2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
biraz canım sıkkın kızlar anneme sinir oldum yanıma gelecekler güya benim doğumuma 12 gün kaldı artık ne zaman geleceği belli değil belki yarında doğururum annemde diyor doğuma bir iki gün kala geliriz bende hiç gelmeyin anne dedim sinir oldum.inş annem gelmeden doğuma giderm dedim dua ettim haberde etmiyecem kendi başıma bakarım kendime dedim...

su siralar sezeyandasin sanirim. rabbim yardimcin olsun. cabucak dikislerin iyilessin. insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dayanmalisin bes dakikada bebegini goreceksin buna deger ♥

Allah yardımcın olsun. Bebeğine ve sana sağlık versin inşallah

Allah yardımcın olsun inşallah hemencik minik bebişini alırsın kucağına :)

Canim muhtemelen bebisini almissindir kucagini cabucak iyilesirsin ins. Gecmis olsun cnm.

allahım sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin canım

Kayısı fakan hikaye kızlar kendi yaptigim kayisi ve komşunun yaptığı ise yaramadı bende kirazbyedim bol bol iki gündür çok rahatım tavsiye ederim.

Allah yardımcınız olsun.
Arkadaşlar öncelikle iyi dilekleriniz ve dualarınız çok teşekkür ederim .. 2.900 kg minikimi prensesimi kucağıma aldım ben çirkîn bekliyordum ama çok güzelmiş :) ilk diyeceklerim mesela spinal girdim genel anastezi çıktım tuhaf bişeydi birde göğüs üçüm hiç yok bebek ememiyor kalkan kullanıyorum ama benim için emzirme çok zor bi iş

İyi aksamlar hayirli iftarlar kizlar, yarin sabah 8.30 da sezeryana giriyorum cok gerginim benim icinde dua edin insaallah hersey guzel olur

Allah m yardımcın olsun cnm sağlıkla al ins kucagina

Cnm sakin ol sinirlenme kismetse ne varsa artık çok mu uzaktalar annenler.

Kizlar saat 11:01 de bebegim dogdu spinal sezeryanla.pamuk sekeri bi oğlum var.emzirmekte güçlük cekiyorum her yolu deniyoruz.agrilar var biraz.detaylari anlatirim yine.

Galaxy Note 2

ebrucum oğluşuna da sana da maşallah canım :) Rabbim sizlere uzun sağlıklı omurler versın canım.
pamuk şekerinden bir parça benım ıcınde al lutfennn :) (baldırlardan olabılır :) yanaklara kıyamam)

canım sanada gecmıs olsun ve gozun aydın, inşallah tez zamanda da toparlanırsın..

maşallah canım Rabbim uzun sağlıklı omurler nasıp etsın sızlere.
çirkin mi bekliyordun :))) tabi çirkin olacak onlar cok cirkinlerrrr :)

Kafasi hicte doktorun dediği gibi koca kafali degil cnm.takma o durumu hic

Galaxy Note 2

Sağol tatlım bnm Ayyy heyecanlntm bnde sen nasılsın cnm şimdi bebeğin yanında mi ne zaman cikicn hastaneden

İyi aksamlar hayirli iftarlar kizlar, yarin sabah 8.30 da sezeryana giriyorum cok gerginim benim icinde dua edin insaallah hersey guzel olur

iyi aksamlar canım. Rabbim yardımcın olsun, sağlıkla kavuşun inşallah kuzucuğunla..

canım sıkma canını suan hassaslığın son noktasındayız annecıgın belkı farkedememıstır bunu.
annecıgıne gonul koyma, kendını de uzme lütfen. annene soyle gunu bellı değil her an gelebılır artık sende gel dıye.

Allah m yardımcın olsun cnm sağlıkla al ins kucagina

Cnm sakin ol sinirlenme kismetse ne varsa artık çok mu uzaktalar annenler.

canım ben diyarbakırdayım iş dolayısıyle annemgilde gaziantepdeler aramız 4 saat felan sürüyor oruçluk olduğu için birde ağırlık yapmak mı istemiyor artık nasıl düşünüyor bilmiyorum birde babam kardeşim hepsi kalabalıkmış öyle diyor geç geleyim diyor kendi bilir ne deyim...

canım dedim işte gelin artık her an doğabilir diye annem sanıyor 40 haftam dolar ayın 15i son bir iki gün kala gelirim diyor işte...
hayırlısı eltimde soruyor annengil ne zaman gelecek diye bende kızdım gelmesin kimse kendi başıma doğururum bakarım kimse sormuyor bile hele kaynanam hiç annem gelecek umuru değil kadının. kendi ve kayınbabam iki kişiler gelebilirler herkes kendini düşünüyor valla...

Canim hayırlı olsun sag salim kurtulursunuz ins tarih belli olunca heyecan i da bir farkli oluyor Bebisi ne de maşallah az kaldı bizede dua at rabbim yardimciniz olsun doguma girecekler ins...

sağol canım. Amin inşallah.. oylemıs tarıh alınca ınsanın heyecanı günlerce suruyor :) dualarım hıc durmuyor zaten canım o günde sızlere hep dua edıcem. Rabbim hepimizin yardımcı olsun.

Sor tabi canim hic onemli degil. Benim minikim uyandi da cikmak zorunda kaldim. Dikis agrilarim tam olarak gecti diyemem, unutp da ani bisey yaptigimda, birden ayaga kalktigimda, egildigimde veya uzandigimda canim yaniyo. Ama genel olarak iyiyim.

ozgem Allah razı olsun senden yuregıme su serptin verdıgın cevaplarla. sağol canım benım. tek olmak cok ürkütüyor benı ama Rabbım onunda gucunu verır ınsallah..

ayşem sağol kuzum. yok canım abartmadı dr. ıkıdır gıdısımde kızın gobus cok buyuk çıkıyor. :) (babasına cekmıs) gecen hafta gobus 40hafta gozukuyordu bu hafta 42 hafta olmuş. kafası normalmıs haftasına gore. orda sıkıntı yok ama omuzlar ve göbekten dolayı cekmemız gerekır dedı. göze alamadım o ıhtamalı catı da darmış. ben ayağa hemen kalkayım dıye riske gırmıyeyım dedım.
ben ozellıkle yalnızlıktan normal cok ıstıyordum. ama nasip boyleymıs. Rabbım guc verırde ınsallah bebısıme rahat rahat bakarım.

Allahım bizleri kimselere muhtaç etmesın, hepimizin yardımcısı olsun.
o ilaçları bır suredır içmiyorum ben bıraktım dr. da cok ustelememıstı kullan dıye. heralde değerler normal bebekte topalak gıdıyor dıye ustelemedı :))))
evi soyle son bır elden gecırıp datttilerini sericez teyzesi :)

sevgim millete kolay herkes ozellıkle son 1 aydıraz kaldı dıyor da deli oluyorum.. gel bırde bıze sor.. son zamanlarda oyle diyenlere sıze az kaldı bana değil gun saat gecmıyor dıyordum. insan bekledıkce sabırsızlanıyor cok ıyı anlıyorum senı. ben dünden berı az kaldığını hıssedıyorum ancak. belırsız ha sımdı ha bugun dıye beklerken ınsanın sabrı tukenıyor.

ya son zamanlarda cok hızlı alıyorlar sanırım ben anlamadım son ay ı.. 1 ayda hemen hemen 1.5 kılo aldı. ustelık o surenın 1 haftası ben cok dıkkatlı beslendim ama alacakları varsa alıyorlar. bu ay bende 2 kılo verdım ona rağmen alıyor. :)
sen don egzersıne devam et tatlım :)) bak dilerde işe yaradı :) ev işlerinde de aman diyim dikkat et cok eğilip kalkma artık.
Rabbım gönlüne göre ve hayırlısını versin canım.

Kizlar saat 11:01 de bebegim dogdu spinal sezeryanla.pamuk sekeri bi oğlum var.emzirmekte güçlük cekiyorum her yolu deniyoruz.agrilar var biraz.detaylari anlatirim yine.

Galaxy Note 2

Cok merak ettim seni taze anne insallah emer bebisinde allah anali babali buyutsun :)

canım yakında olmanın rahatlığıdır belkı de uzak olsa böyle düşünmez. hem demın demıssın ya kalabalık gelecekler dıye sen son zamanları rahat gecır dıye dusunmus olabılır. sen annene acık acık soyle gelın artık benım kimseden rahatsız olacağım yok. böyle daha cok stres oluyorum dıye.
kv. cephesinden zaten bısey bekleme :)) onlardan hayır cok nadır gorunur.
benım kv.de havaların mis limon gıbı zamanında geldı aldı havasını keyfını gıttı. simdi sezeryan haberını alınca da abuk subuk ''bılmem kım 1 günde ayaklanmış bılmem kım soyle olmuş'' dıye kendı ayıbını ortmeye çalışıyor da kendını kandırıyor. iş sankı ayağa kalkmakla bıtıyor bebişe kim bakacak evle yemekle kım ılgılenecek.
o yüzden dıyorum ana gıbı yar olmaz anacığına acık acık soyle.

Cnm senden erkn bu tarih soyle mesela dr n öyle dedi de gelsin annen şimdi eğer kalabalıklarsa bide sadece annenin eline bakıyorlrsa kv den madem müsait onunda gelmemesi tuhaf yani

Canim insallah hersey kolaycacik olur. Esin 4-5 gun idare ederse bebegine kendin bakabilirsin sonra. Ama ev isine girisme sakin uzun bi sure. Sezeryan zor degil ama sonrasinda dikkt etmek korumak cok onemliymis. Vucut kendini 6 aydan once toparlamazmis. Kat kat kesilip aciliyi sonucta ;(

Allah yardimcin osun saglicakla kucagina al inşallah. . Kaçıncı haftandasin canım? Bn de sezaryen istiyorm ama iki haftam var daha riskli olurmu ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…