2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Hayirli olsun canim hosgelmissinz evinize saglikli gunler gecirin ins.

Canim netten bakıyorum da benim uygulamam imkansız ama en etkili yöntem kocisini al yatağa at : P

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahh duygucummm benim koca azcik tirsak o konuda basta yasakladi doktor sonra zatn benim koca uzak durdu bi kere oldu..ondada hafif kanamam oldu ondn sonra hic kardes olduk

oyy hosgeldiniz evinize özgemmm..

concişin resimini istiyoruzzzzz birrrrrrrr

iki ağrın sızın var mı yoksam gectı mı ?

üç sütün geldimi iyi?

dört ikinizide koccccaaman opuyorummmmm..

Canim senin acilman varken.baya beklemistin değil mi? Doktor dışında açılmanin.belirtileri neler?

Canim netten bakıyorum da benim uygulamam imkansız ama en etkili yöntem kocisini al yatağa at : P

Duygucum bn dün gece attım :) :) :)

Hosgeldin cnm nasılsin öncelikle bebis nasıl maşallah size yaaa bak doğurmadm doğurmdm dedin şimdi evindesin

Hayirli olsun canim hosgelmissinz evinize saglikli gunler gecirin ins.

Ahh duygucummm benim koca azcik tirsak o konuda basta yasakladi doktor sonra zatn benim koca uzak durdu bi kere oldu..ondada hafif kanamam oldu ondn sonra hic kardes olduk

Doğumu kolaylastiriyormus başlatması dışında. Sen istersen kafalarsin ben sana güveniyorum. Bunun 40 günü daha var felan de damardan gir

Deneyimli gebeler daha iyi bilir tabi de hep öyle yazıyor nette doğumu kolaylastiriyormus diye. Göğüsleri uyarmak ve ilik ıslak havluyu göğüslere koymakta tetikliyormus. Yok biz doguramicaz sanirim artik böyle düşünmeye başladım.

oyy hosgeldiniz evinize özgemmm..

concişin resimini istiyoruzzzzz birrrrrrrr

iki ağrın sızın var mı yoksam gectı mı ?

üç sütün geldimi iyi?

dört ikinizide koccccaaman opuyorummmmm..
Canim agrim dogumdan cktigim gece oldu epey, sonra rahatladim, ama oturup kalkarken cok zorlaniyorum. Zaten oturamiyorum pek. Sutum cok sukur ciktigimda gelmisti:) cok tatli emiyo sineeeem cuk cuk cuk sanki ogrenip geliyolar yaa. İnsallahh darisi basinaa
Resmimizi yarin atayim canim girebilirsem
Canim senin acilman varken.baya beklemistin değil mi? Doktor dışında açılmanin.belirtileri neler?

Benim acilmam yoktu canim. Gecen hafta sancim cikmisti ama bsey olmadi. Persembe gece suyum geldigi icin gittik. 1cm acilmam vardi ama bebek ters oldugu icin bisey farketmedi zaten. Aldilar ameliyata

Ozgeee gozzunaydin cnm.saglicakla büyüt kuzunu.cnm yaa tercihim epidural ama fena cok pis korkuyom yaa

Arkadaşlar 35+2yim bende.son zamanlar gerçekten çok zor geçiyor.agrılar uykusuzluk Allah yardımcımız olsun.bebeğini hemen sünnet yaptırmayı düşünen ya da araştırma yapanlar bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgii valla coook guzel kizz dogurun hemennn ikimizde iyiyiz cok sukurr, emisip duruyoruz)

Sevgi doğuma kadar devam o halde canim ihmal etme ama korunmadan olması lazimmis çünkü zaten sıvı tetikliyormus doğumu.

Bende sıcak suya oturucam ama hiçbir belirti yok durduk yere başıma dert almayim sezeryandan cok korkuyorum zaten. Bir belirti olsa hemen biraz yürüyüş yapıp oturcam sıcak suya :)

Benimkide cok asagida cnm yaa.bende titiyom hep.beb daha dogurmiim korkuom yaaaa

Ozgeee gozzunaydin cnm.saglicakla büyüt kuzunu.cnm yaa tercihim epidural ama fena cok pis korkuyom yaa

Hic korkulcak bsey yok canim. Bisey gormuyosun zaten bebegin cikinca hemen gormus oluyosun. Ben ameliyat boyunca anestezi dr yla sohbet ettim tabii agzim yamula yamula.. Sonrasinda da agri kesici takiyolar bi de buton verdiler, agri oldukca bas diye. Oyle yanii guzeldi hersey. Yataktan kalkip tuvalete gtmk cok zor suan. Onu da ilk gun sonda hallediyo

Ben düşünüyorum canim ama doğum yaptığım hastanede yok. Başka bir hastaneye sordum 1.000 lira dedi. Su an yaptırmam tamamen duygusala bağlı anlayacağın.

Benim doğum yapacağım hastanede sünnet yapıyorlar fakat doğar doğmaz yaptırmak sağlıklı mı bilmiyorum kimisi 1ay sonra yaptır diyor karar veremedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben sağlıklı diye biliyorum. Hemde göbeği düşmeden hemen iyilesiyormus. Hastanemde yapılsaydı hiç düşünmezdim. Sünnet edip getiriyorlarmis odana çünkü ben daha sonra ağlamasına kiyamam ki..

Bene sunney ettirmeyi dusunuyorum sma hemen olmuyomus belki duymussunuzdur hayri gozlukgiller diye bi cocuk doktoru var 7 ile 10 gun sonrasi yaptirabilirsiniz diyodu intermette arastirdim orda da ayni bilgi vardi bi haftada iyilesiyomus zaten erkenden yapilmasi daha ii cocuklarin akli ermeye baslayinca daha zor oluyo

ayyy keşkemmm :) hayırlısıyla zamanları tamamsa gelsinler artık. anneciğinin ağzından bal damlıyor ohh :)
aynı günde gıdıyormusuz :) biz eliften once bı doğurup gelelim

benim muayene günümde sizden önce perşembe ben önceyim ben önceyim

Doğum yapanlar olmuş maşallah darısı başımıza. Yağmur bidiklara bayıldım bol bol oku nazar olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…