meme hic yok bende ya baksana dumduz nerdeyse bi gobusum cikti kuzum ya 10kilo aldim gecen hemsire asm de kalp atisini dinletti parmagiyla durttu karnimi ayyy hiç yağ yok bak dogur dumduz kalacak hepsi gidecek dedi
aynen bende gece rahatım uykum iyi çok şükür...aman iyi olsunlar da hazırlıklar bitti mi___
ay suyu en az 2 lt içiyorum gün içerisinde çok şükür...yarın kontrol var bakalım ne diecek dr....şu güne kadar gayet sağlıklı gittik bakalım yarın ne diecek...sende hazırlıklar ne alemde...errken doğum riskin mi var yoksam_??
valla en son bebek bezı hasta bezı alacaktım dısarı cıkamadım esımle onlar dısında terlık esarp falan da koymam lazım zaten bızımk kızın da nıyetı yok dun gıttık de dr a kafa gelısımı 40 haftayı gösterıyo dedı 20 temmuza kadr dogmazsa alırız sezeryanladedı persembe bıda gıdıcem zaman gecmıyo sankı hep amıleymısım gıbı hıssedıyorum
meme hic yok bende ya baksana dumduz nerdeyse bi gobusum cikti kuzum ya 10kilo aldim gecen hemsire asm de kalp atisini dinletti parmagiyla durttu karnimi ayyy hiç yağ yok bak dogur dumduz kalacak hepsi gidecek dedi
slm cnm nasılsın...ben her dr gidişimde kendim yapıyorum bi de tüyler döküldü zaten...parmak ağdayla yapıyrm yarım saatte bitiyo...hafif çıkınca da jiletle alıyorum...
inş balım benim de temennim en azında 2 hafta daha sabırla beklemesi...annem olmayabilir yanımda gece eşim kalır hastanede yanımda şimdi sıkıntım bu o yüzden gerginim...
offf bu temizlik isi icin sirf dogurmak istemiom he agdaya gidemem kesinlikle... Kendimde yapamiyorum jilete taalim... pis yakalanacam die odum kopuyo valla bugun bacaklarimi aldim epilatorle kenarlarinida toplayim dedim anammm bi kasildim bi kasildim
bak kizlar karpuz kilo aldiriyo yazmış bol bol ye ins kapatir arayı cokta takmamak lazım en önemlisi sağlıklı olsun da dogunca güzelce toparlar canim bizim buralarda cani icinde olsun yeter deerler
bende hamd olsun nst de bı kadın gördum allah yardımcısı olsun marmara bölgesının harıtası cıkardı
hadı bırıncıde olmadı da allah göstermesın ıkıncı yada ucuncude de vermesın allah
genetik diyo herkes catlayacagi varsa çatlar ne yapsan dediler ama ben ikinci aydan beri bebe yagi nemlendirici surdum avuc avuc. belki etkisi var yok bilmiyorum anneminde catlagi yok ama teyzemde var misal...
germe kendini kuzum anacin niye gelemiyo benimde kim kalacak belli değil gorumcem yada teyzem esin olmasi da iyi bence kuzum ya bi altini temizledimi bebisin tamam emzirmeyede hemsireleer yardim ediyo esine
ay canım benim ki h,ç beceremez annem de izmirde çalışıyo rapor alıcak bizde bayrama denk gelsin dioz tabi miniş erken gelirse kadının düzenini bozmak istemiyom...işten çıksın da hiç istemiyom...bakalım hayırlısı bu arada bende de hiç çatlak yok çok şükür ama annemde çoktu bende olmadı şükür...
valla en son bebek bezı hasta bezı alacaktım dısarı cıkamadım esımle onlar dısında terlık esarp falan da koymam lazım zaten bızımk kızın da nıyetı yok dun gıttık de dr a kafa gelısımı 40 haftayı gösterıyo dedı 20 temmuza kadr dogmazsa alırız sezeryanladedı persembe bıda gıdıcem zaman gecmıyo sankı hep amıleymısım gıbı hıssedıyorum
oy yerim onu maşallah bizdede bezle ped kaldı herşeyimiz hazır çok şükür...bende sanki 1 yıldır hamile gibi hissediyorum kendimi...bebeyağının faydası var canım çatlak üzerinde ben ilk 3 ay bebeyağı sora vazelin kullandım..6.ay gibi de pragnant die bi çatlak kremi kullanıyorum çok da menunum ...
offf bu temizlik isi icin sirf dogurmak istemiom he agdaya gidemem kesinlikle... Kendimde yapamiyorum jilete taalim... pis yakalanacam die odum kopuyo valla bugun bacaklarimi aldim epilatorle kenarlarinida toplayim dedim anammm bi kasildim bi kasildim