2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
valla en son bebek bezı hasta bezı alacaktım dısarı cıkamadım esımle onlar dısında terlık esarp falan da koymam lazım zaten bızımk kızın da nıyetı yok dun gıttık de dr a kafa gelısımı 40 haftayı gösterıyo dedı 20 temmuza kadr dogmazsa alırız sezeryanladedı persembe bıda gıdıcem zaman gecmıyo sankı hep amıleymısım gıbı hıssedıyorum

meme hic yok bende ya baksana dumduz nerdeyse bi gobusum cikti kuzum ya 10kilo aldim gecen hemsire asm de kalp atisini dinletti parmagiyla durttu karnimi ayyy hiç yağ yok bak dogur dumduz kalacak hepsi gidecek dedi

kuzum kendı kendıne nazar degdırcen hem doguran anneler duymasın senı yerler

A.s. canım idare etmeye çalışıyorum işte. Bende dökülme yok arttı hatta neyse artik ay başında gidip yaptiricam kısmet.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizim kız geriden gelmeye başladı biraz canım sıkıldı çok şükür sorun yok unutuverdim durumu ama ağustosu buluruz gibi

kisss hic catlamadimda ha bu saatten sonra catlarsam cok uzulcem amannnn hepsi hikaye valla kuzucuklar sağlıklı olsun daa

bende hamd olsun nst de bı kadın gördum allah yardımcısı olsun marmara bölgesının harıtası cıkardı
hadı bırıncıde olmadı da allah göstermesın ıkıncı yada ucuncude de vermesın allah

germe kendini kuzum anacin niye gelemiyo benimde kim kalacak belli değil gorumcem yada teyzem esin olmasi da iyi bence kuzum ya bi altini temizledimi bebisin tamam emzirmeyede hemsireleer yardim ediyo esine

meme hic yok bende ya baksana dumduz nerdeyse bi gobusum cikti kuzum ya 10kilo aldim gecen hemsire asm de kalp atisini dinletti parmagiyla durttu karnimi ayyy hiç yağ yok bak dogur dumduz kalacak hepsi gidecek dedi
ay canım benim ki h,ç beceremez annem de izmirde çalışıyo rapor alıcak bizde bayrama denk gelsin dioz tabi miniş erken gelirse kadının düzenini bozmak istemiyom...işten çıksın da hiç istemiyom...bakalım hayırlısı bu arada bende de hiç çatlak yok çok şükür ama annemde çoktu bende olmadı şükür...

oy yerim onu maşallah bizdede bezle ped kaldı herşeyimiz hazır çok şükür...bende sanki 1 yıldır hamile gibi hissediyorum kendimi...bebeyağının faydası var canım çatlak üzerinde ben ilk 3 ay bebeyağı sora vazelin kullandım..6.ay gibi de pragnant die bi çatlak kremi kullanıyorum çok da menunum ...

Jilet yapıyordum bende ama artik.göremiyorum. Bakalim ne denk gelicek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…