- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Kızlaaaaar s.a nasılsınız bakalım ooo doguranlar sancılananlar bu haftada baya bi doğum olacak gibi hayırlısi olsun hepimiz için anneler
Bnde sabahtan beri öldüm bittim beyaaaa mutfak dolaplarmi sildim bi odanın perdeleri kalmıştı onlar yikandi ütülycm yastiklarimin yunlerini çıkardım kılıflarni yikadim onları tekrar doldurup dikicem yemeğimi yaptım beyaz çamaşırlrda çıktı aradan abboww be cok iş yapmışım buraya yazınca farkettim yeaaa..
Yatagimizda Allahın izniyle p.tesi veya salı gelucek o zaman tam olacak ins ..işler tamamlandikca Bnm de içim rahatliyr valla...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hb canim..
Aynen kuzum gunesin alnindami dogsun ki golgede karpuz tezgahinin arkasiydi gayt uygun bir mekan iste daha ne olsun:)
oo tam yerınıde bulmuşsun. tam dogurmalık alan
geçenlerde gordum bu sene yaz bebişleri için espirili bir ikramlık yapılmış karpuz tezgahı dıyınce aklıma geldı :))) cok şekerrrrr ama
Eki Görüntüle 1163996
[/B]
hamarat hatun maşallah
bende pazara gidip, 2 kg barbunya ayıkladım diye kendimi iş yaptım zannediyodum
En son kac gun oldu gideli cnm.ona gore
Kızlaaaaar s.a nasılsınız bakalım ooo doguranlar sancılananlar bu haftada baya bi doğum olacak gibi hayırlısi olsun hepimiz için anneler
Bnde sabahtan beri öldüm bittim beyaaaa mutfak dolaplarmi sildim bi odanın perdeleri kalmıştı onlar yikandi ütülycm yastiklarimin yunlerini çıkardım kılıflarni yikadim onları tekrar doldurup dikicem yemeğimi yaptım beyaz çamaşırlrda çıktı aradan abboww be cok iş yapmışım buraya yazınca farkettim yeaaa..
Yatagimizda Allahın izniyle p.tesi veya salı gelucek o zaman tam olacak ins ..işler tamamlandikca Bnm de içim rahatliyr valla...
nasıl güzel uyumuşuz oğluşla beraber
onu uyuttum, barbunyaları ayıklayıp buzluğa attım, bi yattım 2 saat uyumuşum
düğün yapıyolar dışarda onlar bile rahatsız edemedi beni
gece de başlarım uyuyamıyorum demeye
en son gectıgımız pazartesı gıttım canım.
bişi sormustum
Cuma gidebilirsin cnm cok gec olmuyo bence.ha carsamba ha cuma
hosgeldin sevgim. ohhh dünyanın işini yapmışsın maşallah kız.ama dinlene dinlene yap mınnosum yüklenme cok kendıne.
sonunda aldımı patron yatağı.
yaaa şaka gıbı burdada yarım saattir davul zurna dayanmışlar kapıya kız alıcaklar. valla güzel saydırdım içimden...
zaten hava sıcak başım çatlıyor ağlıcam artık baş ağrısından.
kızlarrr nagi den ve sedadan haberiniz var mı ? uzun zamandır gırmıyorlar buraya. face.e gırıyorlarmı ıyıler mı?
canım sancı sordun sanırım bu ara sancı agrı cogaldı asagı baskı yapıyor badişler ama nasıl bır sancı senınkı bilmiyorum.
en son doktorum huylandığın bırsey olursa gel nst ye gır demıstı. ne desem yalan olur ilk bebiş benimde. bende bazen bazı sancılardan huylanıyorum ama doğum sancısı bellı edıyormus kendını.
Balım Napyn yaaa bizimde yakındır dogurmamiz bndede anlamadığım bi enerji patlaması olustu ınan bana Bnm işimi başkasının yapmasında haz etmiyorum kimdn bahsettigmi anlamisdindr i yüzden bn yaptım cümlesini duymiycam çok şükür ...
Aldı kız patron yatağı özel yaptırmış bu arada p.tesi falan biter dedi ooo dedim içindn neyse sağolsun kv de yorganıni bitirmiş neyse oda sağolsun .
Bnm tontik ezel m napyo bakim
Hahaha kız sende bi evlat var onla uğraşıyorsun kolay mi iyi bile yapmışsın
aşağı doğru olan baskı bebeğin doğum kanalına inmeye başlayıp rahim ağzının yumuşamaya başlamasından ötürüymüş.aynı zamanda açılma da başlamıştır.bende de aynı şikayetler var çünkü çatı muayenesi yapıldı mı sizeara ara kendımı dınleyınce evet bı agrı var dıyorum ama unutunca hıcbısı yokmus gıbı asa baskı var biraz doğum sancısı olsa illaki belli olur die düşünüyorum
hava öle güzelkkş kendımı dısarı atmak gelıyo ama tırsıyorum da bıraz yurusem iyi gelicek sankı
aman canım gucun kuvvetın eksık olmasın zaten. ama o enerjıye kendıne cok yüklenme. çok şukur tabı Rabbim kimseye muhtaç etmesin bizleri..
vayy adam bunca zaman ondan gec kalmış günahını aldık adamın :))) meğer ozel yaptırıyormuş. efferin ona. pazartesi gelsinde sil yerleştir :) sonrada resim bekliyorum ona gore :))
oyy ezelim dun aksam partı verdı :)) kıpır kıpır cok oynama kız pozisyonunu bozma dıyıp duruyorum. kaç zamandır baş aşağı duruyor maşallah. son anda bozmasın işi :))))
benım yiğit paşam nasıl
sorma uyutmadan ona banyo yaptırdım, buaralar o bile gözümde büyüyor
babası yıkıyor son zamanlarda
aşağı doğru olan baskı bebeğin doğum kanalına inmeye başlayıp rahim ağzının yumuşamaya başlamasından ötürüymüş.aynı zamanda açılma da başlamıştır.bende de aynı şikayetler var çünkü çatı muayenesi yapıldı mı size
yok ya nerdeeeee kndı dr um gıdınce baskasına muayene oldum kadın önce kafa buyuklugu ılerde dedı nerdeyse 5 hafta nst gırdım kan tahlılı sora bısı yok dıyıp yolladı ne zaman gelecegımı bıle kendım sordum kadının umrunda degıldım resmen bu hata baska dr baska hastaneye gıdıcem ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?