sokaklarda doğurcaz bu gidişle
Herkese çok teşekkür ederim.cokr stresli ve korkulu iki gün gecirdim ama allahima şükür bebegimi aldim kucağıma emzirdim bile.suan hersey yolunda gözüküyor simdi sırada gelip beni kaldıracaklar agrim var epey inşallah kolay kalkarim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese çok teşekkür ederim.cokr stresli ve korkulu iki gün gecirdim ama allahima şükür bebegimi aldim kucağıma emzirdim bile.suan hersey yolunda gözüküyor simdi sırada gelip beni kaldıracaklar agrim var epey inşallah kolay kalkarim.
Kızlar benn bu sabah 10.45 te 35+5 Haftalik olarak sezeryanla dünyaya geldi.iki gündür şiddetli sancılarım çıkınca dikislerime zararı olur diye bekletmedi.bebeğim için ciğer geliştirici igne yapılmıştı.doğum sonrasi bi süre gözetim altinda tutuldu ama cok şükür yanima getirdiler Bebeğimi.inşallah ilerleyen saatlerde bi sıkıntı olmaz.11 yada 14 Temmuz'da demisti dr ama haziran annesi oldum.darısı size inşallah vaktinde tabii.
başla başla anlat oğluşa aldığınız cicilerini anlat yapıcagınız gezmelerı anlat :) bır yandan da sev bak nasıl hoplıyıp zıplıyor paşa :) yerim ben onu
benımkıler hergun son nokta dıyorum ama ıyıce sısıyor hergun. ellerimde cok şiş ama ayaklarım daha fena ustune basamıyorum((
tuz u kesmıstı dr. bır ara bu sefer aygın baygın oldum. tansıyonum aşırı düşük normalde. sonra yıne tuzu serbest bıraktı. napıcagımı sasırdım sevgıcım.
Allahın izniyle hayırlısıyla dogursakta normale dönsek.
h..[/B]
37+5 te doğum yaptım, güzel sağlıklı oğlumla 5 günümüzü geçirdik bile su gibi :) herkese sağlıklı güzel doğumlar dilerim :)
Allah m anali babalı büyütmeyi nasip etsin cnm ins..bebeğini sağlık ve huzur versin ins..gözün aydın maşallah size :)
Ay anlatmam mi cnm yerimmmm kız biz ne zaman foto atcaz birbirimize bu arada bebisler yengeç burcu olucak ohhh ne güzel oğlum anasının burcunda olacak ins ...
Dayanamiyorummmmnnnmnmmmn gelllllll yeaaaaa sağlıkla inşallah Allah mmmm küçük meleklerimiz sana emanet...
Ay anlatmam mi cnm yerimmmm kız biz ne zaman foto atcaz birbirimize bu arada bebisler yengeç burcu olucak ohhh ne güzel oğlum anasının burcunda olacak ins ...
Dayanamiyorummmmnnnmnmmmn gelllllll yeaaaaa sağlıkla inşallah Allah mmmm küçük meleklerimiz sana emanet...
Yengec burçları nasil oluyo kuzum ya hic tanimiyom vallah :) oglusumla iyi anlasabilcemmi acep :)
:)) bendeeeeeeeeeee sevgiiiii bendeeeeeeeeeeee dayanamıyorummmmmmmmmmm...
hergun gun sayıyorummmm.. bizde pompişkolarımızla kucaklaşalım. buraya mesaj yazsam soyle ;
suyum geldi, doğuruyorum diye :) ne güzel olur :))) sonra gıtsem kızım pırt dıye kolayca cıksa. sonramda cicişimin resimini teyzelerine atsam..
oyyyy oyyyyyy ne bitmez aymış bu haziran yaaaaaaaaaaa
kaçış yok tatlım anlaşıcaz :))) yoksa burunlarını ısırırız :)
Amaa hic yengec burcu tanidigim olmadi uaff
benım regl sancısı gıbı suan belımde ara ara yokluyo bide midem yanmaya devam ettıgı ıcın ınmedı demekkı asa
kocanın ısrarlarına ragmen caddeye ındım bıraz bısıler almaya tam marketten cıkarken baya yoruldumu farkettım aradı azarıda yedım hayır dogursam adam ıste dogurmasam bı turlu sancım var dıyemedım
Günaydın ben de çok farklı değilim gece ağrıdan uyuyamadim Allah hepimize kolaylik versin
mide yanması bebeğin mideye yaptığı baskıdan dolayı benimki zaten aşağıda olmasına rağmen şiddetli yanma sırt ağrım var.ben yürüyüşe çıktığımda kasıklarımda acı oluyor sanki bebek pat diye düşecekmiş gibi bi his oluyor allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin cinsiyeti nedir
mide yanması bebeğin mideye yaptığı baskıdan dolayı benimki zaten aşağıda olmasına rağmen şiddetli yanma sırt ağrım var.ben yürüyüşe çıktığımda kasıklarımda acı oluyor sanki bebek pat diye düşecekmiş gibi bi his oluyor allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin cinsiyeti nedir
Benimde..Ne guzel iste ilk yengec burcu taniyacagimiz kisiler yavruslarimiz olucak ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?