iyi geceler kızlar bugün kontrolümüzü olduk ama dr canımı sıktı. 3 saatlik işiniz vardı neden geç geldiniz ben size demiştim dedi. aslında hiç söylememişti öyle bişey. herneyse tahliller çıkmadı salı 1 de tekrar gidicez sonuclar için. anestezi uzmanıyla falan görüşecekmişiz. eğer bugün işimiz bitseydi çarş. direk doğuma gidecektik. oğluşum da sadece 50 gr almıs pazartesiden beri 3350 olmuş. bu hafta kendimi çok yordum kötü hissediyorm
Hic korkulcak bsey yok canim. Bisey gormuyosun zaten bebegin cikinca hemen gormus oluyosun. Ben ameliyat boyunca anestezi dr yla sohbet ettim tabii agzim yamula yamula.. Sonrasinda da agri kesici takiyolar bi de buton verdiler, agri oldukca bas diye. Oyle yanii guzeldi hersey. Yataktan kalkip tuvalete gtmk cok zor suan. Onu da ilk gun sonda hallediyo
benim civciv de kız ben de gaviscon kullanıyorum yanma için annemin tembihi var bebek doğana kadar sancında olsa suyunda gelse sakin ol kimseye söylemeden eşinle yada bizden biriyle hastaneye git doğur sonra herkese haber verirsiniz diyor.doktorumda suyun gelene kadar bekle dedi.beklemek te çok zormuş
bende dr dan geldım baya belım agrıyodu nst de hıc agrı cıkmadı sansıma nöbetcı dr uykulu da olsa cok ıyıydı kafa buyuklugunu sordum hıcde ole korkulacak bısı degıl dedı (allahın ıznı ıle ) sezeryan olucaksın normal zor olur dedı 3 kılo olmus 20 temmuza kadar sancın falan olmazsa 20 temmuzda alırız ddı bıraz rahatladım sankı
bende dr dan geldım baya belım agrıyodu nst de hıc agrı cıkmadı sansıma nöbetcı dr uykulu da olsa cok ıyıydı kafa buyuklugunu sordum hıcde ole korkulacak bısı degıl dedı (allahın ıznı ıle ) sezeryan olucaksın normal zor olur dedı 3 kılo olmus 20 temmuza kadar sancın falan olmazsa 20 temmuzda alırız ddı bıraz rahatladım sankı
Gunaydin anneler.ben daha bu saatte uyancak bi bebegi dogurmadim (bi dogsalardi hayirlisiyla)ama gordugum kabus ayaklanmama yetti.zaten defalarca uyaniyorum gece.tekrar yatayim belki uyuyabilirim.
canım 3 boyutlu renklı ultroson ama bunun radyolojı olan ultrosonuda var ama bu perinotoloji detaylı ultroson gebelik ıcın bebegı uc boyutlu ıncelıyorsun
Evet biliyorum bana da yapıldı resin ve cd verildi çok şükür iyide çıktı ve bildiğim kadarıyla istanbulda her hastane de var devlet ve özellerde fiyat istesen Türkiye ve memorialden alabilirim..
Ve ben gene hastane deyim üstelik alıştım :) eve gönderseler gitmem artık :)) tansiyonu düşürseler gönderecekler ama bu defa şekerin ayarını bozdular akşam o çok düştü buradan doğurur çıkarım artık :))
Evet biliyorum bana da yapıldı resin ve cd verildi çok şükür iyide çıktı ve bildiğim kadarıyla istanbulda her hastane de var devlet ve özellerde fiyat istesen Türkiye ve memorialden alabilirim..
Ve ben gene hastane deyim üstelik alıştım :) eve gönderseler gitmem artık :)) tansiyonu düşürseler gönderecekler ama bu defa şekerin ayarını bozdular akşam o çok düştü buradan doğurur çıkarım artık :))
Oleyyyy hanımlar 5 gün sonra şutluyorlar beni sıpa da inş 2 hafta daha karnımda kalacak :)) şimdi Eminönü'ne gidiyorum bebek şekerleri için kurdele almam gerekiyor ve Sezar'yan için mutlaka gecelik lazım diyorlar bilginize benim hepsi pijama :) şimdilik benden bu kadar görüşürüz :))