2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Oyyyyy oyyy cok sicak.coookkkkkkkkk.....

Dun yikamadan geldi halilarim serdim ohh mis gibi olmus supurgede yaptim bi toz alma isi var ama onu gozum yemedi valla

oh maşallah canım temizlik de bitmiş gelsin miniş artık sağlıkla...bu arada nasılsın o gün durumum hakkında yazdım dr görüşmemizi daha doğum pozisyonu almamış miniş sende nasıl gidişat_??

valla su temizlik işi bitti ya rahat rahat uyuyorum artik.... Minisim gelmeye niyetli kuzum yaaa... Dun dr gittim biliosun erken doğum riskine karşı ilaç kullanıyordum ilacim bitti dr sorup öyle devam edeyim dedim hemen kasilmalar sancilar basladi nstde sancim cikti dr da bi bebise bakayim durumuna kilosuna gore ya birakiriz ya devam ederiz dedi ilaci cuvcuvum 2800gr olmus bir hafta daha kullan dedi ilaci ictim ohh rahatladim herhalde kullanmasam bi an durmicak benim 28. Haftadan beri bas gelisli birde

maşallah iyi olsun da minişi tek...belkim normal doğum yaparsın eğer doğum pozisyonun da iyiyse sağlıklan doğurursun canım...salı benim de kontrol bakalım ne diecek...

Benim takvimde ne yaziyo kizlar biri kopyalayabilir mi telden girdigim için göremiyorum da

Bebeğimi kucağıma almama 28 gün kaldı.
Bebeğinizin vücudundaki yağ oranının %2-%3 den %8 e yükselmesi yaklaşık 8 hafta aldı. Doğum öncesi gelişimin sonunda, bebeğinizin vücudundaki yağ oranı yaklaşık %15'de sabit kalacaktır. Bu koruyucu yağ dolgusu doğumdan sonra bebeğinizi sıcak tutmaya yardımcı olacaktır. Artık doktorunuzla haftada bir randevularınıza başlamalısınız.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2700 gr. - Yaklaşık boyu : 47.4 cm. (Baştan Topuğa)

Hayırlı olsun inşallah güzel yere atanmissiniz

Günaydın kızlar Boludayim bir.sürü ödev daha.varmış amaninnn birde sınavlar var poff. Dersteyim Su an.güya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardimcin olsun benim esim de aldı bu dönem canı çıktı odev is dersler sonunda bitirdi birakmiyorlar genelde

Herkesciklere günaydın ve hayırlı cumalar olsun inşallahhh

Hayırlı cumalar

Hiç arabayla uğraşma canım bin uçağa sadece uçağın iniş kalkisinda emzirirsin.biletleri uçağın ön kismindan alırsanız yani önünüz boş olursa yatak bile veriyorlar yirmi günlük bebek uyuyarak gider sorun olmaz . zaten binince görürsün bir sürü çocuklu aile oluyor:)

Benim takvimde ne yaziyo kizlar biri kopyalayabilir mi telden girdigim için göremiyorum da

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 28 gün kaldı.
Bebeğinizin vücudundaki yağ oranının %2-%3 den %8 e yükselmesi yaklaşık 8 hafta aldı. Doğum öncesi gelişimin sonunda, bebeğinizin vücudundaki yağ oranı yaklaşık %15'de sabit kalacaktır. Bu koruyucu yağ dolgusu doğumdan sonra bebeğinizi sıcak tutmaya yardımcı olacaktır. Artık doktorunuzla haftada bir randevularınıza başlamalısınız.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2700 gr. - Yaklaşık boyu : 47.4 cm. (Baştan Topuğa)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Kızlar kontrolden geldim açıklık iki cm olmuş dr.suyunu az buldu sızıntı var dedi.ama ben anlamiyorum .tikac da atılmış yani nisan gelmiş oju da görmedim. Ikinciler ilki kadar hassas olmaz dedi.nst de sancı çıksa idi yatıracakti. Sanci vs.. yok pazartesi tekrar göreyim dedi.

Saat 2 de kontrolum var.artik bi degisiklik olsun istiyorum.banada desin 2 cm acikligin var diye.nst de sancim ciksin mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…