2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Masallah ben dra bile zor gidiyorum valla. Kaynimla kaynanam geldi allah razi olsun kaynim cocuklarimla ilgikeniyo kv de yemekti ev isiydi. Uzaniyombiyere gitmeye korkuyom

pazar çok yakınımda hem düzayak. oğluşu bebek arabasına koyuyorum , arabanın altına da aldıklarımızı dolduruyoruz iyi oluyor

iyice hareketsiz kaldım zaten evden dışarı çıktığım yok

Korkuyom kuzucum yaa.nefesim kesiliyo.panigim azacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak sezeryan sonrasi buraya msj bile atti kizlar. Kendini kasma canim benim. Evet bir operasyon ama ona gore igneni vs.ni yapiyorlarmis. Bak ne guzel anaciginda yaninda.

pazara gittik geldik oğluşla, nasıl bir nem var yapış yapış sanki hava

geçen hafta pes etmiştim bi daha pazara gitmem diye yine gittim ama bu hafta sanırım son oldu artık

Eliff pazarda dogurcan kizzz

Eliff pazarda dogurcan kizzz

bende aynı şeyi düşündüm sokakta doğurcam yakında

hele pzt kemeraltına gidince korktum sıcakta kalabalıkta doğuruvercem yollarda diye

gezmiyorum diyorum ama evde oturmuyom galiba ben

bende aynı şeyi düşündüm sokakta doğurcam yakında

hele pzt kemeraltına gidince korktum sıcakta kalabalıkta doğuruvercem yollarda diye

gezmiyorum diyorum ama evde oturmuyom galiba ben

Valla caktirmadan caktirmadan iyi geziyorsun :) cikma artik oyle kalabalik yerlere. Hava zaten cehennem.
Annem bana hamileyken pazara gitmis gecesine ben dogmusum. Aa ne geziyon yeter dedim heralde

yapçak yemek bulamıyorum ben ya neden böyle oluyor

hiç bişey yapasım gelmiyor

Aynen yapmaktan ziyade ne yapcam derdi daha sinir. Havalardan herseyde yenmiyor. Cekilmiyor sicakta.

Korkuyorum uleeeyynnn elimde değil:)

Aynen yapmaktan ziyade ne yapcam derdi daha sinir. Havalardan herseyde yenmiyor. Cekilmiyor sicakta.

eşime soruyorum farketmez canın ne istiyorsa onu pişir diyor, zaten canım bişey istese sormucam ki sana

şeytan diyor karpuz,peynir,ekmek ye

Korkuyorum uleeeyynnn elimde değil:)

hahahhaa yapacak bisey yok o bebis ordan cikacakkkk :)))) ya ama 1 gun yasayacagin olayi gunlerce stres yapma bari simdi degilde son gun kork
Cocuguda gerecen :))

Kızlar merhaba ben mayıs annesiyim 25 inde kızimiz doğdu. Elimde prima premium care 1 numara olan 2 paket bebek bezi var. Bize artık küçük geliyor,biz 2 numaraya geçtik. Bu bezleri ankarada oturan kişilere 2 paketinu 50 tl ye teslim edebilirim. Ankara dışından isteyenede kargo alıcı ödemeli 50 tl ye yollayabilirim.

eşime soruyorum farketmez canın ne istiyorsa onu pişir diyor, zaten canım bişey istese sormucam ki sana

şeytan diyor karpuz,peynir,ekmek ye

:)) di mi canim bisey istese senle muhattap olurmuyum.:) patates salatasi yap canim seviyorsan. hem kolay hemde soguk soguk yersin. Yanina birde ayran buzzz :)
Yok sana karpuzz cıssss

Merhaba kızlar,

Ne güzel birçok temmuz annesi bebeğine kavuştu. Ben henüz beklemedeyim. Bakalım kızımız ne zaman teşrif edecek. Tüm anneler bebeklerini sağlıkla kucağına alırlar inşallah. Sevgiler...

hahahhaa yapacak bisey yok o bebis ordan cikacakkkk :)))) ya ama 1 gun yasayacagin olayi gunlerce stres yapma bari simdi degilde son gun kork
Cocuguda gerecen :))

Iste bu huyum deli ediyor beni daha gunler onceden korkularim baslar benim offf.arkadasim girdi cikti epidural sezeryan hayran kaldim hicbise hissetmedi korku morku.allahim banada cesaret ver

Bol bol dua et ebrum. Boyle strese korkuya en iyi care. Okudukca rahatliyor insan.
Simdi dusuncesi urkutuyor tabi ama ne bisey göreceksin ne de hissedeceksin. Oyleee sere serpe yatcan kalkacan :)

Sere serpe bak bu cok güzeldi allah seni.senin ne zaman kontrol cnm

Kiloya takilma cnm haftada 250 gram almaya basliyolarmis.. benim oglansa 2200 cikti 33+5 de.. yani senin gayet iyi.. 3 kilo olsalar yeter doguma kadar ins

Kızlar benim 34 haftalıkken 2000 gr 40 cm çıktı ama sağlıklı olsunlar da bıdıklarımızı doğduktan sonra büyütürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…