2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım o alt karın ağrısı bende de oluyo şiddetli bi ağrı değil hafif bebeğin olduğu yerkerde oluyo gibi geliyo bana oturmaktan olduğunu düşünüyorum yatınca dinlenince geçiyodu ama bu sabah kalktığımda hem çamaşırın sıktığı yer kesik gibi hem yine aynı bölgede ağrı vardı çok ama çok tedirginim bugün hiç keyfim yok dr da 25 de gitcem napsam bilemedim kafayı yemem inş bugün
çok enteresan ya valla hangi dr dediğini inancaz güvencezde uygulucaz biz anlam veremiyorum artık pastorizeli ürün yeme diye ilk gittiğm özel dr sölemişti bana bide dünyanın parasını alıyo o adam manyak adam sinir oldum şimdi bak kendi dr gidince onada bi sorayım sölediklerinizi anlatayım bakayım ne dicek

Günaydın herkese..
napıyosunuz bakim?
kabus görüp duruyorum kaç gecedir hayrolsun inş.

hayırdır inşaallah canım, benim gördüğüm rüyalar film olur bu aralar, hatta hayatımda ilk defa geçen gece rüyamda ağlamaya başladım sonra eşim uyandırdı baya baya ağlıyomuşum, çok korktum falan dedimde ya benim halimi düşünebiliyomusun diyo pek nazlı kendisi :)

ya pastörize ürünler fabrikasyon ürünü ya içinde tabi ki katkı maddesi fazla ama öneren doktor da gerekli hijyen ve sıcaklıktan geçtiği için önermiştir, köy sütleri de en doğalı ama gerekli koruma işleminden geçmeden evde kaynattığımız için ihmalden kaynaklı hastalık olur diye önermiyodur, takılmayın bu kadar, ama ben doğalından yanayım yine de

toksoplazma bağışıklığın çıkmadıysa pastörize edilmemiş gıdaları tüketme bence bebk için çok riskli ben mayoneze kadar bakıyorum yumurtası pastörizemi diye

Bende ne zaman gect desem bulantim oluyo kendi kendimize nazar erdiriyoruz
Yok canım o kadar korkma cok siddetli ishal olsaydin halsizlik mide bulantisi falan belli olurdu zaten senin o durumda olduğunu sanmiyorum masallah her gun ise gidebiliyosun bak evden cikamazdin yoksa allah korusun bence netten bi araştır doktorunuda bi ara sor tekrar panik yapma sakin ol biseyin yok senin

ya ben sanki hala kabus içindeyim, rüyamda sinek ısırmıştı elimi, bileğim falan şişti, sonra ayet çıktı bileğimde, ölümü anımsattı, ölcem galiba dedim, korktum iki gün sonra rüyada elimin ısırıldığı yerde kırmızı kan toplanmış hala korkuyorum ya tevafuk mudur nedir anlamadım

toksoplazma bağışıklığın çıkmadıysa pastörize edilmemiş gıdaları tüketme bence bebk için çok riskli ben mayoneze kadar bakıyorum yumurtası pastörizemi diye

valla ben takılmıyorum canlarım bu konulara neyi canım istiyosa yiyorum,abartmadan mayoneze kadar yiyorum sadece sakadattan ve şarküteriden kaçınıyorum onuda normalde de yemem,çok nadir sucuk yemişliğim var oda iyice pişirerek

Allah korusun getirme aklina oyle şeyler unutmaya çalış hayira yor

ateş canım,kendini endişelendirme durup dururken,benim de başıma geldi,kenarı ipli bişeydi,resmen kırmızı çizgi olmuştu,sen de pimpiriklenme bence,kabızlık konusunda da,herkesin bünyesi ayrı,yediğin içtiğin belli,dikkat ediyorsun sen.
ben de bulantılar geçince kuşkulandım,ama arada sabahları yokluyo erken saatte kahvaltı yapınca

günaydınlarrrrrr şekerlerrrrrrrrrrrr:))
günaydın nagicim,bihtercim,nasılsınız

iyiyim canım bugün genişçeee bir hamile pantolonu giydim ikide bir çekiştirsemde daha rahatım daha çok erken ama akşam olsada eve gitsem modundayım

aaa sevgililer gününüz kutlu olsun özellikle miniğiyle ilk sevgililer günü olanlarrrrrr

biz oğluşumla iyiz :) bugün cuma ayrıca mutluyuz:)) sizler nasılsınız :)

hayırdır inşaallah iyiye yor iyi olsun, hep hormonlardan oluyo bunlar, bende rüya görüp uyanıyorum tekrar uyuyunca kaldığım yerden devam ediyorum

Allah korusun getirme aklina oyle şeyler unutmaya çalış hayira yor

hayırdır inşaallah iyiye yor iyi olsun, hep hormonlardan oluyo bunlar, bende rüya görüp uyanıyorum tekrar uyuyunca kaldığım yerden devam ediyorum

Sağolun kızlar haklısınız da ; Çarşamba gecesi gördüm o rüyayı tam kendime geldim perşembe-cuma derken bugün bi kalktım kırmızı leke gibi kan toplanmış aynı yerde işte, hayrolsun inş. napalım etkileniyoruz hamilelik tuz biber oldu..

Bnde bu saatte newtonun 3.yasasini anlatiyorum.ne buyuk zevkk(!)

Fizik mi branşın Erik? sabah sabah bunaltır o, okumaktan bıktım diye zor geliyor bana sabah dersleri

Karnımdaki oğluş sa eğer bizim sevgililer günümüz, kızsa babasıyla mutluluklar

Evet cnm malesef bide konular agir,zorlaniyorum artik anlatirken canim konusmak bile istemezsken 40 dakka ders anlatmak zulum gbi.

biz oğluşumla iyiz :) bugün cuma ayrıca mutluyuz:)) sizler nasılsınız :)
haftasonu yayıla yayıla otururuz artık,bu hafta yoğun geçti,sabah eşimiin hediyesini verdim,neyse verdim sıramı savdım

Son düzenleme:

canım ya cuma mubarek gün dualarımız kabul olsun iyi düşünmeye çalışıyorum ama bugün bi sitresliyim niyese Allah hayra çıkarsın işyerindeyim herkezle kavga edesim var ters ters cevap veriyom millete yaaa öğleden sonra dr arıcam üçlü testimiz belki bugün çıkmıştır inş oğluşum annesine sevgililer günü hediyesi yapar güzel sonuçlarını dediğin gibi ayrıca o kadar yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum eğer kendi dr da derse pastörize edilmemiş yeme falan o zman gitcem o dr çatcam ama

kızlaaarr günaydın koca göbekli annişleerrr

az once geldim işe sağlık ocağına gittim tetnoz aşısı için vuruldum çok şükür..bebişimin kalp atışlarını da duydum cnm meleğim cnm oğluşumun ..bide 1 haftada 2,5 kilo daha almışım çok şaşırdım ahanda böle oldum hemşireye dedim bu tartı yanlışmı yooo dedi 58 cıktım üstümdekileri saymadık 57 olmusum yaniii 18+0 ım 8 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…