2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Herkese gunaydin:) isyerinde son haftam uzulsem mi sevinsem mi bilemedim:) yeni doğan bebeklerimizde hayirli olsun ins:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
inşallah ben bunu da normal istiyorum

Bende de var bugün de besten beri ayakta yim

Ben gündüz iyiyim işe gidip geliyorum gece bir gram uyku yok ağrıları sancıları hiç söylemiyorum doktor bunlar normal diyor aslında normal artık bebekler büyüdü ve doğumlar yaklaştı ama neden gece başlıyor anlamıyorum sağ sağlim zamanında hayırlısıyla doğumlarımız gerçekleşir inşallah .kendimi sanki yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın bacılar,nasılsınız bakalım?grip+boynumda sinir sıkışması oldu...Allah işlerimizi kolay getirsin,hayırlı haftalar...

Günaydın güzeller
hayırlı haftalar hepimize
Kızlar ara ara ağrılarımızın olmasının normal olduğunu biliyorum da bişey sorabilir miyim?
Akşam yürüyüşe çıktığımda daha 15-20 dk olmadan aniden iğne ile bıçak saplanması gibi alt bölgede ağrım oluyor. ve bir kere başladı mı yatıncaya kadar 10 dk da bir devam ediyor acaba normal mi?

Gunaydin kizlar is hayatini bir sure noktaladim.. artik dogun iznindeyim... biri bana hamilelik takvimimdeki durumumu kopyalayip yaptistirabilirmi cepten girdigim icin goremiyorum malesef

günaydınlar kuzucuklar ve güzel annelerine............

cumartesi sonunda dr gttm 34+2. haftamdayım bebişim 2 hafta geriden geliyormuş. kilomuz 2.180 gr biraz miniğiz ama olsun çokta takmıyorum. suyumuz normal ben 9 kilo almışım başından beri.tansiyonum 9/5 geldi benim standart tansiyonum zaten genelde düşük olur. bu arada kan tahlili şeker ve idrar tahlii yapıldı. biraz lekosit çıktı. baştan beri hiç kan hapı kullanmadım deyecek kadar az(2 yada 3 gün kullandığım halde kanım düşük çıkmadı ki benim bildim bileli kansızlık sorunum vardı çok siyah çekirdekli üzüm - çayıma ve içeceklarime tatlandırıcı olarak pekmez ve hurma çok tükettim sanırım bunlar kansızlığıma iyi geldi.bu arada sol bacağımın aynı yerine ve sadece gece uyurken kramp girmesi çok ilginç. bel ağrıları kemik ağrıları bendede oluyor ama doktoruma asöylemedim çünü herkese burada kemik ağrısından sözediyor ve olması gereken normal.
önceki sezeryan olduğundan ben riske girmeyip sezeryan günü vereceğim dedi ki zaten bende öyle istiyordum. 18 temmuz sezeryan günüm kısmetse.25 günümüz k aldı. emsey hastanesi gülseren hanıma gttm. doğum fiyatları merak edenler için mecburi sezeryan genelse 2000 epdrlse +500 bu paket fiyata dahil olanlar standar oda (odayı gördüm gayet şık güzel temiz odalar)+sezeryan+2 gün yatış+1 refakatçı paket fiyatı bu. eğer suit oda isterseniz ben suiti göremedim hepsi dolu olduğundan +350 tl geceliği 15 gün sonra tkrr çağırdı o zaman inşllh suiti de görüp ona göre karar vereceğim

maşallah kilolar ne güzel ben 67 ile başladım. 76 olmuşum son 3 haftadı hiç almamışım 1 kilo vermişim. 80 i göreceğim diye ödüm kopuyordu.

aynen canım kramp bel ağrısı baş ağrısı karın ağrısı hepsi full gece tamamen ortaya çıkıyor.
artık son haftalr çok şükür biraz daha sabr

benim de o kramplar giriyor hatta dün gece çok acayip farklı ağrılarda eklendi bebekte bir oraya bir oraya dönüp durdu sanırım ben bu akşam doğurmazsam bidaha sezeryana kadar doğmaz dedim ama doğmadı hala yerinde duruyor sanırım bu kızımda gece sabaha kadar uyanık durup gündüz uyuyacak . sabaha kadar 4 döndü karnımda şimdi uyuyor :)

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 17-07-2014
Hamileliğimin 37. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 24 gün kaldı.
Bebeğiniz artık otomatik bir şekilde ışık kaynağına doğru dönüyor. Yönelme tepkisi olarak adlandırılan bu refleks bebeğinizin bulunduğu ortamın daha fazla farkına varması konusundaki pratik çalışması, egzersizdir. Kan hacmindeki artışa rağmen sağlıklı bir hamilelik sürecinde kan basıncında ölçülen çok küçük bir artış olur.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2850 gr. - Yaklaşık boyu : 48.6 cm. (Baştan Topuğa)

hayırlı olsun bol dinlenmeler

Günaydın bacılar,nasılsınız bakalım?grip+boynumda sinir sıkışması oldu...Allah işlerimizi kolay getirsin,hayırlı haftalar...

Herkese gunaydin:) isyerinde son haftam uzulsem mi sevinsem mi bilemedim:) yeni doğan bebeklerimizde hayirli olsun ins:)

Hepinize gunaydin guzel annelerrrr...izne ayrilanlara hayirli olsun diyorum...bubgun dogum yapan varmi acaba...?
Ben gece ruyamda bi kez dah dogurdum...dogum senaryolari olusturuyorum kendjme farkli farklj acaba nasil olacak oylemi boylemi..hayirlisi olsun ins.

Canım en altta full site yazıyor ya ona bas görürsün o zaman

Jilet yapıyordum bende ama artik.göremiyorum. Bakalim ne denk gelicek.

ins temiz temiz gider geliriz ya pooffff
kisss o kadarda salma anacim bak kendine gerci herifler yakinda duz duvara tirmanacak :)
Hicrancim hemserim nasilsin gorusemedik uzun zamandr bizim tarihlerimz ayniydi senle normal dogummu olck sennki
hersey normal gorunuyor canim ama belli degil tabi... senin belli oldu mu

gelir gelmez yaz kuzum cati muayenesi icin erken bence ya

60olamadim daha hahahaaa 57.8 canim ins 60i gormeden kapaticaz

gece herkes ayaktaymis sikin disinizi kizlar az kaldi demek istemiyorum ama gercekten az kaldi dogumlar basladi ne guzel....

bende guzel guzel uyurken saat 5te wc ye uyandim normalde gece hic kalkmam anammm oyle bi sikismisim ki suyum mu gelecek ki dedim zar zor kalktim ama sukur cismis

Günaydın Kızlarrrr. Benim kızçem ters duruyor. Doktorlar diyorki bir umut düzelir. Bundan iki hafta öncede kafası aşağıdaydı. Bi ileri bi geri Ne yapar bu kız döner mi acabaaaa?

Canım en altta full site yazıyor ya ona bas görürsün o zaman

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 07-07-2014
Hamileliğimin 38. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 14 gün kaldı.
Bebeğinizin gelişiminin bu noktasında ortalama bebek ağırlığı yaklaşık 2,900 gr. ve boyu ortalama 35 cm civarındadır. Derin nefes alma ve gevşeme egzersizleri kasılma ağrılarının hafiflemesinde size yardımcı olacaktır.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2950 gr. - Yaklaşık boyu : 49.8 cm. (Baştan Topuğa)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

60olamadim daha hahahaaa 57.8 canim ins 60i gormeden kapaticaz

Ayniyiz ayniyiz cnm cok iyi kiloyla kapatcz esime diyorumki iyiki ilk basta 6kilo vermisim uzuluyodum ama simdi seviniyorm yoksa 52nin ustune 12 13kilo alcaktim kesin 65 olurdm bu boyla onu tasiyamazdm heralde :))

Günaydın Kızlarrrr. Benim kızçem ters duruyor. Doktorlar diyorki bir umut düzelir. Bundan iki hafta öncede kafası aşağıdaydı. Bi ileri bi geri Ne yapar bu kız döner mi acabaaaa?

Benim kizda senin kiz gibi yaramaz onceleri basi asagidaydi sonrasnda makat gelisliydi gecen gece yine dondu herhalde yine ayaklari yukardaydi genelde yan duruyor sipsivri goren erkekmi diyor ama oglumdada karnim yayikti :)) ama sezeryan olcagim icin pozisyonu onemli degil insallah doner seninki normal yaparsn buyuklere gore dogum zamani bile doner diyolar ama bilmiyorm hayirlsi

günaydın kızlar

bende artık dogum iznindeyim .
vee 2-3 gündür rüylarımda dogum sancısı cekiyorum ,dogum yapıyorum ,alllahım psikolojim iice bozulduuuu....

strest had safhada ....

günaydın kızlar

bende artık dogum iznindeyim .
vee 2-3 gündür rüylarımda dogum sancısı cekiyorum ,dogum yapıyorum ,alllahım psikolojim iice bozulduuuu....

strest had safhada ....

Cnm gozun aydin iyice dinlen...bende bugune kadar hic dogum yaptgimi gormedim ruyamda ikinci dogumum olcak allahin izniyle sezeryan ama sabaha kadar ruyamda sezeryan yapmisim zor yuruyorm canim yaniyor iki buklum yuruyorm bebegim emmiyodu ac kaliyodu oglumun pesinde dolasiyodum cok acayip bi ruyaydi gerck gibi ayni ruyayi dungece her uykuya daldigmda gordum sanirim bendede stres basladi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…