2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Arkadaşlar öncelikle herkese sevgiler mutlu günler
Ben böyle bir grup olduğunu dün farkkettim ve hemen üye oldum. Paylaşımlar sayfalarca olmuş merakla kısım kısım okuyorum keşke daha önce farketseydim:)
Ben de tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum. Kaşıntım var bazen artıyo mantar olabilir diye şüpheleniyorum. Size de oluyor mu? Ne önerirsiniz? Hamilelikten önce Travogen adlı pomat kullanmıştım. Şimdi kullansam mı beilemedim Randevuya daha çok var Olmazsa gidicem bir ara.

Allah ikimizinde yardımcısı olsun o zaman canım umarım gecerrr ... zaten hergün yeni bir şey cıkıyor ilk 1 bucuk ay hiç mide bulantım olmadı sonra bir başladı her dakika şimdide koku hassasiyetlerim başladı heralde 9 ay böyle böyle gecicek nese bebiş iyi olsunda razıyım :)

canım çok fazla bi bilgim yok ama kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir belki yanma falan da varsa eğer bence öncelikle dr gidip test yaptır varsa hemen önlem almış olursun hamilelikte enfeksiyon kapma riskimiz yüksek çünkü dr arama şansın var bence hemen ara ve sor

canım benimde akıntım cokk artı akıntıya bağlı kaşıntımda oluyor idrar testi yaptırdım doktor kontrolünde fitil kullanabilirsin benim doktorum cok ilerlemediği icin vermedi fakat kullanılabildiğini biiyorum birde boll boll su ic ...

Teşekkür ederim arkadaşım en iyi arayıp bilgi almak

Evet su içmek çok önemli

Yok canım ya calismiyorum paşam i gorucem die heyecanliydim detaylı ya girdim ama sinirim bozuldu çıktım iki tane kist var dedi kaybolabilir onun disinda hersey iyi 419 gram olmuş. Ama cok siniri m bozuldu

Yok canım ya calismiyorum paşam i gorucem die heyecanliydim detaylı ya girdim ama sinirim bozuldu çıktım iki tane kist var dedi kaybolabilir onun disinda hersey iyi 419 gram olmuş. Ama cok siniri m bozuldu

canım benim hiç sinirini bozma bu haftalar da bu sık rastlanan bişey benle bir hamile arkadaşım var hatta aramızda 1 gün var onunla onunda bebişin başında kist göründü dr olabilceğini 28. haftalardan kendiliğinden kaybolcağını söledi onunda içi rahat etmedi bu dalda iyi bir prof a gitti oda aynılarını söyledi sorun teşkil eden bişey değilmiş yani sanırım seninkide aynı durum hiç üzülme bebişide üzme annesi ilerki haftalarda kaybolucaktır emin ol

Merhabalar geçmiş olsun. Lütfen sinirlenmeyin kendinizi üzmeyin. Zaman içerisinde yok oluyor çok duydum bunu. Bir sonraki kontrolde düzeldiğini göreceksiniz

Selamlar Fıstıklarrrr...

Güne yine maşallah tatlı tatlı başlamışız

Bebiş tekmelerinden konuşmuşsunuz. Bende 1-2 sefer azıcık hissetmiştim ama günlerdir hissetmiyorum. Aynen bana da doktor bağırsak hareketı olabılır falan demişti. Geçen sefer gittiğim iki doktorda 21-22. haftalardan once olmaması normal demişlerdi.
Ben o yüzden sabırla bekliyorum :)

Detaylı ultrasona gıren arkadaşlar azıcık anlatırmısınız neler yapılıyor? Ne kadar duruluyor ultrasonda. Bilgiler hemen bekletilmeden veriliyor mu?

Haklısın canım.Çok teşekkürler :)

çok şükür bu haftada mesai bitti herkeze bol tekmeli güzel hafta sonları diliyoruz oğluşumla

selam arkadaşlar nasılsınız ayrıntılı ultrasona girdiniz mi ben dün girdim yarım saat kadar sürdü el parmaklarına kadar saydı safra kesesi midesi kalp kapakçığı mesanesi böbrekleri var dedi yüzünü çok net gösterdi çok tatlıydı ve doktor amca nekadar doğru bilmiyorum çok yakışıklı bi oğlan dedi çok güzeldi bebeğimi okadar uzun görmek

Cnm bende erken hissettim hem ikinci gebeligim hemde cok zayifim 18haftamdayim simdi ama 1haftadir hissediyorm ve pzrtsi kontrolm vardi soyledim dktra normalmi hareketleri hissediyirum diye tabi hissetceksn dedi biraz kiloyada bagli zayif hamisler cabuk hissediyomus ama sikinti yapma bnc ya hissedersn

Inşallah canim bende oyle olmasını ümit ediyorum. Carsamba kadin dogumcuma gidicem bakalim o ne diyecek

merhaba kızlar bugünlerde canım çok sıkkın birileriyle dertleşmeye iğtiyacım var arada kaldım ne yapacağım bilmiyorum dün ağlamaktan sinirden çatladım sıkılmadan okursanız sevinirim ben hamile değilken eşim bir oğlum olursa ismini abdulkadir koyacağım dedi benim babamın ismi oluyor bende çok şaşırdım sevindim inşallah hayrlısı dedim aradan bir iki ay geçti hamile olduğumu öğrendik cinsiyeti de erkek eşim abdulkadir geliyor diye sevinip söyleyip duruyordu neyse bende anneme söyledim babamın ismini koyacaz diye onlarda mutlu oldular tabi kayınbabamın ismini eltim felan koydu eşimde benim babamın ismini söyledi rüyamda gördüm abdulkadir olacak diye tabi biz kaynanamgile söylemedik benim babamın isminin olacağını.meğer benim kaynanamgil benim cocuğuma başka isim düşünmüşler oda büyük kaynımın ismi yani eşimin abisinin ismi mehmet illa mehmet olacak diyorlar bende oldu bitti istemiyorum kaynana kayınbaba ismi bitti bu sefer kendi çocuklarının ismi olacakmış ben burda ağrı sancı çekiyorum kendileri bize sormadan kaynımın ismini düşünüyorlar deli oldum.eşimde biz abimin ismini koymayacaz dedi tabi küstüler bu sefer eşim diyorki annengile söyle abdulkadirde koyamayız diyor koyarsak bizimkiler daha çok kızar ayaklanır diyor başka bir isim bulup koyarız diyor bende dedim babamın haberi var adam umutlandı kücük kadir doğacak diye seviniyor ben nasıl aileme vazgeçtim diyecem kızlar nasıl anlatıcam annemgile. bu sefer kaynanamgille kötü olmazmı annemgil yaptıklarını duyacaklar babam üzülmezmi ya ka aydan beri haberi var bende kayınbabamı arayıp konuşmak istiyorum eşim kötü olmamı istemiyor cünkü geri kafalılar of çok sinir oldum ama yardım edin lütfen...

canım şimdiden bunu düşünüp canını sıkma oğluşunuda üzme... eşin kesin olarak vazgeçtiyse anne ve babanı karşına alıp konuş böyleyken böyle de eğer babamın adını koyarsak eşimin ailesini kaynımın adını koyarsak sizi kırmış olacağız dersin eminim anlayışla karşılarlar malesef bu hayatta hep kadın tarafının ailesi anlayışlı oluyor eşinin aileside sizinle konuşmuyor diyede düşünüp üzme kendini. ben eşimin ailesiyle 1.5 yıldır görüşmüyorum hiç sorunum kalmadı eşimle mutlu mesut devam ediyo hayatımız tek sorunumuz maddiyat kendini üzerek oğluşunuda kendinide mutsuz etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…