inşallah ben bunu da normal istiyorum
Bende de var bugün de besten beri ayakta yim
Benimde temmuz 15 sezeryan tarihim buyuk ihtimal ama ben sali yada carsamba agdaya gitmeyi dusunuyorm cok rahat oluyor biraz erken gitmis olcam 3hafta oncesinden ama daha cikamam ciksamda benim oglani birakcak yer yok onlada gidemem anneme geccem hazir gecmisken halldeyim diyorm
Massallah guzel anne bende boyleyim 60 oldunmu canim ben 58,500 :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar merhaba ağrılar sancılar sizlerde de geceleri mi oluyor daha sık çünkü ben gündüz daha iyiyim sanki gece başlıyor her saat başı uyanıyorum Ya da uyuyAmıyorum zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ben cok zorlanmaya basladim.belimden kalcama arada bir bi agri giriyor ama cok tuhaf sanki bıçak sapliyolaar oldugum yerde kalıyorum. Sirt ağrısı cok feci bide kasiklarada agri giriyor. Sanirim artik sona geliyorum...
Gunaydin kizlar is hayatini bir sure noktaladim.. artik dogun iznindeyim... biri bana hamilelik takvimimdeki durumumu kopyalayip yaptistirabilirmi cepten girdigim icin goremiyorum malesef
Günaydın güzeller
hayırlı haftalar hepimize
Kızlar ara ara ağrılarımızın olmasının normal olduğunu biliyorum da bişey sorabilir miyim?
Akşam yürüyüşe çıktığımda daha 15-20 dk olmadan aniden iğne ile bıçak saplanması gibi alt bölgede ağrım oluyor. ve bir kere başladı mı yatıncaya kadar 10 dk da bir devam ediyor acaba normal mi?[/QU
normal canım aynen oluyor bende de
Günaydın bacılar,nasılsınız bakalım?grip+boynumda sinir sıkışması oldu...Allah işlerimizi kolay getirsin,hayırlı haftalar...
çok geçmiş olsun biran önce atlatırısın inşllh.
Ben gündüz iyiyim işe gidip geliyorum gece bir gram uyku yok ağrıları sancıları hiç söylemiyorum doktor bunlar normal diyor aslında normal artık bebekler büyüdü ve doğumlar yaklaştı ama neden gece başlıyor anlamıyorum sağ sağlim zamanında hayırlısıyla doğumlarımız gerçekleşir inşallah .kendimi sanki yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
banada öyle geliyrdu ama sezeryan günüm belli olunca artık o gözümde büyüyen hamilelik şimdi sona yaklaştıkça eksiklerim gözüm önüne geliyor.
Herkese gunaydin:) isyerinde son haftam uzulsem mi sevinsem mi bilemedim:) yeni doğan bebeklerimizde hayirli olsun ins:)
sevin sevin gece uyuyamayınca gündüz dinenme uyuma şansın olucak en azından son haftalarında.
kızlar bu arada kzımdan kıyafetler öylece yıkanmış ütülenmiş duruyordu kenarda hepsi yepyeni ben sadece bir tulum birde hastane çıkışı almıştım gerisi tamdı önceki gün bende çantamı hazırlayayım diye bir açtım sararmış çoğu ya birde sezeryan haftasına kadar bekleyecektim ya resmn şok oldum tekrr yıkadım ütüledim bereket çıktı ama bayağı yoruldum
Günaydın bacılar,nasılsınız bakalım?grip+boynumda sinir sıkışması oldu...Allah işlerimizi kolay getirsin,hayırlı haftalar...
Herkese gunaydin:) isyerinde son haftam uzulsem mi sevinsem mi bilemedim:) yeni doğan bebeklerimizde hayirli olsun ins:)
Günaydın güzeller
hayırlı haftalar hepimize
Kızlar ara ara ağrılarımızın olmasının normal olduğunu biliyorum da bişey sorabilir miyim?
Akşam yürüyüşe çıktığımda daha 15-20 dk olmadan aniden iğne ile bıçak saplanması gibi alt bölgede ağrım oluyor. ve bir kere başladı mı yatıncaya kadar 10 dk da bir devam ediyor acaba normal mi?
Gunaydin kizlar is hayatini bir sure noktaladim.. artik dogun iznindeyim... biri bana hamilelik takvimimdeki durumumu kopyalayip yaptistirabilirmi cepten girdigim icin goremiyorum malesef
ins temiz temiz gider geliriz ya pooffffJilet yapıyordum bende ama artik.göremiyorum. Bakalim ne denk gelicek.
kisss o kadarda salma anacim bak kendine gerci herifler yakinda duz duvara tirmanacak :)bende kullandım sadece göbeğimin ortası azcık catladı o kadr cok da dıkkat etmedım napım canım catlarsa catlasın kızımdan daha önemlı degıl vallla bı ara bı krem almıstım evlenmeden önce 60 70 lıra falandı o zaman baya pahalı gecırıyor dıe yok anam param bosa gıttı sımdı hıııccc takmıyom
eskıden arada eyelıner falan surerdım bırak kremı hamıle kaldıgımdan berı onu bıle kullanmıyorum ıyıce saldım kendımı cok da duzenlı ılac vs kullanamam zatı
hersey normal gorunuyor canim ama belli degil tabi... senin belli oldu muHicrancim hemserim nasilsin gorusemedik uzun zamandr bizim tarihlerimz ayniydi senle normal dogummu olck sennki
hayırlsı balım çok saol...yarın çatı muayenesi mi yapar bilemiyom bakalım çok heyecanlıyım ya bi anda alıyos derse die düşünüyorum...
kız öle salma kendini yüzüme bile bakıyorum ağdamı yapıyorum kremimi sürüyorum ilaçlarımı kullanıyorum kendimi salarsam var ya koca yüzüme bakmaz...
Benimde temmuz 15 sezeryan tarihim buyuk ihtimal ama ben sali yada carsamba agdaya gitmeyi dusunuyorm cok rahat oluyor biraz erken gitmis olcam 3hafta oncesinden ama daha cikamam ciksamda benim oglani birakcak yer yok onlada gidemem anneme geccem hazir gecmisken halldeyim diyorm
Massallah guzel anne bende boyleyim 60 oldunmu canim ben 58,500 :))
Canım en altta full site yazıyor ya ona bas görürsün o zaman
Günaydın Kızlarrrr. Benim kızçem ters duruyor. Doktorlar diyorki bir umut düzelir. Bundan iki hafta öncede kafası aşağıdaydı. Bi ileri bi geriNe yapar bu kız döner mi acabaaaa?
60olamadim daha hahahaaa 57.8 canim ins 60i gormeden kapaticaz
Günaydın Kızlarrrr. Benim kızçem ters duruyor. Doktorlar diyorki bir umut düzelir. Bundan iki hafta öncede kafası aşağıdaydı. Bi ileri bi geriNe yapar bu kız döner mi acabaaaa?
günaydın kızlar
bende artık dogum iznindeyim .
vee 2-3 gündür rüylarımda dogum sancısı cekiyorum ,dogum yapıyorum ,alllahım psikolojim iice bozulduuuu....
strest had safhada ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?