2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
gunaydin kizlar uykusuz gecenin ardindan guzel bir sabaha merhaba :) uykusuzluktan ölebilirim gece uykusu die bisey kalmadi hayatimizda dogum sonrasina super idmanli olucaz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar biz iyiyizzz epidural sezeryanla geldi minigim ters oldugu icin. Simdilik memnun kaldim. Agrilarim yeni basliyo cunku

Pasam uyuyo Harika biseyy.
Hepiniz dogurun tavsye ediyorum
Detaylari yazarm insallahh.

gözün aydın canım çok şükür kurtuldun, darısı bizlerin başına...

Kizlar biz iyiyizzz epidural sezeryanla geldi minigim ters oldugu icin. Simdilik memnun kaldim. Agrilarim yeni basliyo cunku

Pasam uyuyo harika biseyy.

canım tebrıkler güle güle buyut kücükprensi

Kizlar biz iyiyizzz epidural sezeryanla geldi minigim ters oldugu icin. Simdilik memnun kaldim. Agrilarim yeni basliyo cunku

Gözünaydin.canim. Allah anali.babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Günaydın kızlar 10:30 da nst 11 de randevum var. Sabaha kadar çatı kemiğimin ağrısı geçmedi. Bakalim ne diyecek doktor. Bugün doğuracak herkesin de Rabbim yardımcısı olsun inş. Belki bende bugün dogururum Kızlar ikizler burcundan yengeç burcunda ne zaman geçiyordu. O zamana kadar nefesimi tutsamda doğurmasam olmaz mi? Babasi.ikizler çünkü cok zor.bir karakter oluyor. Yengeçler annelerine de düşkün oluyorlarmis bu.arada

Gunaydn duygucum bildigim kadariyla 21 haxirandn sonra yengec oluyor.

ilk normal doğan bebişimiz gelmiş meğer

gözün aydın canım

nihayet bugün izne çıkıyorum daha çanta hazırlamadım, eşyalarım gelmedi (ayrı bir topik konusu neredeyse), kızıma isim bulamadım, ama sağlık olsun izne çıkıyorum
Bu arada emzirme koltuğu alan varmı aranızda fiyatlar çok uçuk geldi bana uygun fiyatlı bişeye rastladınızmı? yada basit bir tv koltuğuda aynı işi görürmü sizce? birde şu emzirme minderleri gereklimi gerçekten?

Adana'da doğum fotoğrflarınız çekilir..tel:05558181130

Kizlar herkes doguruyor massallah minisler evlerine geliyor yavas yavas darisi bizim minislere ama kizim daha kucuk 34+4 37ye kadar beklesin ondan sonra gelebilir herseyimiz hazir guzel minik suslu kizim seni bekliyorz buyuk bi heycanla abin baban seni cok merak ediyoruz :)

bende kesinlikle ikizler istemiyorum.. çok zor bir burç hele dişisi aman aman....

umarım geçer canım biz de kaasılıyos sancılarımız oluyo..ayaklarım elim şişti en az 3 litre su bile içiyorum ama fayda etmiyo...az kaldı inşallah sağlıkla....
Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Dua edin

canım hakkından hayırlısı inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...dualarımız seninle....

Oyyyy kuzummmmm hayirli ugurlu olsun.anasina babasina vatanina milletine hayirli evlat olsun insallah.cok sevindim.kendinize iyi bakinn.

benim de öyle canım 4. aydan beri ama son 1 aydır çok daha fazla ağrıyo aslında ağrı gibi değil acıyor artık ama gayet normalmiş kafa baskı yapıyormuş

Kızlar kocaman çikolata bal meyve suyu içtim ama paşam uyuyor. Bugünde nst den cikamicam bir türlü sanirim. Nst deyim ama boşuna uyanacagi yok bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…