- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
ama kimse hastane çantama yorum yapmıyor ya, eksik fazla ne koydunuz siz
hehhh ustune bastın onu dıyecektım bende unuttum. arkada bırsey oldu bende de tekmelerken o ne kı acaba ??:44:
bide bide 2-3 gundur kasık ağrısından farklı böööle aşağıda batma gibim bişeyler oluyor ara ara. bugünde karnımın en alt kısmı gülle gibi.
soyleye soyleye dogurucakmıyız ne dilercim :)) su doktor gunu gelse bır. acaba dıyorum kanala mı gırdı :) umut dünyası işte
eliffffff once o bal duduşunu yerim ama ben onunnnnnnn :) Allahım nazarlardan korusunnnn...maşallah yavvv içim eridiii mumuyaaa
yirım onu yirrımmm
yaa deme be yazık ben cok sey almadım ama cici tulumlar gelmişti hediye desene azıcık gıyebılecek onları.
ama ben cok almadım 0-3. forumda tecrubelı anneler hep az alın demıstı bende cok az aldım genellıkle 3-6 almıştım daha fazla. ona sevındım.
cici elbiseler almıştım bayramda gıydırırım dıyeonları bıle 3-6 aldım isabet olmuş demekki dimi daha rahat olur heralde.
biri susup biri baslasa iyi ayni anda aglylr emmek istylar biri emerkn dgeri aglaynca ck ktu oluyrm birisi uyuyoda biri hc durmuyo ya
belim kasıklarım çok ağrıyor galiba üşüttüm, yerlerde halı yok diye yalınayak çok güzel geldi 2 gündür ama üşüdüm galiba
buarada korkudan kalkıp bebişin eşyalarını hazır ettim
1 hastane çıkışı ( zıbın, ayaklı takım , şapka, eldiven ,çorap , önlük)
1 ayaklı takım , şapka, eldiven
1 tulum
2 yarım kollu çıtçıtlı badi
1 zıbın
2 çorap
1 penye yelek
2 penye battaniye ( penye yeter heralde çok sıcak)
2 ağız mendili
15 bez, ıslak mendil
yeter heralde bu kadar eşya di mi? dün gece çok rahatım hiç korkmuyorum diyen ben birden kapıldım paniğe
Hakkaten masallah yagmurcum minislerine yanliz ustteki accjk bi sinirlimi olacak nr kadlari catmis bakio kuzum....
hemde ne sinir inat onunla ugrasyrm suan
Kocaman olmusunuz madallah sinemcim artik icindekileri gorsek diyorummm...:)
oyy kıyamam yaa o da zor yabana da bana da yapıyor dıgerı kıyamam. bebişlerden seni ihmal ettik bu arada sen nasılsın yağmurcum ağrın sızın var mı. toparlanabıldın mı.
belim kasıklarım çok ağrıyor galiba üşüttüm, yerlerde halı yok diye yalınayak çok güzel geldi 2 gündür ama üşüdüm galiba
buarada korkudan kalkıp bebişin eşyalarını hazır ettim
1 hastane çıkışı ( zıbın, ayaklı takım , şapka, eldiven ,çorap , önlük)
1 ayaklı takım , şapka, eldiven
1 tulum
2 yarım kollu çıtçıtlı badi
1 zıbın
2 çorap
1 penye yelek
2 penye battaniye ( penye yeter heralde çok sıcak)
2 ağız mendili
15 bez, ıslak mendil
yeter heralde bu kadar eşya di mi? dün gece çok rahatım hiç korkmuyorum diyen ben birden kapıldım paniğe
Yengec burçları nasil oluyo kuzum ya hic tanimiyom vallah :) oglusumla iyi anlasabilcemmi acep :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amaa hic yengec burcu tanidigim olmadi uaff
Haydi kizlar cikarin gobisleri :)
35+4
benım bebegımde hep asagıdaydı dr umhamıle korsesı vermıstı onu kullandım 7 ay sora dr gıttı kullanmaya devam ettım son ay bıraktım artık . mıde yanması 6 aya basladı renıne çiğneme tabletı 3 tane gunde en fazla 2 tane de sade soda dedı dr um dondurma da ıyı gelıyodu kı gelıyo hala . bu aksam uzerı cıktım bısıler almaya eve geldım baya agrım oldu esım ıste annemı aradımkarıstırdım ortalıgıgelın dıe belkı bu aksam dr gıderım
sıpacan ortalıgı karıstırınca durdu agrı falan sımdı ara ara gelırmı acaba yıne
kız bizimki 34+6 dayım
Canim ben agiz mendili daha fazla koydum kullanisli oluyomus..penye battaniye yeter ama cikis icindr polar koydum bitane nolur nolmaz die..sen daha tecrubelisimdir tabiki..bide kendi esylarini naptin yazmamissin?
Canim gormedim ben bulurdm yazarim yorum.
Anam valla ayni durumlar bendede yahu cumayi bekliyorun aynen doktora gitcm..annem makata vurunca cok gitmez dogurursun diyor.. Bencede kanal girdigini dusunuyorum...insalah saglikla doguralim haydiiii:)
ewt o yuzdn sagiyorum biri emerken anem dgerine sagdimi weriyo bi snrakinde dgeri emiyo dgeri sagdimi iciyo ben mecbur iyi olmak zorundaymbugun bebislerdn ilk dfa firsat bulup yataga grdim yine agladi yne emziryrm bu uyumak uzere dgeri uyanmak uzere bnde aglamak uzereym:)
kaçırmışım listeyi. simdi yazını görünce donup baktım.
canım hastane cıkısı 2 tane koydum.
tulum 2
iç zıbın 3
3 corap
2-3 çıtçıtlı badi
6 agız mendılı
4 havlu mendıl
2 battanıye
15-20 bez
ıslak mendıl
1 yelek
ekstra eldiven sapka
lazım değil dediler ama ben abarttım :) bebe yagı, pudra, pişik kremi, emzik, biberon,
aklıma gelenler bunlar koyduklarım unuttuğum var mı çıkaramadım sımdı.
kendininkileride hazır ettin mi bu arada.
Canim gormedim ben bulurdm yazarim yorum.
Anam valla ayni durumlar bendede yahu cumayi bekliyorun aynen doktora gitcm..annem makata vurunca cok gitmez dogurursun diyor.. Bencede kanal girdigini dusunuyorum...insalah saglikla doguralim haydiiii:)
yoksa dogurcaz mı niiieeesende mı cuma gıdeceksın dr.a :)) bendeee
hazır gıtmısken doğurup gelsek mı ne
yoksa dogurcaz mı niiieeesende mı cuma gıdeceksın dr.a :)) bendeee
hazır gıtmısken doğurup gelsek mı ne
ikinizin de bdt benden sonra, hem ben sezeryanlıyım önceliğim var bekleyin sıranızı bakıyım
Kizlar benim asagilarda inanilmaz baski var.korkmaya basladim yine yaaaaa oyyyyyy
Sıcak suya otursam doğum başlar mi ki?
ewt o yuzdn sagiyorum biri emerken anem dgerine sagdimi weriyo bi snrakinde dgeri emiyo dgeri sagdimi iciyo ben mecbur iyi olmak zorundaymbugun bebislerdn ilk dfa firsat bulup yataga grdim yine agladi yne emziryrm bu uyumak uzere dgeri uyanmak uzere bnde aglamak uzereym:)
Kızlar ebrus ve sinoş yengeç burçları analarına çok düşkün duygusal sadık ve ailesine bağlı oluyorlarmis
Eneee kız ne tatlısın sn öyle balım maşallah sana yerim o tonti ki
ağız mendilini çoğaltayım bari bende
bebe yağı, pişik kremi, pudra gerek yok hemen ya. emziği ilk oğlumda denedik hiç kullanmadı zaten alışsın istemiyordum buna da alıştırmam heralde
kendikilerimi yarın koycam yavaş yavaş aceleye gerek yok
ikinizin de bdt benden sonra, hem ben sezeryanlıyım önceliğim var bekleyin sıranızı bakıyım
Kizlar benim asagilarda inanilmaz baski var.korkmaya basladim yine yaaaaa oyyyyyy
Herkeste ayni sanirim benimde ayni baski var hem vajina tarafinda hemde arka tarafa anlamadim gitti..annem dogumun yakin diyor..
İse yariyorsa hemn gidip oturayim suya
Annemde oyle dio bi gitcez acilmis aha dogurcan dio insallah diye bi ton dua ediyorum:)
Evt canin cuma
Biz once dogurcaz iste :) hihhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?