2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

hamarat hatun maşallah

bende pazara gidip, 2 kg barbunya ayıkladım diye kendimi iş yaptım zannediyodum

hamarat hatun maşallah

bende pazara gidip, 2 kg barbunya ayıkladım diye kendimi iş yaptım zannediyodum

Hahaha kız sende bi evlat var onla uğraşıyorsun kolay mi iyi bile yapmışsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosgeldin sevgim. ohhh dünyanın işini yapmışsın maşallah kız. ama dinlene dinlene yap mınnosum yüklenme cok kendıne.
sonunda aldımı patron yatağı.

yaaa şaka gıbı burdada yarım saattir davul zurna dayanmışlar kapıya kız alıcaklar. valla güzel saydırdım içimden...

zaten hava sıcak başım çatlıyor ağlıcam artık baş ağrısından.

canım sancı sordun sanırım bu ara sancı agrı cogaldı asagı baskı yapıyor badişler ama nasıl bır sancı senınkı bilmiyorum.
en son doktorum huylandığın bırsey olursa gel nst ye gır demıstı. ne desem yalan olur ilk bebiş benimde. bende bazen bazı sancılardan huylanıyorum ama doğum sancısı bellı edıyormus kendını.

Cuma gidebilirsin cnm cok gec olmuyo bence.ha carsamba ha cuma

oyle yapıyım ozaman. aslında pazartesı-salıda uygun eşim ama once asm.den kan sayımı almam gerekiyor. bu beyaz küre ıcın devamlı takıpte doktor.
salı test yaptırım. cumaya çıkar zaten cumada gıdeyım barı. asm.den hemen sonuç çıkmıyor ya ondan bu gun sorunu oldu.
sağol ebruşum. bende huylanmıştım cok gun mu oluyor dıye.

Balım Napyn yaaa bizimde yakındır dogurmamiz bndede anlamadığım bi enerji patlaması olustu ınan bana Bnm işimi başkasının yapmasında haz etmiyorum kimdn bahsettigmi anlamisdindr i yüzden bn yaptım cümlesini duymiycam çok şükür ...

Aldı kız patron yatağı özel yaptırmış bu arada p.tesi falan biter dedi ooo dedim içindn neyse sağolsun kv de yorganıni bitirmiş neyse oda sağolsun .

Bnm tontik ezel m napyo bakim

kızlarrr nagi den ve sedadan haberiniz var mı ? uzun zamandır gırmıyorlar buraya. face.e gırıyorlarmı ıyıler mı?

kızlarrr nagi den ve sedadan haberiniz var mı ? uzun zamandır gırmıyorlar buraya. face.e gırıyorlarmı ıyıler mı?

Cnm nagi faceye girebiliyor muş buraya gelmiyor ama seda yi bnde merak ettim şimdi ne zamandır oda girmiyor

ara ara kendımı dınleyınce evet bı agrı var dıyorum ama unutunca hıcbısı yokmus gıbı asa baskı var biraz doğum sancısı olsa illaki belli olur die düşünüyorum
hava öle güzelkkş kendımı dısarı atmak gelıyo ama tırsıyorum da bıraz yurusem iyi gelicek sankı

aman canım gucun kuvvetın eksık olmasın zaten. ama o enerjıye kendıne cok yüklenme. çok şukur tabı Rabbim kimseye muhtaç etmesin bizleri..

vayy adam bunca zaman ondan gec kalmış günahını aldık adamın :))) meğer ozel yaptırıyormuş. efferin ona. pazartesi gelsinde sil yerleştir :) sonrada resim bekliyorum ona gore :))

oyy ezelim dun aksam partı verdı :)) kıpır kıpır cok oynama kız pozisyonunu bozma dıyıp duruyorum. kaç zamandır baş aşağı duruyor maşallah. son anda bozmasın işi :))))

benım yiğit paşam nasıl

Hahaha kız sende bi evlat var onla uğraşıyorsun kolay mi iyi bile yapmışsın

sorma uyutmadan ona banyo yaptırdım, buaralar o bile gözümde büyüyor

babası yıkıyor son zamanlarda

Kızlar doğum korkularınız varsa Meryem suresini okuyun çok rahatlatıyor doğum yapan annelerin tavsiyesiyle başladım bende

aşağı doğru olan baskı bebeğin doğum kanalına inmeye başlayıp rahim ağzının yumuşamaya başlamasından ötürüymüş.aynı zamanda açılma da başlamıştır.bende de aynı şikayetler var çünkü çatı muayenesi yapıldı mı size

Amin bebem aminnn..he kiz patron olmuş boşuna mi olmuş yapsın o kadar hehehe..

Ayyy sinem allah seni yaaa kızıyla nasılda güzel konuşuyorsun sen oylee maşallah yaaa sizeee

Yiğidim de napsin aslan parçam Bnm annesini hiç üzmüyr gece hiç zorluk cektirmiyor bna uslu uslu anasiyla yatiyo anasiyla kalkıyor

Yaaa sinemmm dogsa da oyunlar oynasak onlarla kizzz valla cok hevesliym bn sağlıkla gelsin artık minnoslar yeaa
sorma uyutmadan ona banyo yaptırdım, buaralar o bile gözümde büyüyor

babası yıkıyor son zamanlarda

Kolay değil tabi cnm karnin burnunda ee bide ev çocuk biyandan bişey yapsan hemen yoruluyor insan

Ee eşlerde bugünlerde belli olsun artık :)

yok ya nerdeeeee kndı dr um gıdınce baskasına muayene oldum kadın önce kafa buyuklugu ılerde dedı nerdeyse 5 hafta nst gırdım kan tahlılı sora bısı yok dıyıp yolladı ne zaman gelecegımı bıle kendım sordum kadının umrunda degıldım resmen bu hata baska dr baska hastaneye gıdıcem ıns

geçen hafta benim doktorumda beni panikletti.hastane dönüşü çok şiddetli kasık ağrım vardı.eve geldim.lavaboda çamaşırımın kan içinde olduğunu gördüm.doktorumu aradım.doğum başlamış dedi.hastaneye döndüm.hastanede ebelerde kontrol etti.açıklığın fazla değil dedi mi benim kanamam ve ağrım arttı.halbuki olabilecek bir kanamaymış.canımı çok acıttılar.karar verdim suyum yada gerçek sancım gelene dek doktora gitmeyeceğim.gerçek doğum sancısı düzenli aralıklarla 1dk sürenmiş ve sanki gazlı birşekilde gelen büyük tuvaletin verdiği sancı gibiymiş .ne varsa annelerde var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…