2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hayirli günler herkese nasilsiniz bakalım
Sabah cok sancim vardi benim ya anlamadım niye öyle oldum.yarinda doktor kontrolum var hele sukur zaman geldi hic gelmeyecek gibiydi sanki zaman durdu gecmiyor ya.ve asiri sicak var bebis dogdugunda ne yapacak pisik olmasalar iyi.

saol cnim darisi size yarim olcm diodum hep o ggun butun cesaret gtti geneli dusunuydm sormadilar bile doktorum geneli uygun gordu zaten bayilck gbiydim ameliyathaneye grerken karnima dokunmayin die bagriyodum:)

hıımm benide bi korku sardı yarım çok güzeldi aslında biliyorum ama bütün cesaretim gitti bakalım perşembe günü ben nasıl olcam:18::18:

Amin canim. Allah razı olsun bu güzel suan içın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende fazla fazla koydum. Arabanız varsa poşetlerin.içine bölerek koy valizine temizleri gelincede kullanirsin. Herkes kafasına .göre koydu sanirim

Yok canim est. Üzerine birşey yok onun icin tazminat nafaka birşey çıkacağını sanmıyorum. Avukatimla da konuştum ama böyle demedi. Evliyken esirgediği üç kuruşa tamah edecek.değilim ayrıca boşver. Dul kadın.ve evladımın.hakkini yiyorlar hep beraber haram sonuçta. Tamah ediyorlarsa onlar etsinler hiç önemli değil. Evladima da rizki varsa bir.şekilde kismetini.yer çalışır bakarım. Onun tazminat nafaka adı altında 100 200 liralik.sadakasina.ihtiyacım yok.cok.şükür. Doğuma az kaldı yoruldum doğum olsun.avukatına ne.gerekiyorsa yapmasını söylicem. Kendim içın değil evladım içın adamakıllı nafaka bağlarsa bağlansın.

off ya, hiç sevmem ben ter kokusunu, istemem ter kokmak

napsak acaba :26:
yanımıza sabun ve küçük havlu alsak. Şöyle arada bir lavaboda elimizi, yüzümüzü, koltukaltımızı, göğüslerimizi falan hafif sabunlayıp durulasak ve kurulasak havluyla, nasıl olur. Öyle yapmaya halimiz olur mu ki acaba :26:

temiz kokmaz mıyız o zaman

valla yapacak bısı yok sanırım kuzum cekecegız galıba anne kokusu sonucta
öpmeyıver o zaman kımseyı

Canim ben hepsini Allahima havale ettim benim ve daha dogmamia bebegimin günahına girdiler basina geleceklerden korksunlar. En sinir olduğum şey de bebegm doğduktan snra kesin görmek isteyecekler mahkeme gorme izni verdikten snra ben gostermemezlk de yapamam ne hakla bebegimin yuzune bakicaklar bunlari düşününce çok sinir oluyorum. Benimkinin tazminat acma gerekcesi o kadar komik ki beyefendi evde yatar ben calisirdim smdide yok neymiş biz ayriyiz diye cok üzülmus bu yüzden ise girememis bunun suçlusu benmisim bu yüzden istiyor :) ama o görecek tazminat nafaka ne varsa alicm ondan zamaninda beni bebegin ihtiyaclarini nasil alacaksin dedigimde senin derdin para sen paragozsun demislerdi şimdi gorecekler paragozu

haklısın cnm., boşver, sadece bil istedim ben şu 3 yıl olayını.

Bunları artık düşünme, artık bebişlerimize konsantre olalım, inşallah hayırla, sağlıkla dünyaya getirelim de, gerisi hallolur

Allahm bana yeterki bebeğimin acısını hastaligini gostermesn inşallah herkezin imtihani farklı oluyor ben zaten o insani gormek bile istemiyorum daha 22 yasmdaym bundan snra bizi oğluma güzel bir hayat bekliyordur umarm

Canım bence son ay ödem oluyor ya terke atılıyor toksinler temizleniyoruz. Zayıflamaya da yardımcı olur. Duruma göre bol.bol dus alırız hem süt artar dus aldıkça hemde rahatlariz.

Bende guya dis fircami sabunumu aldim yanima ama ilk gun tuvalete gidip gelene kadar bayilacaktim. Ter de hic umrumda degildi. Kan kaybindan agridan cok halsiz oluyosun zaten. Takma teri falan

Allahm bana yeterki bebeğimin acısını hastaligini gostermesn inşallah herkezin imtihani farklı oluyor ben zaten o insani gormek bile istemiyorum daha 22 yasmdaym bundan snra bizi oğluma güzel bir hayat bekliyordur umarm

bayıldım sana yaşın küçük ama ne kadar olgun düşünebiliyorsun

çok güzel düşünüyorsun, seni düşünmeyi sen mi düşünücen yol ver geçsin

ne kadar gençsin daha, eminim seni çok güzel bir hayat bekliyor, ilerde muhakkak iyi ki öyle yapmışlarda ben de bu hayata kavuşmuşum diyeceğin bir hayatın olacak

hatta onlara teşekkür ediceksin belkide, senin yolundan, hayatından çekildikleri için

belki hemen değil ama bir müddet sonra illaki fıstık gibi tekrar yuvanı da kuracaksın, seni çoookk seven bir kocan ve başka evlatların da olacak muhakkak bugünler geçmişte kalacak, yeterki arkana bakma artık hep ileri bak

eve geldikten sonrası kolay zaten, duşta alınır temizlenilir de ohh miss

ben hastane için düşündüm canım :26:

ben neler yaptimda yinede gecmiyo blmyrm herkezn aynimi olur ay ck fnaydim smdide warda ilke gore braz daha iyi

Bende guya dis fircami sabunumu aldim yanima ama ilk gun tuvalete gidip gelene kadar bayilacaktim. Ter de hic umrumda degildi. Kan kaybindan agridan cok halsiz oluyosun zaten. Takma teri falan

ben kendim kokudan bayilcktm biri gelnce utaniyodm dis fircalama aynen bnde aldm fircalayamadm nasi oldun braz daha iyimisn

ben neler yaptimda yinede gecmiyo blmyrm herkezn aynimi olur ay ck fnaydim smdide warda ilke gore braz daha iyi

ammaan bebişlerimiz sağlıklı olsun da, biraz elimizi yüzümüzü sabunlarız, elimizden geleni yaparız ondan sonrasına yapçak bişi yok, boşverelim

sana birşey sorucam

sezaryanla doğum yapan bir arkadaşım, sezeryandann sonra bir müddet yani 1 hf falan heralde, tuvallette tahretlenemediğini yani dikişleri acıdığı için eğilip elini uzatamadığını ve bunu kv ve eşine yaptırmak zorunda kaldığını söylemişti, sende öyle bir sıkıntı oldu mu :26:

o arkadaşım biraz nazlı, belki ona özgü birşeydir ama bilemedim (inşallah ona özgüdür)

valla eğer öyleyse yani doğruysa ben turbo gücümü kullanıp normal doğururum daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…