canim gözün aydın güle güle büyüt kuzunu sira bize geliyiiii
ayy cok heyecanliii rabbim yar ve yardimcin olsun inssss canim bir avazda kurtul ins
Kızlar iyi geceler ben doğum yaptım. Kızım 38+5te 3400 gr doğdu. Allahım hepinize nasip etsin inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah 6 da suyum geldi hastanedeyim 4 cm aciklik dua edin kizlar bi nefeste dogurayim
Kızlar iyi geceler ben doğum yaptım. Kızım 38+5te 3400 gr doğdu. Allahım hepinize nasip etsin inşallah.
Gunaydin guzel annislerrrr.....
Sahurda esimle bozustuk saat 5kadar agladim oda inat etti sahur yapmadan yatti su bile icmedi cok uzgunum ve kizginim ve kirginimsaat 7de hastaneye gittim nst icin allahtan isim erken bitti evdeyim nstde aktif sanci yok pasanin gonlunu bekliyicigizz artik
canlar günaydın,cümleten hayırlı cumalar,bu gece yine doğurdum rüyamda,uyku arası her fırsatta anla işte,gece idrar sıkıştırıyo e normal zamandaki gibi bir sıkışma değil acıyla kalkıyom aha geliyo diyom,meğerse yanlış alarmmış,eşim de gitme artık diyo işe,normalde salı başlıycak iznim de .ıçından nefes alamıyon gitme diyo,ne diyonuz napim sizce?kamuda çalışıyom bu arada...
Sabah 6 da suyum geldi hastanedeyim 4 cm aciklik dua edin kizlar bi nefeste dogurayim
Sahurda esimle bozustuk saat 5kadar agladim oda inat etti sahur yapmadan yatti su bile icmedi cok uzgunum ve kizginim ve kirginimsaat 7de hastaneye gittim nst icin allahtan isim erken bitti evdeyim nstde aktif sanci yok pasanin gonlunu bekliyicigizz artik
Kızlar dun.gece kahverengi leke devam ediyor demiştim. Sahurdan sonrada pembeli geldi acaba nişan mi anlamadım ki var devam ediyor. Çatı muyanesinden olsa salı oldum çatı muayenesini.
bi anlamadi gitti su hassas stresli donemde oldugumu... Kiymet bildigi yok iftari desen 4,5cesit yemek tatlisina kadar onune gelir onunden kalkar sahuru desen hergun hazirlayip topluyorum igneyi kaldirmaZ yerinden sadece lafta sen yapma ben yaparim olur... Butun bunlari gectim sesini yukseltmesi agir konusmasi zoruma gidiyo
buyuk bisey degil canim da oyle sakalasirken kaka oldu iste ama agir kufretti onu kaldiramadim hala agliyorum
sağol bebem,bence de yeter,hazır bugün dışardayken biraz bakınayım eksik bieyler varsa alayım,bu sıcaklarda çıkmak istemem zaten...ayşem gunaydın bnce artık yeter tmm cık işten 5 gun için kendınıde harap etme evınde bıraz dinlen o 5 gunu rapor falan bi şekilde halledersin zaten ..
bi anlamadi gitti su hassas stresli donemde oldugumu... Kiymet bildigi yok iftari desen 4,5cesit yemek tatlisina kadar onune gelir onunden kalkar sahuru desen hergun hazirlayip topluyorum igneyi kaldirmaZ yerinden sadece lafta sen yapma ben yaparim olur... Butun bunlari gectim sesini yukseltmesi agir konusmasi zoruma gidiyo
canm pardon ya şimdi gördüm yazdığını,ben de kasık ağrıların başladı mı diye soruyodum,gülüm Allahın izniyle son zamanlar...zaten en baştan beri aynı hassasiyete sahip olmadığımız kabak gibi ortada,evet sahur yapmamasına üzülmüşsün de kırıcı konuşmasına da gerek yokmuş...benin gece horlamalarım da olay oluyo,dürtüklüyo beni sürekli eşim,uyku arasında sürekli özür dilediğimi hatırlıyom...yerde yuvarlanıyoz resmen artık ama ne yemeği,kahvesi,ütüsü eksik olmuyo,yine Allah onlardan da razı olsun elbette ama erkek işte düz,dümdüz...lütfen sıkma canınııııbuyuk bisey degil canim da oyle sakalasirken kaka oldu iste ama agir kufretti onu kaldiramadim hala agliyorumhic yaranilmiyo hic hast agrim ciksa dogum yapsaydin haber vermicektim he cok kirginim
canim kasik agrisi degilde karinda sertlesme kasilma gevseme seklnde oluyo benimki
ayşem gunaydın bnce artık yeter tmm cık işten 5 gun için kendınıde harap etme evınde bıraz dinlen o 5 gunu rapor falan bi şekilde halledersin zaten ..
Allah yardımcın olsun cnm dualarımız senınle inş.sağlıkla al in yavrunu kucagına
gunaydın hicranım
bnde eşimle bozugum amaaaann boşver takma zaten dogum stresı içindeyiz az alttan alıp anlayışlı olsunlar herşeyı bızden bklemesinler zaten tartıştım mı bi gun sonra duzelıyor eğer büyük bişy yoksa tatlım
duygucum bi dr nu arasan sorsan bide dr na sordun mu hergun agrı ve şikayetın oldugunu ..gçmiş olsun cnm ihmal etme ara dr nu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?