2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Allah yardimcim olsun.senin durumun benimkinden de zormus. Sıkıntısı olan benim ama cok şükür gebeligimin başından beri babaevindeyim ve senin yaşadığın şiddet olaylarını bebeğimle yaşamadık. Ne demek dna testi istemek ya? Allah ıslah eylesin. Benimkide tazminat istedi. Allahtan korkup kuldan utanma olmayınca boş. Bend doğumu bekle dedim beklemedi açtı mahkemeyi halinde bosamadi şimdi kurutuyor. 3 yıl sayacakmis boşanmak içın. Mahkemeden de sakin korkma sakin ol ben korktum yıprandım bu halde duruşmalara girdim ama Rabbim ettiğim dualar.boşamadi hakim. Rabbim kimsenin ağlayarak kaybettiğini, kimseye gülerek nasip etmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bu halde kendini yorma dikkat et kendine.

Neden sezeryan canım orayı kaçırdım galiba
bebegin kafa gelişimi 40 haftayı gösterıyor benımde ölymıs ama annem normal yapmıs hemde annesını kaybettıgı gun ebe dogurtmus hastane falan degıl ama dr normal yapamazsın dedı netten de arastırmıstım allaha hamd olsun sıkıntılı bı durum olmasa da oksıjensız kalma ıhtımalıne karsı sezeryan yapıyorlarmıs
Rabbim kimsenin ağlayarak kaybettiğini, kimseye gülerek nasip etmiyor. ne güzel bi cümledir o allah klbıne göre versın canım ıyı bı ınsansın baskası olsa beddua ustune beddua eder allah sana baskasının yoklugunu aratmıcak aslan gıbı bı evlat versın ınsaallah en yakın zaman da

iyi pazarlar anneler

kimse soruma cevap vermemiş, zaten genellikle kimse cevap vermiyor sorularıma, heralde sık sık muhabbetlerinize dahil olamıyorum, sizler gibi hergün paylaşımda bulunamıyorum diye oluyor bu
ama napiim, çalışıyorum ben ve işyerinde internet yasak :126:
ancak geceleri yada böyle hafta sonları işlerden fırsat bulursam sizleri okuyup, iki satır yazmaya çalışıyorum
yine de canınız sağolsun

yedek bişey koymana gerek yok canım , sezeryan sonrası insanın zaten giyinip soyunmaya hali olmuyor (normali bilemiyorum ama)

bende geçen doğumda koymuştum ama gecelik sabahlıkla çıktım hastaneden

tuvalet kağıdı, sabun da gerekli değil bence

Son düzenleme:

ben sezeryan oldum cnim pijama ck lazm oluyo kendne acaip ter atiysn blmyrm snin nrmal dgum mu bizim ew yakindi yikayp getrdler 2tane almstm yanima ic cmasiri baya yuksel bel olsun ben hastandn cikarkn gyerim die kyaft aldim bosayms pijamayla ciktim gogus ucu almayi untma gogus pedi cok lazm oluyo hasta bezi aldm hc kullanmadm ped hastandn werdiler cocuklara 3er takim gotrduk gydirdkte kalin battaniye kullandm ordaki besiqin icine serdik aklina takilan bise warsa sor:)

basenlerim kaldi of ya of(( hemen eski formuma donmek istiyrm

Kiz naptin sen ne zaman doğum yaptin daha neler :))) dur daha gider hepsi sen üzülme hele senin ikizlerle Kosa Kosa gider ne basen kalir ne kilo :) sezeryan sonrasi için bize tavsiye vercenmi çok canin yaniyomu kac gun suruyo dikis agrisi korse takiyomusun

Bence yedek altlar fazla bende 1 gecelik 2 pijama 1 de sabahlik koydum. Bebek bezi ve ped paketle koydum acmadim. Tuvalet kagidi ve kagit havluda hastanede var ben koymadim.

hirka yada yelek kesin al bana hemsire goguslerni usutrsun gy ddi yelegmi gydim corap al

ben bıde ek olarak gögüs kremı koydum varmıydı lıstede bılmıyorum ama bıde deodorant yaza denk gelıyo malum benımkadar sacmalayan yoktur sanırım

sali gunu yaptm cnim ay sinir oldum basenlere gobis zaten cok aaz oda sis suan ilk gunler oturup kalkmak zor yatinca kalkmak zor ama normal derecede gaz cikartamayip sistimi fena ama hep siwi seyler yiorum kabiz olmamak lazm sukur oda yok bence sezeryanda korkulck bise yok ilk gunler illaki zorlugu war suan rahatim zaten 2taneyle ne yatiyrm ne oturuyrm dogru duzgun:) ama onlari kucagna almak muhtesem sbh anemlere birakip uyudum bska odada oyle ozlemisimki

duygubaby, canım muhakkak sen araştırmışsındır karışmak gibi olmasın ama
3 yıl bekleyecekmiş boşanmak için diyorsun ya, onun beklemesi tazminat yada nafaka vermemek için seni düşündüğünden değil yani
Bildiğim kadarıyla, 3 yıl boyunca ayrı evlerde yaşadığını mahkemeye kanıtlarsan, mahkeme otomatik olarak boşuyor. 3 yıl sonra sana sormazlar bile otomatik boşanırsınız, üstelik tazminat ve nafaka da alamazsın :26:

Bunu bir araştır bence, öyle boşanacağına, erken boşan ama nafakasını ödesin sorumsuz kocan :113:

ayrıca sen boşanmak istemedikçe kendini bişey zanneder, boşa gitsin be :113: döneceği varsa yine döner o. Bırak nafaka ödesin de aklı başına gelsin, belki o zaman daha çabuk kendine gelir, yuvasına döner. Dönecekse zaten dönecektir, dönmeyecekse sen böyle yaptıkça daha çok kendini bulunmaz hint kumaşı zanneder

haddimi aştıysam kusura bakma, özür dilerim.

ay kıyamam annelık böle bısı ıste sankı yıllardır var gıbı

bu arada kızlar ben kırk kuranı okuturken gıyeceklerımı almaya basladım varmı böle kara duzen nereye gıdecekse 14 kılo:26:

korsede takiyim ddm anem yok ddi takmadim zaten sanmiyorum takabilcegmi:) bu arada kesinlikle koca koca kilotlar alin kucukler cok agri yapiyo siwi tuketin gaz we wcye cikmak ck onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…