heyecanlı kızlarr,Rabbim kolaylık versin,bizi de habersiz bırakmayın ebrucan,bakıyom her sayfada yazmışsın,uyku tutmadı demiiii
Allah bağışlasın bacım,gözünüz aydın
sinemcanım hadi bakalım haıyırlısı,ama bana biraz abartmışlar gibi geldi,bi de bişey diycem gebelik boyunca o demir-kan-vitamin ilaçlardan çok kullandın mı,onların etkisi olduğunu duydum,grçi hepimiz kullandık ama...senin adına ssevindim kız,tarih de belli artık,son rütuşları yap
biz varız tabeee,hicran ve ve ben nasipse düşünüyoz ve gayet rahatızde mi hicran
15 inde dedi ben daha düne kadar normal olur diye düşünüyodm dr.un taini ckti pazar gidecek gitmeden alayım dedi bnde heycnlanmistim oglum gelck diye ama tedrgn oldm ailem gününü bekle içinde kalmicak zamanı gelince gelir zatn dediler bnm psikoloji iyice alt üst oldu bi an önce gelsin istiyorum bu yüzden sezeryan olsun istedim.[/QUO 15 i bdt mi yoksa sezeryan olacagin tarihmiydi
Ama bn senin yüzünü biliyoommm hehehe ..aynen ama sinem burdaki arkadaşmlrmzn bebislerini sagliklarni nasıl olduklarıni merak ediyor insan gerçekten ..
Kiz Bilgeyle aynı gün doğum yapmış olacaksınız yaaaa oda p.tesi günü Ayyy canlarım bnmmm yaaa ..
Rabbim yardımcınız olsun ins sağlıkla alın kucaklariniza ins dualrim sizinle olacak sinemmmimmm bide doğuma girerken beni bizimde hatırlayn olur mu dua et bize heyecandn unutmazsan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah sinemcim onlari halledersin zaten en gec 1 hafta surer. Dinlene dinlene yaparsin. Yeterki minisler saglikli olsunn
Canim sen nasıl yapacaksın teksin kolay değil hem bebek hem ev hemende ayaklanma k da zor ne bilim rabbim yardımcımız olsun artık gelin demem ne zaman isterlerse o zaman gelirler.
Ay hiç bi fikrim yok ki geçen gittiğinde ultrason da gorulmedi mi duvar açılmış felan diyeNormalde 4 günüm var ama geleceği yok kuzumun. Kizlar nişan bir.günde mi geliyor birkaç gün mu sürüyor? Bugünde sanki nişanımin devamı geldi de anlamadım kafam karıştı.
Ay hiç bi fikrim yok ki geçen gittiğinde ultrason da gorulmedi mi duvar açılmış felan diye
Bende cantaya koydm zemzemle hurma :) massallah de sutune kimsenin yanindada emzirme sen normal yaptin hrralde benimde 3bucuk yasinda oglum var bakalim ben neler yasiycam
Canim benimde kizim var bende yatmam zaten kizimin dogumunda hemen kalkmistim zaten mecbur bunda da kalkarim.ayneb kaynanm oyüzden rahat annem gile guveniyor nede olsa gelirler zeynep i yalnız birakmazlar diyor alışmış her isime annem koşuyor ondan rahatlar.
Ben kizimi hastaneye götürdüm her ana şahit oldu zorluk cekmedik eşim ilgilendi.ozel oda zaten rahattı.ne zaman evde kaldı o zaman çok üzüldü yqvrum.dun hastaneye giderken uyuyordu kalkınca bizi gorememis baya etkilenmişBende esime oyke dedim oda aslinda kimseye gerek yok ben bakarım dedi ama anne destegi farkli canım insan o anda duygusal oluyor sevdiklerini yanında görmek istiyor kimsem yok burda kızımı da hastahaneye götürüp rezil etmek istemiyorum bensiz de durmaz hayirlisi bakalım.
Kızlar iyi geceler ben doğum yaptım. Kızım 38+5te 3400 gr doğdu. Allahım hepinize nasip etsin inşallah.
Kızlar iyi geceler ben doğum yaptım. Kızım 38+5te 3400 gr doğdu. Allahım hepinize nasip etsin inşallah.
Maşallah cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ins..amin ins darısı bize...
canlar günaydın,cümleten hayırlı cumalar,bu gece yine doğurdum rüyamda,uyku arası her fırsatta anla işte,gece idrar sıkıştırıyo e normal zamandaki gibi bir sıkışma değil acıyla kalkıyom aha geliyo diyom,meğerse yanlış alarmmış,eşim de gitme artık diyo işe,normalde salı başlıycak iznim de .ıçından nefes alamıyon gitme diyo,ne diyonuz napim sizce?kamuda çalışıyom bu arada...
Kendini iyi hissediyosan gidebilirim diyosan surda 5 gun kalmis izne cikmana.artik dayanamicam diyosan alti ustu iznin 5 gun erken biticek rapor alir halledersin senden yada su gunlerinden kiymetli degil ya.pasa gonlun nasil istiyosa oyle yap
canlar ya Allahın izniyle sağsalim kavuşsak bebişlere,uzandığımda nefes alamıyom...izin de canım ptesi itibariyle başlayacak,yani 2 gün erken almış oluyommmSabaha kadar sancim vardi bugün dogurcam galiba dedim ama.doguramadim :)
canımmmmm hayırlı haberler ver inşallar Rabbim bu güzel günde tek pırt da doğmasına yardım etsin,sen de odaklan canım,Sabah 6 da suyum geldi hastanedeyim 4 cm aciklik dua edin kizlar bi nefeste dogurayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?