Normal dogumda da gormez demi:26:
ay cok güldüm ya gitmeyn hastaneye evde baksın sana doğur hemencik:)
ya zaten benimki dayanamam kan görsem fenaa olurum dıyo aman girmesin napıyım:)
yok canım ben yengem hamile kız 40.haftasnda dahada sancısı fln cıkmamıs nstede bekliyo yani belli olmuyo o
Ayy benimki meraklidir eğilip bakar ama baskalari varken bakmaz utanir...cok güldüm ya altima yapxamGöremez heralde eğer eğilip bakmazsa :) sonuçta senin elini tutacak başucunda olcak..normal doğumda da biraz eğimli olduğu için koltuk göreceğini sanmıyorum özellikle bakmadıkça:)
Doğru diyon kiz bunu hoc düşünmemiştimsanci geliyomus kocacim panik hastaneye yetistirmeye calisiyo askim dur sen bana bi bak ben dogurcam diyomusum
ilk adet gününden itibaren 40 haftalık değil mi?
Ayy benimki meraklidir eğilip bakar ama baskalari varken bakmaz utanir...cok güldüm ya altima yapxam
Ayy benimki meraklidir eğilip bakar ama baskalari varken bakmaz utanir...cok güldüm ya altima yapxam
hehehe adamda sasırır nolyo diye:) senin bebiş kızmıydı canım
Yok tatlim erkek benimki de Enes Kağan
Ay napim o sevgi dolu bakinca derdim tasam kalmiyooEbruuuu cok fenasin yaa kizz bakinca dogurabiliyosan cok iyiymis yaaa:) benimki de doguma gelse onu sakinlestrmekten doguramam iceri kacar cocuk
Ay napim o sevgi dolu bakinca derdim tasam kalmiyoobelki işe yarar dedim. Yoksa benimkide seninki kadar paniktir.
Bende burda birinin kizina göz koydum ama anasi kimdi hatirlamiyom vallaanommm yerım onun kızsa oğlumun birine alcaktım:) ama benim oğullarım doğuma giremez babasının oğulları onlar::))
anommm yerım onun kızsa oğlumun birine alcaktım:) ama benim oğullarım doğuma giremez babasının oğulları onlar::))
Bende burda birinin kizina göz koydum ama anasi kimdi hatirlamiyom vallayeni arayis içindeyim
Ayy iyiki onlar dogurmuyoooyanmistik vallaaa
Bende burda birinin kizina göz koydum ama anasi kimdi hatirlamiyom vallayeni arayis içindeyim
Ay valla hic unutmuyorum daha testte hamile oldumu gorunce soyledigimde bi panik olduuu dur duzgun yat sunlari ye ani hareket etme dikkat et diye başımı yedi
Birlikte yatirirsin kiz küçükken alisirlar birbirlerineanammmm banada kız bulun oğluslarıma ikizde olabilir:) ama simdi ceyiz fln ayağına eksiklerini alamam gelinlerin:) 4beşik almak zorunda kalırım valla:)
Birlikte yatirirsin kiz küçükken alisirlar birbirlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?