2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ben onun için bosanmadim. Bosanmayinca göstermiyor etmiyor diyemezler ki zaten.bana.haber verme umrumda değilsiniz dedi. Benimkide bana paragoz diyordu bebeğine 5 kuruş.hayri.yok. Nasil içın rahat edecekse öyle yap ama kendini yipratmamaya dikkat et maalesef ben.beceremedim o.u cok yirandim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlendigimizden beri tüm sorumlulukları üstlendiğim için olgunlasmak zorunda kaldim galiba :) yokk ben zaten verdigim karardan eminim 24eylulde mahkemem var cok şükür ailem arkamda onlar bana destek olmasa böyle rahat olamadım instagram kullaniyorsaniz @elifbutikk 3 4yildir bu isi yapıyorum smdi ehkiyetimode hemen aldim ogkuşumun güçlü bir annesi olacak insallah :) esm olacak insanin haberlerini alıyorum bankadaki altnlarimizi bozdurup gezip egleniyomus benden uzak olsn da ne yaparsa yapsın.. yok bidaha asla evlenmem de demiyorum elbet evlenirim ama bi daha birine nasil guvenirim nasil inanirim hic bilemiyorum

cnm şu konuyu doğumdan sonra avukatınla konuş,

şimdi umrumda değil diyordur ama, 3 yıl sonra mahkemeye verdiğinde, 3 yıldır ayrı yaşıyoruz çocuğumu da bu süreçte bana göstermedi, benden kaçırdı diyerek manevi tazminat açarsa sana daha çok yıpranırsın

boşa gitsin şunu, mahkemede de söylesin görmek istemediğini, umrunda olmadığını o zaman da göstermezsin zaten

ay yine tutamadım kendimi

eve geldikten sonrası kolay zaten, duşta alınır temizlenilir de ohh miss

ben hastane için düşündüm canım :26:

Idare edicez artik kuzularimiz sağlıklı olsunda 1 gün kalicaz zaten.hastanede.

yok daha neler inanmiyrm:))) kw we esinemi yaptirmis ciddimisn yk cnim tbiki egilmek zor we birden eglme cok agri oluyo ama kendim yapablyrm o nazliyms:)

ben kendim kokudan bayilcktm biri gelnce utaniyodm dis fircalama aynen bnde aldm fircalayamadm nasi oldun braz daha iyimisn

Bendr o kadar asiri koku olmadi olsa da yapcak bsey yok canim napalim. Simdi terlemiyorum zaten artik.
Bugun iyiyim canim yaa oturabiliyorum biraz. İlaclarin etkisi heralde. Cok sukur

Haklısın canım sağlıklı bir şekilde dogurayim da bakayım bi durumlara. Adlı tatil olacak zaten yazda öyle geçer. Bu mahkemede de arayıp sormadiklari ilgilenmediklerini zaten.kayıtlara geçti. Beni terk.ettiği felan. Mahkeme evi bana tahsis etti.evi terk.etti anahtarı ben alınca. Şimdi düzeni bozuldu ya babaevine dönünce elektrigi kestirmiş ben.evde kalmayayim diye zaten bunu bildirmek içın.avukatı aramam lazım. Boş eve kira ödüyor ya ona kuduruyor.

cnm internete zor vakit buluyorum girmek için, instagram falan hiç yok yani. Benim çalıştığım yer askeriye olduğu için, içeriye cep tel sokmak yok ve internet yasak

ama çok sevindim senin adına, oh mis ne güzel eminim oğluşunla seni mükemmel bir hayat bekliyor. Asla evlenmem deme zaten, çünkü senin yaşındakiler daha bekar duruyor böyle kendinden emin olup, kendini yıpratmadığın sürece genç kız gibi evlenirsin hemde

şimdi daha da güzel seçersin hem bu tecrübeyle bak gör

oğluşuna isim buldun mu, benimde oğluşum olacak ama bir türlü isim karar veremedik, isimsiz kalacak ya

düşündüğümüz isimler Çınar, Emir, Kerem, Kuzey ama başına bir isim daha (ahmet gibi)

Bendr o kadar asiri koku olmadi olsa da yapcak bsey yok canim napalim. Simdi terlemiyorum zaten artik.
Bugun iyiyim canim yaa oturabiliyorum biraz. İlaclarin etkisi heralde. Cok sukur

herkezn farkli ozman ben kokusmustm:) artk bnde sadece geceleri terliyrm oturma kalkma rahatladm ani hareket edersem agriyo sbh bi oglusu babaneye bi oglusu ananeye werdm kocisimle yattim:)

Cnm sen boşanma taraftari değil misin ben direk kendim açtım davayı bu zamana kdr ona baktim smdi bebegmde olcak essek gibi oducek tazminatta nafaka da bence sen kizma ama yanlış yapiyorsun bu insanlar duzelmez hamile halimizde boyle yapiyorlarsa sonrasi nasil olur inan bilemem

yok daha neler inanmiyrm:))) kw we esinemi yaptirmis ciddimisn yk cnim tbiki egilmek zor we birden eglme cok agri oluyo ama kendim yapablyrm o nazliyms:)

içime su serptin ya, allah razı olsun

evet çok nazlı biri, o yüzden tereddüt ettim, doğumdan sonra bile 15 gün yataktan hiç kalkmadan kendine baktırdı, 40'ına kadarda lütfen kalktı ama hiçbirişe elini dokundurmadı. Hep kv ve annesini çalıştırdı

keza hamileliği de son derece nazlıydı (öyleler daha kıymetli gerçi)

ama yinede bilemedim işte acaba o olay doğrumu diye, sağolasın

Ben kendi babamin ismi vermek istedim zaten ismini cok severim Ahmet:) yaninada asaf ekledim Ahmet Asaf oldu ckk şükür ben atlattim zaten yapmasi gerekenleri yapıyor geçmiş mazide kalicak benim sevgilim oğlum olcak inşallah :)) sizin dofumlar ne güzel yaklaşmış ben daha 29. Haftamdaym

cnm benim, zaten yeterince üzülmüşsün. Daha sonra da tekrar senin zararına birşey çıkmasın diye telaşım, doğumdan sonra bir ara ilgilenirsin işte 3 yıl sonraya bırakma da

kendini zarar görmeyecek şekilde garantiye al

merhabalar doktorum bende 2.düzey ayrıntılı ultrason istedi gittiğim hastanede de olmadığı için başka hastaneden randevu aldım fakat sonradan araştırdım ki aldığım şey ultrosonografi doppller diye bişeymiş bunların ikisi aynı şeyleremi bakıyor aldığım randevu yanlış mı acaba doktorumuda arıyamıyrm hafta sonu olduğu için aydınlatırsanz sevirim

hayırlı pazarlar herkese..

dun gece ağrım cogaldı cok fena oyleydı boyleydı derken dayanamadım artık. eşime dedim gidelim hastaneye. nst normal cıktı, ara ara sancı gozuktu ama o normalmıs. ebe enfeksiyondan suphelendı. idrar tahlılıde yaptık gece gece. zaten bu hafta gıttıgımde yapıcaktık hastanede erken yapmış olduk.
çok sukur temızlenmıs enfeksiyon.
Lakin nst.den sonra alttan muayene yaptı ebe. Aman Allahım dıyorum gözümden yaş geldı (( berbat bişeymiş o.

eve geldik butun gece kıvrandım aşagıdakı ağrıdan tuvalete falan gözümden yaş gele gele gıttım. nasıl hassaslaşmışsa facia oldum.
ebe dr.u ezmemek ıcın pek bılgı vermek ıstemedı ama normal doğuma elverişli gıbı olduğumu ıma ettı cok sorunca.

ama bebiş 4kiloya ulaşırsa o şansı kaybedermısım. birde benı gorur görmez nasıl ödem olmuş sende böyle dedı. bır suru anlattı da anlattı. cok takıldı odeme.

karpuza bende veda ettim elifcim. kay kenara sana yoldaş geldi :) karpuzda şeker olduğundan iyi kilo aldırıyormuş bebişe.

ağrıların sancıların doğum sancısı olmadığı ve enfeksiyona bağlı olmadığı çıkınca. bebeğin yaptığı baskıdan oldu cıktı. zaten ebe ihtimalleri soylemıstı basta.
cok baskı yapmış (cok buyudu ya sıpam)
yaa gece haberlerı böyle bende. sona geldıkce ağrı ve sancının sınırı yok sanırım.
Rabbim hepimize güç kuvvet versin..

selam canım. yanlışta bılgılendırmek ıstemem ama daha once gıttıgımde anladığım durum şu.

doppler de bebgın kan akısına damar yoları vs.. ve senden bebeğe gıden kan akısına bakılıyor.
detaylı yanı 3 boyutluda da bebeğin iç organlarına bakıyorlar. yalnız bu işlemi 24.haftada yaptırmıştık senın ıcın erken degıl mı?
bizler bu ıkısını 22.-24.haftalarda yaptırdık.

bende dun gece senın gıbı hastanedeydım canım aynı sebepten demekbnm sıpa karpuzdan o kıloya gldı

Sinemcim cok gecmis olsun...valla oyle bira zamana geldikki artik gaz sancisi olsa doguruyorz dicez nerdeyse..bide ben surekli harekt sayiyorm artik azaldi eskisi gibi diil oda normalmis yeri dar gundr 10harekt varsa sorun yok dedi doktorum...habire stres artik ya hayirlisi ile gelselerdi bi benim karnim cok sertlesiyo kasilma gibi off cok korkuyorm...karpuz acaip yiyorum bende soguk soguk muayna aciyo dedin cigerimdn vurdun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…