Canim ben hepsini Allahima havale ettim benim ve daha dogmamia bebegimin günahına girdiler basina geleceklerden korksunlar. En sinir olduğum şey de bebegm doğduktan snra kesin görmek isteyecekler mahkeme gorme izni verdikten snra ben gostermemezlk de yapamam ne hakla bebegimin yuzune bakicaklar bunlari düşününce çok sinir oluyorum. Benimkinin tazminat acma gerekcesi o kadar komik ki beyefendi evde yatar ben calisirdim smdide yok neymiş biz ayriyiz diye cok üzülmus bu yüzden ise girememis bunun suçlusu benmisim bu yüzden istiyor :) ama o görecek tazminat nafaka ne varsa alicm ondan zamaninda beni bebegin ihtiyaclarini nasil alacaksin dedigimde senin derdin para sen paragozsun demislerdi şimdi gorecekler paragozu
bayıldım sanayaşın küçük ama ne kadar olgun düşünebiliyorsun
çok güzel düşünüyorsun, seni düşünmeyi sen mi düşünücenyol ver geçsin
ne kadar gençsin daha, eminim seni çok güzel bir hayat bekliyor, ilerde muhakkak iyi ki öyle yapmışlarda ben de bu hayata kavuşmuşum diyeceğin bir hayatın olacak
hatta onlara teşekkür ediceksin belkide, senin yolundan, hayatından çekildikleri için
belki hemen değil ama bir müddet sonra illaki fıstık gibi tekrar yuvanı da kuracaksın, seni çoookk seven bir kocan ve başka evlatların da olacak muhakkakbugünler geçmişte kalacak, yeterki arkana bakma artık hep ileri bak
Ben onun için bosanmadim. Bosanmayinca göstermiyor etmiyor diyemezler ki zaten.bana.haber verme umrumda değilsiniz dedi. Benimkide bana paragoz diyordu bebeğine 5 kuruş.hayri.yok. Nasil içın rahat edecekse öyle yap ama kendini yipratmamaya dikkat et maalesef ben.beceremedim o.u cok yirandim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eve geldikten sonrası kolay zaten, duşta alınır temizlenilir deohh miss
ben hastane için düşündüm canım :26:
ammaan bebişlerimiz sağlıklı olsun da, biraz elimizi yüzümüzü sabunlarız, elimizden geleni yaparız ondan sonrasına yapçak bişi yok, boşverelim
sana birşey sorucam
sezaryanla doğum yapan bir arkadaşım, sezeryandann sonra bir müddet yani 1 hf falan heralde, tuvallette tahretlenemediğini yani dikişleri acıdığı için eğilip elini uzatamadığını ve bunu kv ve eşine yaptırmak zorunda kaldığını söylemişti, sende öyle bir sıkıntı oldu mu :26:
o arkadaşım biraz nazlı, belki ona özgü birşeydir ama bilemedim (inşallah ona özgüdür)
valla eğer öyleyse yani doğruysa ben turbo gücümü kullanıp normal doğururum daha iyi
ben kendim kokudan bayilcktm biri gelnce utaniyodm dis fircalama aynen bnde aldm fircalayamadm nasi oldun braz daha iyimisn
cnm şu konuyu doğumdan sonra avukatınla konuş,
şimdi umrumda değil diyordur ama, 3 yıl sonra mahkemeye verdiğinde, 3 yıldır ayrı yaşıyoruz çocuğumu da bu süreçte bana göstermedi, benden kaçırdı diyerek manevi tazminat açarsa sana daha çok yıpranırsın
boşa gitsin şunu, mahkemede de söylesin görmek istemediğini, umrunda olmadığını o zaman da göstermezsin zaten
ay yine tutamadım kendimi
Evlendigimizden beri tüm sorumlulukları üstlendiğim için olgunlasmak zorunda kaldim galiba :) yokk ben zaten verdigim karardan eminim 24eylulde mahkemem var cok şükür ailem arkamda onlar bana destek olmasa böyle rahat olamadım instagram kullaniyorsaniz @elifbutikk 3 4yildir bu isi yapıyorum smdi ehkiyetimode hemen aldim ogkuşumun güçlü bir annesi olacak insallah :) esm olacak insanin haberlerini alıyorum bankadaki altnlarimizi bozdurup gezip egleniyomus benden uzak olsn da ne yaparsa yapsın.. yok bidaha asla evlenmem de demiyorum elbet evlenirim ama bi daha birine nasil guvenirim nasil inanirim hic bilemiyorum
ozgemmmmmmmmmmmmmmm
Bendr o kadar asiri koku olmadi olsa da yapcak bsey yok canim napalim. Simdi terlemiyorum zaten artik.
Bugun iyiyim canim yaa oturabiliyorum biraz. İlaclarin etkisi heralde. Cok sukur
Yok canim est. Üzerine birşey yok onun icin tazminat nafaka birşey çıkacağını sanmıyorum. Avukatimla da konuştum ama böyle demedi. Evliyken esirgediği üç kuruşa tamah edecek.değilim ayrıca boşver. Dul kadın.ve evladımın.hakkini yiyorlar hep beraber haram sonuçta. Tamah ediyorlarsa onlar etsinler hiç önemli değil. Evladima da rizki varsa bir.şekilde kismetini.yer çalışır bakarım. Onun tazminat nafaka adı altında 100 200 liralik.sadakasina.ihtiyacım yok.cok.şükür. Doğuma az kaldı yoruldum doğum olsun.avukatına ne.gerekiyorsa yapmasını söylicem. Kendim içın değil evladım içın adamakıllı nafaka bağlarsa bağlansın.
yok daha neler inanmiyrm:))) kw we esinemi yaptirmis ciddimisn yk cnim tbiki egilmek zor we birden eglme cok agri oluyo ama kendim yapablyrm o nazliyms:)
cnm internete zor vakit buluyorum girmek için, instagram falan hiç yok yani. Benim çalıştığım yer askeriye olduğu için, içeriye cep tel sokmak yok ve internet yasak
ama çok sevindim senin adına, oh mis ne güzel eminim oğluşunla seni mükemmel bir hayat bekliyor. Asla evlenmem deme zaten, çünkü senin yaşındakiler daha bekar duruyorböyle kendinden emin olup, kendini yıpratmadığın sürece genç kız gibi evlenirsin hemde
şimdi daha da güzel seçersin hem bu tecrübeyle bak gör
oğluşuna isim buldun mu, benimde oğluşum olacak ama bir türlü isim karar veremedik, isimsiz kalacak ya
düşündüğümüz isimler Çınar, Emir, Kerem, Kuzey ama başına bir isim daha (ahmet gibi)
Haklısın canım sağlıklı bir şekilde dogurayim da bakayım bi durumlara. Adlı tatil olacak zaten yazda öyle geçer. Bu mahkemede de arayıp sormadiklari ilgilenmediklerini zaten.kayıtlara geçti. Beni terk.ettiği felan. Mahkeme evi bana tahsis etti.evi terk.etti anahtarı ben alınca. Şimdi düzeni bozuldu ya babaevine dönünce elektrigi kestirmiş ben.evde kalmayayim diye zaten bunu bildirmek içın.avukatı aramam lazım. Boş eve kira ödüyor ya ona kuduruyor.
merhabalar doktorum bende 2.düzey ayrıntılı ultrason istedi gittiğim hastanede de olmadığı için başka hastaneden randevu aldım fakat sonradan araştırdım ki aldığım şey ultrosonografi doppller diye bişeymiş bunların ikisi aynı şeyleremi bakıyor aldığım randevu yanlış mı acaba doktorumuda arıyamıyrm hafta sonu olduğu için aydınlatırsanz sevirim
bende dun gece senın gıbı hastanedeydım canım aynı sebepten demekbnm sıpa karpuzdan o kıloya gldıhayırlı pazarlar herkese..
dun gece ağrım cogaldı cok fena oyleydı boyleydı derken dayanamadım artık. eşime dedim gidelim hastaneye. nst normal cıktı, ara ara sancı gozuktu ama o normalmıs. ebe enfeksiyondan suphelendı. idrar tahlılıde yaptık gece gece. zaten bu hafta gıttıgımde yapıcaktık hastanede erken yapmış olduk.
çok sukur temızlenmıs enfeksiyon.
Lakin nst.den sonra alttan muayene yaptı ebe. Aman Allahım dıyorum gözümden yaş geldı(( berbat bişeymiş o.
eve geldik butun gece kıvrandım aşagıdakı ağrıdan tuvalete falan gözümden yaş gele gele gıttım. nasıl hassaslaşmışsa facia oldum.
ebe dr.u ezmemek ıcın pek bılgı vermek ıstemedı ama normal doğuma elverişli gıbı olduğumu ıma ettı cok sorunca.
ama bebiş 4kiloya ulaşırsa o şansı kaybedermısım. birde benı gorur görmez nasıl ödem olmuş sende böyle dedı. bır suru anlattı da anlattı. cok takıldı odeme.
karpuza bende veda ettim elifcim.kay kenara sana yoldaş geldi :) karpuzda şeker olduğundan iyi kilo aldırıyormuş bebişe.
ağrıların sancıların doğum sancısı olmadığı ve enfeksiyona bağlı olmadığı çıkınca. bebeğin yaptığı baskıdan oldu cıktı. zaten ebe ihtimalleri soylemıstı basta.
cok baskı yapmış (cok buyudu ya sıpam)
yaa gece haberlerı böyle bende. sona geldıkce ağrı ve sancının sınırı yok sanırım.
Rabbim hepimize güç kuvvet versin..
hayırlı pazarlar herkese..
dun gece ağrım cogaldı cok fena oyleydı boyleydı derken dayanamadım artık. eşime dedim gidelim hastaneye. nst normal cıktı, ara ara sancı gozuktu ama o normalmıs. ebe enfeksiyondan suphelendı. idrar tahlılıde yaptık gece gece. zaten bu hafta gıttıgımde yapıcaktık hastanede erken yapmış olduk.
çok sukur temızlenmıs enfeksiyon.
Lakin nst.den sonra alttan muayene yaptı ebe. Aman Allahım dıyorum gözümden yaş geldı(( berbat bişeymiş o.
eve geldik butun gece kıvrandım aşagıdakı ağrıdan tuvalete falan gözümden yaş gele gele gıttım. nasıl hassaslaşmışsa facia oldum.
ebe dr.u ezmemek ıcın pek bılgı vermek ıstemedı ama normal doğuma elverişli gıbı olduğumu ıma ettı cok sorunca.
ama bebiş 4kiloya ulaşırsa o şansı kaybedermısım. birde benı gorur görmez nasıl ödem olmuş sende böyle dedı. bır suru anlattı da anlattı. cok takıldı odeme.
karpuza bende veda ettim elifcim.kay kenara sana yoldaş geldi :) karpuzda şeker olduğundan iyi kilo aldırıyormuş bebişe.
ağrıların sancıların doğum sancısı olmadığı ve enfeksiyona bağlı olmadığı çıkınca. bebeğin yaptığı baskıdan oldu cıktı. zaten ebe ihtimalleri soylemıstı basta.
cok baskı yapmış (cok buyudu ya sıpam)
yaa gece haberlerı böyle bende. sona geldıkce ağrı ve sancının sınırı yok sanırım.
Rabbim hepimize güç kuvvet versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?