2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben geldim kizlarrr ...
Aboooo bende pazara gittim...bi ara dinleneyim diye golgede durdum annem dalga gecio dogutuyon mu hayirdir diye:)

Ben geldim kizlarrr ...
Aboooo bende pazara gittim...bi ara dinleneyim diye golgede durdum annem dalga gecio dogutuyon mu hayirdir diye:)

Hosgeldin dilercim.
:))))) hee surda golge var hazir doguruveriyorum deseydin.. :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BEnde korkuyorum ya dün kadini doguma götürüyolardi agladigini görünce çok etkilendim baya kötüyüm :'(X-(

Sere serpe bak bu cok güzeldi allah seni.senin ne zaman kontrol cnm

:) hesapta sali veya carsamba gidecektim ama eşim cuma uygun karar veremedim. Onu beklesem yalniz mi gitsem.

38.haftadayız sıcaklarında etkisiyle hamilelik beni mahvetti.kolumu kaldırasım gelmiyor.minik kızım doğsa da hayatım renklense

Selam kizlaaarrr :) pazartesi son kontrole gidiyorum çarşamba yada perşembe de sezeryana gircem inşallah bebegime kavuscaz :)

Hosgeldin dilercim.
:))))) hee surda golge var hazir doguruveriyorum deseydin.. :))))

Hb canim..
Aynen kuzum gunesin alnindami dogsun ki golgede karpuz tezgahinin arkasiydi gayt uygun bir mekan iste daha ne olsun:)

:) hesapta sali veya carsamba gidecektim ama eşim cuma uygun karar veremedim. Onu beklesem yalniz mi gitsem.

Kac hafta oldun sen kuzum

kızlar bişi sorcam benm dün geceden beri ince ince sancım var sanki ama öle belli belirsiz psikolojıkmı sizce yoksa normalmı bu tur agrılar bu evrede

Kızlar açılması olanlar bunun doktor kontrolü dışında anlaşılması mümkün mü?

Kızlar doğumda sünnet yaptıracak kimse yok sanirim.

Hb canim..
Aynen kuzum gunesin alnindami dogsun ki golgede karpuz tezgahinin arkasiydi gayt uygun bir mekan iste daha ne olsun:)

oo tam yerınıde bulmuşsun. tam dogurmalık alan

geçenlerde gordum bu sene yaz bebişleri için espirili bir ikramlık yapılmış karpuz tezgahı dıyınce aklıma geldı :))) cok şekerrrrr ama

Kac hafta oldun sen kuzum

35+4 deyım suan ebruşum. çarşamba 36+1 olucak.

napsam sence cumayı mı beklesem eşimlemi gitsem?:44:

Selam kizlaaarrr :) pazartesi son kontrole gidiyorum çarşamba yada perşembe de sezeryana gircem inşallah bebegime kavuscaz :)

:) hadi hayırlısı canım. bizede haber vermeyi ihmal etme.

En son kac gun oldu gideli cnm.ona gore

Kızlaaaaar s.a nasılsınız bakalım ooo doguranlar sancılananlar bu haftada baya bi doğum olacak gibi hayırlısi olsun hepimiz için anneler

Bnde sabahtan beri öldüm bittim beyaaaa mutfak dolaplarmi sildim bi odanın perdeleri kalmıştı onlar yikandi ütülycm yastiklarimin yunlerini çıkardım kılıflarni yikadim onları tekrar doldurup dikicem yemeğimi yaptım beyaz çamaşırlrda çıktı aradan abboww be cok iş yapmışım buraya yazınca farkettim yeaaa..
Yatagimizda Allahın izniyle p.tesi veya salı gelucek o zaman tam olacak ins ..işler tamamlandikca Bnm de içim rahatliyr valla...

nasıl güzel uyumuşuz oğluşla beraber

onu uyuttum, barbunyaları ayıklayıp buzluğa attım, bi yattım 2 saat uyumuşum

düğün yapıyolar dışarda onlar bile rahatsız edemedi beni

gece de başlarım uyuyamıyorum demeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…