2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ohh nagicim bende hala dugmesi acık dolanıyom etrafta :) :) aksam olsunda sen gıt evıne ohh ben yarında buralardayım pofff yaa neyse az kaldı sabır...

seninde cuma n mübarek olsunn cnm gönlünü ferah tut içinden dua et ve sakinleş inan çok iyi gelicek

tatlım çok şükür tehlikeli dönemde değilsin,sadece yediklerin dokunabilir e bu hepimizin başına gelebilir ki,eşim geçen akşam şalgam içiyodu canım istedi,yarım bardak içtim,sancılanıp uyumuşum,biz de alışana dek zaman geçecek,endişelenme,biraz da pimpirikliyiz tatlım,yani g.doğudayım ya köylerde yaşayanlerı görsen,bi bulgur,bi tavuk,hep belli şeyler,kimse bizim kadar pimpirikli değildir,ne vitaminsiz kalma endişesi var,ne yedi,ğim dokunur mu,ohhh rahat
canım kilon fazla değil ki,ben 58 de hamile kaldım,sen anca ulaşmışsıınnn

kız sende benim gibi 72,5la hamile kalsaydın sende giymiştin hamile pantolonu şaka bir yana bu gebeliğim oğluşuma bakarak çok çok nazlı geçiyo Allah sonumuzu hayretsin aminnn

Ateş haftanın son günü bunaldın iyice bide oğlunu özledin ondan böylesin azıcık çık temiz hava al,birazda dua et ferahla

haftasonu bereketi bu olsa gerek öyle çok evrağım var ki hadi ben kaçar

Zayıf hamileler önce kendi vücutları için kilo alıyor diyolar..ablam 50 kiloyla hamile kalıp 70 le doğuma girmişti,doktoru 1 yıl kilo vermiceksin demişti ona..yani aldığımız kilolar bedenimizle kendimizle ilgili :) bebişin sağlıklı olsun önemli olan o :)

Günaydın kızlaarrrr

sevgililer günümüz kutlu olsunnn oğluşumla randevumun da bugüne denk gelmesi süper oldu :))

bu arada ben 2 haftadır hamile pantolonu giyiyoruum :) lcwden aldım kadife 35e, çok bolda değil çok iyi geldi bana çok rahat ettim :)

ay ne bileyim ya kocamda yok bugün yanımda oğluşumuda görmeye daha 10 gün var ya nasıl özledim anlatamam bide bugün böle şeyler olunca duyunca daha bi göresim geldi hemen ama p.tesi sabahtan izin alayım sağlık ocağına gideyim en azından diyorum aşımı vurulayım hem o makinayla kalp atışlarını dinleriz o bile beni rahatlatıyo

ay yok bugün herkez beni sinir etmeye çalışıyo ya üçlü test için aradım şimdi daha çıkmamış 4 gibi ara tekrar dedi bugün çıkarsa 4 de geliyo sonuçlar dedi iyi tmm ayrıntılıya 25 şubatta gideyim mi dedim 19+6 oluyo 20 hafta bitcek yani o gün yok dr demiş 20-22 arası gitsin o gün gitmesin e zaten 20. hafta bitiyo o gün ben mi yanlış hesaplıyorum ya alla alla sinir oldum iyice zaten özlemişim oğlumu kusura bakmıcak dr beyimiz artık ben marta kadar görmeden dayanamam haftaya başka bi yere olsun gider görürüm

Şşş sakin oğluşunu üzme :) bizim hesaplamamızla doktorların hesaplaması farklı oluyor..biz 19+6 da 20. Hafta bitecek diyoruz doktorlar 19. Hafta bitcek diyo..bir tek senin doktorun değil yani...bir de şunu düşün çok fazla ultrasona girmek de iyi değil,tamamen zararsız bir şey değil sonuçta o yüzden strese sokma kendini iyice arkadaşım..sakinleşmene ne yardımcı olursa onu yap..izin alabiliyosan çık dolaş evine git oğluna akışveriş yap ama üzme kendini :):)

çok gerildim valla ya bugün annemle konuştum şimdi çamaşır sıkmış falan dedim annemde bişey olmaz o kadar şeyden diyo kafaya takma bu kadar diyo ya inş öyledir dr da 25 de git diyo annem bişey derse de 20-22 arası gel demiştiniz siz bana 20. haftamdayım zaten bugün yarın 21 olcak dersin diyo öyle yapcam heralde 25 de gitcem bi aksilik olmazsa üçlü test sonucumu bari öğrenseydim şimdi iyidir inş da morel olurdu biraz dedim işten izin alma şansım da yok bugün hem cuma yoğun gün hem zaten p.tesi sağlık ocağına da gitcem izin alcam hamile kaldığımdan beri zırt pırt izin alıyom göze batmayım artık diyorum benim oğluş zaten bi tekme atsa annesi rahatlıcak ama yok çok rahat oğluım yatıyo tekmelese bi iyi gelcek hadi oğlum diyorum bi tekmecik yok

seninle aramızda 2 gün var ben 20 şubata randevu aldım, hatta benim dr um 15 ve 25 şubat arası almalısın randevuyu dedi, sonra emin olamadım tekrar aradım dr umu 19+4 oluyorum o zaman normalmi dedim tam zamanı dedi. dediğin gibi 20nin bitmesine 1 günün kalmış oluyor, onuda sordum dr a nasıl hesaplanıyo diye aynısını söyledi.

Annen haklı canım bi çamaşır sıkması taa içeriyi etkilicek değil oğlun rahatsız olduysa bile pozisyon değiştirmiştir alanı geniş daha :) 25 inde git sen için rahatlasın,düşündüm ben de 28 inde gitcem 19+6 olcam o zaman..benim oğlumdan da tık yok daha,büyüme ağrılarıyla avutuyorum kendimi..arada aklıma takılıyo acaba bişi oldu da ondan hissetmiyorum diye sonra saçmalama diyorum,bişi olsa başka türlü gösterirdi kendini:) o yüzden için rahat olsun,bizim oğlanlar keyfine düşkün olcaklar rahatlar o yüzden tekmelemiyolar :)

Duruma göre değişiyo o zaman,arkadaşıma yatak istirahati vermişti 36 hafta sonuna kadar,35+5 te faln arkadaşım artık bitecek dimi istirahat demişti doktoru da yok 1 hafta daha var demişti :44: ya durumundan dolayı öyle dedi ya da doktordan doktora değişiyo :)

bilemedim valla, gebelik haftası öğrenilen sitelerdede öyle yazıyo :/ demekki çok araştırmamk lazım ne derlerse yapmalı cahillik mutluluk demişler doğru herhalde :)

Bende 3sezonluk dizi gordum uyandimm

Esimle ilk sevgililer gunumuz ben ona gecen hafta ben boyle gunlerden hoslanmiyorum bisey yapma demistim. O da naz yapiyorum sanmis. Haftasonu icin otel ayarlamis bize herhalde balayi istedi cani. Bende ben hamileyim otelde napcaz ki dedimm odeme yapmadiysan iptal et, ben o parayla oglusuma biseyler alirim dedim hevesi kursaginda kaldi yaziiiikkk

neden öyle dedin kıızz yazııkk herşey önüne hazır gelcek hem ne güzel

Ayy yazık adama :) biz 14 kubatı kutluyoz yıllardır :) ne sevgilikte ne evlilikte sevgililer günü diye bi gün görmedim ben :) benim koca öyle sürpriz yapsa ohooo

sakin ol canım panik atağın harekete geçmesine izin verme bişeycik olmaz hem daha öncede konuştuk Allah korusun bişey olsa belirtileri olur zaten

al işte bak senin dr tam zamanı diyo benim ki ne diyo tutarsız zaten hem 20-22 arası git diyo hem o gün 20 bitiyo bi sonraki gün 21 giriyoz tam ortası işte ne istiyo daha anlamadım kafası başka şeydemiydi acaba anlamadı heralde o an diyorum artık gitcem ya 25 de bişey derse de 20. hafta bitiyo bugün dicem dediğinize göre hesapladım geldim dicem inş 4 de üçlü sonuçlarımızı da alırız inş iyi çıkar da kendimi de toparlarım
aynen ya çok keyifçi bizimkiler herkez nasıl hissetmeye başladı tekmeleri bizde tık yok o kadar dinliyorum karnımı elim sürekli karnımda yok yani benmi anlamıyorum acaba diyorum artık valla dr da istediğini desin sinir etmesin beni iyi iyi diyom doktoruma ama çokta sinir ederse yol yakınken bırakırım aynı hastanede başka dr geçerim ben çocuk rahatsız olurmu diye değilde kan gitmez diyolar ya sıkı bişey giyersen ondan korktum Allah korusun kan akışı falan yavaşlamışmıdır bi zarar vermişmidir dedim aam yok iyidir benim paşam ya inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…