2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?


  • Ankete Katılan
    451

canım benim de aynı şey 2 defa oldu hatta çamaşırım sırılsıkam olmuştu. hatta ilkinde hemen korka korka doktora gittim hiçbir sorun yoktu arada olabilirmiş su gibi akıntı..
 

Her 250 liraya 100 lira hediye çeki veriyorlardı öyle avantajlı oluyordu arabalar zaten o kampanyada bitti.
 
Aa nedenki yaa ne yapcaz o zaman begenemedik bi turlu valla

bize bebek arabası satan yer söylemişti; arabanın sistemi ne kadar karmaşık olursa o kadar kolay bozuluyormuş. çoğu çift yönlü araba tekrar tekrar tamire getiriliyormuş.
zaten ilk birkaç ay sana bakarak gezdirirsin ancak; sonra bebek etrafa bakmak istiyor.
ben bu yüzden çift yönlü hiç kullanmadım gerek de olmadı ilk aylar zaten çocuğu çok dışarı çıkaramıyorsun.

chicco lite way kullandım ben, şu an oğlum 1,5 yaşında sorun yaşamadık. ama daha iyileri de vardır. kolay açılıp kapanması ,hafif ve sağlam olması ;önemli olan bunlar.

şimdi bebeğim doğduğunda oğlum 2 yaşında olacak ben de böyle bir araba düşünüyorum:)
 
kızlar çift yönlü bebek arabası tavsiye etmem, çok çabuk bozuluyormuş.



bana da maltofer verdi ;daha başlamadım, kutunun üzerine eczacı "çiğnenecek" yazmış
çiğnemeyi denedim 2 kez ama dayanamadım ya sen belki seversin ben yutuyorum prospektüste yutularak yada çiğneyerek ağızdan alınır gibi bişi yazıyordu:)
 
aa buda güzelmiş tam senlik olcak teşekkür ederin önerin için bakalım aslında araba için erken olduğunu düşünüyorum daha son aylara kalcak ama önemli bişey olduğu için şimdiden model düşünmeye başladım bakalım :)
Kızlar ne olur öksürügüme bi çare söyleyin
ıhlamurun içine çay kaşığının ucuyla çok az zencefil koy ama çok az koy canım sıcak sıcak iyi gelir sıcak süt içebiliyosan süt iç ama zencefilli ıhlamur iyi geliyo bol bolda c vitamini al geçmiş olsun
 
Ben de maltofer kullanıyorum. Suyla yutuyorum ki o bile midemi bulandırıyor. Çiğnemeyi düşünemiyorum. En iyisi suyla yutmak bence..
 

bu araba güzelmiş benimde kızım 15 aylık şuan bebeğimiz oluncada böyle birşeye ihtiyacımız olabilir ama benim bi arabam var bakalım ondanda memnunum çift yönlü kanz dan almıştık zamanında 2 çocuk büyüttüm içinde hiç bozulmadı biraz büyük o yönden sıkıntılı bağaja koyduk mu başka birşey koyamıyoruz yanına keşke daha küçüğünü alsaymışım :))))
 



nagicim artık zor geliyor burası ya o taraf iyi anında cevap :):) ama burası da ilk göz ağrımız :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…