sevgim millete kolay herkes ozellıkle son 1 aydıraz kaldı dıyor da deli oluyorum.. gel bırde bıze sor.. son zamanlarda oyle diyenlere sıze az kaldı bana değil gun saat gecmıyor dıyordum. insan bekledıkce sabırsızlanıyor cok ıyı anlıyorum senı. ben dünden berı az kaldığını hıssedıyorum ancak. belırsız ha sımdı ha bugun dıye beklerken ınsanın sabrı tukenıyor.
ya son zamanlarda cok hızlı alıyorlar sanırım ben anlamadım son ay ı.. 1 ayda hemen hemen 1.5 kılo aldı. ustelık o surenın 1 haftası ben cok dıkkatlı beslendim ama alacakları varsa alıyorlar. bu ay bende 2 kılo verdım ona rağmen alıyor. :)
sen don egzersıne devam et tatlım :)) bak dilerde işe yaradı :) ev işlerinde de aman diyim dikkat et cok eğilip kalkma artık.
Rabbım gönlüne göre ve hayırlısını versin canım.
Canim insallah hersey kolaycacik olur. Esin 4-5 gun idare ederse bebegine kendin bakabilirsin sonra. Ama ev isine girisme sakin uzun bi sure. Sezeryan zor degil ama sonrasinda dikkt etmek korumak cok onemliymis. Vucut kendini 6 aydan once toparlamazmis. Kat kat kesilip aciliyi sonucta ;(
Gözün aydın canımKizlar saat 11:01 de bebegim dogdu spinal sezeryanla.pamuk sekeri bi oğlum var.emzirmekte güçlük cekiyorum her yolu deniyoruz.agrilar var biraz.detaylari anlatirim yine.
Galaxy Note 2
G olsn cnm azcik sekerli su dene arada
Evet duygu ya boyle beklemesi cok zor hep annem geliyo aklima anlattiydi dogumu nisani gelmis 10gun sanci cekmis hastaneden kaciyomus tam ebeler yakalamis sanci vermisler oyle dogurmus...senin dogumun zaten baya yaklasti hatta gunun doldu sayilir sabret bana dktr 36haftadan snra nisan gelmesi normal dedi senin gec benim erken geldi sanslisin 4gun olmstr ama seninde gunun doldugndan yakindir diye tahmin ediyorum walla boyle icimizden birileri doguma yaklasinca sanki kendim gibi telase yapiyorm hepimiz dogursak rahat etcz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi aksamlar hayirli iftarlar kizlar, yarin sabah 8.30 da sezeryana giriyorum cok gerginim benim icinde dua edin insaallah hersey guzel olur
Benim annem d öyle demişti kayinvalidwm de annen gelsin vs dedi.ben dw gelmeyin dedim sonra annem kiyamadi sağolsun hasta olmasına ragmen geldi yanıma bi yemek yapiveriyor ben ilk günden ayaklandım zqten iki dikisim var zorlasa da anneme birakamam tamamen bi dw büyük kızım var ilgilenmem gereken. Yengeme de gitmisti annem kırk gün yattı kalmadı sen maşallah iyi ayaklandin diyor.ama çok yoruluyorum aslında belli etmemeye çalışıyorum.bugun gündüz azıcık uyuyayim dedim kiIm anne benle oyna yqtma lutfen diyor yavrum çok hassaslasti.biraz canım sıkkın kızlar anneme sinir oldum yanıma gelecekler güya benim doğumuma 12 gün kaldı artık ne zaman geleceği belli değil belki yarında doğururum annemde diyor doğuma bir iki gün kala geliriz bende hiç gelmeyin anne dedim sinir oldum.inş annem gelmeden doğuma giderm dedim dua ettim haberde etmiyecem kendi başıma bakarım kendime dedim...
Aynen öyle sinem ya varya bazen bura olmasa napardm diyorum ne yalan soylim ..
Bnde o kadar çok normal olsun istiyorum ki ..ev işlerde bitti ama bazen mecburen eğilip kalkiyosun ışte...
Ahh sinem yaa az kaldı sanaaaa acaba sende akşamina bize haber verebilcek misin kiii ...ver bak iyi olursan çok merak ediyorum prensesini bn senin o tontik yanaklıyi ...
aynen sevgim burası bıze aylardır guc kuvvet oldu. birbirimizi yuzyuze bılmesekte, yuzyuze olduğumuz ınsanlardan cok destek olduk bırbırımıze..
hep dıyorum ıyı kı var burası, ıyı kı tanımışım sizleri...
bebişler geliyor oyle tuhaf oluyorum kı hepsinin yeri ayrı cunku :) yabancı bebiş değiller cunku aylarca hep beraber sadece kendımızınkını değil hepimizinkini beraber bekledik. bu da cok ama cok tatlı bır duygu. resimleri gördükçe ağlaya ağlaya dua edıyorum bıdıklara ıcım erıyor.
Rabbim doğan ve sırasını bekleyen tum kuzularımızı korusun..
artık ben az kaldı dıyebılıyorum cok sukur.. zaten su 2 gunu anlamadım hastanede gectı. darısı basına canım..
Allahın ıznıyle pazartesi sağ salim kavuşalım ılk fırsatta yazarım canım :) bende en cok o yanakları merak edıyorum :))) usg resimlerinde cok tombalaktı.
Gözün aydın canım
Bizimki açlıktan bir değil kan uyusmazligindan sarılık sekweli su vermedim ben acve hurmasinin kabuğunu soyip zemzemle ezdim onu veriyorum arada bir iki kaşık artık gerek kalmadı sütüm geldi simdi de inşallah mastit olmam diye dua ediyorum.
Allah yardimcin olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Benim annem d öyle demişti kayinvalidwm de annen gelsin vs dedi.ben dw gelmeyin dedim sonra annem kiyamadi sağolsun hasta olmasına ragmen geldi yanıma bi yemek yapiveriyor ben ilk günden ayaklandım zqten iki dikisim var zorlasa da anneme birakamam tamamen bi dw büyük kızım var ilgilenmem gereken. Yengeme de gitmisti annem kırk gün yattı kalmadı sen maşallah iyi ayaklandin diyor.ama çok yoruluyorum aslında belli etmemeye çalışıyorum.bugun gündüz azıcık uyuyayim dedim kiIm anne benle oyna yqtma lutfen diyor yavrum çok hassaslasti.
sağol canım inşallah. eşim zaten ılk dedıgın gıbı 4-5 gun cok yardımcı olacak ev işi yemek bebişe bıle. zaten ona da dedım ılk günler zor olacak ama bır an once toparlanayım hepimiz rahat edelım. kıyamam hemen ''altını ben acarım'' demeye başladı. :)
tabii agır işler için illakı o kadar suruyordur temızlıge hep yardım eder zaten. ben bebıse ve kendıme yetsem birde yemek ısını yapsam ılk zamanlar cok sukur derım zaten.
canım yakında olmanın rahatlığıdır belkı de uzak olsa böyle düşünmez. hem demın demıssın ya kalabalık gelecekler dıye sen son zamanları rahat gecır dıye dusunmus olabılır. sen annene acık acık soyle gelın artık benım kimseden rahatsız olacağım yok. böyle daha cok stres oluyorum dıye.
kv. cephesinden zaten bısey bekleme :)) onlardan hayır cok nadır gorunur.
benım kv.de havaların mis limon gıbı zamanında geldı aldı havasını keyfını gıttı. simdi sezeryan haberını alınca da abuk subuk ''bılmem kım 1 günde ayaklanmış bılmem kım soyle olmuş'' dıye kendı ayıbını ortmeye çalışıyor da kendını kandırıyor. iş sankı ayağa kalkmakla bıtıyor bebişe kim bakacak evle yemekle kım ılgılenecek.
o yüzden dıyorum ana gıbı yar olmaz anacığına acık acık soyle.
Cnm senden erkn bu tarih soyle mesela dr n öyle dedi de gelsin annen şimdi eğer kalabalıklarsa bide sadece annenin eline bakıyorlrsa kv den madem müsait onunda gelmemesi tuhaf yani
Canim benimde kizim var bende yatmam zaten kizimin dogumunda hemen kalkmistim zaten mecbur bunda da kalkarim.ayneb kaynanm oyüzden rahat annem gile guveniyor nede olsa gelirler zeynep i yalnız birakmazlar diyor alışmış her isime annem koşuyor ondan rahatlar.Gözün aydın canım
Bizimki açlıktan bir değil kan uyusmazligindan sarılık sekweli su vermedim ben acve hurmasinin kabuğunu soyip zemzemle ezdim onu veriyorum arada bir iki kaşık artık gerek kalmadı sütüm geldi simdi de inşallah mastit olmam diye dua ediyorum.
Allah yardimcin olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Benim annem d öyle demişti kayinvalidwm de annen gelsin vs dedi.ben dw gelmeyin dedim sonra annem kiyamadi sağolsun hasta olmasına ragmen geldi yanıma bi yemek yapiveriyor ben ilk günden ayaklandım zqten iki dikisim var zorlasa da anneme birakamam tamamen bi dw büyük kızım var ilgilenmem gereken. Yengeme de gitmisti annem kırk gün yattı kalmadı sen maşallah iyi ayaklandin diyor.ama çok yoruluyorum aslında belli etmemeye çalışıyorum.bugun gündüz azıcık uyuyayim dedim kiIm anne benle oyna yqtma lutfen diyor yavrum çok hassaslasti.
Anne mi doguma gidip suniyi yiyince aradım ben gel diye asıl dogumdan sonra lazım bence sonra gelsinler sonra bunalirsin dogdu mu dogmadi mi vs...asıl dogumdan sonra eve gecince ihtiyacın olacak
Kayinbabam dukkana bakıyor oruclukta tek birakmzz kaynanm gerci gelsede kendine Hayri yok rahatsız hazır ilgilenemezde bizle aman herkes kendi derdinde iste
Neyse o zaman cnm doğumuna gelir madem 4 saatlik bişey değil yani kendinw stres yapma kv yi de boşver ..herşey oluruna varır
Allah yardimcin osun saglicakla kucagina al inşallah. . Kaçıncı haftandasin canım? Bn de sezaryen istiyorm ama iki haftam var daha riskli olurmu ne yapsam bilemedim
Amin canim insaallah. Ben yarin 38+5 oluyorum bdt den 9 gun once dogmus oluyor. Aslinda ters durdugu icin sezeryan gunu almistik ama simdi donmus ben yinede sezeryan oluyorumbeni taniyan tecrube sahibi kardesim ve ablam normal yapamazsin sen zaten dediler :) senin dr tarih vermiyormu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?