2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

doğumda memlekete gidecektim ondanda vazgeçtim tek başıma yaparım doğumumu dedim hazır canımı sıkacaklar gidersem
annemgile nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum işte artık aldırmamaya calışıyorum hazır hasta olacağım küs kalamazlar biraz burun bükerler yine konuşur kaynanamgil ama öyle saçma geliyorki bana burda ağrıyı çeken benim çocuğa isim düşünen onlar büyük elitime güçleri yetmez bizede zorla yaptırırlar allahtan eşim bu sefer yok dedi kaynımın isminden dolayı.annemgil yanlış anlarmı o kafamı kurcalıyor işte gerçi anlayışsız insan değil ailem

Aman diyim dikkat et kendine hasta falan da olma bu yüzden. büken büksün istediği yerini sen hiç takma. eltine güç yetiremiyorlarsa sana da güç yetiremesinler. bazen insan cadılık yapmak zorunda kalıyo yoksa ezilen de üzülende sen olursun canım. eşinle isim konusunda karar verin önce ondan sonra konuşursun ailenle sıkma canını

eşim ne kaynımın ismini koyacak ne de babamın ikisinede yok diyor çok sinirlendi ailesine şimdi başka isim arayışına girecez ama benim aklımda fikrimde hic isim yok birde annemgile anlatmam lazım artık vazgeçtik diye.biz aman kalp kırmayalım dedilçe çok eziliriz daha cnm...

sanırım seni daha çok üzen annengile durumu anlatmak. herşeyi olduğu gibi anlatırsan kırılacaklarını zannetmiyorum. anlayışsızlığın kimde olduğu açık seçik belli zaten.nedense hep suçlu hep kötü gelinler oluyo :/

aynen annemgile anlatmak kafama takılan. babam cok sevinmişti çünkü hiç beklemiyordu bizden duyuncada mutlu oldu ama herşeyi bitirdiler sağolsunlar eşimde fazla derine girmeden anlat diyor annemgille kaynanamgil akraba hazır araları bozulur kötü olmasınlar diyor nasıl anlatıcam onu bile bilmiyorum...

oyyysss!!!! alıştıra alıştıra isim değiştirebileceğini ima etmekle başlayabilirsin. belki farklı bir isimde koyabiliriz vb. doğuma çok var daha eşim başka isimlerde söylemeye başladı gibi olduğu gibi anlatmak en doğrusu aslında ama eşin istemiyorsa başka bişeyde aklıma gelmiyorki iyi bahane üretmek lazım :/

eşimin yanında konuşmayacam arayıp gerçekleri anlatıcam bu sefer annemgil bizi yanlış anlar eşimede üstün körü anllattım derim off kafayı yedim valla arada kalmak ne kötü eşimde ailesini karşısına almış oldu iyice gıcık oldum kaynanamgile.ayrıca sağol cnm beni dinlediğin için..

nedemek canım dertler paylaştıkça azalır mutluluk paylaştıkca çoğalır içine ne siniyorsa onu yap ki sonradan keşke deme Allah yardımcın olsun. oğluşuna da kendine de iyi davran bizim tek ihtiyacımız strese girmemek bebeğimizin sağlığı için

sağol cnm teşekkürler ben ve eşim ailemin gözünde kötü olmayalımda gerekirse gerceği anlatırım inş annemgil kırılıp üzülmezler...

sağol cnm teşekkürler ben ve eşim ailemin gözünde kötü olmayalımda gerekirse gerceği anlatırım inş annemgil kırılıp üzülmezler...

kapat kulaklarını seni üzecek hiç birşeyi duyma gerçeği anlatırsan size kırılacaklarını sanmıyorum. boşver herşeyi tatlı anniş hamileliğin tadını çıkar sadece bebişi düşün onunla konuş hiç birşey de düşünme başka

sağolasın cnm biraz rahatladım sayende kafam dağıldı hazır eşimle kötü olup duruyordum onlar yüzünden bu günlerde geçecek ve biz bu günleri hatırlayıp güleceğiz inşallah...

sağolasın cnm biraz rahatladım sayende kafam dağıldı hazır eşimle kötü olup duruyordum onlar yüzünden bu günlerde geçecek ve biz bu günleri hatırlayıp güleceğiz inşallah...

kıııızzzzz eşinle niye kötü oluyon eşini sev oda istemezdi böyle olsun. inşallah canım ne günler ne çekilenler geçiyo kafanda büyütme. geçecek bitecek oğluşunun adı ne olursa olsun annen de babanda ne seni sevmekten ne de torunlarını sevmekten vazgeçmeyecek

zaten kaynanamgil isim için seveceklerse çocuğumu hiç sevmesinler daha iyi...
ayrıca o maddi sıkıntı bizdede var canım kafanı yorma biz bide kaynımgilede yardım ediyoruz hiç düşünmüyorlar bunların bir çocuğu daha olacak masraf dahada artacak diye bir kızım var 4 yaşında sanıyorlar biz burda para doğuruyoruz rabbim bolluk bereket verir inşallah kafanı yorma sende bosver hem bebişler rızkıyla gelir annesi:))

ben hayatı akışına bıraktım olduğu kadar olur diyorum. sonuçta kimse pamuklar içinde büyümüyor. Rabbim can veriyorsa rızkınıda elbet verir. kaynangili sevgiyle anıyorum bu durumda :)

ben hayatı akışına bıraktım olduğu kadar olur diyorum. sonuçta kimse pamuklar içinde büyümüyor. Rabbim can veriyorsa rızkınıda elbet verir. kaynangili sevgiyle anıyorum bu durumda :)

inanırmısın sabır edersen herşey oluyor herşeyin başı sabır ve şükür rabbim rızkını veriyor yani aslında şu dünyada herşeye kafa yormamak gerekiyor ama insanın elinde değil işte.kimse el bebek gül bebek yada kolaylıkla büyümüyor sabır cnm...

şimdiden tekmeler böyleyse son zamanlarda napcaz bilmiyorum eski topiklerdeki hamileler son zamanlarda tekmelerden uyuyamadıklarını yazıyor

Aynen oyle oluyor canim okadar sert oluyoki bide icerde donuyolar birden bi acayip oluyor oglum babasina bile tekme atiyodu pazar sabahlari uyandiriyodu bakalim kizimda yapcakmi aynilarini

Rabbim manevi yoksunluktan saklasın maddiyat dediğin geliyor geçiyor. insanlar üzmesin kırmasın yeter diyebiliyorum çok şükür. inşallah bugünleride atlatacağız herşey birgün yoluna girecek inşallah :)

amin inşallah herşey güzel olur bebişler sağ salim sağlikla doğsunlarda yeter bize...

Aynen oyle oluyor canim okadar sert oluyoki bide icerde donuyolar birden bi acayip oluyor oglum babasina bile tekme atiyodu pazar sabahlari uyandiriyodu bakalim kizimda yapcakmi aynilarini

ayyyyyyyy senin ikinci bebek geliyo tecrübelisin tabi benim ilk olunca nasıl olcak napcam diye düşünüyorum. Tecrübelerine dayanarak daha bu zaman da karnımın içi acıyo bide kasıklarıma doğru olabiliyo bu acı normalmidir acaba tekme yemeye alışsam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…