Aliexpress.com diye bi adres ucretsiz kargo hizmeti var ama 15-25 gun icinde geliyor bazi saticilar daha erkende gonderebiliyor canm
Kizlar selam nasilsiniz hersey yolundadir umarim..benim detayli da 3 hafta sonra ama bana uclu dortlu falan istemedi sizin cogunuzdan istemisler sanirim..size birsey soracagim..iki gun once tuvalete gittigimde camasirim bayagi islanmisti yani akinti degil de su gibi..acaba dedim amniyo kesesinden falan sizinti mi oluyo korktum bir daha olmadi ama doktor bunu anlamam icin ozel bir ped soyledi onu aldim..gerci yenikoydum bakalim ins.oe birssy yokgur da sizin basiniza boyle birsey geldi mi..
Onlar da pk uygun gelmedi bana,orda sorduğumuz arbanın aynısı ulusta daha ucuz ve pazarlık payı da var..sunny baby nin vardı travel system 400 liraydı en uygun oydu onun dışında 700 liranın altında yoktu araba..1 hafta falan önce girmiştim bakmaya
Tskler tatlim biliyorum babam cok alisveris yapar siteden☺️
Ee güvenilir ozamn😊 bende dediğim gibi denemek için 2 parça sipariş vermiştim, henüz gelmedi ama bekliyorum
Aa nedenki yaa ne yapcaz o zaman begenemedik bi turlu valla
çiğnemeyi denedim 2 kez ama dayanamadım ya sen belki seversin ben yutuyorum prospektüste yutularak yada çiğneyerek ağızdan alınır gibi bişi yazıyordu:)kızlar çift yönlü bebek arabası tavsiye etmem, çok çabuk bozuluyormuş.
bana da maltofer verdi ;daha başlamadım, kutunun üzerine eczacı "çiğnenecek" yazmış
aa buda güzelmiş tam senlik olcak teşekkür ederin önerin için bakalım aslında araba için erken olduğunu düşünüyorum daha son aylara kalcak ama önemli bişey olduğu için şimdiden model düşünmeye başladım bakalım :)bize bebek arabası satan yer söylemişti; arabanın sistemi ne kadar karmaşık olursa o kadar kolay bozuluyormuş. çoğu çift yönlü araba tekrar tekrar tamire getiriliyormuş.
zaten ilk birkaç ay sana bakarak gezdirirsin ancak; sonra bebek etrafa bakmak istiyor.
ben bu yüzden çift yönlü hiç kullanmadım gerek de olmadı ilk aylar zaten çocuğu çok dışarı çıkaramıyorsun.
chicco lite way kullandım ben, şu an oğlum 1,5 yaşında sorun yaşamadık. ama daha iyileri de vardır. kolay açılıp kapanması ,hafif ve sağlam olması ;önemli olan bunlar.
şimdi bebeğim doğduğunda oğlum 2 yaşında olacak ben de böyle bir araba düşünüyorum:)
Eki Görüntüle 979632
ıhlamurun içine çay kaşığının ucuyla çok az zencefil koy ama çok az koy canım sıcak sıcak iyi gelir sıcak süt içebiliyosan süt iç ama zencefilli ıhlamur iyi geliyo bol bolda c vitamini al geçmiş olsunKızlar ne olur öksürügüme bi çare söyleyin
Kızlar ne olur öksürügüme bi çare söyleyin
Ihlamur iciyorum balli limonlu fayda etmedi.zencefili doktor önermedi.yinede yapsammi bilmiyorum.Bol limon ve ballı ıhlamur kesmiyor ise zencefil rendeleyip üzerine sıcak su ve limon ile içersen mutlaka faydalı olur güzelim
bize bebek arabası satan yer söylemişti; arabanın sistemi ne kadar karmaşık olursa o kadar kolay bozuluyormuş. çoğu çift yönlü araba tekrar tekrar tamire getiriliyormuş.
zaten ilk birkaç ay sana bakarak gezdirirsin ancak; sonra bebek etrafa bakmak istiyor.
ben bu yüzden çift yönlü hiç kullanmadım gerek de olmadı ilk aylar zaten çocuğu çok dışarı çıkaramıyorsun.
chicco lite way kullandım ben, şu an oğlum 1,5 yaşında sorun yaşamadık. ama daha iyileri de vardır. kolay açılıp kapanması ,hafif ve sağlam olması ;önemli olan bunlar.
şimdi bebeğim doğduğunda oğlum 2 yaşında olacak ben de böyle bir araba düşünüyorum:)
Eki Görüntüle 979632
Ihlamur iciyorum balli limonlu fayda etmedi.zencefili doktor önermedi.yinede yapsammi bilmiyorum.
zencefili çok abartmadan az miktarda eklersen sıkıntı olmaz merak etme :) Allah şifa versinIhlamur iciyorum balli limonlu fayda etmedi.zencefili doktor önermedi.yinede yapsammi bilmiyorum.
niye raporluydun noldu cnm
kafanda bitmemiş seninde benim gibi ben ilk gebeliğimde hep bu süreç bitsin içicem dedim öyle oluncada başlaması çok zor olmadıbunda da aynısını diyorum çok şükürki hamileyken ve emzirirken içmiyorum
hoşgeldin cnm arada burayıda yokla sen
oooo elmayra bizi takipte demekki dikkat emke lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?