2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

valla sevgim geç oldu ama iyi olmuş cici bir şey gelicek belli :) paşam güzel güzel uyusun dattisinde.

ben cok konuşuyorum minnoş kızımla :) sağol canım benım sizede maşallah Rabbim korusun sizi..
ama duyuyorlar bence teyzesı cok tatlı tepkı verıyor :) önceden kıpırdasınlar dıye beklerdık :) simdi sevıyorum konuşuyorum başlıyor hareketlenmeye :)

afferim oğluşuma geldiğinde de oyle akıllı bıdık olsun annesını uzmesın.

evet sevgicim bende sabırsızlanıyorum oynaşmak için :) ama en çok sabırsızlandığım bıcı bıcı :))))

nasıl deliriyorum anlatamam :) her gun yıkıcam fıstığımı Allahın izniyle. yıkarkende hersey elının altında göbiş papişler butlarr amanınnnnn
amin canım.. artık gelişimini tamamlayan gelsin boşa beklemesinler ıcerde :)

He yaaa aynı şekilde mis kokularını da cekeriz içimize bnde arada konusuyorum ama bazende ne konusacagimi şaşiryrm sadece seviyorum yani :) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

offf o koku zaten kuzu kokusu :)
oo konuşacak cok sey var annesı :) onu ne kadar sevdiğimiz, geldiğinde neler yapıcaz :) bir başlayınca bitmiyor :)

ayaklarımı daldırdım yıne tuzla suya :)

her gecen gun sankı ıyıce şişiyor. ne evde ne sokakta gıyecek terlık kalmadı

Son düzenleme:
offf o koku zaten kuzu kokusu :)
oo konuşacak cok sey var annesı :) onu ne kadar sevdiğimiz, geldiğinde neler yapıcaz :) bir başlayınca bitmiyor :)

Uwww süperrrrrrr bnde başlayayım o zaman
ayaklarımı daldırdım yıne tuzla suya :)

her gecen gun sankı ıyıce şişiyor. ne evde ne sokakta gıyecek terlık kalmadı

Ay cnm yaa ayak şişmesi de fena Bnmkiler de şişti ama seninku kadar değil Bnm bide ellerim şişti hele sabah kalkınca çık fena uyanıyorum uyuşuk uyuşuk ..

Az kaldı cnm biraz daha sabır et ...

benim oğlumda karnımı açıp göbeğime gülüyor

Maşallah canim ya. Rabbim öyle birşey veriyor ki bende cinsiyetini öğrenince.birde kızım olsun demeye başladım kendi kendime. Kardeşler arasında yaş farkı olmamalı bencede. Bakalim ilk kim hamile kalicak aramızdan :)

22 ay olcak araları, daha pek bişey anlamıyor ama yaş farkı olmaması güzel olcak bende de

ben dükkanı kapatıyım bundan sonra darısı sizlere 2.lere olsun inşallah

Kızlar benn bu sabah 10.45 te 35+5 Haftalik olarak sezeryanla dünyaya geldi.iki gündür şiddetli sancılarım çıkınca dikislerime zararı olur diye bekletmedi.bebeğim için ciğer geliştirici igne yapılmıştı.doğum sonrasi bi süre gözetim altinda tutuldu ama cok şükür yanima getirdiler Bebeğimi.inşallah ilerleyen saatlerde bi sıkıntı olmaz.11 yada 14 Temmuz'da demisti dr ama haziran annesi oldum.darısı size inşallah vaktinde tabii.

aa sabah yazmıştın geldi mi bebiş? gözün aydın canım şükür yanında kuzun, küvöze falan alınmamış

benimde bugün 35+6 , doktor 9 ya da 11 temmuza gün verdi, 2. sezeryan olacağı için korkuyor

kimsenin doğumundan tırsmamıştım ama benimle aynı şartlarda olan senin doğumun beni korkuttu vallahi :18:

acilen çantamı hazırlamam lazım :18:

başla başla anlat oğluşa aldığınız cicilerini anlat yapıcagınız gezmelerı anlat :) bır yandan da sev bak nasıl hoplıyıp zıplıyor paşa :) yerim ben onu

benımkıler hergun son nokta dıyorum ama ıyıce sısıyor hergun. ellerimde cok şiş ama ayaklarım daha fena ustune basamıyorum ((
tuz u kesmıstı dr. bır ara bu sefer aygın baygın oldum. tansıyonum aşırı düşük normalde. sonra yıne tuzu serbest bıraktı. napıcagımı sasırdım sevgıcım.
Allahın izniyle hayırlısıyla dogursakta normale dönsek.

canım gozun aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. bebişinede sağlıklı uzun omur nasip etsin Rabbim. çok sukur hemen kavusmussunuzda maşallah
darısı basımıza hayırlısıyla :)
Rabbim ikinizide korusun.. güzel güzel evinize donun inşallah..

Gözünaydin canim. Bak herşey cok güzel korktuğun gibi olmadı bebeğin yanında. Allah anali.babalı.büyütmeyi nasip etsin.

22 ay olcak araları, daha pek bişey anlamıyor ama yaş farkı olmaması güzel olcak bende de

ben dükkanı kapatıyım bundan sonra darısı sizlere 2.lere olsun inşallah

Hayırlısı canim artik bende doguramam bir daha en azından yıllar yıllar var tekrar düşünmem için bile. Rabbim ağzınızin tadını bozmasın.

sen çok güçlü bir annesin canım benim, bebeğini kucağına al inşallah hayırlısıyla

kocan olacak adam da Allah'ından bulacak inşallah seni bu halinde üzdüğü için

belim kasıklarım çok ağrıyor galiba üşüttüm, yerlerde halı yok diye yalınayak çok güzel geldi 2 gündür ama üşüdüm galiba

buarada korkudan kalkıp bebişin eşyalarını hazır ettim

1 hastane çıkışı ( zıbın, ayaklı takım , şapka, eldiven ,çorap , önlük)

1 ayaklı takım , şapka, eldiven

1 tulum

2 yarım kollu çıtçıtlı badi

1 zıbın

2 çorap

1 penye yelek

2 penye battaniye ( penye yeter heralde çok sıcak)

2 ağız mendili

15 bez, ıslak mendil

yeter heralde bu kadar eşya di mi? dün gece çok rahatım hiç korkmuyorum diyen ben birden kapıldım paniğe

Son düzenleme:
sen çok güçlü bir annesin canım benim, bebeğini kucağına al inşallah hayırlısıyla

kocan olacak adam da Allah'ından bulacak inşallah seni bu halinde üzdüğü için

Artik umrumda değil. Boşanıp kurtulsaydim diye düşünmeye başladim hatta bugün ama işte evladım elimi kolumu bağlıyor. Belki adam olurda en azından saçma sapan biriyle evlenme ihtimali yokken evladina babalık yapar sorumluluğunu alır diye bekliyorum. Bu kafayla bunu evlendirirler birde hemen çocuk yapar ki benim evladimla ilgilenmesin. Yoksa artik bitti benim için büyük konuşmak gibi olmasında Rabbim biliyor. Çanta hazırlamakla iyi yapmışsın

benım regl sancısı gıbı suan belımde ara ara yokluyo bide midem yanmaya devam ettıgı ıcın ınmedı demekkı asa

kocanın ısrarlarına ragmen caddeye ındım bıraz bısıler almaya tam marketten cıkarken baya yoruldumu farkettım aradı azarıda yedım hayır dogursam adam ıste dogurmasam bı turlu sancım var dıyemedım

sokaklarda doğurcaz bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…