bende kullandım sadece göbeğimin ortası azcık catladı o kadr cok da dıkkat etmedım napım canım catlarsa catlasın kızımdan daha önemlı degıl vallla bı ara bı krem almıstım evlenmeden önce 60 70 lıra falandı o zaman baya pahalı gecırıyor dıe yok anam param bosa gıttı sımdı hıııccc takmıyomgenetik diyo herkes catlayacagi varsa çatlar ne yapsan dediler ama ben ikinci aydan beri bebe yagi nemlendirici surdum avuc avuc.belki etkisi var yok bilmiyorum anneminde catlagi yok ama teyzemde var misal...
eskıden arada eyelıner falan surerdım bırak kremı hamıle kaldıgımdan berı onu bıle kullanmıyorum ıyıce saldım kendımı cok da duzenlı ılac vs kullanamam zatıay canım benim ki h,ç beceremez annem de izmirde çalışıyo rapor alıcak bizde bayrama denk gelsin dioz tabi miniş erken gelirse kadının düzenini bozmak istemiyom...işten çıksın da hiç istemiyom...bakalım hayırlısı bu arada bende de hiç çatlak yok çok şükür ama annemde çoktu bende olmadı şükür...
oy yerim onu maşallah bizdede bezle ped kaldı herşeyimiz hazır çok şükür...bende sanki 1 yıldır hamile gibi hissediyorum kendimi...bebeyağının faydası var canım çatlak üzerinde ben ilk 3 ay bebeyağı sora vazelin kullandım..6.ay gibi de pragnant die bi çatlak kremi kullanıyorum çok da menunum ...
bizim kız geriden gelmeye başladı biraz canım sıkıldı çok şükür sorun yok unutuverdim durumu ama ağustosu buluruz gibi
hayırlsı balım çok saol...yarın çatı muayenesi mi yapar bilemiyom bakalım çok heyecanlıyım ya bi anda alıyos derse die düşünüyorum...ins 40haftani gorursun o zaman kuzum ya ins gönlünden geçen olsun
bende kullandım sadece göbeğimin ortası azcık catladı o kadr cok da dıkkat etmedım napım canım catlarsa catlasın kızımdan daha önemlı degıl vallla bı ara bı krem almıstım evlenmeden önce 60 70 lıra falandı o zaman baya pahalı gecırıyor dıe yok anam param bosa gıttı sımdı hıııccc takmıyom
eskıden arada eyelıner falan surerdım bırak kremı hamıle kaldıgımdan berı onu bıle kullanmıyorum ıyıce saldım kendımı cok da duzenlı ılac vs kullanamam zatı
ilk normal doğan bebişimiz gelmiş meğer
gözün aydın canım
Ah canim ya gozun aydin. Ilk normal dogumumuz olmus. Masallah.. Rabbim evladina saglikli uzun omur nasip etsin.
Hikayeni heyecan ve merakla bekliyorum. Bende Allah nasip ederse cok istiyorum normal dogum.
Amin canim. Sagolasin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde temmuz 15 sezeryan tarihim buyuk ihtimal ama ben sali yada carsamba agdaya gitmeyi dusunuyorm cok rahat oluyor biraz erken gitmis olcam 3hafta oncesinden ama daha cikamam ciksamda benim oglani birakcak yer yok onlada gidemem anneme geccem hazir gecmisken halldeyim diyormKızlar normal doğum yapacaklar ağda işini ne zaman halletmeyi düşünüyorsunuz? Erken doğarsa felan.napicam hiç.bilmiyorum ben
Iki gun once oglusumla beeenn
evet canım sağlıcakla kucağımıza alalın nice zayıf doğanlar oluyor sonradan tosun gibi oluyorlarbak kizlar karpuz kilo aldiriyo yazmış bol bol ye ins kapatir arayı cokta takmamak lazım en önemlisi sağlıklı olsun da dogunca güzelce toparlar canim bizim buralarda cani icinde olsun yeter deerler
canım bebeğe kilo yaptıran besinler sabahhları aç karnına pekmez ve her akşam 1 adet muz...ben sürekli bu şekilde yedim kilossu felan çok iyi pekmez hem sana da fayda inşallah toparlarsınız sağlıklı olsunlarda kilo soradanda alınır...
Hayirli geceler kızlar. ...Nasılsıniz
Benimde geriden geliyor dedi doktor yarin gidecem doktora bakalim ne oldu ins gelişmiştir bebisim yememede cok dikkat ettim hayırlısı artıkevet canım sağlıcakla kucağımıza alalın nice zayıf doğanlar oluyor sonradan tosun gibi oluyorlar
canım 9 aydır hergün tahin pekmez yedim bana yaradı hep 3 kilo olsa yeter bu ilk doğumumuz ede olsa
Aynen canım heyecanla bekliyorum son 20gunum kaldı diye söyleyip duruyorum ama zaman durdu geçmiyor 20 gun...hayırlı geceler canım beklıyoruz :)
Arkadaslar merhaba ağrılar sancılar sizlerde de geceleri mi oluyor daha sık çünkü ben gündüz daha iyiyim sanki gece başlıyor her saat başı uyanıyorum Ya da uyuyAmıyorum zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ben cok zorlanmaya basladim.belimden kalcama arada bir bi agri giriyor ama cok tuhaf sanki bıçak sapliyolaar oldugum yerde kalıyorum. Sirt ağrısı cok feci bide kasiklarada agri giriyor. Sanirim artik sona geliyorum...
inşallah ben bunu da normal istiyorumteşekkür ediyorum.. hepinize mutlaka normal doğumu tavsiye ediyorum..
Arkadaslar merhaba ağrılar sancılar sizlerde de geceleri mi oluyor daha sık çünkü ben gündüz daha iyiyim sanki gece başlıyor her saat başı uyanıyorum Ya da uyuyAmıyorum zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?