2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar sizdede kaşıntı oluyormu hala benimki iyice arttı uyuyamıyorum artık kaşıntıdan krem sürüyorum ama işe yaramıyor şimdi bile kaşınıyorum

Ben felaket kasiniyorum bacaklarim kollarim .ilk hamileliğimde de vardı dr. Bir şey bulamamisti.dogum yapar yapmaz geçti

yok benden 21 ve 23. haftalar arasında istedi doktor bnde yer sıkıntısı olmasın diye şimdiden randevu filan ayarlamaya çalşıyorum da bu ultrason iyice kafamı karıştı hangi hastanenin sitesine baksam doppler diye yazıyor arıyorum soruyorum iç organlarınada bakıyoruz diyo pek güvenemedm bende yarın tekrar kendi doktoruma soracağım bakalm ne diyecek

oy oy oy annesı ne cok sanslısın valla benımkı edepsız hem hasın hem ukala kızım :) nst baglandgımda hep cıhazı tekmelıyor ıkı seferdır anasının yedıgı dayagın hattı hesabı yok :) annem esnemıs bıde o agza vura vura sevecen ama kıyamazkı ınsan :)ayy cok heveslendırdı bak sımdı nazlı annem senın kız kendını sevdırecek
bızımkını de artık susleyıp pusleyıp hale yola sokacaz :) kendınden konusuldugunu bılıyo ya kudurdu yıne cıkın yahu cıkın :)
35+0 olduksonunda

selam cnm nasılsın...bugün 35 bitti...çok şükür...miniş nsl bu arada...

selam cnm nasılsın...bugün 35 bitti...çok şükür...miniş nsl bu arada...
a.s. canım ıyıyız hamd olsun o da gayet ıyı suyumuz az dıe 8 bardak su ıctım fıldır fıldır sımdı
zeycan senın kızmı erkek mı
dogurmuyonu annem yada bı gelısme varmı sende

olacak canim agrilar....şükür bu gunumuseee....ben öyle zorlanmiom pek alistim galiba arada koca gobusu tasimak yoruyo agrim sizimda cok azaldi gece uyuyabiliyorum artik
aynen bende gece rahatım uykum iyi çok şükür...aman iyi olsunlar da hazırlıklar bitti mi___
a.s. canım ıyıyız hamd olsun o da gayet ıyı suyumuz az dıe 8 bardak su ıctım fıldır fıldır sımdı
zeycan senın kızmı erkek mı
dogurmuyonu annem yada bı gelısme varmı sende

ay suyu en az 2 lt içiyorum gün içerisinde çok şükür...yarın kontrol var bakalım ne diecek dr....şu güne kadar gayet sağlıklı gittik bakalım yarın ne diecek...sende hazırlıklar ne alemde...errken doğum riskin mi var yoksam_??

Kızlar normal doğum yapacaklar ağda işini ne zaman halletmeyi düşünüyorsunuz? Erken doğarsa felan.napicam hiç.bilmiyorum ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar normal doğum yapacaklar ağda işini ne zaman halletmeyi düşünüyorsunuz? Erken doğarsa felan.napicam hiç.bilmiyorum ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm cnm nasılsın...ben her dr gidişimde kendim yapıyorum bi de tüyler döküldü zaten...parmak ağdayla yapıyrm yarım saatte bitiyo...hafif çıkınca da jiletle alıyorum...
bitti sukur canim ama ben hazir miyim bilmiyorum:18: ins iki hafta daha durur kuzum icerde

inş balım benim de temennim en azında 2 hafta daha sabırla beklemesi...annem olmayabilir yanımda gece eşim kalır hastanede yanımda şimdi sıkıntım bu o yüzden gerginim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…