Kacinci haftan cnm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyyyyy oyyy cok sicak.coookkkkkkkkk.....
Dun yikamadan geldi halilarim serdim ohh mis gibi olmus supurgede yaptim bi toz alma isi var ama onu gozum yemedi valla
valla su temizlik işi bitti ya rahat rahat uyuyorum artik.... Minisim gelmeye niyetli kuzum yaaa... Dun dr gittim biliosun erken doğum riskine karşı ilaç kullanıyordum ilacim bitti dr sorup öyle devam edeyim dedim hemen kasilmalar sancilar basladi nstde sancim cikti dr da bi bebise bakayim durumuna kilosuna gore ya birakiriz ya devam ederiz dedi ilaci cuvcuvum 2800gr olmus bir hafta daha kullan dedi ilaci ictim ohh rahatladim herhalde kullanmasam bi an durmicak benim 28. Haftadan beri bas gelisli birde
valla su temizlik işi bitti ya rahat rahat uyuyorum artik.... Minisim gelmeye niyetli kuzum yaaa... Dun dr gittim biliosun erken doğum riskine karşı ilaç kullanıyordum ilacim bitti dr sorup öyle devam edeyim dedim hemen kasilmalar sancilar basladi nstde sancim cikti dr da bi bebise bakayim durumuna kilosuna gore ya birakiriz ya devam ederiz dedi ilaci cuvcuvum 2800gr olmus bir hafta daha kullan dedi ilaci ictim ohh rahatladim herhalde kullanmasam bi an durmicak benim 28. Haftadan beri bas gelisli birde
Benim takvimde ne yaziyo kizlar biri kopyalayabilir mi telden girdigim için göremiyorum da
Kızlaaar nihayet tayinimiz çıktı, kocaeli/gebze'ye gidiyoruz. Bayramdan sonra çıkacağız yola, bebiş 20 günlük felan olmuş oluyor. Tek korkum bebişin yollarda hastalanması inşallah bir sıkıntı olmadan yerleşiriz evimize...
Günaydın kızlar Boludayim bir.sürü ödev daha.varmış amaninnn birde sınavlar var poff. Dersteyim Su an.güya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkesciklere günaydın ve hayırlı cumalar olsun inşallahhh
Kızlar bende bişey sorayım size bayram öncesi memlekete gidicez bizde 12 saat sürüyo yol arabayla annem ve babamda var yanımızda 2.5 yaşında oğluşve 20 günlük bi bebişle nasıl olur arabayla gitmemiz acaba uçakla gitsek bebeğin kulaklarında bi sıkıntı olurmu basınçtan ötürü kafamda deli sorular arabayla gitsek geri dönüşte ben tek olucam 2 bebeyle 12 ssaat yolu nasıl ederim oyyki ne oyy
Benim takvimde ne yaziyo kizlar biri kopyalayabilir mi telden girdigim için göremiyorum da
ins normal olur canim saglikli olsunda tek dileğim o... Ins senin prenseste inat etmeyi birakirda donuverir canim benim
sagol minikdasim
sagolasin canim benim
ikinci gebelikte acilma olmasini normal buluyo canim dr lar yani ben öyle biliyorum
günaydın canlar,cümleten hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?