2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Anaaaam epidural mi kesceklee biccekler herseyi duyacan ama hissedemicen daha kötü beeee

Geçerken uğradım kızlar.Allah hayırlısı ile kucaginiza versin ınş.Darısı başıma ınş.

Anaaaam epidural mi kesceklee biccekler herseyi duyacan ama hissedemicen daha kötü beeee

ewt duyuyomussun ama hissetmiyomusun korkutma kız beni:)))) ya ewt kötü ama ben tamamen uyuyup bebeğin ilk doğdugu anı kacırmak istemyrm ik dogdugunda görmek istyrm bebeklerim için katlanırım napıyım

Benimki dayanamaz ağlamaktan gözleri şişer bi diyorum görsün daha bi kiymet bilir bide siyorum o halimi görüp hatirlamasin karrasizim:44:

Benim 3 ablam var 1 i normal doğurdu sadece,doğuma hem kocası hem arkadaşı girdi:) eniştem iyi ki girmişim demişti :) ya 9 ay sabırsızlıkla bekleyip ilk kez sesini duymak doğduğu anda görmek gibisi var mı :)

Benimki dayanamaz ağlamaktan gözleri şişer bi diyorum görsün daha bi kiymet bilir bide siyorum o halimi görüp hatirlamasin karrasizim:44:

ben pek istemiyorum heralde ya zaten oda dyanamam dyo bende üstelemem dogru yani sonucta karnımı kesip bebek cıkarcaklar nası baksın adam bende olsam bakamazdım:)

ewt duyuyomussun ama hissetmiyomusun korkutma kız beni:)))) ya ewt kötü ama ben tamamen uyuyup bebeğin ilk doğdugu anı kacırmak istemyrm ik dogdugunda görmek istyrm bebeklerim için katlanırım napıyım

Ben olanlardan sordum arkadaşlarımdan kötü bişi demediler.. Birinin 3. Çocuğuydu sadece onda epidural olmuş genel anesteziden çok daha iyiydi dedi.. Bi arkadaşım da 4 gün önce oldu kavuştu bebişine:) çok detaylı konuşamadım daha ama kesme biçme aşamasının kötü olmadığını söyledi..ilaçlar yan etki yapmış onda çok titremesi olmuş o yüzden sıkıntı çekmiş sadece..detayları öğrenince anlatırım:)

Sanirim bende girmesini istiyorum.o bana güç verir ya ayyy kocişim gozlerime baksin yeter doguruveririm hemen

bebişi kız olanlar erken doğum yapar diye duydum (37-38 hafta gibi) bir bilginiz var mı bu konuda kızlar

Öyle diyolar ama her ikisini de gördüm:) ablam 41. Haftada sezeryana girdi zorunlu kızının çıkası gelmedi :) arkadaşım da 20 sindeydi günü 7 sinde yaptı...bence o cinsiyete değil bebeğe ve gidişatına göre değişiyor:)

tammam canm bilgiendir bizide bencede cok kötü değildir zaten bebeğin doğdugu anı görmek daha güzl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…