2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Evt cnm farkindayim hayirlisiyla git bebegin kucaginda gel insallahh ayrintilari iyi oldugunu bize yazzz mutlaka yolarim bak sacini habrrsiz birakma )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Firsat bulur bulmaz yazarim cnm.dua edin bana.simdiden stres oldum ben yaaa off

Galaxy Note 2

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

Cnm gozunaydin allah saglikla buyutmeni nasip etsin.bende sezeryan olacagim persembe günü ve her sezeryan olan kisiden epidural konusunda tavsiye istiyorum cunku cok korkuyorum o ani yasamaktan.yapabilirmiyim bilmiyorum

Galaxy Note 2
Hayatının en güzel anı olacak bebeğinin ilk ağlayışını duymak, emin ol.
Sakın genel anestezi alma
Süt artıracak neler yapsam yarın tavsiyeniz var mı sütlac falan

Güllaç süper süt yapıyor,
Ramazanda bol bol yapın

ben ilk doğumumu da bornova şifada yaptım, şimdi de oraya gidiyorum. çok memnunum

Canım hangi doktora gidiyorsun? Ben de bornova da oturuyorum. Normal doğum düşünüyorum korksam da. Ebe ve hemşirelerin tavırları nasıl? Bir de şu haftadan sonra almayız doğuma diye bir şey var mı orda da?

Bak o iyi değilmiş medical de kendi doktorun geliyor doğuma saat fark etmez öyle dediler yani. Ücret egepol de daha uygunmuş medical 2000-2500 arası dedi ama çok az kişi duyuyorum kafam karışıyor o yüzden. Çok sağol canım cevap verdiğin için

bende 1 deyince şaştım kaldım anlamaya çalışıyordum :))

evet bende şaşırdım nasıl yazdım bunu diye :))))))) şu anda 3200 falan olmustur doğuma kadar bakalım kaç olacak ama hareketleri çok azaldı ((((((((((((seninde öylemi ya da varmı bebişin hareketleri azalan canım sıkılıyor bu durumu (((

Ooo maşallah cnm size gözün aydın tatlım tavsiyelr içinde çok sağol Allah analı babalı büyütsün ins..sen kaç haftalık tin

38+5 te sezeryana alindim ben

Cnm gozunaydin allah saglikla buyutmeni nasip etsin.bende sezeryan olacagim persembe günü ve her sezeryan olan kisiden epidural konusunda tavsiye istiyorum cunku cok korkuyorum o ani yasamaktan.yapabilirmiyim bilmiyorum

Galaxy Note 2

Kesinlikle tavsiye ederim bende çok korkuuodum ama genel olursa bebeğe de gidiyor ilaç iyi olmaz dediler zaten hep spinal uapoyoruz dediler iyide ettiler :) iğneden sonra hemen uyusuyosub zaten, 10 dakikada da bebeği goruyosun sonrasında da bisi verdiler sanirim uyumusum :))

Allah yardimcin olsun sağlıkla gelsin inşallah

Epidural ol ağrısız dogurursun:)

Evet aynen öyle
Ikincide anlasilmiyor nisan.

kıyamam
Ben de 5 gecedir ilk defa uyuyabildim sanırım yorgunluktan
Uyuyacağın yerin serin olması gerekiyor.Ona dikkat etmeye çalış.

Pencere de acij ama düşünmekten uyuyamiyorum

Evet uyudum yedi gibi bu sefer de doğum yaptim rüyamda:)

Açılma yoksa kesinlikle suni almayın. Yer sofrasinda yemek yiin alaturka tuvalet kullanin gunde on hurma yiyin açılmayi kolaylastiriyor

Bu arada bebek telsizi alan var mi? Benim ihtiyacim var ama neye gore almam lazim neyine dikkat etmem lazim bilmiyorum

Bu arada bebek telsizi alan var mi? Benim ihtiyacim var ama neye gore almam lazim neyine dikkat etmem lazim bilmiyorum

Allah anali babali buyutsn hayirlisiyla kurtuldun nasilsn iyimisin toparlandinmi..

Firsat bulur bulmaz yazarim cnm.dua edin bana.simdiden stres oldum ben yaaa off

Galaxy Note 2

Bendede var korku ama nebilim heycanda var acayip bi aglama duygusu var encokta oglumu ozluycem ve ameliyathaneye girerken okadar kisinin icinde aglamak istemiyorm..ama belden uyustrsnlar onu iste mutlaka..neguzel az kaldi benim daha 2haftam var nisan geldi ama bisi yok daha bebegini emzirdigini sevdigini kokladigni hayal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…