2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım ben ikeadan aldım sallanan koltuk 269tl idi memnunumda su anda aksamları ustundeyim uyuyamadığım icin

geçmiş olsun canim şükür sonunda kavustunnnnn pasayaaaaa rabbim hayırlı sağlıklı omurleer versin kisss ben cok heyecanlandimmmmmmm ins en kisa zamanda yazarsinnn meraktan catliyicigimmmmmmm

Mrb canlar dun temizligimin cogu bitti şükür teyzem sag olsun... Ama ben ellerimi ve ayaklarimi hissetmiyorummmmm dun is yapmasamda ortalikta dolanmak yetti valla ayaklarimmm balon oldu yok mu bunun cozumu birde saglik ocagindan aradilar nasil gidicem kara kara dusunuyorummm oyyy bizde bi doguraydik en sonlara kalcam

Ay burda doğum yapanları okuyunca aglayasim geliyor. .daha iki ay var ne güzel kucağınıza aldınız yavrularinizi Allah beraber mutlu güzel günler nasip etsin. .off hormonlar tavan yaptı. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Dua edin

Kizlar biz iyiyizzz epidural sezeryanla geldi minigim ters oldugu icin. Simdilik memnun kaldim. Agrilarim yeni basliyo cunku

Pasam uyuyo harika biseyy.
Hepiniz dogurun tavsye ediyorum
Detaylari yazarm insallahh.
allahımmm bi baktım gidiyorum dedi bi baktım dogurdu hatun masallah rabbım sıfa versın sana kuzun da sağlık sıhhatle buyusun ınsaallah
4 gözle dogumu bekleyen anneler slm
bugun kızım pek bı nazlı mınık mınık kımıldıyor ama eskısı gıbı degıl napım bılemedım
erken dogum dedıler hala bısı yok bende sancı vs

Selam kızlar..
Evlimutlu ve benfu maşallah bebislerinize..Gözünüz aydın Allah bağışlasın.Doğum hikayelerinizi bekliyoruz.
Çok zor bi gece geçirdim doğurmak istiyorum..

Kizlar biz iyiyizzz epidural sezeryanla geldi minigim ters oldugu icin. Simdilik memnun kaldim. Agrilarim yeni basliyo cunku

Pasam uyuyo harika biseyy.
Hepiniz dogurun tavsye ediyorum
Detaylari yazarm insallahh.

ayyy maşallah kuzuma allahım sağlıklı uzun ömür versin inşallah ya ben de doğurmak istiyorum acayip heyecanlı

maşallah kuzuşa gözün aydın canım ben de normal doğum istiyorum doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum

ozgecim tebrik ederim ben baya bi yogunum giremiyrm birini emziriyrm biri agliyo gaz cikartiyrz altini temizliyrz 2side kucagmda uyumak istiyo uykusuz bi geceydi ama sbh oglumun emerken elimi tutmasi gogsumu sikmasi herseye bedel herkez dogursun tawsiye ediyrm bnde:)

Oyyy yerim o minislerii masallah yagmurcum hikayeni heyecanla brkliyorz

allahım herkes patır patır dogum yapıyor ne kadar güzel ...

bizde geçen doktora gittik kızlar

36 + 0 kilosu 2800 ,boyu 45 cm dedi .sizce nasıl??

doktor : 200 gram daha fazla olabilirdi ama saglıklı dedi .

bana da düsük geldi kilosu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…