- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Kizlar biz evimize geldik. Firsat bulamadigim icin giremiyorum cok. Ev de kalabalik.
Epiduralden korkanlara tavsiye edebilirim. Cabucak kendime geldim ve bebegimi emzirebildim. Tercihime kalsaydi bnde genel diyordum ama aclik surem yetmedi acil oldugu icin.
Sorunuz varsa cevapliim
Canim netten bakıyorum da benim uygulamam imkansız ama en etkili yöntem kocisini al yatağa at : P
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar biz evimize geldik. Firsat bulamadigim icin giremiyorum cok. Ev de kalabalik.
Epiduralden korkanlara tavsiye edebilirim. Cabucak kendime geldim ve bebegimi emzirebildim. Tercihime kalsaydi bnde genel diyordum ama aclik surem yetmedi acil oldugu icin.
Sorunuz varsa cevapliim
Sorunuz varsa cevapliim
Duygucum bn dün gece attım :) :) :)Canim netten bakıyorum da benim uygulamam imkansız ama en etkili yöntem kocisini al yatağa at : P
Sorunuz varsa cevapliim
Hayirli olsun canim hosgelmissinz evinize saglikli gunler gecirin ins.
Ahh duygucummm benim koca azcik tirsak o konuda basta yasakladi doktor sonra zatn benim koca uzak durdu bi kere oldu..ondada hafif kanamam oldu ondn sonra hic kardes olduk
Canim agrim dogumdan cktigim gece oldu epey, sonra rahatladim, ama oturup kalkarken cok zorlaniyorum. Zaten oturamiyorum pek. Sutum cok sukur ciktigimda gelmisti:) cok tatli emiyo sineeeem cuk cuk cuk sanki ogrenip geliyolar yaa. İnsallahh darisi basinaaoyy hosgeldiniz evinize özgemmm..
concişin resimini istiyoruzzzzz birrrrrrrr
iki ağrın sızın var mı yoksam gectı mı ?
üç sütün geldimi iyi?
dört ikinizide koccccaaman opuyorummmmm..
Canim senin acilman varken.baya beklemistin değil mi? Doktor dışında açılmanin.belirtileri neler?
Sorunuz varsa cevapliim
Duygucum bn dün gece attım :) :) :)
Hosgeldin cnm nasılsin öncelikle bebis nasıl maşallah size yaaa bak doğurmadm doğurmdm dedin şimdi evindesin
Duygucum bn dün gece attım :) :) :)
Hosgeldin cnm nasılsin öncelikle bebis nasıl maşallah size yaaa bak doğurmadm doğurmdm dedin şimdi evindesin
:) canım benım Allah guc kuvvet versin sana. Allahtan anacığın yanında.
ohhh anasına ailesine düşkün olsunbiz aşığız ona, o da bize aşık olsun
sağol sevgim. :) kızım sığamıyor içeriye artık karnım patlayacak gıbı :)
cogalt canım cabuk kırlenıyormus dıye duydum ben ondan fazla fazla koydum.
evet dedım ya onları abarttımemzik olayına bende sıcak bakmıyorum hiç ama işte tecrübesizlik ne varsa koydum :)
hehh böyle aceleye gerek yok de hastanede toton açıkta kalsın :))) yarın ıhmal etme hazır el atmışken kendınınkılerıde koy da bıtsın çanta işi.
bene ne bene nebenim çok pis doğurasım var :)))) senin yanında balın var sen şimdilik onu yeee :) bizde hiç yok gelsinlerde bizimde yiyecek balımız olsun :))
tatlışım korkma artık hazırlıklı ol. normal tarıhıne bıle cok az kaldı.
canım benimde de bugun karnım aşağıya doğru acaip dustu zor yuruyorum :18: nasıl canım yanıyor anlatamam. sankı karnım dusucekmıs gıbı bır hıs.
tuta tuta yuruyorum.
Ozgeee gozzunaydin cnm.saglicakla büyüt kuzunu.cnm yaa tercihim epidural ama fena cok pis korkuyom yaa
Arkadaşlar 35+2yim bende.son zamanlar gerçekten çok zor geçiyor.agrılar uykusuzluk Allah yardımcımız olsun.bebeğini hemen sünnet yaptırmayı düşünen ya da araştırma yapanlar bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben düşünüyorum canim ama doğum yaptığım hastanede yok. Başka bir hastaneye sordum 1.000 lira dedi. Su an yaptırmam tamamen duygusala bağlı anlayacağın.
Benim doğum yapacağım hastanede sünnet yapıyorlar fakat doğar doğmaz yaptırmak sağlıklı mı bilmiyorum kimisi 1ay sonra yaptır diyor karar veremedim
Tü tü tü tüüü suphanallah canm Rabbim sizlere bagislasin:) darısı başımıza...duydum ikizler kk ya gelmiş cepten fotolari arıyorum kaç dakikadir :) maşallah maşallah
Benim doğum yapacağım hastanede sünnet yapıyorlar fakat doğar doğmaz yaptırmak sağlıklı mı bilmiyorum kimisi 1ay sonra yaptır diyor karar veremedim
ayyy keşkemmm :) hayırlısıyla zamanları tamamsa gelsinler artık. anneciğinin ağzından bal damlıyor ohh :)
aynı günde gıdıyormusuz :) biz eliften once bı doğurup gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?