17. haftada verdi şimdi 19 biticek 20ye giricem devam etmen gerek aksatma dedi ama arada unutuyorumBana demir vermedi, kacinci hafta seninki canm? Acaba testlere goremi veriyorlar?
Doktorun kan değerlerine bakıyorsa düzenli o yüzden vermemiş olabilir..14. Haftadan sonra başlatıyolar genelde..
tam kan sayımı yapmadan verdi bana değerlerim benm çok iyi çıkıyor her seferinde bebek için gerekli dedi.Doktorun kan değerlerine bakıyorsa düzenli o yüzden vermemiş olabilir..14. Haftadan sonra başlatıyolar genelde..
Benimde fena oluyor sanki karnim geriliyor gibi, ozellikle yatakta donerken veya ayaga kalkarken oluyorneyse skntili bi durum olmasnda :)
tam kan sayımı yapmadan verdi bana değerlerim benm çok iyi çıkıyor her seferinde bebek için gerekli dedi.
Olmaz inşallah :) ama bebişlerimiz büyüdükçe artcakmış ağrılar :) ben henüz hareketlerini hissetmiyorum o yüzden o ağrılar oğlumun ben burdayım deme şekli benim için :) ve babası elini koyunca o ağrılar geçiyor hemen,tesadüf mü diye defalarca denedim babasının oğlu olcak benim sıpa :)
Benm cok kisa suruyor , babasinin elini koyacagi kadr bi suremiz olmuyor:) zaten babasida korkuyor bise olacak diye karnima dokunmaya:))))
ilacın adı maltofer yan etkilerine baktım güvenilir :) 13.8 gecen haftaki değerim :) aranızda maltofer kullanan var mı çiğniyormusunuz yutuyormusunuz:)Kan değerlerine bakıp da ilaç veren ya da vermeyen doktor çok nadir maalesef..ama geçenlerde biri yazdı burda normalde kan değeri 14 ün altına düşmezken hamilelikle 12 ye düşmüş(oranlar böyledi sanırım)..ama en güzeli düzenli kan değerine bakıp öyle vermeleri de napxan artık :)
ilacın adı maltofer yan etkilerine baktım güvenilir :) 13.8 gecen haftaki değerim :) aranızda maltofer kullanan var mı çiğniyormusunuz yutuyormusunuz:)
bndede anlık sancı oluyor doktora sordum adet sancısı gibi mi dedi hayır dedim. adet sancısı gerçekten sıkıntıymış. doktorunuza detaylı bir sorun bence. yarım saat sürmeside ilginç. hissedemezsin dedi bana 22 olmadan imkansız dedi ya balık gibi bişi yada kelebek kanadı gibi hissedersin en fazla dedi son gittiğim doktor. hissedemiyom ben siz hissediyorsunuz resmen maşallah.ama ihmal etmeyin bi doktorunuza sorun yarım saat olayı ilginç.Yarım saati buluyor bazen benim :/ oğlum tepikliyo diye avutuyorum kendimi :) bizim babamız şimdi rahat ama doğunca napcak bilmiyorum :)
15 günde gidiyorum ben su tekmeleri duysam daha gitmem de işte heyecanlanıyorum. merak ediyorum. ben hiç sesini duymadım doktorum zararlı 7. aydan sonra dinletcem sana dedi. size öyle birşey demedi mi? 3 dkdan fazlada ultrasonu tutmuyor. adam bi alem . ayda bir çağırıyor beni ben inatla 15. gün gidiyorum.
bndede anlık sancı oluyor doktora sordum adet sancısı gibi mi dedi hayır dedim. adet sancısı gerçekten sıkıntıymış. doktorunuza detaylı bir sorun bence. yarım saat sürmeside ilginç. hissedemezsin dedi bana 22 olmadan imkansız dedi ya balık gibi bişi yada kelebek kanadı gibi hissedersin en fazla dedi son gittiğim doktor. hissedemiyom ben siz hissediyorsunuz resmen maşallah.ama ihmal etmeyin bi doktorunuza sorun yarım saat olayı ilginç.
Cnm napiyosun nasıl gidiyor?ben yine gribe yakalandim daha dogrusu gecti sanmisim ama gecmemis öksürük var fena halde. Yağmuru göremedim hiç haberin varmi?
Herkese iyi geceler.. Allah rahatlık versin..
ilacın adı maltofer yan etkilerine baktım güvenilir :) 13.8 gecen haftaki değerim :) aranızda maltofer kullanan var mı çiğniyormusunuz yutuyormusunuz:)
kızlar çift yönlü bebek arabası tavsiye etmem, çok çabuk bozuluyormuş.
bana da maltofer verdi ;daha başlamadım, kutunun üzerine eczacı "çiğnenecek" yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?