yapma yapma bak kokunu alsın kuzucuk
saol cnim darisi size yarim olcm diodum hep o ggun butun cesaret gtti geneli dusunuydm sormadilar bile doktorum geneli uygun gordu zaten bayilck gbiydim ameliyathaneye grerken karnima dokunmayin die bagriyodum:)
bebegin kafa gelişimi 40 haftayı gösterıyor benımde ölymıs ama annem normal yapmıs hemde annesını kaybettıgı gun ebe dogurtmus hastane falan degıl ama dr normal yapamazsın dedı netten de arastırmıstım allaha hamd olsun sıkıntılı bı durum olmasa da oksıjensız kalma ıhtımalıne karsı sezeryan yapıyorlarmıs
Rabbim kimsenin ağlayarak kaybettiğini, kimseye gülerek nasip etmiyor. ne güzel bi cümledir o allah klbıne göre versın canım ıyı bı ınsansın baskası olsa beddua ustune beddua eder allah sana baskasının yoklugunu aratmıcak aslan gıbı bı evlat versın ınsaallah en yakın zaman da
iyi pazarlar anneler
kimse soruma cevap vermemiş, zaten genellikle kimse cevap vermiyor sorularıma, heralde sık sık muhabbetlerinize dahil olamıyorum, sizler gibi hergün paylaşımda bulunamıyorum diye oluyor bu
ama napiim, çalışıyorum ben ve işyerinde internet yasak :126:
ancak geceleri yada böyle hafta sonları işlerden fırsat bulursam sizleri okuyup, iki satır yazmaya çalışıyorum
yine de canınız sağolsun
duygubaby, canım muhakkak sen araştırmışsındır karışmak gibi olmasın ama
3 yıl bekleyecekmiş boşanmak için diyorsun ya, onun beklemesi tazminat yada nafaka vermemek içinseni düşündüğünden değil yani
Bildiğim kadarıyla, 3 yıl boyunca ayrı evlerde yaşadığını mahkemeye kanıtlarsan, mahkeme otomatik olarak boşuyor. 3 yıl sonra sana sormazlar bile otomatik boşanırsınız, üstelik tazminat ve nafaka da alamazsın :26:
Bunu bir araştır bence, öyle boşanacağına, erken boşan ama nafakasını ödesin sorumsuz kocan:113:
ayrıca sen boşanmak istemedikçe kendini bişey zanneder, boşa gitsin be :113: döneceği varsa yine döner o. Bırak nafaka ödesin de aklı başına gelsin, belki o zaman daha çabuk kendine gelir, yuvasına döner. Dönecekse zaten dönecektir, dönmeyecekse sen böyle yaptıkça daha çok kendini bulunmaz hint kumaşı zanneder
haddimi aştıysam kusura bakma, özür dilerim.
sorma kokuyu bayilcagm geliyodu:) 2gun kaldim ghastande surekli ustumu dgstim ama fayda etmiyodu ewe gelince hemen dus aldim suan azaldi biraz yatarken normal pijama gydim sbhlari gguzel pijamami gunduz bile koktum ama hastande nrmal ppijama gydim 5dkta kokuysn cunku 2side mizirdaniyo ayni anda uyancaklar yandim:)
off ya, hiç sevmem ben ter kokusunu, istemem ter kokmak
napsak acaba :26:
yanımıza sabun ve küçük havlu alsak. Şöyle arada bir lavaboda elimizi, yüzümüzü, koltukaltımızı, göğüslerimizi falan hafif sabunlayıp durulasak ve kurulasak havluyla, nasıl olur. Öyle yapmaya halimiz olur mu ki acaba :26:
temiz kokmaz mıyız o zaman
Allah yardimcim olsun.senin durumun benimkinden de zormus. Sıkıntısı olan benim ama cok şükür gebeligimin başından beri babaevindeyim ve senin yaşadığın şiddet olaylarını bebeğimle yaşamadık. Ne demek dna testi istemek ya? Allah ıslah eylesin. Benimkide tazminat istedi. Allahtan korkup kuldan utanma olmayınca boş. Bend doğumu bekle dedim beklemedi açtı mahkemeyi halinde bosamadi şimdi kurutuyor. 3 yıl sayacakmis boşanmak içın. Mahkemeden de sakin korkma sakin ol ben korktum yıprandım bu halde duruşmalara girdim ama Rabbim ettiğim dualar.boşamadi hakim. Rabbim kimsenin ağlayarak kaybettiğini, kimseye gülerek nasip etmiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canim est. Üzerine birşey yok onun icin tazminat nafaka birşey çıkacağını sanmıyorum. Avukatimla da konuştum ama böyle demedi. Evliyken esirgediği üç kuruşa tamah edecek.değilim ayrıca boşver. Dul kadın.ve evladımın.hakkini yiyorlar hep beraber haram sonuçta. Tamah ediyorlarsa onlar etsinler hiç önemli değil. Evladima da rizki varsa bir.şekilde kismetini.yer çalışır bakarım. Onun tazminat nafaka adı altında 100 200 liralik.sadakasina.ihtiyacım yok.cok.şükür. Doğuma az kaldı yoruldum doğum olsun.avukatına ne.gerekiyorsa yapmasını söylicem. Kendim içın değil evladım içın adamakıllı nafaka bağlarsa bağlansın.
bebegin kafa gelişimi 40 haftayı gösterıyor benımde ölymıs ama annem normal yapmıs hemde annesını kaybettıgı gun ebe dogurtmus hastane falan degıl ama dr normal yapamazsın dedı netten de arastırmıstım allaha hamd olsun sıkıntılı bı durum olmasa da oksıjensız kalma ıhtımalıne karsı sezeryan yapıyorlarmıs
Rabbim kimsenin ağlayarak kaybettiğini, kimseye gülerek nasip etmiyor. ne güzel bi cümledir o allah klbıne göre versın canım ıyı bı ınsansın baskası olsa beddua ustune beddua eder allah sana baskasının yoklugunu aratmıcak aslan gıbı bı evlat versın ınsaallah en yakın zaman da
yanımıza sabun ve küçük havlu alsak. Şöyle arada bir lavaboda elimizi, yüzümüzü, koltukaltımızı, göğüslerimizi falan hafif sabunlayıp durulasak ve kurulasak havluyla, nasıl olur. Öyle yapmaya halimiz olur mu ki acaba :26:
Allahm bana yeterki bebeğimin acısını hastaligini gostermesn inşallah herkezin imtihani farklı oluyor ben zaten o insani gormek bile istemiyorum daha 22 yasmdaym bundan snra bizi oğluma güzel bir hayat bekliyordur umarm
Canım bence son ay ödem oluyor ya terke atılıyor toksinler temizleniyoruz. Zayıflamaya da yardımcı olur. Duruma göre bol.bol dus alırız hem süt artar dus aldıkça hemde rahatlariz.
Bende guya dis fircami sabunumu aldim yanima ama ilk gun tuvalete gidip gelene kadar bayilacaktim. Ter de hic umrumda degildi. Kan kaybindan agridan cok halsiz oluyosun zaten. Takma teri falan
ben neler yaptimda yinede gecmiyo blmyrm herkezn aynimi olur ay ck fnaydim smdide warda ilke gore braz daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?