Amin bebem aminnn..he kiz patron olmuş boşuna mi olmuş yapsın o kadar hehehe..
Ayyy sinem allah seni yaaa kızıyla nasılda güzel konuşuyorsun sen oylee maşallah yaaa sizeee
Yiğidim de napsin aslan parçam Bnm annesini hiç üzmüyr gece hiç zorluk cektirmiyor bna uslu uslu anasiyla yatiyo anasiyla kalkıyor
Yaaa sinemmm dogsa da oyunlar oynasak onlarla kizzz valla cok hevesliym bn sağlıkla gelsin artık minnoslar yeaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla sevgim geç oldu ama iyi olmuş cici bir şey gelicek belli :) paşam güzel güzel uyusun dattisinde.
ben cok konuşuyorum minnoş kızımla :) sağol canım benım sizede maşallah Rabbim korusun sizi..
ama duyuyorlar bence teyzesı cok tatlı tepkı verıyor :) önceden kıpırdasınlar dıye beklerdık :) simdi sevıyorum konuşuyorum başlıyor hareketlenmeye :)
afferim oğluşumageldiğinde de oyle akıllı bıdık olsun annesını uzmesın.
evet sevgicim bende sabırsızlanıyorum oynaşmak için :) ama en çok sabırsızlandığım bıcı bıcı :))))
nasıl deliriyorum anlatamam :) her gun yıkıcam fıstığımı Allahın izniyle. yıkarkende hersey elının altındagöbiş papişler butlarr amanınnnnn
amin canım.. artık gelişimini tamamlayan gelsin boşa beklemesinler ıcerde :)
He yaaa aynı şekilde mis kokularını da cekeriz içimize bnde arada konusuyorum ama bazende ne konusacagimi şaşiryrm sadece seviyorum yani :) :) :)
offf o koku zaten kuzu kokusu :)
oo konuşacak cok sey var annesı :) onu ne kadar sevdiğimiz, geldiğinde neler yapıcaz :) bir başlayınca bitmiyor :)
ayaklarımı daldırdım yıne tuzla suya :)
her gecen gun sankı ıyıce şişiyor. ne evde ne sokakta gıyecek terlık kalmadı
benim oğlumda karnımı açıp göbeğime gülüyor
Maşallah canim ya. Rabbim öyle birşey veriyor ki bende cinsiyetini öğrenince.birde kızım olsun demeye başladım kendi kendime. Kardeşler arasında yaş farkı olmamalı bencede. Bakalim ilk kim hamile kalicak aramızdan :)
Kızlar benn bu sabah 10.45 te 35+5 Haftalik olarak sezeryanla dünyaya geldi.iki gündür şiddetli sancılarım çıkınca dikislerime zararı olur diye bekletmedi.bebeğim için ciğer geliştirici igne yapılmıştı.doğum sonrasi bi süre gözetim altinda tutuldu ama cok şükür yanima getirdiler Bebeğimi.inşallah ilerleyen saatlerde bi sıkıntı olmaz.11 yada 14 Temmuz'da demisti dr ama haziran annesi oldum.darısı size inşallah vaktinde tabii.
başla başla anlat oğluşa aldığınız cicilerini anlat yapıcagınız gezmelerı anlat :) bır yandan da sev bak nasıl hoplıyıp zıplıyor paşa :) yerim ben onuUwww süperrrrrrr bnde başlayayım o zaman
Ay cnm yaa ayak şişmesi de fena Bnmkiler de şişti ama seninku kadar değil Bnm bide ellerim şişti hele sabah kalkınca çık fena uyanıyorum uyuşuk uyuşuk ..
Az kaldı cnm biraz daha sabır et ...
Kızlar benn bu sabah 10.45 te 35+5 Haftalik olarak sezeryanla dünyaya geldi.iki gündür şiddetli sancılarım çıkınca dikislerime zararı olur diye bekletmedi.bebeğim için ciğer geliştirici igne yapılmıştı.doğum sonrasi bi süre gözetim altinda tutuldu ama cok şükür yanima getirdiler Bebeğimi.inşallah ilerleyen saatlerde bi sıkıntı olmaz.11 yada 14 Temmuz'da demisti dr ama haziran annesi oldum.darısı size inşallah vaktinde tabii.
22 ay olcak araları, daha pek bişey anlamıyor ama yaş farkı olmaması güzel olcak bende de
ben dükkanı kapatıyım bundan sonradarısı sizlere 2.lere olsun inşallah
Hayırlısı canim artik bende doguramam bir daha en azından yıllar yıllar var tekrar düşünmem için bile. Rabbim ağzınızin tadını bozmasın.
sen çok güçlü bir annesin canım benim, bebeğini kucağına al inşallah hayırlısıyla
kocan olacak adam da Allah'ından bulacak inşallah seni bu halinde üzdüğü için
geçen hafta benim doktorumda beni panikletti.hastane dönüşü çok şiddetli kasık ağrım vardı.eve geldim.lavaboda çamaşırımın kan içinde olduğunu gördüm.doktorumu aradım.doğum başlamış dedi.hastaneye döndüm.hastanede ebelerde kontrol etti.açıklığın fazla değil dedi mi benim kanamam ve ağrım arttı.halbuki olabilecek bir kanamaymış.canımı çok acıttılar.karar verdim suyum yada gerçek sancım gelene dek doktora gitmeyeceğim.gerçek doğum sancısı düzenli aralıklarla 1dk sürenmiş ve sanki gazlı birşekilde gelen büyük tuvaletin verdiği sancı gibiymiş .ne varsa annelerde var :)
benım regl sancısı gıbı suan belımde ara ara yokluyo bide midem yanmaya devam ettıgı ıcın ınmedı demekkı asa
kocanın ısrarlarına ragmen caddeye ındım bıraz bısıler almaya tam marketten cıkarken baya yoruldumu farkettım aradı azarıda yedım hayır dogursam adam ıste dogurmasam bı turlu sancım var dıyemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?