2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
iyi geceler kızlar bugün kontrolümüzü olduk ama dr canımı sıktı. 3 saatlik işiniz vardı neden geç geldiniz ben size demiştim dedi. aslında hiç söylememişti öyle bişey. herneyse tahliller çıkmadı salı 1 de tekrar gidicez sonuclar için. anestezi uzmanıyla falan görüşecekmişiz. eğer bugün işimiz bitseydi çarş. direk doğuma gidecektik. oğluşum da sadece 50 gr almıs pazartesiden beri 3350 olmuş. bu hafta kendimi çok yordum kötü hissediyorm

Gozunaydin allahim saglikla buyutmeni nasip etsin.sezeryan oldun sanirim epiduralmi genelmi oldun acaba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah razı olsun darısı size inşallah.sordular özellikle ama ben cok heyecanli oldugum için ısrarla genel anestezi istedim öyle yaptilar..

Gecenin bu vakti ödev yapıyorum bu kadar çalışıp uğraşıp sınavları veremezsem yada sınavlara göremeden dogurursam cok üzülürüm.

gelmiş bebiş Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım

Kızlar adet ağrım var ama korkuyorum hiç halim yok vazgeçtim doğurmayayim ben yok bu gece hiç olmaz. Hala fotoğraf bile cekilemedim oğlumla

bende dr dan geldım baya belım agrıyodu nst de hıc agrı cıkmadı sansıma nöbetcı dr uykulu da olsa cok ıyıydı kafa buyuklugunu sordum hıcde ole korkulacak bısı degıl dedı (allahın ıznı ıle ) sezeryan olucaksın normal zor olur dedı 3 kılo olmus 20 temmuza kadar sancın falan olmazsa 20 temmuzda alırız ddı bıraz rahatladım sankı

slm. güzel anneler

doğuranlar güle güle sağlıkla büyütün inşallah , darısı başımıza

bende sonunda bugün çantaları hazırladım, oğluşum için koyduklarım sizlerle hemen hemen aynı, (yalnız ben bez paketini olduğu gibi alıyorum yanıma)

sizinkine bakınca, kendim için koyduklarım çok oldu galiba yaaaa :26:

1 gecelik
2 takım pijama
3 yedek alt
2 yedek üst
2 atlet
2 emzirme sütyeni
2 külot (yüksek belli külot alıp biraz daha koyucam)
2 çorap
1 hırka
1 şal
7 göğüs pedi
5 yetişkin bezi
5 gece orkidi
1 rulo kağıt havlu
2 tuvalet kağıdı
lohusa tacı
sabun
diş fırçası ve macunu (şu an eksik koyucam)

boşu boşuna taşımıyım ya, yedek altları ve üstleri koymasam mı? :26:

Neden sezeryan canım orayı kaçırdım galiba

Gunaydin anneler.ben daha bu saatte uyancak bi bebegi dogurmadim (bi dogsalardi hayirlisiyla)ama gordugum kabus ayaklanmama yetti.zaten defalarca uyaniyorum gece.tekrar yatayim belki uyuyabilirim.

canım 3 boyutlu renklı ultroson ama bunun radyolojı olan ultrosonuda var ama bu perinotoloji detaylı ultroson gebelik ıcın bebegı uc boyutlu ıncelıyorsun
Evet biliyorum bana da yapıldı resin ve cd verildi çok şükür iyide çıktı ve bildiğim kadarıyla istanbulda her hastane de var devlet ve özellerde fiyat istesen Türkiye ve memorialden alabilirim..

Canim gecicek bu hastane isleri insallah sen ve bebisin iyi olunda. Rabbim sabir versin. Devamli hastanede olmak zor.

tansiyonun düşene kadar beklet,cekler mi canım ?

Ve ben gene hastane deyim üstelik alıştım :) eve gönderseler gitmem artık :)) tansiyonu düşürseler gönderecekler ama bu defa şekerin ayarını bozdular akşam o çok düştü buradan doğurur çıkarım artık :))

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel

Kaburgam batıyor, ağrıyor. Karnım taş gibi uyumak mümkün değil. Cok halsiz.ve yorgunum. Demek ki daha dogurmuyucam hala doğum enerjisi bugünde yok.

Oleyyyy hanımlar 5 gün sonra şutluyorlar beni sıpa da inş 2 hafta daha karnımda kalacak :)) şimdi Eminönü'ne gidiyorum bebek şekerleri için kurdele almam gerekiyor ve Sezar'yan için mutlaka gecelik lazım diyorlar bilginize benim hepsi pijama :) şimdilik benden bu kadar görüşürüz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…