Arkadaşlar öncelikle herkese sevgiler mutlu günler
Ben böyle bir grup olduğunu dün farkkettim ve hemen üye oldum. Paylaşımlar sayfalarca olmuş merakla kısım kısım okuyorum keşke daha önce farketseydim:)
Ben de tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum. Kaşıntım var bazen artıyo mantar olabilir diye şüpheleniyorum. Size de oluyor mu? Ne önerirsiniz? Hamilelikten önce Travogen adlı pomat kullanmıştım. Şimdi kullansam mı beilemedim Randevuya daha çok varOlmazsa gidicem bir ara.
canım çok fazla bi bilgim yok ama kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir belki yanma falan da varsa eğer bence öncelikle dr gidip test yaptır varsa hemen önlem almış olursun hamilelikte enfeksiyon kapma riskimiz yüksek çünkü dr arama şansın var bence hemen ara ve sor
canım benimde akıntım cokk artı akıntıya bağlı kaşıntımda oluyor idrar testi yaptırdım doktor kontrolünde fitil kullanabilirsin benim doktorum cok ilerlemediği icin vermedi fakat kullanılabildiğini biiyorum birde boll boll su ic ...
çalışıyomusun canım c.tesi işçileri az kişiyiz nöbetteyiz topikte
seni uykular tutmuyo bende uykulardan uyanamıyorum yaaa nasıl bir uyku halim var ben bile inanamıyorum artık kendime bıraksalar 24 saat uyucam sanki
Yok canım ya calismiyorum paşam i gorucem die heyecanliydim detaylı ya girdim ama sinirim bozuldu çıktım iki tane kist var dedi kaybolabilir onun disinda hersey iyi 419 gram olmuş. Ama cok siniri m bozuldu
Yok canım ya calismiyorum paşam i gorucem die heyecanliydim detaylı ya girdim ama sinirim bozuldu çıktım iki tane kist var dedi kaybolabilir onun disinda hersey iyi 419 gram olmuş. Ama cok siniri m bozuldu
Üçüne de gitmedim canım ama arkadaşım hrs de yapcak ikizlerinin doğumunu..kimi çok övüyor kimi memnun değil hrs den,fiyatlarının da yüksek olduğunu duydum...medicana için fiyatları uygun çoğu hastaneye göre,memnun olanlar da olmayanlar da var..akay hakkında hiçbirşey duymadım:/ ama araştırmalarım sonucu şunu öğrendim ki biri için mükemmel olan doktor-hastane bir başkası tarafından çok kötüleniyor...bence 3 ünü de gezip gör git incele,hangisi içine sinerse onu seç :)
Canım ya ben de 19. haftamın içindeyim aynen ben de birşeyler hissedemiyorum. Okuyorum 17. haftalarda falan kıpır kıpır falan diyorlar ama ben doktoruma sordum. O bana 22. haftaya kadar bekleme zaten doğrusuda budur dedi. Valla o yüzden artık hiç dinlemiyorum. Yoksa gerçekten insan kafayı yer. Çünkü bu dönemlerde bir kaç gün birşeyler hissedip ertesi gün hissetmeme durumunda panik olabiliyor. Ayrıntılı içinde benim doktorum en uygun hafta 22. hafta dedi bana. Zor ama beklicez artık ne yapalım
inşallah erkenden geçer bulantıların :) hayırlı olsun miniğinbiz kocaman olduk ta tekme bile atıyoruz kareteci kızım maşallah
Merhabalar geçmiş olsun. Lütfen sinirlenmeyin kendinizi üzmeyin. Zaman içerisinde yok oluyor çok duydum bunu. Bir sonraki kontrolde düzeldiğini göreceksiniz
canım benim hiç sinirini bozma bu haftalar da bu sık rastlanan bişey benle bir hamile arkadaşım var hatta aramızda 1 gün var onunla onunda bebişin başında kist göründü dr olabilceğini 28. haftalardan kendiliğinden kaybolcağını söledi onunda içi rahat etmedi bu dalda iyi bir prof a gitti oda aynılarını söyledi sorun teşkil eden bişey değilmiş yani sanırım seninkide aynı durum hiç üzülme bebişide üzme annesi ilerki haftalarda kaybolucaktır emin ol
O kareteci kizdan bendede var acikinca tekme atar doyunca tekme atar bazen uzun sure sesi cikmaz.
merhaba kızlar bugünlerde canım çok sıkkın birileriyle dertleşmeye iğtiyacım var arada kaldım ne yapacağım bilmiyorum dün ağlamaktan sinirden çatladım sıkılmadan okursanız sevinirim ben hamile değilken eşim bir oğlum olursa ismini abdulkadir koyacağım dedi benim babamın ismi oluyor bende çok şaşırdım sevindim inşallah hayrlısı dedim aradan bir iki ay geçti hamile olduğumu öğrendik cinsiyeti de erkek eşim abdulkadir geliyor diye sevinip söyleyip duruyordu neyse bende anneme söyledim babamın ismini koyacaz diye onlarda mutlu oldular tabi kayınbabamın ismini eltim felan koydu eşimde benim babamın ismini söyledi rüyamda gördüm abdulkadir olacak diye tabi biz kaynanamgile söylemedik benim babamın isminin olacağını.meğer benim kaynanamgil benim cocuğuma başka isim düşünmüşler oda büyük kaynımın ismi yani eşimin abisinin ismi mehmet illa mehmet olacak diyorlar bende oldu bitti istemiyorum kaynana kayınbaba ismi bitti bu sefer kendi çocuklarının ismi olacakmış ben burda ağrı sancı çekiyorum kendileri bize sormadan kaynımın ismini düşünüyorlar deli oldum.eşimde biz abimin ismini koymayacaz dedi tabi küstüler bu sefer eşim diyorki annengile söyle abdulkadirde koyamayız diyor koyarsak bizimkiler daha çok kızar ayaklanır diyor başka bir isim bulup koyarız diyor bende dedim babamın haberi var adam umutlandı kücük kadir doğacak diye seviniyor ben nasıl aileme vazgeçtim diyecem kızlar nasıl anlatıcam annemgile. bu sefer kaynanamgille kötü olmazmı annemgil yaptıklarını duyacaklar babam üzülmezmi ya ka aydan beri haberi var bende kayınbabamı arayıp konuşmak istiyorum eşim kötü olmamı istemiyor cünkü geri kafalılar of çok sinir oldum ama yardım edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?