günaydın herkese az önce doktordon geldik biraz moralim bozuldu bebişim daha 33+2 gösteriyor geriden gelmeye başlamış ve kilosuda 2350 normalde kilo meselesine fazla takılmazdım ama bugün baya canım sıkıldı az birazda agladım
çok şükür başka sorun yok zaten herkez haziranda doguracak gibi bizde 42. haftamızı buluruz bayramda anca doğururum çiffte bayraam yaparız artık
Çok haklısın,allah razı olsun güzel dileklerin için.2.serumumda bitti ve agrilarim hafifledi,bebek için ciğer geliştirici ignenin 2.dozuda yapilfa ve artık dr un gelmesi bekleniyor illa da sezeryana alacakmi yoksa agrilarim hafifledigi için bi kaç gün daha tutar bebeği şimdi bunun cvbini bilmiyorum. Dr bebegin kilosu çok iyi ama solunum problemi olabilir demişti o yüzden yapti sanırım igneyi. fikri olan varmi acaba.?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugun randevum vardi hastaneden cikamadim bir türlü.doktor ameliyattaydi. 2 defa nst ye baglandim.ilk nst de normal di hersey sirf hareketini hissetmedim diye doktorum tekrar baglattirdi.bi sira bi sira vardiki.aksama ciktik.bebisim 3200.haftaya cumartesi islemlerim yapilacak anestezi uzmani bakicak.temmuz 3 son tarihimiz nasipse.13 gün kaldi ve benim stresten başım dönüyor. ..
bu sabah rutin kontrol diye geldim 35+4 günlük bebegim ama epeydir kasılmalarim olduğu için ve bugün nst de israrla sancim çıkınca dr acile gönderdi serum takıldı ama serumdan sonra yine sanci çıkınca dr acil yatış verdi ve öğlenden beri yatıyorum iki ünite serum takıldı ve bebek için ciğer geliştirici igne yapıldı bu gece gecmezse sancilar her an sezeryana alinabilirim.eğer sabahta devam ederse kesin alacak doğuma ve ben çok endişeliyim bugünden berri ağlamaktan gözlerim şişti.acaba taburcu eder mi beni.bebegim biraz daha dursa ama bu ikinci sezeryan olacagi için dr riske atamam dikislerin ve rahimin patlar bu daha büyük risk dedi :*( nolur birazcik dua istiyorum..
Canim.ne kendini ne bebisini uzme. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Rabbim bebislerimizi korusun saglikla kavustursun hepimizi. Zamanin cok cok erken degil. Ne erken bebisler geldi. Allahin izniyle simdi gelsede toparlar bidisin. Zaten dr.un gerekli onlemleri almis. Icini ferah tut.
günaydın herkese az önce doktordon geldik biraz moralim bozuldu bebişim daha 33+2 gösteriyor geriden gelmeye başlamış ve kilosuda 2350 normalde kilo meselesine fazla takılmazdım ama bugün baya canım sıkıldı az birazda agladım
çok şükür başka sorun yok zaten herkez haziranda doguracak gibi bizde 42. haftamızı buluruz bayramda anca doğururum çiffte bayraam yaparız artık
Kiloya takilma cnm haftada 250 gram almaya basliyolarmis.. benim oglansa 2200 cikti 33+5 de.. yani senin gayet iyi.. 3 kilo olsalar yeter doguma kadar ins
Masallah ben dra bile zor gidiyorum valla. Kaynimla kaynanam geldi allah razi olsun kaynim cocuklarimla ilgikeniyo kv de yemekti ev isiydi. Uzaniyombiyere gitmeye korkuyom
Ebrusum benim suan sezeryan normal netligim yok. Ben epiduralden korkmuyordum. Diye diye benide tırsittiniz ama soyle dusun orda ne oldugunu dusunme sadece bebisi dusun. Saniyeler sonra kuzumu girucem diye odaklan. Doktorun vs ne yaptigini aklina bile getirme. O ilk ciyaklamayi duymak ne buyuk keyif :)