2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ama kimse hastane çantama yorum yapmıyor ya, eksik fazla ne koydunuz siz

Canim gormedim ben bulurdm yazarim yorum.

Anam valla ayni durumlar bendede yahu cumayi bekliyorun aynen doktora gitcm..annem makata vurunca cok gitmez dogurursun diyor.. Bencede kanal girdigini dusunuyorum...insalah saglikla doguralim haydiiii:)

biri susup biri baslasa iyi ayni anda aglylr emmek istylar biri emerkn dgeri aglaynca ck ktu oluyrm birisi uyuyoda biri hc durmuyo ya

oyy kıyamam yaa o da zor ya bana da bana da yapıyor dıgerı kıyamam. bebişlerden seni ihmal ettik bu arada sen nasılsın yağmurcum ağrın sızın var mı. toparlanabıldın mı.

Canim ben agiz mendili daha fazla koydum kullanisli oluyomus..penye battaniye yeter ama cikis icindr polar koydum bitane nolur nolmaz die..sen daha tecrubelisimdir tabiki..bide kendi esylarini naptin yazmamissin?

Hakkaten masallah yagmurcum minislerine yanliz ustteki accjk bi sinirlimi olacak nr kadlari catmis bakio kuzum....

hemde ne sinir inat onunla ugrasyrm suan
Kocaman olmusunuz madallah sinemcim artik icindekileri gorsek diyorummm...:)

oyy kıyamam yaa o da zor ya bana da bana da yapıyor dıgerı kıyamam. bebişlerden seni ihmal ettik bu arada sen nasılsın yağmurcum ağrın sızın var mı. toparlanabıldın mı.

ewt o yuzdn sagiyorum biri emerken anem dgerine sagdimi weriyo bi snrakinde dgeri emiyo dgeri sagdimi iciyo ben mecbur iyi olmak zorundaym bugun bebislerdn ilk dfa firsat bulup yataga grdim yine agladi yne emziryrm bu uyumak uzere dgeri uyanmak uzere bnde aglamak uzereym:)

kaçırmışım listeyi. simdi yazını görünce donup baktım.

canım hastane cıkısı 2 tane koydum.
tulum 2
iç zıbın 3
3 corap
2-3 çıtçıtlı badi
6 agız mendılı
4 havlu mendıl
2 battanıye
15-20 bez
ıslak mendıl
1 yelek
ekstra eldiven sapka

lazım değil dediler ama ben abarttım :) bebe yagı, pudra, pişik kremi, emzik, biberon,
aklıma gelenler bunlar koyduklarım unuttuğum var mı çıkaramadım sımdı.

kendininkileride hazır ettin mi bu arada.

Yengec burçları nasil oluyo kuzum ya hic tanimiyom vallah :) oglusumla iyi anlasabilcemmi acep :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amaa hic yengec burcu tanidigim olmadi uaff

Kızlar ebrus ve sinoş yengeç burçları analarına çok düşkün duygusal sadık ve ailesine bağlı oluyorlarmis
Haydi kizlar cikarin gobisleri :)
35+4

Eneee kız ne tatlısın sn öyle balım maşallah sana yerim o tonti ki

Maşallah maşallah maşallah subhanallah yagmurcum bayıldımmmmmmm yaaa ne kadar tatlılar kendilerini nasılda toplamışlar Allah m nazarlar dan saklasin ins

benim civciv de kız ben de gaviscon kullanıyorum yanma için annemin tembihi var bebek doğana kadar sancında olsa suyunda gelse sakin ol kimseye söylemeden eşinle yada bizden biriyle hastaneye git doğur sonra herkese haber verirsiniz diyor.doktorumda suyun gelene kadar bekle dedi.beklemek te çok zormuş

Canim ben agiz mendili daha fazla koydum kullanisli oluyomus..penye battaniye yeter ama cikis icindr polar koydum bitane nolur nolmaz die..sen daha tecrubelisimdir tabiki..bide kendi esylarini naptin yazmamissin?

evet kalın battaniye koysam mı diye bende düşündüm.

bugün kopuzun erken doğumu, bendeki kasık ve bel ağrısı tecrübe falan bırakmadı bende, şaşırıp kaldım biran

kendime bişey koymadım, yarın koycam onları da

1 sabahlıklı gecelik

1 gecelik (doğumdan çıkışta ilk giymek için)

1 çift terlik

3-4 iç çamaşırı , sütyen (giyilcek durum olmuyor aslında)

lohusa tacı

1 paket ped

yedek kıyafet koymam çünkü geçen doğumda koydum giymeye gerek kalmadı bile

yoksa dogurcaz mı niiieee sende mı cuma gıdeceksın dr.a :)) bendeee
hazır gıtmısken doğurup gelsek mı ne

oyy kıyamam çok zor ikiz bebek

ağız mendilini çoğaltayım bari bende

bebe yağı, pişik kremi, pudra gerek yok hemen ya. emziği ilk oğlumda denedik hiç kullanmadı zaten alışsın istemiyordum buna da alıştırmam heralde

kendikilerimi yarın koycam yavaş yavaş aceleye gerek yok

ikinizin de bdt benden sonra, hem ben sezeryanlıyım önceliğim var bekleyin sıranızı bakıyım

Kizlar benim asagilarda inanilmaz baski var.korkmaya basladim yine yaaaaa oyyyyyy

Annemde oyle dio bi gitcez acilmis aha dogurcan dio insallah diye bi ton dua ediyorum:)
Evt canin cuma

ikinizin de bdt benden sonra, hem ben sezeryanlıyım önceliğim var bekleyin sıranızı bakıyım

Biz once dogurcaz iste :) hihhhhh

Sıcak suya otursam doğum başlar mi ki?

Kizlar benim asagilarda inanilmaz baski var.korkmaya basladim yine yaaaaa oyyyyyy

Herkeste ayni sanirim benimde ayni baski var hem vajina tarafinda hemde arka tarafa anlamadim gitti..annem dogumun yakin diyor..

Sıcak suya otursam doğum başlar mi ki?

İse yariyorsa hemn gidip oturayim suya

:) canım benım Allah guc kuvvet versin sana. Allahtan anacığın yanında.

ohhh anasına ailesine düşkün olsun biz aşığız ona, o da bize aşık olsun

sağol sevgim. :) kızım sığamıyor içeriye artık karnım patlayacak gıbı :)

cogalt canım cabuk kırlenıyormus dıye duydum ben ondan fazla fazla koydum.

evet dedım ya onları abarttım emzik olayına bende sıcak bakmıyorum hiç ama işte tecrübesizlik ne varsa koydum :)

hehh böyle aceleye gerek yok de hastanede toton açıkta kalsın :))) yarın ıhmal etme hazır el atmışken kendınınkılerıde koy da bıtsın çanta işi.

bene ne bene ne benim çok pis doğurasım var :)))) senin yanında balın var sen şimdilik onu yeee :) bizde hiç yok gelsinlerde bizimde yiyecek balımız olsun :))

tatlışım korkma artık hazırlıklı ol. normal tarıhıne bıle cok az kaldı.
canım benimde de bugun karnım aşağıya doğru acaip dustu zor yuruyorum :18: nasıl canım yanıyor anlatamam. sankı karnım dusucekmıs gıbı bır hıs.
tuta tuta yuruyorum.

Kizlar biz evimize geldik. Firsat bulamadigim icin giremiyorum cok. Ev de kalabalik.

Epiduralden korkanlara tavsiye edebilirim. Cabucak kendime geldim ve bebegimi emzirebildim. Tercihime kalsaydi bnde genel diyordum ama aclik surem yetmedi acil oldugu icin.

Sorunuz varsa cevapliim

Herkeste ayni sanirim benimde ayni baski var hem vajina tarafinda hemde arka tarafa anlamadim gitti..annem dogumun yakin diyor..

İse yariyorsa hemn gidip oturayim suya

Canim netten bakıyorum da benim uygulamam imkansız ama en etkili yöntem kocisini al yatağa at : P

Annemde oyle dio bi gitcez acilmis aha dogurcan dio insallah diye bi ton dua ediyorum:)
Evt canin cuma

Biz once dogurcaz iste :) hihhhhh

ayyy keşkemmm :) hayırlısıyla zamanları tamamsa gelsinler artık. anneciğinin ağzından bal damlıyor ohh :)
aynı günde gıdıyormusuz :) biz eliften once bı doğurup gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…