Seheerrr persembe gidiyooooom
Galaxy Note 2
Evt cnm farkindayim hayirlisiyla git bebegin kucaginda gel insallahh ayrintilari iyi oldugunu bize yazzz mutlaka yolarim bak sacini habrrsiz birakma)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayatının en güzel anı olacak bebeğinin ilk ağlayışını duymak, emin ol.Cnm gozunaydin allah saglikla buyutmeni nasip etsin.bende sezeryan olacagim persembe günü ve her sezeryan olan kisiden epidural konusunda tavsiye istiyorum cunku cok korkuyorum o ani yasamaktan.yapabilirmiyim bilmiyorum
Galaxy Note 2
Süt artıracak neler yapsam yarın tavsiyeniz var mı sütlac falan
harika :) bereketiyle gelsin insallah bebeginiz
ben ilk doğumumu da bornova şifada yaptım, şimdi de oraya gidiyorum. çok memnunum
canım ben egepolde doğum yapcam doktorumdanda memnunum tek sorun gece doğurursan o gün hangi doktor nöbetteyse o yapıyo doğumunu ama gündüz yada sezryan olursan kendi doktorun yapıyo ücret olarakta 1350 diolar normal sezryan farketmiyo
cok sevimli olmuş canım maşallah. Becerikli hatun seni)
bende 1 deyince şaştım kaldım anlamaya çalışıyordum :))
Ooo maşallah cnm size gözün aydın tatlım tavsiyelr içinde çok sağol Allah analı babalı büyütsün ins..sen kaç haftalık tin
Cnm gozunaydin allah saglikla buyutmeni nasip etsin.bende sezeryan olacagim persembe günü ve her sezeryan olan kisiden epidural konusunda tavsiye istiyorum cunku cok korkuyorum o ani yasamaktan.yapabilirmiyim bilmiyorum
Galaxy Note 2
Firsat bulur bulmaz yazarim cnm.dua edin bana.simdiden stres oldum ben yaaa off
Galaxy Note 2
Kızlar günaydın
Sabah kanamam oldu duşa girdim parça düştü dr umu aradım hastaneye geldik sancı yok bebek duyu kalp atışı her şeyi yolunda ama açılma varmış kendi dr um geldi şimdi bide o bakıcak ultradonda doğum her an olabilirmiş bugün 35. Haftanın son günü
günaydınlar, yine koca paragraf yazdım hata verdi ben bu işi beceremiyorum galiba
neyse dün doğum öncesi son dr kontrolümüze gittik bebeğim ters duruyodu 1 hafta öncesine kadar şimdi dönmüş bizde ters duruyo diye cuma günü için sezeryan randevusu almıştık şimdi normal doğummu yapsam diyorum ama eşim çok panik olduğumdan sen normal yapamazsın diyo.
1 hafta önce rapor almak için başka bir dr gitmiştim bana bebeğin küçük kalmış biraz ye dedi bende gebelik şekerim var dikkat ediyorum dedim bu saatten sonra ye bişey olmaz dedi, neyse dün kendi dr um diyetine dikkat etmezsen bebek içeride insülin salgılamak için çok yorulur sadece kilo almakla ilgili değil senin diyetin dedi, boşu boşuna yordum kızımı 1 hafta, aynı zamanda cihazlar arasında çok fark varmış orada zayıf çıkan burada normal çıkabiliyor, bu arada aldığım kiloyu söylesem inanamazsınız :)
ya kızlar ben çok endişeliyim nasıl olucak nasıl bitecek :18:
Evet aynen öyledeneyim sahibi degilim ama galiba akıntı sümüksü gibi hafif kanlı ,kırmızı veya pembemsi olabiliyormuş büyüklügüde değişebilir tahminimce
benim merak ettiğimde her doğum da geliyormu gelmeme imkanı varmı direk su gelirse
kıyamam
Ben de 5 gecedir ilk defa uyuyabildim sanırım yorgunluktan
Uyuyacağın yerin serin olması gerekiyor.Ona dikkat etmeye çalış.
asya ve beste ikiside güzel benim kızımın ilk adı türkan olacak ama 2.sine karar veremedim..sizinle bi kaç bişi paylaşayım
NİSA - NİDA - HÜDA - ERVA - ULYA - BADE - CEYLİN - DORA - DURU
AHH BACIM HEPİMİZİN DERDİ UYUYAMAMAK UYUDUN BU SEFRDE KÖTÜ RÜYA GÖRMEK
Evet uyudum yedi gibi bu sefer de doğum yaptim rüyamda:)Günaydın kızlar yarın sinavim var onu da verdim mi tamamdir gidiyorum Ankaraya inş. Iki gündür tekrar magnezyum almaya başlatti doktorum. En son.ben dogurucam sanirim bu gidişle. Benim sat 2 ekim ama ovulasyon testine göre gec döllenme oldu ondan mi acaba günümu bile geçer bu gidişle diye düşünüyorum.
nst de cikmiyosa yalanci ağrı onlar xanim
Bu arada bebek telsizi alan var mi? Benim ihtiyacim var ama neye gore almam lazim neyine dikkat etmem lazim bilmiyorum
Firsat bulur bulmaz yazarim cnm.dua edin bana.simdiden stres oldum ben yaaa off
Galaxy Note 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?