Günaydın. Bence çok hoş bir isim. Allah kısmet ederse bizde asya koyacağız.günaydın anneler ve bebişler kız anneleri bebeğinize ne ismi koydunuz biz hala karar veremedik BESTE ismi hoşumuza gidiyor sizce nasıl
canım bizde daha bulamadık hergece bi isime tamam diyorum sabahda vazgeçiyorum bu gecede aklıma EZGİ düştü az sonra vazgeçerim herşeye bi mana buluyorumgünaydın anneler ve bebişler kız anneleri bebeğinize ne ismi koydunuz biz hala karar veremedik BESTE ismi hoşumuza gidiyor sizce nasıl
Kızlar günaydın
Sabah kanamam oldu duşa girdim parça düştü dr umu aradım hastaneye geldik sancı yok bebek duyu kalp atışı her şeyi yolunda ama açılma varmış kendi dr um geldi şimdi bide o bakıcak ultradonda doğum her an olabilirmiş bugün 35. Haftanın son günü
aynen bende fazla meyve yemiyorum şeker yükselmesin diye bizimkide biraz küçük doğuma kadar 3 kilo olsa yeter .günaydınlar, yine koca paragraf yazdım hata verdi ben bu işi beceremiyorum galiba
neyse dün doğum öncesi son dr kontrolümüze gittik bebeğim ters duruyodu 1 hafta öncesine kadar şimdi dönmüş bizde ters duruyo diye cuma günü için sezeryan randevusu almıştık şimdi normal doğummu yapsam diyorum ama eşim çok panik olduğumdan sen normal yapamazsın diyo.
1 hafta önce rapor almak için başka bir dr gitmiştim bana bebeğin küçük kalmış biraz ye dedi bende gebelik şekerim var dikkat ediyorum dedim bu saatten sonra ye bişey olmaz dedi, neyse dün kendi dr um diyetine dikkat etmezsen bebek içeride insülin salgılamak için çok yorulur sadece kilo almakla ilgili değil senin diyetin dedi, boşu boşuna yordum kızımı 1 hafta, aynı zamanda cihazlar arasında çok fark varmış orada zayıf çıkan burada normal çıkabiliyor, bu arada aldığım kiloyu söylesem inanamazsınız :)
ya kızlar ben çok endişeliyim nasıl olucak nasıl bitecek :18:
Bnmde en son sanci sabah geldi sonra bidaha olmadi. Bu nisan dedigimiz sey nasil bise ya ben anlayamadim. Buyukmu kucukmu sivimi biraz katimi.ne renk falan?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlar, yine koca paragraf yazdım hata verdi ben bu işi beceremiyorum galiba
neyse dün doğum öncesi son dr kontrolümüze gittik bebeğim ters duruyodu 1 hafta öncesine kadar şimdi dönmüş bizde ters duruyo diye cuma günü için sezeryan randevusu almıştık şimdi normal doğummu yapsam diyorum ama eşim çok panik olduğumdan sen normal yapamazsın diyo.
1 hafta önce rapor almak için başka bir dr gitmiştim bana bebeğin küçük kalmış biraz ye dedi bende gebelik şekerim var dikkat ediyorum dedim bu saatten sonra ye bişey olmaz dedi, neyse dün kendi dr um diyetine dikkat etmezsen bebek içeride insülin salgılamak için çok yorulur sadece kilo almakla ilgili değil senin diyetin dedi, boşu boşuna yordum kızımı 1 hafta, aynı zamanda cihazlar arasında çok fark varmış orada zayıf çıkan burada normal çıkabiliyor, bu arada aldığım kiloyu söylesem inanamazsınız :)
günaydınlar, yine koca paragraf yazdım hata verdi ben bu işi beceremiyorum galiba
cnaım bendede panik durumu var gebelik şekeri de var o skıntı hep bende de var az yesem gelişmez korkusu çok yessem şeker yüklersem korkusu benim en son doğum tarihim 22 temmuz en son 1 hafta önce 1 kilo idi 3.5 geçerse zaten doğurararm diye sezeryan günü verdi doktor birde şu vajinusmus tedavim var yok yok yani canım kaç kilo aldın bu arada merak ettim bende çok az aldım ama şu yirmi günde kilo alımım arttı 4 kilo almıştım şimdi arttı sanırım ödemim çok birde evet her doktor frklı ölçüyor o konudan bende çok muzdaripim ama önemli olan sağlıklı olması hiç az kilolu falan lafına takma canım bana da beklediğimden zayıf deddi doktor bende ne bekliyorusnuz dedim
cnaım bendede panik durumu var gebelik şekeri de var o skıntı hep bende de var az yesem gelişmez korkusu çok yessem şeker yüklersem korkusu benim en son doğum tarihim 22 temmuz en son 1 hafta önce 1 kilo idi 3.5 geçerse zaten doğurararm diye sezeryan günü verdi doktor birde şu vajinusmus tedavim var yok yok yani canım kaç kilo aldın bu arada merak ettim bende çok az aldım ama şu yirmi günde kilo alımım arttı 4 kilo almıştım şimdi arttı sanırım ödemim çok birde evet her doktor frklı ölçüyor o konudan bende çok muzdaripim ama önemli olan sağlıklı olması hiç az kilolu falan lafına takma canım bana da beklediğimden zayıf deddi doktor bende ne bekliyorusnuz dedim
Sahurdan sonra mide yanmasindan uyuyamadim yatinca midem bulaniodu odalari dolandim sabaha kadar salonda oturdugum yerde uyuya kalmisim
bu arada 3 kilo idi 1 değil
Ohh doguran dogurana massallah benim kiz nisani gonderdi kendi yok :)) en son ben dogurcam heralde :) hicran bendede iki gundur bulanti var sahurdan sonra cikacak kendimi zor tutuyorm
günaydın anneler ve bebişler kız anneleri bebeğinize ne ismi koydunuz biz hala karar veremedik BESTE ismi hoşumuza gidiyor sizce nasıl
Günaydın. Bence çok hoş bir isim. Allah kısmet ederse bizde asya koyacağız.
Dörtten beri uyuyamiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?