işte bende ondan şikayetçiyim de normal dedı drgünaydın kızlar bugün 39 hafta olduk tam ama hala bekliyorum sancılarımda var 2 haftadır nstde çıkıyor ama kızım gelmek istemiyor galiba daha yerini sevdigeceleride uyayamıyorum günlük 3-4 saatlik uykuyla duruyorum hep allahtan uykuyla aram yoktur pek dayanıyorum kızlar bide bende vajinal akıntı yok denecek kadar az normalde artar diyolar benim hiç artmadı
canım sancın ne durumda ..hayırlısıyla gecseydı bugun senın içinGünaydın kızlar Boludayim bir.sürü ödev daha.varmış amaninnn birde sınavlar var poff. Dersteyim Su an.güya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım günaydın al benden de o kadar k.maraş yanıyo....bu arada gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini...rabbim kolay kurtarsın...sen nasılsın peki...
Off cnm orasida daha sicakdir.allah kolaylik versin hepimize.ben sicakla dertteyim nefes.problemi var.bazen kasik agrisi bazen hafif bel agrisi.ama en cok korku var desem dogrudur. Sen nasilsin senin ne kadar kaldi cnm.
Oyyyyy oyyy cok sicak.coookkkkkkkkk.....
Dun yikamadan geldi halilarim serdim ohh mis gibi olmus supurgede yaptim bi toz alma isi var ama onu gozum yemedi valla
selam canlar sıcaklık her yerde fena sanırım ki hamileler daha yüksek hissediyormuş ya...zeycan seni burada sanıyodum,maraşta oturduğunu bilmiyodum,gerçi pek bi farkı yok,yakın üstelik,doğuma antebe gelcen mi peki?hicran ,hoya ben radikal bi kararla halıları sonra yıkatcam,bir kere silindi,o yüzden kalsın diyom şimdilik,bir kez daha kadın alabilirsem iyi yoksa zor zaten,ramazanda oruç olursa kimse temizlik yapamaz...ayrıca canm 1 cm açıklıkta doğuma alındığını bilmiyodum,bence sen haftasonu,ay ne bi,lim içime öyle doğdu,hayırlısıyla güzel haberler verirsin bize de...Kızlar kontrolden geldim açıklık iki cm olmuş dr.suyunu az buldu sızıntı var dedi.ama ben anlamiyorum .tikac da atılmış yani nisan gelmiş oju da görmedim. Ikinciler ilki kadar hassas olmaz dedi.nst de sancı çıksa idi yatıracakti. Sanci vs.. yok pazartesi tekrar göreyim dedi.
Evet kızlar iş yerinde son saatlerimi yaşıyorum. Yeni dönemde yeni bir şehirde yeni bir okulda yeni öğrencilerimle meslek hayatıma devam edeceğim. Az önce de son toplantımızı yaptık, doğuma da 13 gün kaldı. Evde net olmadığı için sık sık yazamayacağım. Onun için şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıcakla kalın... Beni unutmayın emi...
allaha emanet ol canım rabbım saglıcakla kavustursun bebegıne
Cuma vakti dualar kabul olur
aay hadi hayırlısı gözün aydın kurtuldun çok şükür...arkadaslar ben dogum yaptim bebisim 35 hafta 4 gunlukken dogdu genel sezeryan oldum dualarimdasiniz rabbim hepinizi saglicakla yavrulariniza kavustursun detaylari sonra anlatirim
teşekkürler canım benim hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah sağlıcakla...
Arkadaslar ben dogum yaptim bebisim 35 hafta 4 gunlukken dogdu genel sezeryan oldum dualarimdasiniz Rabbim hepinizi saglicakla yavrulariniza kavustursun detaylari sonra anlatirim
hoya 2 cm açıklıkla beklemeye devam mı?
Aaykaram hayırlı olsun inşallah yeni şehrin, yeni okulun, yeni hayatın
Hicran benimde halılarım bugün gelicek bakalım, ev temiz olunca insanın keyfi de yerinde oluyorAma sermicem halılarımı. çok sıcak zaten. Bi de benim oğluş durmadan bişeyler döküp saçıyor kirlenmesin tekrar doğum üstü
kızlar acil bişi sorcam iki gündür sabahları cok akıntı oluyo da bugun 3 defa camasır degıstırdım ıslanıyo ha bıre öle suyun gelmesı gıbı degıl gercı onuda bılmıyorum ama dr gıtsemmı beklımmı bılemedım
canm sana da hayırlı doğumlar,en kısa zamanda güzel haberler verirsin inşallah ,birbirimize dua edelimEvet kızlar iş yerinde son saatlerimi yaşıyorum. Yeni dönemde yeni bir şehirde yeni bir okulda yeni öğrencilerimle meslek hayatıma devam edeceğim. Az önce de son toplantımızı yaptık, doğuma da 13 gün kaldı. Evde net olmadığı için sık sık yazamayacağım. Onun için şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıcakla kalın... Beni unutmayın emi...
Kizlarrrr benim dun gece saat 2gibi nisanim geldiii sancim falan yok sukur suan icin beklemekteyiz haftalarida bulabilrms gunleride saatleride hayirlisi olsn bende son son temizlik isimi hallediyorm bugun yarin kuafor isimi pzrtside kontrol var dua edin benim icin daha 35+5 en azindan 37+0a kadar dayanalim 1haftacik yeter kizima :)
Anaaaaaa kiz hayirlisi hadi.allah zamaninda nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?