2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ay valla hic unutmuyorum daha testte hamile oldumu gorunce soyledigimde bi panik olduuu dur duzgun yat sunlari ye ani hareket etme dikkat et diye başımı yedi

benimkide öle ani hareket etme lafını ezberledi zaten söyle yap böyle yap bişe olcak dye korkuyolar:)

Ayy bnmki de surekli yeni biseyle geliyo, bugun de gelmis gunde 1litre sut iceceksin diyo kafayi yedin galiba dediim. Sen neden kilo almiyosun diyo bi de millet 20 kilo aliyo, sen neden almiyosun almican mi hic diyo. Kaynana gibi valla

Bebeklerin hareketlerini hisseden anneler kaçıncı tam olarak hissettiğiniz yer göbeğin ne kadar aşağısı. Cevaplarsanız sevinirim.

Ayy bnmki de surekli yeni biseyle geliyo, bugun de gelmis gunde 1litre sut iceceksin diyo kafayi yedin galiba dediim. Sen neden kilo almiyosun diyo bi de millet 20 kilo aliyo, sen neden almiyosun almican mi hic diyo. Kaynana gibi valla

Erkekler bzdn daha pank aslinda biz bilmyoz onlar blyolar:)

Kızlar 2 haftadır geceleri üstü bacağıma kramp giriyor tam birleşme yerine, yarım saat 40 dkya bi uyanıyorum.. sizde de var mı böyle bi durum??

tammam canm bilgiendir bizide bencede cok kötü değildir zaten bebeğin doğdugu anı görmek daha güzl

Bende belden uyusturularak dogum yaptim ilk bebisi epidural sezeryan yani simdi ikincisinide oyle istiyorm ilk ben gordum oglumu ama cok usumustm ameliyathaneden cikartirlarken odama boyna örtüyü kaldirp karnima bakiyodum sünger gibi olmustu komigime gitti simdi anlatinca

nektarcım benide eklermisin listeye benim bebişimde kız olucak inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…