2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Iyi aksamlar, kizlar 17. Haftalık hamileyim nette arastiriyorum 3. Aydan sonra ilac kullanimi degisiyomus. Ben hamileligimin ilk gununden beri folik asit kullaniyorum dr doguma kadar kullancaksin dedi icime sinmedi sizce normal mi

Iyi aksamlar, kizlar 17. Haftalık hamileyim nette arastiriyorum 3. Aydan sonra ilac kullanimi degisiyomus. Ben hamileligimin ilk gununden beri folik asit kullaniyorum dr doguma kadar kullancaksin dedi icime sinmedi sizce normal mi

Bende kullaniyorum cnm,abikopal,decavit birde gynafenol eklendi😁 zaten vucutta birikmiyomus,atiyomus vucut fazlasini

Ben folik asiti 11. Haftadan sora içmedim,12. Haftadan sonra gerek kalmıyor diye biliyorum..

Doktorum ilaçlar konusunda bayağı temkinli vitamin ve destek olsa bile içine sinmediğini söylüyor. Aynı zamanda kadınlarda görülen kanser türlerine karşı çalışmları var.. O bana takviye almamamı söyledi ve bir diyet listesi sundu benim yiyebildiğim ürünlerden yola çıkarak.. Ama çok zor oluyor uymak ve ülserim pçok fazla sıkıntı yaratıo.. Başka bir doktorun önerdiği decavit ve gynoferon içmeye başladım. İlaç içerken de rahat diilim içmezken de.. Sanki iyi beslenmiyorum gibi gelio.. Günler gelip geçio
Folik asit 12. haftadan sonra içeni ve önereni duymamıştım. En doğrusu sağlıklı beslenme ama o da çalışan kadına çok zor.. Allah evlatlarımızı sağlıkla doğurmak nasip etsin..

selam bayanlar.. bi sorum olcak ultrasondan sonra resmini de veriyolar ya orda bi sürü şey yazıyo bebeğin boyu hangisi anlamadım yazanları buraya yazıyorum bilen varsa yardım edin lütfen.. bpd 36.0 mm, ac 129 mm, fl 27.2 mm, * 91.4 mm
öncekilerde sadece şu sonda yazan yıldız işaretli olan vardı boyu odur diye düşündüm ama bu sefer bi sürü yazıyo e oysa da 9.1 cm az değil mi haftama göre doktora sormayı unutmuşum kafamı kurcalıyor..

bi de öncekilerde haftası ve gününde 1 tane bişey yazıyodu şimdi 3tane farklı bişey yazıyo neden ki??

herkese günaydın keyifler iyidir İnsallah
okuyorum geçmişi aslında takip etmeye calısıyorum ama artık yazacak gucu her zaman bulamıyorum zira ellerim bile titriyor
bende durumlar aynı istifra etmeye devam açlığa devam sıvı almamaya devam sinrilerimin kotu durumuna devam cubuk kraker yemeye devam evden çıkmamaya devam
aşırı uyku halim var sebep açlıktan hiic kilo almadım zaten alacak gibide yemiyorum ki
sanırım bağışıklık sistemimde iyice zayıfladı acaip bademciklerim acıyor yutkunamıyorum bile c vitamini lazım ama nasıl yiycem sıkıntı orası gerçi dun biraz meyva yedim ama istifrada ettim neyse benden haberler böyle
bu arada ne güzel bebişlerinin oynadığını iyice hissetmeye başlamış çoğunluk

günaydın herkese yeni haftayada başladık sorunsuz geçer inş. Benim öksürek azdı bogazım gıcıklanıp duruyor uykudan gözümü açamıyorum biraz kesistireyim oturduğum yerde.

günaydın herkese yeni haftayada başladık sorunsuz geçer inş. Benim öksürek azdı bogazım gıcıklanıp duruyor uykudan gözümü açamıyorum biraz kesistireyim oturduğum yerde.
o uyku halini sorma ya,sanki biri gazozuma ilaç koymuş gibi,akşam 8 de uyumuşum,sabah 7 de zor kalktım
Günaydın herkese iyi haftalarr :)
günayın canm

Günaydın herkeslereee

geçmişe bakıyodum bi kısmına ama sonra yetişemedim hepsine atladım :)

ben kocaelide yaşıyorum bizim tahlillerde istanbula gidiyo, 2li ninde 3lünün de 10 gün çıkış süresi var normalide uzun sürüyo diye biliyorum aynı gün olmaz sanki..

Aynen oyüzden ağzıma koymuyorum artık ama lor'da çok tatsız tuZsuz bişi yaa:)

sebebi neymiş peki? peynirde buşunan bişeyemi alerjin var acaba? babanemde lor yerdi ama tuzsuz lorum içine azıcık tuz serpiyodu o :))) ama sana ödem için peynir yeme dediyse o zaman bişey yapamazsın.. bide ben tahsildaroğlunun lorunu seviyorum margarin kutusu gibi kutuda krem peynir gibi ekmeğe sürüp yiyodum ben bi ara..

canım benim de aynı şey 2 defa oldu hatta çamaşırım sırılsıkam olmuştu. hatta ilkinde hemen korka korka doktora gittim hiçbir sorun yoktu arada olabilirmiş su gibi akıntı..

akıntı normalmiş, eğer parça parça birşeylerde varsa mantar olabilir o zaman doktora söyle ki fitil veriyo :)) ben fitili 1 hafta kullandım sonra sulu olarak devam edince geçmiyo dedim doktora akıntı olcak dedi hormonlar değişiyo iç ortam değişiyo kendini korumak için akıntı olcak sürekli tamamen geçmez dedi..

ben hamile kalmadan önce başladım folik asite 1 yada 2 ay kullandım sonra hamile kaldım.. 12. haftadada bitti hapım sonrasındada kan hapı multivitamin ve d vitamini verdi bana hala onlara devam ediyorum.. belki sen önceden kullanmadığın için vücudunda eksik görmüş ondan biraz daha devam et demiş olabilir mi ki?

bu arada 20. haftadayım vee 3 kilo almışım toplamdaa :)

oğlumda 350 gr olduğuna göre 2.5 kg si kendime almışım demek dedim moralim düzeldi herkes çok kilo aldın diyodu iyi oldu :))

Kabus gibi bi gecedenn sonra güneşli bi sabah..
Eriştiren Rabbime şükürler olsun.. Karanlık korkutucu, aklına bütün kötü olasılıklar- düşünceler gece geliyor.

Gece yatmadan duş aldım,banyoda düştüm popomun üstüne .. Elimle destek aldım ama şiddeti ne kadar etkiledi bilmiyorum,
uyumadık eşimle gece kaçlara kadar hareketlerini hissetmeye çalıştım. Normalde 1 haftadır gece ve sabah hissediyordum, hatta son günlerde tekmeler güçlenmişti.. dün çok az bi hareketini hissettikten sonra uyuduk
Şimdi de kahvaltı yapıp tatlı bişeyler yicem, güçlü bi tekme yemeden içim rahat etmeyecek..

Doktorluk bi durum olsa kanamam veya sancım olmalı değil mi kızlar?

günaydın cnm artık sana nasıl dua etsem bilemiyorum,üzülüyorumda inş geçer çabucak diyebiliyorum sadece

Günaydın Canlar,nasılaınız bakalım???

Günaydın herkese iyi haftalarr :)

hepinize cümleten günaydın

belli olmaz mandalinam sen bir acile falan uğrasaydın için rahatlardı be kuzum,bişeyi yoktur muhtemelen ama için rahatlardı çok geçmiş olsun bu arada geçen bende kaydım şükür düşmedim duşun altına şu yapışkan plastik zımbırtılardan almanın vakti geldi sanırım,bide aman diyim evde yanlızken duşa girmeyin

herkeze günaydın hayırlı haftalar hayırlı işler olsun.
sağlık ocağından geliyoruz aşımızı olduk ve oğluşumun kalp atışlarını dinledik sabah sabah çok güzel geldi inş
bugün artık üçlü sonucumuzu da öğreniriz bu motiveyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…