2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın anneler ve bebişler kız anneleri bebeğinize ne ismi koydunuz biz hala karar veremedik BESTE ismi hoşumuza gidiyor sizce nasıl
Günaydın. Bence çok hoş bir isim. Allah kısmet ederse bizde asya koyacağız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar günaydın
Sabah kanamam oldu duşa girdim parça düştü dr umu aradım hastaneye geldik sancı yok bebek duyu kalp atışı her şeyi yolunda ama açılma varmış kendi dr um geldi şimdi bide o bakıcak ultradonda doğum her an olabilirmiş bugün 35. Haftanın son günü

günaydınlar, yine koca paragraf yazdım hata verdi ben bu işi beceremiyorum galiba
neyse dün doğum öncesi son dr kontrolümüze gittik bebeğim ters duruyodu 1 hafta öncesine kadar şimdi dönmüş bizde ters duruyo diye cuma günü için sezeryan randevusu almıştık şimdi normal doğummu yapsam diyorum ama eşim çok panik olduğumdan sen normal yapamazsın diyo.
1 hafta önce rapor almak için başka bir dr gitmiştim bana bebeğin küçük kalmış biraz ye dedi bende gebelik şekerim var dikkat ediyorum dedim bu saatten sonra ye bişey olmaz dedi, neyse dün kendi dr um diyetine dikkat etmezsen bebek içeride insülin salgılamak için çok yorulur sadece kilo almakla ilgili değil senin diyetin dedi, boşu boşuna yordum kızımı 1 hafta, aynı zamanda cihazlar arasında çok fark varmış orada zayıf çıkan burada normal çıkabiliyor, bu arada aldığım kiloyu söylesem inanamazsınız :)
ya kızlar ben çok endişeliyim nasıl olucak nasıl bitecek :18:

Bnmde en son sanci sabah geldi sonra bidaha olmadi. Bu nisan dedigimiz sey nasil bise ya ben anlayamadim. Buyukmu kucukmu sivimi biraz katimi.ne renk falan?

günaydın anneler ve bebişler kız anneleri bebeğinize ne ismi koydunuz biz hala karar veremedik BESTE ismi hoşumuza gidiyor sizce nasıl
canım bizde daha bulamadık hergece bi isime tamam diyorum sabahda vazgeçiyorum bu gecede aklıma EZGİ düştü az sonra vazgeçerim herşeye bi mana buluyorum

beste ismide çok güzel

allah yardımcın olsun inşallah hemencecik ağrısız doğuruverirsin kuvöze gerek kalmaz.

aynen bende fazla meyve yemiyorum şeker yükselmesin diye bizimkide biraz küçük doğuma kadar 3 kilo olsa yeter .
günler yaklaştıkça korku artmaya başladı. önemli bi karar normal oluverseler ne güzel olur

Bnmde en son sanci sabah geldi sonra bidaha olmadi. Bu nisan dedigimiz sey nasil bise ya ben anlayamadim. Buyukmu kucukmu sivimi biraz katimi.ne renk falan?

deneyim sahibi degilim ama galiba akıntı sümüksü gibi hafif kanlı ,kırmızı veya pembemsi olabiliyormuş büyüklügüde değişebilir tahminimce

benim merak ettiğimde her doğum da geliyormu gelmeme imkanı varmı direk su gelirse

Zamani geldiiginde bi sekilde dogurucaz bence dusunmemeye çalış.hem acida ceksek.agrida.ceksek.mükafatını alicaz.kucucuk bebislerimizi kucagimiza alinca tek anlamli şey o olacak.ben sadece kucağıma aldigim ani hayal ediyorm korkum kalmio bi dene istersen: )

cnaım bendede panik durumu var gebelik şekeri de var o skıntı hep bende de var az yesem gelişmez korkusu çok yessem şeker yüklersem korkusu benim en son doğum tarihim 22 temmuz en son 1 hafta önce 1 kilo idi 3.5 geçerse zaten doğurararm diye sezeryan günü verdi doktor birde şu vajinusmus tedavim var yok yok yani canım kaç kilo aldın bu arada merak ettim bende çok az aldım ama şu yirmi günde kilo alımım arttı 4 kilo almıştım şimdi arttı sanırım ödemim çok birde evet her doktor frklı ölçüyor o konudan bende çok muzdaripim ama önemli olan sağlıklı olması hiç az kilolu falan lafına takma canım bana da beklediğimden zayıf deddi doktor bende ne bekliyorusnuz dedim

bu arada 3 kilo idi 1 değil

:) 2 kg nasıl küçük oluyormuş gerçekten ne beklemiş merak ettim :) benimki şu an 3 kg ama +/- 400 g fark oluyomuş ölçümlerde, bende dediğin gibi aman nazar değmesin maşallah 4 kg aldım, ama doğum sonrası için çok acaip bileniyorum korkarım almadığım kiloyu lohusayken alıcam :)

Sahurdan sonra mide yanmasindan uyuyamadim yatinca midem bulaniodu odalari dolandim sabaha kadar salonda oturdugum yerde uyuya kalmisim

Ohh doguran dogurana massallah benim kiz nisani gonderdi kendi yok :)) en son ben dogurcam heralde :) hicran bendede iki gundur bulanti var sahurdan sonra cikacak kendimi zor tutuyorm

Seheerrr persembe gidiyooooom

Galaxy Note 2

Günaydın. Bence çok hoş bir isim. Allah kısmet ederse bizde asya koyacağız.

asya ve beste ikiside güzel benim kızımın ilk adı türkan olacak ama 2.sine karar veremedim..sizinle bi kaç bişi paylaşayım

NİSA - NİDA - HÜDA - ERVA - ULYA - BADE - CEYLİN - DORA - DURU

Dörtten beri uyuyamiyorum ya

AHH BACIM HEPİMİZİN DERDİ UYUYAMAMAK UYUDUN BU SEFRDE KÖTÜ RÜYA GÖRMEK

Herkese slm

Ya kızlar bebeğin kanala girdiğini biz anlayabilie miyizbn.bnde 3 gündür çatı agrisi var yatarken kalkarkn resmen vajina kemiklrim batiyor sanki ordan bişey çıkacakmis gibi

Günaydın kızlar yarın sinavim var onu da verdim mi tamamdir gidiyorum Ankaraya inş. Iki gündür tekrar magnezyum almaya başlatti doktorum. En son.ben dogurucam sanirim bu gidişle. Benim sat 2 ekim ama ovulasyon testine göre gec döllenme oldu ondan mi acaba günümu bile geçer bu gidişle diye düşünüyorum.

Bu arada dün Allahtan yatmamisim hastaneye. Dün yatsaydim bugün suni sancı.verip dogurttururdu o doktor.beni.Yatiralim serum bağlayalim istirahat et rahimde kipirdanma var dedi. Hem öyle diyor hemde açılma felan yok dedi. Rahim boyunu da demedi anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…