2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Doğum yapanlar gozunuzaydin.takip edemedim pek dün kimler dogum yaptiysa hayirli ugurlu olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın herkese az önce doktordon geldik biraz moralim bozuldu bebişim daha 33+2 gösteriyor geriden gelmeye başlamış ve kilosuda 2350 normalde kilo meselesine fazla takılmazdım ama bugün baya canım sıkıldı az birazda agladım
çok şükür başka sorun yok zaten herkez haziranda doguracak gibi bizde 42. haftamızı buluruz bayramda anca doğururum çiffte bayraam yaparız artık

Tedbir amaçlı yapıyor doktorlar bu.durumda canim. Bu iğneyi ve sancı durdurucu yapınca gününü de geçen bebekler var.

Kızlaaarrrr ben dogurduuuuumm :)

Allah analı babalı büyütsün cnm gözün aydin maşallah yaaa sizee

pazara gittik geldik oğluşla, nasıl bir nem var yapış yapış sanki hava

geçen hafta pes etmiştim bi daha pazara gitmem diye yine gittim ama bu hafta sanırım son oldu artık

Ben nasil epidural olacagiimmm

Son düzenleme:
Dogum yapan arkadaslar gözùnüz aydin geçmis olsun allah yardimciniz olsun bebislerinde uzun ömrü olsun

Tunaydin kizlar inci mi dogurdu? Baska doguran var mi :)
Ohh gelsin bebisler... :)

Ohh masallah canim tontise :) stres yapma ebrum ne guzel tarihin belli bidisin geliyor. Guzel seyler dusun..

Canim.ne kendini ne bebisini uzme. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Rabbim bebislerimizi korusun saglikla kavustursun hepimizi. Zamanin cok cok erken degil. Ne erken bebisler geldi. Allahin izniyle simdi gelsede toparlar bidisin. Zaten dr.un gerekli onlemleri almis. Icini ferah tut.

Kiloya takilma cnm haftada 250 gram almaya basliyolarmis.. benim oglansa 2200 cikti 33+5 de.. yani senin gayet iyi.. 3 kilo olsalar yeter doguma kadar ins

Kızlaaarrrr ben dogurduuuuumm :)

Gozun aydin canim :) darisi bizeee Rabbim saglikli uzun omur versin yavrusuna. Kisa zamanda detaylari da ver. Doğurdum deyip kacma

pazara gittik geldik oğluşla, nasıl bir nem var yapış yapış sanki hava

geçen hafta pes etmiştim bi daha pazara gitmem diye yine gittim ama bu hafta sanırım son oldu artık

Masallah ben dra bile zor gidiyorum valla. Kaynimla kaynanam geldi allah razi olsun kaynim cocuklarimla ilgikeniyo kv de yemekti ev isiydi. Uzaniyombiyere gitmeye korkuyom

Ohh masallah canim tontise :) stres yapma ebrum ne guzel tarihin belli bidisin geliyor. Guzel seyler dusun..

Korkuyom kuzucum yaa.nefesim kesiliyo.panigim azacak

Gormek duymak istiyom bebisimi bide kolay ayilamam ben

Ebrusum benim suan sezeryan normal netligim yok. Ben epiduralden korkmuyordum. Diye diye benide tırsittiniz ama soyle dusun orda ne oldugunu dusunme sadece bebisi dusun. Saniyeler sonra kuzumu girucem diye odaklan. Doktorun vs ne yaptigini aklina bile getirme. O ilk ciyaklamayi duymak ne buyuk keyif :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…