bi tuhaf oldum yahu
burdaki dr arkadaşlar da hekimine git virüs taşıyosun sonuçta dediler,hapşırık bile doğumu tetikler bazen dediler,normalde kontrolüm haftaya çarşamba,ben de gideyim haftaya olmazsa kontrol girişi yaparız diyom,bilemedim,gitmeyip de acaba biş var mı demektense en iyisi bi gideyim...
Gunaydn kizlarr... evlimutluu nekadar az kaldi darisi basimiza :) aysee giii gecmis olsn dikkat et kendine ebruu bigunlugune miraci sana gondereyim aksama 9bucukta pert olursun uyursun :)) ben utanmasam oglenleride uyucam :)) hic enerjim yok elim kolum kalkmiyo hic valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün ögleden sonra kontrolüm var .
belki doktor catı muayenesi yapar diye dün aksam kişisel temizlik yaptım .
allahııımmm ne kadr zor oldu ,önünü göremiyorsun resmen .tam bir perişanlık ,kuaföre de gidemedim .
normal koca göbekli bayanlar napıyolar diye düsünmeden edemedim.
ayağınıda sürü kuzu :) hep birlikte art ardına sırayla pırtlatalaım normalmi olacak sezeryanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?