2 tane tulum siparişi verdim canm, tlfndan girdiğimden şuan resmini ekleyemiorm
Iyi aksamlar, kizlar 17. Haftalık hamileyim nette arastiriyorum 3. Aydan sonra ilac kullanimi degisiyomus. Ben hamileligimin ilk gununden beri folik asit kullaniyorum dr doguma kadar kullancaksin dedi icime sinmedi sizce normal mi
Iyi aksamlar, kizlar 17. Haftalık hamileyim nette arastiriyorum 3. Aydan sonra ilac kullanimi degisiyomus. Ben hamileligimin ilk gununden beri folik asit kullaniyorum dr doguma kadar kullancaksin dedi icime sinmedi sizce normal mi
Ben folik asiti 11. Haftadan sora içmedim,12. Haftadan sonra gerek kalmıyor diye biliyorum..
nagicim artık zor geliyor burası ya o taraf iyi anında cevap :):) ama burası da ilk göz ağrımız :)
o uyku halini sorma ya,sanki biri gazozuma ilaç koymuş gibi,akşam 8 de uyumuşum,sabah 7 de zor kalktımgünaydın herkese yeni haftayada başladık sorunsuz geçer inş. Benim öksürek azdı bogazım gıcıklanıp duruyor uykudan gözümü açamıyorum biraz kesistireyim oturduğum yerde.
günayın canmGünaydın herkese iyi haftalarr :)
yok canım ya labaratuardan gelmemiş sonuç geçen ikili teste aynısı oldu 12. gün telefonla taciz ede ede öğrendim sinir bozuldu bu hastaneye iyice yok ankaraya gidyomuş ordan sonuç geliyomuş bilmemneymiş eee 2 günde hatta ertesi günde öğrenenler nasıl öğreniyo onların nasıl çıkıyo ilk gittiğim özel dr da kendisi değerlendiriyodu ölçümü yapıyodu labaratuara gönderiyo 1 saat sonra kan sonucu çıkıyodu oda ona göre yorumluyodu 250 tl civarı tutyodu orda testler keşke onda yaptırsaymışım şu hastaneler var ya insanı daha çok hasta ediyo sitrese sokuyo
Aynen oyüzden ağzıma koymuyorum artık ama lor'da çok tatsız tuZsuz bişi yaa:)
canım benim de aynı şey 2 defa oldu hatta çamaşırım sırılsıkam olmuştu. hatta ilkinde hemen korka korka doktora gittim hiçbir sorun yoktu arada olabilirmiş su gibi akıntı..
herkese günaydın keyifler iyidir İnsallah
okuyorum geçmişi aslında takip etmeye calısıyorum ama artık yazacak gucu her zaman bulamıyorum zira ellerim bile titriyor
bende durumlar aynı istifra etmeye devam açlığa devam sıvı almamaya devam sinrilerimin kotu durumuna devam cubuk kraker yemeye devam evden çıkmamaya devam
aşırı uyku halim var sebep açlıktan hiic kilo almadım zaten alacak gibide yemiyorum ki
sanırım bağışıklık sistemimde iyice zayıfladı acaip bademciklerim acıyor yutkunamıyorum bile c vitamini lazım ama nasıl yiycem sıkıntı orası gerçi dun biraz meyva yedim ama istifrada ettim neyse benden haberler böyle
bu arada ne güzel bebişlerinin oynadığını iyice hissetmeye başlamış çoğunluk
Günaydın Canlar,nasılaınız bakalım???
günaydın herkese yeni haftayada başladık sorunsuz geçer inş. Benim öksürek azdı bogazım gıcıklanıp duruyor uykudan gözümü açamıyorum biraz kesistireyim oturduğum yerde.
Günaydın herkese iyi haftalarr :)
Kabus gibi bi gecedenn sonra güneşli bi sabah..
Eriştiren Rabbime şükürler olsun.. Karanlık korkutucu, aklına bütün kötü olasılıklar- düşünceler gece geliyor.
Gece yatmadan duş aldım,banyoda düştüm popomun üstüne ..Elimle destek aldım ama şiddeti ne kadar etkiledi bilmiyorum,
uyumadık eşimle gece kaçlara kadar hareketlerini hissetmeye çalıştım. Normalde 1 haftadır gece ve sabah hissediyordum, hatta son günlerde tekmeler güçlenmişti.. dün çok az bi hareketini hissettikten sonra uyuduk
Şimdi de kahvaltı yapıp tatlı bişeyler yicem, güçlü bi tekme yemeden içim rahat etmeyecek..
Doktorluk bi durum olsa kanamam veya sancım olmalı değil mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?