2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Simdiden ne desek bos kizlar, son aya kadar normal diye gidip sezeryana donen cok kisi var mecburiyetten. Yagmurun dedigi gibi tadini cikaralim simdiden dusunmeyelim
Düşünmeden yapamiyorum ki leyyynnnn.oram agriyo buram agriyo dedikcee dur daha doguracan diyolar tirsiyorum susuyorum ))

Kiz daha bulantilardan yeni kurtuldun simdi de bunu takma bosvrr, ben senden once dogurursam ballandira ballandira anlatcam gelip )
Bulanti deme bulanti deme gelen geçen bulaniyorum dedikce bana bise oluyo aglamakli oluyorum kiz allahiiim yardim et onlara.ben dogurayim bulanmayim )

Bn rahatm sezeryan olcm:) ama tek olsaydi nrmal isterdm sizin butn gunahlarnz silinck nrmal dogum daha iyi hc takmayin simdidn
Ay cok güldüm ben yaaaaaa ölecem canim.ben dogururken dua ederim alahim yağmurun da gunahlarini sil diye kiz cok gunahkarim nereye siliniyo öyle kolay

Ay cok güldüm ben yaaaaaa ölecem canim.ben dogururken dua ederim alahim yağmurun da gunahlarini sil diye kiz cok gunahkarim nereye siliniyo öyle kolay

ayy saol canm arkadasm unutmayın bak:) doğumda ne dilersen kabl oluyomus bide ben epidural sezeryan dusunuyrm sesleri duyuyomussun galiba onda ama hissetmiyomussun bişe ben diyorumki ses duyarsam bagrıp aglarım:)) doktor diomus salakmısın bişe hissetmiyn ne bagrıyon:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…