2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Herkese çok teşekkür ederim.cokr stresli ve korkulu iki gün gecirdim ama allahima şükür bebegimi aldim kucağıma emzirdim bile.suan hersey yolunda gözüküyor simdi sırada gelip beni kaldıracaklar agrim var epey inşallah kolay kalkarim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rabbım analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsaallah
dua et bacım bıze de hayırlısıyla sag salım alalım bızde bebelerımızı kucagımıza ıns

Gozunaydin allahim saglikla buyutmeni nasip etsin.sezeryan oldun sanirim epiduralmi genelmi oldun acaba.

37+5 te doğum yaptım, güzel sağlıklı oğlumla 5 günümüzü geçirdik bile su gibi :) herkese sağlıklı güzel doğumlar dilerim :)

Allah m anali babalı büyütmeyi nasip etsin cnm ins..bebeğini sağlık ve huzur versin ins..gözün aydın maşallah size :)

Ay anlatmam mi cnm yerimmmm kız biz ne zaman foto atcaz birbirimize bu arada bebisler yengeç burcu olucak ohhh ne güzel oğlum anasının burcunda olacak ins ...

Dayanamiyorummmmnnnmnmmmn gelllllll yeaaaaa sağlıkla inşallah Allah mmmm küçük meleklerimiz sana emanet...

Yengec burçları nasil oluyo kuzum ya hic tanimiyom vallah :) oglusumla iyi anlasabilcemmi acep :)

Son düzenleme:

:)) bendeeeeeeeeeee sevgiiiii bendeeeeeeeeeeee dayanamıyorummmmmmmmmmm...
hergun gun sayıyorummmm.. bizde pompişkolarımızla kucaklaşalım. buraya mesaj yazsam soyle ;
suyum geldi, doğuruyorum diye :) ne güzel olur :))) sonra gıtsem kızım pırt dıye kolayca cıksa. sonramda cicişimin resimini teyzelerine atsam..

oyyyy oyyyyyy ne bitmez aymış bu haziran yaaaaaaaaaaa

Yengec burçları nasil oluyo kuzum ya hic tanimiyom vallah :) oglusumla iyi anlasabilcemmi acep :)

kaçış yok tatlım anlaşıcaz :))) yoksa burunlarını ısırırız :)

akşam akşam aşka geldik oğlumla koltuk yastıklarının kılıflarını çıkardık makineye attık kurusunlar da yarın babaya taktıralım, koltukları da sildirelim

Amaa hic yengec burcu tanidigim olmadi uaff

Haydi kizlar cikarin gobisleri :)
35+4

Eklentiler

• $1403373051035.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 45
Amaa hic yengec burcu tanidigim olmadi uaff

Benimde..Ne guzel iste ilk yengec burcu taniyacagimiz kisiler yavruslarimiz olucak ♡

mide yanması bebeğin mideye yaptığı baskıdan dolayı benimki zaten aşağıda olmasına rağmen şiddetli yanma sırt ağrım var.ben yürüyüşe çıktığımda kasıklarımda acı oluyor sanki bebek pat diye düşecekmiş gibi bi his oluyor allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin cinsiyeti nedir

Merhaba bebek sekwri yapıyorum ihtiyacınız var mi

benım bebegımde hep asagıdaydı dr umhamıle korsesı vermıstı onu kullandım 7 ay sora dr gıttı kullanmaya devam ettım son ay bıraktım artık . mıde yanması 6 aya basladı renıne çiğneme tabletı 3 tane gunde en fazla 2 tane de sade soda dedı dr um dondurma da ıyı gelıyodu kı gelıyo hala . bu aksam uzerı cıktım bısıler almaya eve geldım baya agrım oldu esım ıste annemı aradımkarıstırdım ortalıgı gelın dıe belkı bu aksam dr gıderım
sıpacan ortalıgı karıstırınca durdu agrı falan sımdı ara ara gelırmı acaba yıne
kız bizimki 34+6 dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…