bende arada bir hafta felan önde gittim oluyordu .sonuçta sezeryan olursa 2 hafta sonra dogum olucak .
bebekler haftada ortalama 150-200 gram alıyorlarmış .
200 gram alsa ,3200 dogum olur .
yine masaallah tabiki de ben tombiş tombiş dogan bebeklere hayranım ya .
Slam hanımlar doğuran hanımlar varkış gözleri aydın olsun inşallahh rabbim anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh
Bende dr kontrolunden geldim 36+0bugün 2900gr dedi iyi dedi kilosu için sezeryan tarihim bi değişiklik olmazsa 7 temmuz allahım hepimizin yardımcısı olsun
sezeryanda korkick bise yok amelythaneye gderken sondayi takti iltihapim oldugu icin acidi doktorum cok ilqiliydi anestezi narkozu wermedn karnimi ellemeyin diye bas bas bgardim sakin ol diolardi hep:) narkozu werirken kc kilosun ddi 80 yok 70 ay bilmyrm ben gdiyorum ddi cok komikti:) bayilmism snra
Yagmurcum masallah pasalarina canim.. icim titredi gozlerim doldu bakarken. Rabbim korusun yavruslarini, kem gozlerden sakinsin. Seninde Allah yardimcin olsun canim isin zor iki minnos ama tadida iki kati :))) ucunuzede tekrar tekrar masallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın annişler.. Salı günü doğum yaptım. 36+4'de dünyaya geldi oğluşum.. Çok şükür bebeğim sağlıklı. Normal doğum oldu.. Doğumun ertesi günü hastaneden çıktık. Hepinize normal doğumu tavsiye ederim. Allahıma çok şükür sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım oğlumu.. İnşallah sizler de bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Dualarım sizlerle...
Ah canim ya gozun aydin. Ilk normal dogumumuz olmus. Masallah.. Rabbim evladina saglikli uzun omur nasip etsin.
Hikayeni heyecan ve merakla bekliyorum. Bende Allah nasip ederse cok istiyorum normal dogum.
Amin canim. Sagolasin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
odaya ckarirlarken kendime yeni geliyodu esim surekli opuyodu beni iyisiniz diolardi ben yine bas bas bagariyodum cocuklarim nerde die odaya gidince getirdiler icime ceke ceke kokladim esimin elini hc brakmiyodum yalwarirm agri kesici yapin cok agriyo nolur die inlettim ortaliqi esim gecicek iqne yapmaya geliyolar dio ben bgriyorum gecmiycek soleyin gelsinler dayanamyrm die elini sikiyorum hep snra iqne yapildi inanilmaz bi rahatlama 2serum bitince hemen ayaga kaldirdilar yurudum yurumek cok onemli sondayi ckardilar icimdeki kani temizlediler snra emzirme cabasi mama werdik gogsumun ucu yoktu gogru ucu aldirdm suan onla emiyolar uyuyolarkn bukadar yazabildim atladim cogu yeri uyanabilirler:)