Düşünmeden yapamiyorum ki leyyynnnn.oram agriyo buram agriyo dedikcee dur daha doguracan diyolar tirsiyorum susuyorumSimdiden ne desek bos kizlar, son aya kadar normal diye gidip sezeryana donen cok kisi var mecburiyetten. Yagmurun dedigi gibi tadini cikaralim simdiden dusunmeyelim
Düşünmeden yapamiyorum ki leyyynnnn.oram agriyo buram agriyo dedikcee dur daha doguracan diyolar tirsiyorum susuyorum))
Aciya dayanma seviyem cok düşük. Allah hepimizi kurtarsin bi nefeste.sen zaten sezeryan ol cnm.dusunemiyorum
Ben senin şu pozitifligine hayranim beeeeeAllah dayanacagin kadar aci yollar kizzz uzulmeeben dusunmuyorum yaa hic bisey dusundugumuz gibi olmcak nasilsa, akisina birakalim
Ben senin şu pozitifligine hayranim beeeee)
Allah dayanacagin kadar aci yollar kizzz uzulmeeben dusunmuyorum yaa hic bisey dusundugumuz gibi olmcak nasilsa, akisina birakalim
Bulanti deme bulanti deme gelen geçen bulaniyorum dedikce bana bise oluyo aglamakli oluyorum kizKiz daha bulantilardan yeni kurtuldun simdi de bunu takma bosvrr, ben senden once dogurursam ballandira ballandira anlatcam gelip)
Bn rahatm sezeryan olcm:) ama tek olsaydi nrmal isterdm sizin butn gunahlarnz silinck nrmal dogum daha iyi hc takmayin simdidn
Bulanti deme bulanti deme gelen geçen bulaniyorum dedikce bana bise oluyo aglamakli oluyorum kizallahiiim yardim et onlara.ben dogurayim bulanmayim )
Ay cok güldüm ben yaaaaaa ölecem canim.ben dogururken dua ederim alahim yağmurun da gunahlarini sil diyeBn rahatm sezeryan olcm:) ama tek olsaydi nrmal isterdm sizin butn gunahlarnz silinck nrmal dogum daha iyi hc takmayin simdidn
Ay cok güldüm ben yaaaaaa ölecem canim.ben dogururken dua ederim alahim yağmurun da gunahlarini sil diyekiz cok gunahkarim nereye siliniyo öyle kolay
Kizz bana da dua etarada soyleyiver adimi
Ben sezeryan olursam sizde bana edin heeeebana bi arkadas Dogumda dua etti sonraki ay hamile kaldim belki bir sebep oldu duasi bilemeyiz
Ben normal doğumdan cok korkuyorum bildiğin gibi değil
Ay cok güldüm ben yaaaaaa ölecem canim.ben dogururken dua ederim alahim yağmurun da gunahlarini sil diyekiz cok gunahkarim nereye siliniyo öyle kolay
Zaten dogum sanci esnasinda edilen dualar kabul oluyomus tabii o anda aklimiza ne gelir orasi mechul)
Ben de sezeryandan korkuyorum ve normal doğum yapmayı çok istiyorum,istiyordum...en başından normal yapamıycağım kesinleşşti benim,bel fıtığımdan dolayı
sezeryandan korkma canım zaten hissetmiyosn hiç bişe dikiş değilde yapıştırmada yapıyolr artık
Ameliyat korkum var benim yaa ,bi laparpskopik safra kesesi operasyonu geçirdim kendimden geçtim nerdeyse o ameliyathanede beklerken..epidural olcam inşallah ben de bakalım:)
bende epidural istiyorum kısmetse bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?