canım o alt karın ağrısı bende de oluyo şiddetli bi ağrı değil hafif bebeğin olduğu yerkerde oluyo gibi geliyo bana oturmaktan olduğunu düşünüyorum yatınca dinlenince geçiyodu ama bu sabah kalktığımda hem çamaşırın sıktığı yer kesik gibi hem yine aynı bölgede ağrı vardı çok ama çok tedirginim bugün hiç keyfim yok dr da 25 de gitcem napsam bilemedim kafayı yemem inş bugüngünaydınnn hayırlı cumalar herkese bir haftayı daha devirdik
ateşcim almışken hamile külodu al bu saatten sonra en rahatı o olur bebişim paraşüt gibiamma çok rahat oluyo be belini falanda topluyo tecrübeyle sabit
dün akşam karnım çok ağrıdı öyleki korkuttu beni,gittim bir duş aldım uzandım sonrada 21:30/22 gibi uyudum ama ne uyumuşum sabah zor kalktım bence gün boyu oturmak sebep oluyo artık sabahtan yarım saat öğle sonu yarım saat yürücem işyerim kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde olduğu için sorunda olmaz
çok enteresan ya valla hangi dr dediğini inancaz güvencezde uygulucaz biz anlam veremiyorum artık pastorizeli ürün yeme diye ilk gittiğm özel dr sölemişti bana bide dünyanın parasını alıyo o adam manyak adam sinir oldum şimdi bak kendi dr gidince onada bi sorayım sölediklerinizi anlatayım bakayım ne diceklimon c vitamini demir alımında gerekli, yan etkisi faranjit varsa bogazı tahriş etmesi olabilir belki. geçen gün tv de dr pastörize ürünlere kızıyodu ama pastörize olmayanlardada brusella vb olma riski var maalesef. ben süt pek içemiyorum alıncada günlük pastörize alıyorum ikisinin ortası hatta günlük pastörizeden probiyotik yoğurdu maya olarak kullanıp yoğurt yapıyorlarmış ne derece iyidir bilemedim araştırmak lazım, geçenlerde bir film izledim bir çiftin hamilelik doğum sonrası vb yaşadıklarını anlatıyor. orada kadın annesinden hamile olduğunu saklamaya çalışırken annesi anlayıp peynir yedirmeye çalışıyor yemediğini görünce sen hamilesin diyor amerikan yapımı bir film, peynirin ne gibi bir zararı varsa artık
Günaydın herkese..
napıyosunuz bakim?
kabus görüp duruyorum kaç gecedir hayrolsun inş.
valla ben son 1 aydır yoğurdumu kendim mayalıyorum,peynirimi ,sütümü marketten alıyorum ne yiyeceğimizi nerden alacağımızı şaşırdık katkısız hiçbirşey kalmadı ne diyelim Allah hepimizi korusun :44:
ama ya sabah sabah korkutmayın beni yaaa ben genel olarak hep ishalim zaten arada bi kabızlık oluyo ama bir iki gün sürüyo oda ama ben normalde de kabız olduğumu hiç hatırlamam ne zaman süt içsem hep ishal olurum önceleri marketten alıyoduk pastorize edilmiş oluyodu her sabah bir bardak içiyodum dr öle dedikten sonra açık almaya başladım her sabah içtiğimden yine ishal olmam normaldir diyodum ay zaten çamaşır sıkmış kafam orda iyice canım sıkıldı şimdi napsam ki 25 de dr gitcem önce mi gitsem sorsam üfffff ay bu sabah çok agrasif uyandım ya sevgililer günü eşim seyahatte bugün gelemicek adam aradı sabah kutlamak için şimdi ben aradım tekrar kv kp kızmak için Allah hayra çıkarsın bugünümü sağ salim atlatsam
Bende ne zaman gect desem bulantim oluyo kendi kendimize nazar erdiriyoruzgünaydın herkese bu haftayıda bitirdik ne güzel dun akşam mısafirlige gitmiştim bayanlar bulantın varmı dedi bende yok geçti dedim şaşırdılar sabah bulantılarla kalktım kahvaltıdan sonrada istifar ettim baya şimdi kendimi zor topladım nazara geldim galiba.
iç çamaşırı konusunda ben çoktan xl-xxl lara geçtim geçen xxl kilotlu çorap aldım belimi sıktı bende lastini kesiversim.
Yok canım o kadar korkma cok siddetli ishal olsaydin halsizlik mide bulantisi falan belli olurdu zaten senin o durumda olduğunu sanmiyorum masallah her gun ise gidebiliyosun bak evden cikamazdin yoksa allah korusun bence netten bi araştır doktorunuda bi ara sor tekrar panik yapma sakin ol biseyin yok seninama ya sabah sabah korkutmayın beni yaaa ben genel olarak hep ishalim zaten arada bi kabızlık oluyo ama bir iki gün sürüyo oda ama ben normalde de kabız olduğumu hiç hatırlamam ne zaman süt içsem hep ishal olurum önceleri marketten alıyoduk pastorize edilmiş oluyodu her sabah bir bardak içiyodum dr öle dedikten sonra açık almaya başladım her sabah içtiğimden yine ishal olmam normaldir diyodum ay zaten çamaşır sıkmış kafam orda iyice canım sıkıldı şimdi napsam ki 25 de dr gitcem önce mi gitsem sorsam üfffff ay bu sabah çok agrasif uyandım ya sevgililer günü eşim seyahatte bugün gelemicek adam aradı sabah kutlamak için şimdi ben aradım tekrar kv kp kızmak için Allah hayra çıkarsın bugünümü sağ salim atlatsam
hayırdır inşaallah canım, benim gördüğüm rüyalar film olur bu aralar, hatta hayatımda ilk defa geçen gece rüyamda ağlamaya başladım sonra eşim uyandırdı baya baya ağlıyomuşum, çok korktum falan dedimde ya benim halimi düşünebiliyomusun diyo pek nazlı kendisi :)
günaydınlarrrrrr şekerlerrrrrrrrrrrr:))
ya pastörize ürünler fabrikasyon ürünü ya içinde tabi ki katkı maddesi fazla ama öneren doktor da gerekli hijyen ve sıcaklıktan geçtiği için önermiştir, köy sütleri de en doğalı ama gerekli koruma işleminden geçmeden evde kaynattığımız için ihmalden kaynaklı hastalık olur diye önermiyodur, takılmayın bu kadar, ama ben doğalından yanayım yine de
toksoplazma bağışıklığın çıkmadıysa pastörize edilmemiş gıdaları tüketme bence bebk için çok riskli ben mayoneze kadar bakıyorum yumurtası pastörizemi diye
Allah korusun getirme aklina oyle şeyler unutmaya çalış hayira yorya ben sanki hala kabus içindeyim, rüyamda sinek ısırmıştı elimi, bileğim falan şişti, sonra ayet çıktı bileğimde, ölümü anımsattı, ölcem galiba dedim, korktum iki gün sonra rüyada elimin ısırıldığı yerde kırmızı kan toplanmışhala korkuyorum ya tevafuk mudur nedir anlamadım
ateş canım,kendini endişelendirme durup dururken,benim de başıma geldi,kenarı ipli bişeydi,resmen kırmızı çizgi olmuştu,sen de pimpiriklenme bence,kabızlık konusunda da,herkesin bünyesi ayrı,yediğin içtiğin belli,dikkat ediyorsun sen.güzel anneler ve şirin bebişler herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun tüm dualarımız kabul olsun inşşşşş
kızlar sabah kalktığımda çamaşırım kasık bölgemi sıkmış acıdı bi baktım sanki kesilmiş gibi nasıl korktum nasıl sıktı o kadar anlamadım ya daha bir ay önce aldım bu çamaşırları küçük gelmeye başlayınca bunlarda küçüldü ayyy Allah korusun bişey olmamıştır dimi ya
ben de bulantılar geçince kuşkulandım,ama arada sabahları yokluyo erken saatte kahvaltı yapıncagünaydın herkese bu haftayıda bitirdik ne güzel dun akşam mısafirlige gitmiştim bayanlar bulantın varmı dedi bende yok geçti dedim şaşırdılar sabah bulantılarla kalktım kahvaltıdan sonrada istifar ettim baya şimdi kendimi zor topladım nazara geldim galiba.
iç çamaşırı konusunda ben çoktan xl-xxl lara geçtim geçen xxl kilotlu çorap aldım belimi sıktı bende lastini kesiversim.
günaydınnn hayırlı cumalar herkese bir haftayı daha devirdik
ateşcim almışken hamile külodu al bu saatten sonra en rahatı o olur bebişim paraşüt gibiamma çok rahat oluyo be belini falanda topluyo tecrübeyle sabit
dün akşam karnım çok ağrıdı öyleki korkuttu beni,gittim bir duş aldım uzandım sonrada 21:30/22 gibi uyudum ama ne uyumuşum sabah zor kalktım bence gün boyu oturmak sebep oluyo artık sabahtan yarım saat öğle sonu yarım saat yürücem işyerim kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde olduğu için sorunda olmaz
günaydın nagicim,bihtercim,nasılsınızgünaydınlarrrrrr şekerlerrrrrrrrrrrr:))
ateş canım,kendini endişelendirme durup dururken,benim de başıma geldi,kenarı ipli bişeydi,resmen kırmızı çizgi olmuştu,sen de pimpiriklenme bence,kabızlık konusunda da,herkesin bünyesi ayrı,yediğin içtiğin belli,dikkat ediyorsun sen.
ben de bulantılar geçince kuşkulandım,ama arada sabahları yokluyo erken saatte kahvaltı yapınca
günaydın nagicim,bihtercim,nasılsınız
ateş canım,kendini endişelendirme durup dururken,benim de başıma geldi,kenarı ipli bişeydi,resmen kırmızı çizgi olmuştu,sen de pimpiriklenme bence,kabızlık konusunda da,herkesin bünyesi ayrı,yediğin içtiğin belli,dikkat ediyorsun sen.
ben de bulantılar geçince kuşkulandım,ama arada sabahları yokluyo erken saatte kahvaltı yapınca
ya ben sanki hala kabus içindeyim, rüyamda sinek ısırmıştı elimi, bileğim falan şişti, sonra ayet çıktı bileğimde, ölümü anımsattı, ölcem galiba dedim, korktum iki gün sonra rüyada elimin ısırıldığı yerde kırmızı kan toplanmışhala korkuyorum ya tevafuk mudur nedir anlamadım
Bnde bu saatte newtonun 3.yasasini anlatiyorum.ne buyuk zevkk(!)ben çalışıyom diye burdayım bu saatteben olsam bende uyurum. sen çalışıyo musun? çalışmıyosan dövcem seni ne geziyon git benim yerime uyu
Allah korusun getirme aklina oyle şeyler unutmaya çalış hayira yor
hayırdır inşaallah iyiye yor iyi olsun, hep hormonlardan oluyo bunlar, bende rüya görüp uyanıyorum tekrar uyuyunca kaldığım yerden devam ediyorum
Bnde bu saatte newtonun 3.yasasini anlatiyorum.ne buyuk zevkk(!)
iyiyim canım bugün genişçeee bir hamile pantolonu giydim ikide bir çekiştirsemde daha rahatımdaha çok erken ama akşam olsada eve gitsem modundayım
aaa sevgililer gününüz kutlu olsun özellikle miniğiyle ilk sevgililer günü olanlarrrrrr
Sağolun kızlar haklısınız da ; Çarşamba gecesi gördüm o rüyayı tam kendime geldim perşembe-cuma derken bugün bi kalktım kırmızı leke gibi kan toplanmış aynı yerde işte, hayrolsun inş. napalım etkileniyoruz hamilelik tuz biber oldu..
Fizik mi branşın Erik?sabah sabah bunaltır o, okumaktan bıktım diye zor geliyor bana sabah dersleri
Karnımdaki oğluş sa eğer bizim sevgililer günümüz, kızsa babasıyla mutluluklar
iyiyim canım bugün genişçeee bir hamile pantolonu giydim ikide bir çekiştirsemde daha rahatımdaha çok erken ama akşam olsada eve gitsem modundayım
aaa sevgililer gününüz kutlu olsun özellikle miniğiyle ilk sevgililer günü olanlarrrrrr
haftasonu yayıla yayıla otururuz artık,bu hafta yoğun geçti,sabah eşimiin hediyesini verdim,neyse verdim sıramı savdımbiz oğluşumla iyiz :) bugün cuma ayrıca mutluyuz:)) sizler nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?