Canim agrim dogumdan cktigim gece oldu epey, sonra rahatladim, ama oturup kalkarken cok zorlaniyorum. Zaten oturamiyorum pek. Sutum cok sukur ciktigimda gelmisti:) cok tatli emiyo sineeeem cuk cuk cuk sanki ogrenip geliyolar yaa. İnsallahh darisi basinaa
Resmimizi yarin atayim canim girebilirsem
bende dun gece senın gıbı hastanedeydım canım aynı sebepten demekbnm sıpa karpuzdan o kıloya gldı
Sinemcim cok gecmis olsun...valla oyle bira zamana geldikki artik gaz sancisi olsa doguruyorz dicez nerdeyse..bide ben surekli harekt sayiyorm artik azaldi eskisi gibi diil oda normalmis yeri dar gundr 10harekt varsa sorun yok dedi doktorum...habire stres artik ya hayirlisi ile gelselerdi bi benim karnim cok sertlesiyo kasilma gibi off cok korkuyorm...karpuz acaip yiyorum bende soguk sogukmuayna aciyo dedin cigerimdn vurdun beni
sal canım sana da ..bizim hastanemıs bombostu ama yıne de ınsan gerılıyor dedıgın gıbı bnm tospık de 3 kılo olmus 250 grm almıs 5 gunde kılolu bebek daha rahat dogar dıyenler sezeryanın ıcadı olmadan önce demıs heralde mecbur sezeryan ylları tastancanım gecmıs olsun. gece hastaneye gıtmek cok fenaymış. simdi dua eder oldum inşallah dogumda geceye denk gelmem diye.
Canım benım sağol Dilercim. dun gece ki dayanılmaz bir ağrıydı valla. ağrılar hep var ama cok suphelendım bırsey varsa aman geçer demıyım dedım. birde tontık ya kızım acaba oldum. ama bak bebişin kılolu olmasıda neleresebep oluyor. benım o ödem falanda onan kaynaklıymış. Kan akışım yeterlı düzende değilmiş fıstığım baskı yaptığından (canı sağolsun tabı kuzucuğumun)
hareketlı sık değil ama cok sert bende. cok baskı yapmış badik o agrı ondanmış meğer.
valla aynen dediğin gibi habire stres geldımı geliyor mu? bu agrı neden? Allah bılıyor ya ağrısında değilim butun korkum bebiş için(
karındakı kasılma sertleşme normalmıs son zamanlarda. senın tontıgın en son kılosu nasıldı? eger cok değilse sen ye karpuzunu ama kılosu öndeyse ve normal doğum ıstıyorsan bıraz dıkkat et.
ya kesin dr.un catı muayenesı daha az acıtır, ebeler daha sert davranıyor sankı.hemen kabusun olmasın yanı.
Bene sunney ettirmeyi dusunuyorum sma hemen olmuyomus belki duymussunuzdur hayri gozlukgiller diye bi cocuk doktoru var 7 ile 10 gun sonrasi yaptirabilirsiniz diyodu intermette arastirdim orda da ayni bilgi vardi bi haftada iyilesiyomus zaten erkenden yapilmasi daha ii cocuklarin akli ermeye baslayinca daha zor oluyo
hayırlı pazarlar herkese..
dun gece ağrım cogaldı cok fena oyleydı boyleydı derken dayanamadım artık. eşime dedim gidelim hastaneye. nst normal cıktı, ara ara sancı gozuktu ama o normalmıs. ebe enfeksiyondan suphelendı. idrar tahlılıde yaptık gece gece. zaten bu hafta gıttıgımde yapıcaktık hastanede erken yapmış olduk.
çok sukur temızlenmıs enfeksiyon.
Lakin nst.den sonra alttan muayene yaptı ebe. Aman Allahım dıyorum gözümden yaş geldı(( berbat bişeymiş o.
eve geldik butun gece kıvrandım aşagıdakı ağrıdan tuvalete falan gözümden yaş gele gele gıttım. nasıl hassaslaşmışsa facia oldum.
ebe dr.u ezmemek ıcın pek bılgı vermek ıstemedı ama normal doğuma elverişli gıbı olduğumu ıma ettı cok sorunca.
ama bebiş 4kiloya ulaşırsa o şansı kaybedermısım. birde benı gorur görmez nasıl ödem olmuş sende böyle dedı. bır suru anlattı da anlattı. cok takıldı odeme.
karpuza bende veda ettim elifcim.kay kenara sana yoldaş geldi :) karpuzda şeker olduğundan iyi kilo aldırıyormuş bebişe.
ağrıların sancıların doğum sancısı olmadığı ve enfeksiyona bağlı olmadığı çıkınca. bebeğin yaptığı baskıdan oldu cıktı. zaten ebe ihtimalleri soylemıstı basta.
cok baskı yapmış (cok buyudu ya sıpam)
yaa gece haberlerı böyle bende. sona geldıkce ağrı ve sancının sınırı yok sanırım.
Rabbim hepimize güç kuvvet versin..
selam canlar...hayırlı pazarlar herkese..
dun gece ağrım cogaldı cok fena oyleydı boyleydı derken dayanamadım artık. eşime dedim gidelim hastaneye. nst normal cıktı, ara ara sancı gozuktu ama o normalmıs. ebe enfeksiyondan suphelendı. idrar tahlılıde yaptık gece gece. zaten bu hafta gıttıgımde yapıcaktık hastanede erken yapmış olduk.
çok sukur temızlenmıs enfeksiyon.
Lakin nst.den sonra alttan muayene yaptı ebe. Aman Allahım dıyorum gözümden yaş geldı(( berbat bişeymiş o.
eve geldik butun gece kıvrandım aşagıdakı ağrıdan tuvalete falan gözümden yaş gele gele gıttım. nasıl hassaslaşmışsa facia oldum.
ebe dr.u ezmemek ıcın pek bılgı vermek ıstemedı ama normal doğuma elverişli gıbı olduğumu ıma ettı cok sorunca.
ama bebiş 4kiloya ulaşırsa o şansı kaybedermısım. birde benı gorur görmez nasıl ödem olmuş sende böyle dedı. bır suru anlattı da anlattı. cok takıldı odeme.
karpuza bende veda ettim elifcim.kay kenara sana yoldaş geldi :) karpuzda şeker olduğundan iyi kilo aldırıyormuş bebişe.
ağrıların sancıların doğum sancısı olmadığı ve enfeksiyona bağlı olmadığı çıkınca. bebeğin yaptığı baskıdan oldu cıktı. zaten ebe ihtimalleri soylemıstı basta.
cok baskı yapmış (cok buyudu ya sıpam)
yaa gece haberlerı böyle bende. sona geldıkce ağrı ve sancının sınırı yok sanırım.
Rabbim hepimize güç kuvvet versin..
sal canım sana da ..bizim hastanemıs bombostu ama yıne de ınsan gerılıyor dedıgın gıbı bnm tospık de 3 kılo olmus 250 grm almıs 5 gunde kılolu bebek daha rahat dogar dıyenler sezeryanın ıcadı olmadan önce demıs heralde mecbur sezeryan ylları tastan
Cnm cok gecmis olsun.hepimiz artik ayni durumlardayiz.dun gece bende felakettim.belden bo agri geldi kasiklara dogru.bi hareket sanki oyuluyorum gibi.neysee agri gecti ama sürekli bi baski.insan korkuyor ne yapcani neden oldunu bilemediginden.bide son gunler5 artik gelmeyede calisabilir die dusunuyo insan.bugunde dikennistundeyim.dugun var insallah dogurmam oralarda:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam canlar...
sinemcim çok geçmiş olsun,neyseki enfeksiyo şüplhesinden kurtuldun,artık sıra doğumu beklemeye kaldı,kızlar pırt pırt doğuruyo maşallah,hayırlısıyla biz de sağlıcakla kucağımıza alalım,onlar da sabırsızlanıyolar,malum...şu an kaç kg -boy olduğunu sölediler mi canım
Cnm sen boşanma taraftari değil misin ben direk kendim açtım davayı bu zamana kdr ona baktim smdi bebegmde olcak essek gibi oducek tazminatta nafaka da bence sen kizma ama yanlış yapiyorsun bu insanlar duzelmez hamile halimizde boyle yapiyorlarsa sonrasi nasil olur inan bilemem
bacım senın gercekten canın baya sıkkın ama dert etme rabbım bıze anne olmayı nasıp ettıyse verır elbet kolaylıgını nıye dert edıyosun gerılıyosun sakın ol sezeryan olan da kalkıyo allaın ıznı ıle benmde yanımda kımsem yok annem gelır belkı bı hafta durur durmaz ama dert etmıyorum ne kadar erken kalkarsamo kadr iyi olur dıe dusunuyorum ilk zamanlar belkı egılıp kalkamazsın zor olur evet ama bebekler de ılk dogduklarında cok zahmetlı olmazlar bence hamd olsun bak neler görmussun hastanede rabbım dusurmesın kımseyı oralara senınkı tatlı heyecan
sağol canım. gece gerçekten gergın oluyor hastane. Allah şifa versin cok da ağır hastalar gordum cok uzuldum.
herşey normal olupda bebişin kilosundan sezeryan olursam cok uzulurum.(
bugun ağlamaklı oldum resmen.. o halde nasıl bakıcam bebeğime diye.. yalnız olmak cok zor. Rabbim hepimize hayırlısını versın.
ebrucum cok sagol fıstığım. işte o bilmemek mahvediyor ınsanı. ağrıyla gıttım hesapta ağrının alasını aldım dondum(
bende sen gıbı duşundum hem son günler bırde cok buyudu ya zorluyor mu acaba oldum korkudan gıttım. evet zorluyormuş ama benım organları oyuyormuş meğer :)
dun geceden berı napıcam ben dıye kara kara düşünüyorum. sezeryan gerekırse dıye. hemsıre yada kadın tutsak dünya para gucumuz yetmez. gelipte bır ısın ucundan tutacak kımse yokbirde evde 2 köpüş oğlum var minik cins. onların da bakımı ayrı. yazık onlarda muhtaçlar. Her gun dua ediyorum Rabbim bana normal doğumu nasip et dıye.
Aman canım cok durma düğünde, hatta sıkılıp bunalırsan ağrın falan olursa hemen soyle esıne kalkın.
sağol ayşemm.. cok sukur canım cok moralım bozulmuştu son anda enfeksiyona. tahlıl sonuçlarının dokümanını vermedıler ama eve gelınce hemen netten de baktım maşallah bayag duşmuş değerler.
aynen bizde sağsalim alsak kucağımıza da rahatlasak. doğurana kadar değil dokuz, yuz kere doğurduk stresten..
yok dun gece usg.den bakmadı. sadece nst ve alttan muayene ettı. cuma gunu rutın kontrole gıdıcem. bakalım kac olmuş.
ama boyu kılosu haftası cok ondeydı en son. 34+6da gıttım en son 36+3 cıktı. halbukı bır öncede tam haftasındaydı. ustelık bebiş kılo alırken ben 1-1.5 kılo vermısım. sankı yedıgım sadece ona gıtmıs.
sağol canım. gece gerçekten gergın oluyor hastane. Allah şifa versin cok da ağır hastalar gordum cok uzuldum.
herşey normal olupda bebişin kilosundan sezeryan olursam cok uzulurum.(
bugun ağlamaklı oldum resmen.. o halde nasıl bakıcam bebeğime diye.. yalnız olmak cok zor. Rabbim hepimize hayırlısını versın.
ebrucum cok sagol fıstığım. işte o bilmemek mahvediyor ınsanı. ağrıyla gıttım hesapta ağrının alasını aldım dondum(
bende sen gıbı duşundum hem son günler bırde cok buyudu ya zorluyor mu acaba oldum korkudan gıttım. evet zorluyormuş ama benım organları oyuyormuş meğer :)
dun geceden berı napıcam ben dıye kara kara düşünüyorum. sezeryan gerekırse dıye. hemsıre yada kadın tutsak dünya para gucumuz yetmez. gelipte bır ısın ucundan tutacak kımse yokbirde evde 2 köpüş oğlum var minik cins. onların da bakımı ayrı. yazık onlarda muhtaçlar. Her gun dua ediyorum Rabbim bana normal doğumu nasip et dıye.
Aman canım cok durma düğünde, hatta sıkılıp bunalırsan ağrın falan olursa hemen soyle esıne kalkın.
sağol ayşemm.. cok sukur canım cok moralım bozulmuştu son anda enfeksiyona. tahlıl sonuçlarının dokümanını vermedıler ama eve gelınce hemen netten de baktım maşallah bayag duşmuş değerler.
aynen bizde sağsalim alsak kucağımıza da rahatlasak. doğurana kadar değil dokuz, yuz kere doğurduk stresten..
yok dun gece usg.den bakmadı. sadece nst ve alttan muayene ettı. cuma gunu rutın kontrole gıdıcem. bakalım kac olmuş.
ama boyu kılosu haftası cok ondeydı en son. 34+6da gıttım en son 36+3 cıktı. halbukı bır öncede tam haftasındaydı. ustelık bebiş kılo alırken ben 1-1.5 kılo vermısım. sankı yedıgım sadece ona gıtmıs.
bacım senın gercekten canın baya sıkkın ama dert etme rabbım bıze anne olmayı nasıp ettıyse verır elbet kolaylıgını nıye dert edıyosun gerılıyosun sakın ol sezeryan olan da kalkıyo allaın ıznı ıle benmde yanımda kımsem yok annem gelır belkı bı hafta durur durmaz ama dert etmıyorum ne kadar erken kalkarsamo kadr iyi olur dıe dusunuyorum ilk zamanlar belkı egılıp kalkamazsın zor olur evet ama bebekler de ılk dogduklarında cok zahmetlı olmazlar bence hamd olsun bak neler görmussun hastanede rabbım dusurmesın kımseyı oralara senınkı tatlı heyecan
sağol canım Rabbim hepimize o gucu kuvvetı versın ınsallah. yetememezlik korkusu sardı ıste. insanın annesine en ıhtıyac duyduğu an anne olduğu anmış.
Allahım sizinkileri size bagıslasın uzun omurler versın annelerınıze.
Dun tahlıl sonucunu beklerken hastanede eşime dedım kı bunca sıkıntı oyle tatlı bır sebepten kı ınsanda dayanma gucu oluyor. Rabbım hastalıktan dertten dusurmesın buralara.
oyle tabı kı ınsan gorduklerı karsında sukur edıyor. Akşam oyle hem doğum seklını dusununce gecede ağrılar. moralım coktu ıster ıstemez.
tekrar sağol canım basınıda ağrıttım.
Cnm benim yaaa.tabiki normal dogumda daha iyi bakabilirsin kendine bebegine.ama dua ederken illaki normal olsun diye dua etme cnm.cunku bilemezsin hangisinin senin icin hayirli oldugunu.anlatabiliyommu tatlim.belkide sezeryan daha iyi senin icin bunu ancak Rabbim bilir.bu arada bende kilo vermisim yarim kilo hic almamisim.biz almiyorken bebek nasil aliyor agirlasiyor anlamadim bir türlü.
olurmu ole sey canım ne agrısı ... isteyipde anne olamayan ne ınsanlar bılıyorum 2 sene bekledım bende kuzumu sımdı en ufak bısı soledıgımde esım öle olmayı hayal eden ne cok ınsan var bılıyomusun dıyo hamd olsun düşününce evet haklı diorum sokakta cocuguyla dılenen kadınlarar özenırdım o kadr yanı
sen sımdı bence dogumu dert etme ınsaallah cabucak bıtsın hayırlısıyla diş çıkarırken emekleyıp yururken dert et o zaman yetısemıcen kuzunun hızına
kızlar sizdede kaşıntı oluyormu hala benimki iyice arttı uyuyamıyorum artık kaşıntıdan krem sürüyorum ama işe yaramıyor şimdi bile kaşınıyorum
aa konuda hep sukur edıyorum zaten. bunca korkum endısem de zaten kendım ıcın değil hep kızım ıcın ona yetememe korkusu.
basından berı cok ağrılı sancılı gectı hamılelıgım. ama bır gun soylenmedım hep basımla beraber dedım.
cunku zaten bu konuda Rabbıme mahcubum. 8 yıllık evlıyız çocuk ıstemıyorduk, yapmıcaz dıyorduk. gecen sene bır anda kararımız degıstı ve 2.ci ayda hamıle kaldım. Rabbıme bınlerce sukur.. ve isteyipte sabırla bekleyen ınsanları daha cok gordum hamılelık donemınde af dıledım hep Rabbımden. cok suçlu hisettim kendimi. Hala da her an dua ederim Rabbım ısteyen herkese yaşat bu güzelliği dıye.
ayy canım bende sıkıntı olmadıkça 7/24 koşarım ben :)) mınnosumun pesinden. o zamanlar en buyuk sorun yazık cok ağlıyorlar ağrıdan dıs çıkarırken içimiz nasıl dayanıcak bılmıyorum :) bende ağlarım onunla heralde
bana da öle geldi birlikte yaygarayı koparacanız belli
zaten derdimiz onlar bliyorum anlıyorumseni bende inan normal istiyodum ama bi sürü sey duyuyorum o zaman diyorumkı ne olursa olsun hayırlısı saglıcakla olsun oooo biz nie dert ediyoz anacım bzim var daha 15 yırmı gunumuz bu sıpalar gelecek gıbı degıl zaten keyfını cıkar kızmıydı canım senın
:))
oyle canım Rabbım hayırlısını versın. normal doğumların da hepsi sorunsuz değil nihayetinde. zaten bu kadar normal doğum ıstıyorum ama en ufak bır engelde asla ısrar etmem ılla normal olsun dıye. once kuzumun saglıgı onemlı.
kız canım benım mınnos :) yüzü hiç çıkmıyor gozumun onunden bırde ozlem var kı :) bır yandan az daha dursun dıyorum bır yandan hemen gelsın :)
senin bıdış ? kız mı erkek mı :)
oo hıc bellı olmuyor kı canım tarıh. bak ne cok bebişimiz geldi maşallah
masaallah bızım tospıkde kız ınsallah sag salım dogsunlar yaa bızde sole yazalım bebekk aglıyo yazarım bı ara dıe zaten bacılar dogurdu dagıldı kımse kalmadı annnem sen nasıl gördun yuzunu renklı ultrasonda mı benmkı hıc gostermedı bı ara sırtı dönuktu sora elıyle yuzunu kapatmıstı detaylıda sımdıde asada son 2 aydır
anası 9 ay duramamıs dr da erken erken dıodu hala beklıyoruz kızım anasına cekmemıs gelınce totoyu ısırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?