2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Simdiden.hayirli olsun.kardes bi avazda kurtul ins :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin guzel annislerrrr.....

Sahurda esimle bozustuk saat 5kadar agladim oda inat etti sahur yapmadan yatti su bile icmedi cok uzgunum ve kizginim ve kirginim saat 7de hastaneye gittim nst icin allahtan isim erken bitti evdeyim nstde aktif sanci yok pasanin gonlunu bekliyicigizz artik

Kızlar iyi geceler ben doğum yaptım. Kızım 38+5te 3400 gr doğdu. Allahım hepinize nasip etsin inşallah.

Allah anali.babalı büyütsün canım. Gözün aydın.

Kızlar dun.gece kahverengi leke devam ediyor demiştim. Sahurdan sonrada pembeli geldi acaba nişan mi anlamadım ki var devam ediyor. Çatı muyanesinden olsa salı oldum çatı muayenesini.

Kızlar iyi geceler ben doğum yaptım. Kızım 38+5te 3400 gr doğdu. Allahım hepinize nasip etsin inşallah.

Maşallah minik prensese.. Allah acısını göstermesin canım. Hadi bakalım sıra bize geliyor

canım günaydın üzme jendini minişede yazık eşin de şu son zamanlarında böle yapmasa keşke zaten sen hassas dönemdesin inşallah düzelir aranız...bende de hiç sancı çıkmıyo gelesi yok minişin..zaten sezeryan istiycem sıcaklardan nefessiz kalıyorum ölüyorum resmen..

ayşem gunaydın bnce artık yeter tmm cık işten 5 gun için kendınıde harap etme evınde bıraz dinlen o 5 gunu rapor falan bi şekilde halledersin zaten ..
Sabah 6 da suyum geldi hastanedeyim 4 cm aciklik dua edin kizlar bi nefeste dogurayim

Allah yardımcın olsun cnm dualarımız senınle inş.sağlıkla al in yavrunu kucagına

gunaydın hicranım

bnde eşimle bozugum amaaaann boşver takma zaten dogum stresı içindeyiz az alttan alıp anlayışlı olsunlar herşeyı bızden bklemesinler zaten tartıştım mı bi gun sonra duzelıyor eğer büyük bişy yoksa tatlım

duygucum bi dr nu arasan sorsan bide dr na sordun mu hergun agrı ve şikayetın oldugunu ..gçmiş olsun cnm ihmal etme ara dr nu

Sabah 6 da suyum geldi hastanedeyim 4 cm aciklik dua edin kizlar bi nefeste dogurayim

Bir nefeste doğurursun inşallah canım. Allah yardımcın olsun.

bi anlamadi gitti su hassas stresli donemde oldugumu... Kiymet bildigi yok iftari desen 4,5cesit yemek tatlisina kadar onune gelir onunden kalkar sahuru desen hergun hazirlayip topluyorum igneyi kaldirmaZ yerinden sadece lafta sen yapma ben yaparim olur... Butun bunlari gectim sesini yukseltmesi agir konusmasi zoruma gidiyo

ayşem gunaydın bnce artık yeter tmm cık işten 5 gun için kendınıde harap etme evınde bıraz dinlen o 5 gunu rapor falan bi şekilde halledersin zaten ..
sağol bebem,bence de yeter,hazır bugün dışardayken biraz bakınayım eksik bieyler varsa alayım,bu sıcaklarda çıkmak istemem zaten...
tatlım mübarek gün inşallah kızlarımız bir avazda kurtulur pırt pırt doğar bebişlerr,HİCRANNNN kasık ağrın var mı hiç canım

buyuk bisey degil canim da oyle sakalasirken kaka oldu iste ama agir kufretti onu kaldiramadim hala agliyorum hic yaranilmiyo hic hast agrim ciksa dogum yapsaydin haber vermicektim he cok kirginim
canm pardon ya şimdi gördüm yazdığını,ben de kasık ağrıların başladı mı diye soruyodum,gülüm Allahın izniyle son zamanlar...zaten en baştan beri aynı hassasiyete sahip olmadığımız kabak gibi ortada,evet sahur yapmamasına üzülmüşsün de kırıcı konuşmasına da gerek yokmuş...benin gece horlamalarım da olay oluyo,dürtüklüyo beni sürekli eşim,uyku arasında sürekli özür dilediğimi hatırlıyom...yerde yuvarlanıyoz resmen artık ama ne yemeği,kahvesi,ütüsü eksik olmuyo,yine Allah onlardan da razı olsun elbette ama erkek işte düz,dümdüz...lütfen sıkma canınıııı

Kizlar epidural supper bisi

Ağrılari sordum canım olqbiliyormus. Böbreklerime de baktı sıkıntı.yok.dedi.bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…