- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Canim cok sevindim bebisini almissin kucagına Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah Güle güle büyüt yavrumu darısı bizlerin başına.
Merhaba ben agustos annesi olacagm inşallah sanırım sizinle ayni sornlari yasiyoruz benimde esimle aramda sornlar olurdu ama hamile olduğumu ogrendktn snra kavgalarn bile dozunu artirdi üzerime bicakla gelmeye basladi ailesi dna testi bile istedi suan ayriyiz benden tazminat bile istiyor bebegime bakmakla yukumlu oldugumu bildigi halde. Daha neler neler:) bebegm 1 aylikken lohusa halimle mahkemeye çıkicam baslarda cok yiprandm ama suan o kadar rahatim ki bebegimin herseyini kimse karismadan nasil istiyosam öyle hazirladm saolsn 4 ay oldu arayip sormuyorda ki yeterki aramasn:) başta ben nasil anne olucam diye dusunsemde suan bebeğim bana o kdr destek ki iyiki var diyorum aksine olmasa bu kdr çabuk kendime gelemezdm
Oleyyyy hanımlar 5 gün sonra şutluyorlar beni sıpa da inş 2 hafta daha karnımda kalacak :)) şimdi Eminönü'ne gidiyorum bebek şekerleri için kurdele almam gerekiyor ve Sezar'yan için mutlaka gecelik lazım diyorlar bilginize benim hepsi pijama :) şimdilik benden bu kadar görüşürüz :))
bebegin kafa gelişimi 40 haftayı gösterıyor benımde ölymıs ama annem normal yapmıs hemde annesını kaybettıgı gun ebe dogurtmus hastane falan degıl ama dr normal yapamazsın dedı netten de arastırmıstım allaha hamd olsun sıkıntılı bı durum olmasa da oksıjensız kalma ıhtımalıne karsı sezeryan yapıyorlarmısNeden sezeryan canım orayı kaçırdım galiba
Rabbim kimsenin ağlayarak kaybettiğini, kimseye gülerek nasip etmiyor. ne güzel bi cümledir o allah klbıne göre versın canım ıyı bı ınsansın baskası olsa beddua ustune beddua eder allah sana baskasının yoklugunu aratmıcak aslan gıbı bı evlat versın ınsaallah en yakın zaman daAllah yardimcim olsun.senin durumun benimkinden de zormus. Sıkıntısı olan benim ama cok şükür gebeligimin başından beri babaevindeyim ve senin yaşadığın şiddet olaylarını bebeğimle yaşamadık. Ne demek dna testi istemek ya? Allah ıslah eylesin. Benimkide tazminat istedi. Allahtan korkup kuldan utanma olmayınca boş. Bend doğumu bekle dedim beklemedi açtı mahkemeyi halinde bosamadi şimdi kurutuyor. 3 yıl sayacakmis boşanmak içın. Mahkemeden de sakin korkma sakin ol ben korktum yıprandım bu halde duruşmalara girdim ama Rabbim ettiğim dualar.boşamadi hakim. Rabbim kimsenin ağlayarak kaybettiğini, kimseye gülerek nasip etmiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm. güzel anneler
doğuranlar güle güle sağlıkla büyütün inşallah, darısı başımıza
bende sonunda bugün çantaları hazırladım, oğluşum için koyduklarım sizlerle hemen hemen aynı, (yalnız ben bez paketini olduğu gibi alıyorum yanıma)
sizinkine bakınca, kendim için koyduklarım çok oldu galiba yaaaa :26:
1 gecelik
2 takım pijama
3 yedek alt
2 yedek üst
2 atlet
2 emzirme sütyeni
2 külot (yüksek belli külot alıp biraz daha koyucam)
2 çorap
1 hırka
1 şal
7 göğüs pedi
5 yetişkin bezi
5 gece orkidi
1 rulo kağıt havlu
2 tuvalet kağıdı
lohusa tacı
sabun
diş fırçası ve macunu (şu an eksik koyucam)
boşu boşuna taşımıyım ya, yedek altları ve üstleri koymasam mı?:26:
iyi pazarlar anneler
kimse soruma cevap vermemiş, zaten genellikle kimse cevap vermiyor sorularıma, heralde sık sık muhabbetlerinize dahil olamıyorum, sizler gibi hergün paylaşımda bulunamıyorum diye oluyor bu
ama napiim, çalışıyorum ben ve işyerinde internet yasak :126:
ancak geceleri yada böyle hafta sonları işlerden fırsat bulursam sizleri okuyup, iki satır yazmaya çalışıyorum
yine de canınız sağolsun
basenlerim kaldi of ya of(( hemen eski formuma donmek istiyrm
iyi pazarlar anneler
kimse soruma cevap vermemiş, zaten genellikle kimse cevap vermiyor sorularıma, heralde sık sık muhabbetlerinize dahil olamıyorum, sizler gibi hergün paylaşımda bulunamıyorum diye oluyor bu
ancak geceleri yada böyle hafta sonları işlerden fırsat bulursam sizleri okuyup, iki satır yazmaya çalışıyorum
yine de canınız sağolsun
iyi pazarlar anneler
yine de canınız sağolsun
iyi pazarlar anneler
yine de canınız sağolsun
iyi pazarlar anneler
yine de canınız sağolsun
Kiz naptin sen ne zaman doğum yaptin daha neler :))) dur daha gider hepsi sen üzülme hele senin ikizlerle Kosa Kosa gider ne basen kalir ne kilo :) sezeryan sonrasi için bize tavsiye vercenmi çok canin yaniyomu kac gun suruyo dikis agrisi korse takiyomusun
Bence yedek altlar fazla bende 1 gecelik 2 pijama 1 de sabahlik koydum. Bebek bezi ve ped paketle koydum acmadim. Tuvalet kagidi ve kagit havluda hastanede var ben koymadim.
Allah yardimcim olsun.senin durumun benimkinden de zormus. Sıkıntısı olan benim ama cok şükür gebeligimin başından beri babaevindeyim ve senin yaşadığın şiddet olaylarını bebeğimle yaşamadık. Ne demek dna testi istemek ya? Allah ıslah eylesin. Benimkide tazminat istedi. Allahtan korkup kuldan utanma olmayınca boş. Bend doğumu bekle dedim beklemedi açtı mahkemeyi halinde bosamadi şimdi kurutuyor. 3 yıl sayacakmis boşanmak içın. Mahkemeden de sakin korkma sakin ol ben korktum yıprandım bu halde duruşmalara girdim ama Rabbim ettiğim dualar.boşamadi hakim. Rabbim kimsenin ağlayarak kaybettiğini, kimseye gülerek nasip etmiyor.
ben bıde ek olarak gögüs kremı koydum varmıydı lıstede bılmıyorum ama bıde deodorant yaza denk gelıyo malumbenımkadar sacmalayan yoktur sanırım
sali gunu yaptm cnim ay sinir oldum basenlere gobis zaten cok aaz oda sis suan ilk gunler oturup kalkmak zor yatinca kalkmak zor ama normal derecede gaz cikartamayip sistimi fena ama hep siwi seyler yiorum kabiz olmamak lazm sukur oda yok bence sezeryanda korkulck bise yok ilk gunler illaki zorlugu war suan rahatim zaten 2taneyle ne yatiyrm ne oturuyrm dogru duzgun:) ama onlari kucagna almak muhtesem sbh anemlere birakip uyudum bska odada oyle ozlemisimki
Kiz naptin sen ne zaman doğum yaptin daha neler :))) dur daha gider hepsi sen üzülme hele senin ikizlerle Kosa Kosa gider ne basen kalir ne kilo :) sezeryan sonrasi için bize tavsiye vercenmi çok canin yaniyomu kac gun suruyo dikis agrisi korse takiyomusun
Bence yedek altlar fazla bende 1 gecelik 2 pijama 1 de sabahlik koydum. Bebek bezi ve ped paketle koydum acmadim. Tuvalet kagidi ve kagit havluda hastanede var ben koymadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?