2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Bende normal istiyorum allah nasip ederse yarin cati muaynem var heralde daha bi netlik kazanir dogum seklim herseyin hayirlisi insallah...

bende senınkını bılıyom kııı
kac sefer doğum var dıye uyuyamadım ya :))) ne zaman biz iyiyiz diye duysam ohh şükür oluyorum.

evetttt bilgecikle aynı günüz :) o 8de gircek Allahın izniyle ben 11de :) bilgeyede dedim zaten haberleşelim diye:))))
oyy kuzum benım sağolasın Allah razı olsun.. yok tatlışım kolay kolay unutmam heyecan olsad a girerken hepiniz için dua edicem.

pazartesi sende bana özelden yaz kontrolunu sevgicim unutmadan onu da soylıyım sonra unuturum falan. o gun sayfa sayfa gezemem kaçırırım.

İnsallah sinemcim onlari halledersin zaten en gec 1 hafta surer. Dinlene dinlene yaparsin. Yeterki minisler saglikli olsunn

inşallah özgecim. mumuya yeteyim de gerısı hallolur dedıgın gıbı. içim kıpır kıpır yaa :) rüyada gıbıyım sankı ınanamıyorum hala Allahın izniyle 3 gun sonra kızımı kucaklıcamm

Canim sen nasıl yapacaksın teksin kolay değil hem bebek hem ev hemende ayaklanma k da zor ne bilim rabbim yardımcımız olsun artık gelin demem ne zaman isterlerse o zaman gelirler.

Amin canım cumlemızın.
sorma canım zor olacak ama elden bısey gelmiyor. bu durumdan dolayı normal doğumu cok ıstıyordum basından berı ama nasip boyleymıs.
eşimle edi büdü misali atlatmaya calısıcaz ılk gunlerı.

Normalde 4 günüm var ama geleceği yok kuzumun. Kizlar nişan bir.günde mi geliyor birkaç gün mu sürüyor? Bugünde sanki nişanımin devamı geldi de anlamadım kafam karıştı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay hiç bi fikrim yok ki geçen gittiğinde ultrason da gorulmedi mi duvar açılmış felan diye

Ay hiç bi fikrim yok ki geçen gittiğinde ultrason da gorulmedi mi duvar açılmış felan diye

Ultrasonla anlaşılmıyor sanirim. Çatı muayenesinde de doktor kafası cok yukarda doğuma cok var dedi. Bilmiyorum kafam karıştı.

Oğlanlar kızlar kadar etkilenmiyor dediler hastanede oglan çocuğu çok sever kız çok kiskanir dwdiler

Bizimkiler de öyle canım. Ben bunda kendim idare ederdim de annemin manevi desteği için gelmesini istedim. Beni seven düşünen biri olsun diye kaynanam biraz vijdansizdir da

Ben kizimi hastaneye götürdüm her ana şahit oldu zorluk cekmedik eşim ilgilendi.ozel oda zaten rahattı.ne zaman evde kaldı o zaman çok üzüldü yqvrum.dun hastaneye giderken uyuyordu kalkınca bizi gorememis baya etkilenmiş

Kızlar iyi geceler ben doğum yaptım. Kızım 38+5te 3400 gr doğdu. Allahım hepinize nasip etsin inşallah.

Kızlar iyi geceler ben doğum yaptım. Kızım 38+5te 3400 gr doğdu. Allahım hepinize nasip etsin inşallah.

Gozun aydin canim gule gule buyut detaylari bekliyoruz...

Maşallah cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ins..amin ins darısı bize...

Maşallah cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ins..amin ins darısı bize...

Amin inşallah. Allah yardımcınız olsun hepinizin.

canlar günaydın,cümleten hayırlı cumalar,bu gece yine doğurdum rüyamda,uyku arası her fırsatta anla işte,gece idrar sıkıştırıyo e normal zamandaki gibi bir sıkışma değil acıyla kalkıyom aha geliyo diyom,meğerse yanlış alarmmış,eşim de gitme artık diyo işe,normalde salı başlıycak iznim de .ıçından nefes alamıyon gitme diyo,ne diyonuz napim sizce?kamuda çalışıyom bu arada...

Hayirli ugurlu olsun cnm.kendiliginden mi geldi bebegin normal mi dogurdun?

Kendini iyi hissediyosan gidebilirim diyosan surda 5 gun kalmis izne cikmana.artik dayanamicam diyosan alti ustu iznin 5 gun erken biticek rapor alir halledersin senden yada su gunlerinden kiymetli degil ya.pasa gonlun nasil istiyosa oyle yap

Sabaha kadar sancim vardi bugün dogurcam galiba dedim ama.doguramadim :)

Kendini iyi hissediyosan gidebilirim diyosan surda 5 gun kalmis izne cikmana.artik dayanamicam diyosan alti ustu iznin 5 gun erken biticek rapor alir halledersin senden yada su gunlerinden kiymetli degil ya.pasa gonlun nasil istiyosa oyle yap

Sabaha kadar sancim vardi bugün dogurcam galiba dedim ama.doguramadim :)

canlar ya Allahın izniyle sağsalim kavuşsak bebişlere,uzandığımda nefes alamıyom...izin de canım ptesi itibariyle başlayacak,yani 2 gün erken almış oluyommm

Sabah 6 da suyum geldi hastanedeyim 4 cm aciklik dua edin kizlar bi nefeste dogurayim

Sabah 6 da suyum geldi hastanedeyim 4 cm aciklik dua edin kizlar bi nefeste dogurayim

canımmmmm hayırlı haberler ver inşallar Rabbim bu güzel günde tek pırt da doğmasına yardım etsin,sen de odaklan canım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…